صنايع لاستيكي سهند ( پسهند )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • space_mohamad
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 313

دوستان واکنش بازار به این بازار چگونه خواهد بود ؟ .... صف خرید یا فروش ؟؟؟
    "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• مجتبی
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 514

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
      آتا جان کجا گزارش ضعیف بوده ؟ سود عملیاتی سه ماهه نسبت به مدت مشابه 330 درصد افزایش داشته سه ماهه با احتیاط 241 ریال محقق کرده !!!! سود فروش زمینهاشو ( 1970 ریال ) هنوز تو گزارش نیاورده نوشته که باید قرارداد رسمی و قطعی بشه !!!! اگه سود اون زمین رو تو گزارش سه ماهه میاورد:
      پس 1970 ریال + 241 =2211 ریال
      اون وقت باید میگفت سه ماهه 79 درصد محقق کردم !!!!
      به نظرم نگه داشتن تو گزارش 6 ماهه که پتانسیل رشد تا 15000 ریال داشته باشد که خواهد داشت و به نظرم میتونه تا پایان سال با این فروشش 3200 ریال را هم محقق کنه
      سلام
      تحلیل صحیحی هستش متشکر. 320 تومان با انباشته پارسال می شود فکر کنم میشه 360 تومان سود انباشته تا آخر سال.
      این شرکت با توجه به بازسازی کارخونه و خرید تجهیزات مدرن در بلند مدت هم ارزیابی مثبتی روش هست. با این P/E و افتی که کرده سهم خوبی برای خرید می تونه باشه.
      تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
      https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• تکنیکالیست
        عضو فعال
        • May 2012
        • 1101

پایین ترین پی بر ای این گروه

ارزشمند تر از همیشه.
        ......

نظر

• حسنعلی
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 124

سلام دوستان
          چه عجب امروز پیامهایی رو دیدیم
          البته فکر کنم تا یک کندل مثبت نبینیم تو این تاپیک خبری نیس
          خبرهای فاند هم که دلخوشی میده برای آینده ی دور(حداقل 2هفته دیگه)
          به هرجهت صبر میکنم...
          بله...
          بله...:-w

نظر

• رضاخان
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 121

پسهن با قیمت پایانی 914 تومان در روز چهارشنبه مورخ 9 مرداد 92 با p/e =3.2 از میانگین پی بر ای گروه لاستیک و پلاستیک که عدد 7.64 رو ثبت کرده بیشتر فاصله گرفت. من سهام پسهند رو در قیمت بالای 1100 خریدم و متاسفانه الان پولی ندارم که تو چنین قیمتهای مفتی سهم رو باز هم خریداری کنم.اما سهم تا وقتی زیر 1000 تومن هست بخرید که یکی دو ماه دیگه به قیمتهای بسیار خوبی دست پیدا میکنه.
            [B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]

نظر

• yosef
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 440

در اصل توسط رضاخان پست شده است View Post
              پسهن با قیمت پایانی 914 تومان در روز چهارشنبه مورخ 9 مرداد 92 با p/e =3.2 از میانگین پی بر ای گروه لاستیک و پلاستیک که عدد 7.64 رو ثبت کرده بیشتر فاصله گرفت. من سهام پسهند رو در قیمت بالای 1100 خریدم و متاسفانه الان پولی ندارم که تو چنین قیمتهای مفتی سهم رو باز هم خریداری کنم.اما سهم تا وقتی زیر 1000 تومن هست بخرید که یکی دو ماه دیگه به قیمتهای بسیار خوبی دست پیدا میکنه.
              من در 877 ت خریدم ، چه خرید شیرینی بود . اکثر افراد بورس ما جماعت صفی اند و از خودشان تحلیل ندارند . اگر p/e گروه ( 7.64 ) رو بهش بدیم با 285=eps ، قیمت سهم بالای 2000 ت در میاد .
              آی ملت همیشه در صف ، برای یک بار هم که که شده خارج از صف بخرید ببینید چه لذتی داره و چه حالی میده .
              آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• مجتبی
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 514

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
                من در 877 ت خریدم ، چه خرید شیرینی بود . اکثر افراد بورس ما جماعت صفی اند و از خودشان تحلیل ندارند . اگر p/e گروه ( 7.64 ) رو بهش بدیم با 285=eps ، قیمت سهم بالای 2000 ت در میاد .
                آی ملت همیشه در صف ، برای یک بار هم که که شده خارج از صف بخرید ببینید چه لذتی داره و چه حالی میده .
                چون 50 درصد از سود پس از کسر مالیاتش از درآمد غیر عملیاتی هستش انتظار P/E گروه بر این سهم رو نداشته باش. 1500 تا 1600 از نظر بنده قیمت ارزنده برای این سهمه.
                تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• رضاخان
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 121

در اصل توسط حسنعلی پست شده است View Post
                  امروز که ما تو صف خرید تونستیم وارد این سهم بشیم...حالمونو گرفت من نمیدونم پس این سهم کی میخواد رشد کنه
                  واقعا که..:-w
                  صبور باش.خیلیا که صبرشون کمه تو قیمتهای منفی میفروشن.بعضی اوقات باید نزدیک یکسال صبر کنی تا نتیجه بگیری. :)
                  البته این پسهند بد قلق اواخر تابستون یا توی پاییز جواب صبر سهامدارهای با وفا رو میده.
                  [B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]

نظر

• Soroosh
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 25

با سلام خدمت تمامی دوستان وبلاگی
                    عید
                    سعید فطر رو به همه شما عزیزان تبریک و شادباش عرض میکنم .
                    :xامیدوارم نماز و روزهاتون مورد قبول درگاه پروردگار مهربان قرار بگیره .
                    شاد و تندرست باشید
                    :*

نظر

• ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

دوستان این سهم را مفت نفروشین که 100 در صد توش خوابیده. همچنین از گروه قافل نشین
                      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• تکنیکالیست
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 1101

پسهند زیر 800 یکی از اکازیونهای بازار است
                        از این سهم با این eps 2800 به راحتی نگذرید
                        ......

نظر

• سیگنال
                          Banned
                          • Nov 2012
                          • 714

قبول دارم پسهند زیر 800 واقعا ارزنده می باشد.این را هم قبول دارم که با توجه به پی بر ای که بازار در این مدت گرفته پی بر ای گروه لاستیک در شرایط کنونی پایین تر از بازار است
                          ولی باید دید سرمایه های کلان کی سراغ این گروه می آیند .

نظر

• malaki12003
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 51

دوستان من به این سهم علاقه دارم اما فکر میکنم قیمتش بالاست من تحلیله خودم رو عرض میکنم خوشحال میشم کسی بتونه منو قانع کنه سهم برای خرید خوبه:
                            از 285 تومن سود، 193 تومن سود زمینه و فقط میخواد 50 درصد سود تقسیم کنه یعنی 140تومان پس اگه این سهم بخواد فردای مجمع سود تقسیم کنه و سود سال بعدشم در بهترین حالت 93 تومان اعلام (با توجه به گزارش عملکردی اخیرش )پی 6.8 میخوره در صورتی که انتظار میره سهم بعد مجمع پی لااقل 4 داشته باشه. الان بانک ها میخوان سود سپردشون رو بکنند 25 درصد. فکر کنم اگه بخواد سهم قیمت واقعیش رو داشته باشه بایدالان زیر 550 معامله بشه تا بعد مجمع و تقسیم سود پی ش بشه بالای 4.

قیمت الان=140+4*93=512

نظر

• طرلان
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 103

در اصل توسط malaki12003 پست شده است View Post
                              دوستان من به این سهم علاقه دارم اما فکر میکنم قیمتش بالاست من تحلیله خودم رو عرض میکنم خوشحال میشم کسی بتونه منو قانع کنه سهم برای خرید خوبه:
                              از 285 تومن سود، 193 تومن سود زمینه و فقط میخواد 50 درصد سود تقسیم کنه یعنی 140تومان پس اگه این سهم بخواد فردای مجمع سود تقسیم کنه و سود سال بعدشم در بهترین حالت 93 تومان اعلام (با توجه به گزارش عملکردی اخیرش )پی 6.8 میخوره در صورتی که انتظار میره سهم بعد مجمع پی لااقل 4 داشته باشه. الان بانک ها میخوان سود سپردشون رو بکنند 25 درصد. فکر کنم اگه بخواد سهم قیمت واقعیش رو داشته باشه بایدالان زیر 550 معامله بشه تا بعد مجمع و تقسیم سود پی ش بشه بالای 4.

قیمت الان=140+4*93=512

جناب پس تعدیلهایی که توش خوابیده چی؟ یورو رو تو صورتهای مالیش فکر می کنم 5200 در نظر گرفته. هزینه هاش رو دست بالا گرفته است. اینطوری که شما حساب کردید فاتحه خیلی سهما مثل خودروییها خونده است. مجال نیست ولی تو پستهای قبلی پسهند در تالارهای دیگه حساب کرده بودند که قیمت سهم با در نظر گرفتن قیمت واقعی یورو و کم شدن هزینه هاش تا 1500 باید برود. سهم نزول کرده چون قیمت فروش زمین رو در گزارش 3 ماهش لحاظ نکرده است. باید دید در گزارش 6 ماهه چه میکنه ولی تعدیل عملیاتیش حتمی است.
                              [COLOR=#ee82ee][FONT=courier new][B]صبر، كليد رسيدن است و كاميابی سرانجام كسی است كه شکیبایی می‌ورزد !!![/B][/FONT]
                              [/COLOR]
                              [SIZE=6]

[/SIZE]

نظر

• malaki12003
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 51

در اصل توسط طرلان پست شده است View Post
                                جناب پس تعدیلهایی که توش خوابیده چی؟ یورو رو تو صورتهای مالیش فکر می کنم 5200 در نظر گرفته. هزینه هاش رو دست بالا گرفته است. اینطوری که شما حساب کردید فاتحه خیلی سهما مثل خودروییها خونده است. مجال نیست ولی تو پستهای قبلی پسهند در تالارهای دیگه حساب کرده بودند که قیمت سهم با در نظر گرفتن قیمت واقعی یورو و کم شدن هزینه هاش تا 1500 باید برود. سهم نزول کرده چون قیمت فروش زمین رو در گزارش 3 ماهش لحاظ نکرده است. باید دید در گزارش 6 ماهه چه میکنه ولی تعدیل عملیاتیش حتمی است.
                                اولا دوست عزیز خودرویی ها که به نظر میاد کمی تعدیل هاشون رو پیش خور کردند اما اگه شما سوددهی گذشته اونها رو ببینید به مراتب تانسیل فوق العاده تری برای رشد دارند. در مورد سهند که چرا میگید تو گزارش ندیده پس 42,254 میلیون تو سود غیر مترقبه چیه؟ اگه بحث سود تسعیر ارزم در نظر بگیریم خیلی از صنایع دیگه هم مثله سیمانی ها یا پتروشیمی ها هم همین پتانسیل رو دارند. حالا من یه مقایسه میکنم این سهم و با شپدیس یا زاگرس. شپدیس قیمتش الان 16,638 هست و صادراتش خیلی بهتره و قصد داره 410 تومان تقسیم سود نقدی بده و اگه سال دیگه در بدترین حالت سود رو 500 هم اعلام کنه پی 2.5 میگیره و اگه با همون فرمول بالا که شما بد میدونید قیمت واقعی الانش و بخوایم محاسبه کنیم میشه: حالا خودت قضاوت کن
                                قیمت الان= 410+4*500=2410

نظر

در حال کار...
                                X