ببخشید شما......

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • S H A H R A M
    عضو جدید
    • Aug 2011
    • 2

آشنایی با کاربران جدید

با سلام
    دیدم بخش مهمی مثل آشنایی با کاربران جدید ندارین تا توی اون کاربرها و دوستانی که تازه به سایت میان خودشون رو اونجا معرفی کنند و بقیه با اون آشنا بشن گفتم اولیش مال خودم باشه
    [URL="[URL=http://www.pic.iran-forum.ir/][IMG]http://www.pic.iran-forum.ir/images/i9iov98pp16p2z4b88d2.jpg[/IMG][/URL]"][URL=http://www.pic.iran-forum.ir/][IMG]http://www.pic.iran-forum.ir/images/i9iov98pp16p2z4b88d2.jpg[/IMG][/URL][/URL]

نظر

• S H A H R A M
      عضو جدید
      • Aug 2011
      • 2

خوب با سلام مجدد
      من شهرام هستم حدود 35 سالمه متولد شهریور هستم و تکنسین برق و الکترونیک هستم.
      حدود سه سال پیش از همسر سابقم خیلی مسالمت آمیز و دوستانه از هم جدا شدیم و آلان با مادر و خواهر کوچکترم زندگی میکنم.
      به موسیقی فوق العاده علاقه دارم و بدون اون زندگی برام غیر ممکنه مطالعه و بازیهای کامپیوتری هم از کارهاییه که موقع بیکاری دوست دارم با اونا خودم رو سرگرم کنم و البته اینترنت که حدود ده سالی است تنها دوست و همدم تنهاییهامه.
      امیدوارم بتونم دوست خوبی براتون باشم و از آشنایی با همتون خیلی خوشحالم.
      [URL="[URL=http://www.pic.iran-forum.ir/][IMG]http://www.pic.iran-forum.ir/images/i9iov98pp16p2z4b88d2.jpg[/IMG][/URL]"][URL=http://www.pic.iran-forum.ir/][IMG]http://www.pic.iran-forum.ir/images/i9iov98pp16p2z4b88d2.jpg[/IMG][/URL][/URL]

نظر

• سعید راد
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 163

>:D<

نظر

• سعید راد
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 163

داشتم اطلاعات دوستان را می خوندم واقعا خوشحال شدم گنجینه ای دانش در اختیار این سایت است که اگر به درستی هدایت شود خود یک بمب اطلاعات می شود

نظر

• سعید راد
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 163

به نظر من اگر دوستان روی یک سهم خاص زوم کنند (یا حداقل بصورت گروهی باشند) هر کدام از زاویه ای صورتهای مالی و.. را تحلیل کنند خیلی چیزها دستگیر آدم میشه

نظر

• Anssa
              عضو عادی
              • Feb 2012
              • 63

با سلام خدمت همه دوستان و پيشكسوتان
              احمد هستم و 28 سال دارم و ليسانس زيست شناسي و ساكن مشهدم....
              كارم را تازه شروع كردم و توي اولين خريدم (40 روز قبل) وپارس با قيمت 2680 خريدم و مشكلات اقتصادي و تحريم هاي بي سابقه و آقاي دكتر احمدي نژاد همگي دست به دست هم دادند تا در عرض يكماه بيشتر از 15% افت قيمت پيدا كنه (15%- در يكماه بي سابقه بود!!!) ....
              الانم خپارس خريدم و اونم فعلا در بادهاي سياسي كشور شناور روي هواست و فكر ميكنم حالا حالا ها بايد منتظر چراغ سبز سبد پرتفوي ام باشم...

يا حق...

نظر

• نوسترداموس
                عضو عادی
                • Feb 2012
                • 76

نوسترداموس بچه هاي قديمي ميشناسن
                سلام

نظر

• Captain Nemo
                  مدیر
                  • Dec 2010
                  • 2934

در اصل توسط نوسترداموس پست شده است View Post
                  نوسترداموس بچه هاي قديمي ميشناسن
                  سلام
                  سلام ما که شما را نمیشناسیم
                  لطفا بیشتر معرفی بفرمایید .
                  یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                  دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                  مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• سعید راد
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 163

سلام

سن 32 دانشجوی سال اخر دکتری مدیریت بازرگانی . مدرس دانشگاه و از سال 82 در بورسم و در ضرر و خیلی بدشانس. در ضمن در یک سازمان م. صادرات و واردات هستم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

اون موقع که ما عضو شدیم دیگه معرفی ها تموم شده بود! برای همین الان معرفی می کنیم خودمون رو:p

سید یاسر شریعت هستم متولد 1365 تهران؛ در حال حاضر هم ساکن تهران هستم
                      متاهلم که آبان امسال شدیم که داش مهران به اطلاع همه دوستان رسوند! :D

تحصیلاتم هم مهندسی صنایع از پلی تکنیک فارغ التحصیل 87
                      MBA از دانشگاه امام خمینی قزوین در حال فارغ التحصیل شدن!
                      امسالم اگه خدا بخواد کنکور میدیم با دعای دوستان ان شالله برای دکتری :-s

الانم دو ساله که توی یه شرکت سرمایه گذاری کار میکنم به عنوان کارشناس استراتژی سرمایه گذاری، یک سایت هم در کنار هم کلاسی های سابقمون داریم در مورد تمام مطالب مدیریتی و مهندسی صنایع که امسال کاندید بهترین وبسایت علمی و اقتصادی شده بود. در کنارش در خدمت بورس و بورسی ها هم هستیم;)

از تحلیل های بنیادی و کلان پیرامون صنعت ها و سازمان ها واقعا لذت می برم و در کنار این، هیجان کار در بورس واقعا برام جذابه!

پایان!
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• بورسیون
                        Banned
                        • Sep 2025
                        • 24

محمد هستم.متولد 60.ساکن تهران.فوق لیسانس مدیریت صنعتی هستم.از اوایل امسال بود که وارد بورس شدم ولی از شانس بد ما فکر کنم بدترین سالی بود که میتونستم وارد بورس بشم.:(
                        6ماهه اول زیاد ضرر کردم که بیشترش رو صدرا بود. ولی شش ماهه دوم حرفه ای تر شدم.:d

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

منم خودمو معرفی کنم دیگه منم مهدی بخشایش هستم متولد 61 البته همه میگن 64 میخوره بهت;) مهندسی کشتی خوندم شغل اولم هم هرز گاهی با کشتیرانی یه کارایی میکنیم شغل دوم هم بماند شغل سوم هم تو بورس مشغولیم کمربند مشکی دان 3 کاراته به صورت حرفه ای ورزش میکنم البته الان بیشتر بدن سازی بر خلاف ای دیم که روح خشن هست زیاد خشن نیستم اما اگه خشن بشم و با کسی دعوام بشه یا خودم نقص عضو میشم یا طرفم !!:d عاشق بورس و بورس بازی هستم و ریسکهای عجیب غریبی هم میکنم
                          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• bourse
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1346

احمد زین العابدینی هستم متولد 19 بهمن 1366 ساکن اصفهان . لیسانس عمران دارم البته گذاشتمش روی طاقچه وقتی میخوام برم تالار نگاش میکنم :d. اولین سهمی که خریدم حدود 5 سال پیش بود معادن روی 270 تومنی به پیشنهاد کارگزارم بود که چند ماه بعدش 600 فروختم ( شیرین ترین سودم توی بورس تا الان ). البته بعدش بخاطر کنکور یه دو سه سالی از بازار دور بودم تا اینکه دوباره از پارسال با جدیت بیشتری وارد بورس شدم و الان هم در خدمت دوستان گل این تاپیک هستم . :)

نظر

• Captain Nemo
                              مدیر
                              • Dec 2010
                              • 2934

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
                              احمد زین العابدینی هستم متولد 19 بهمن 1366 ساکن اصفهان . لیسانس عمران دارم البته گذاشتمش روی طاقچه وقتی میخوام برم تالار نگاش میکنم :d. اولین سهمی که خریدم حدود 5 سال پیش بود معادن روی 270 تومنی به پیشنهاد کارگزارم بود که چند ماه بعدش 600 فروختم ( شیرین ترین سودم توی بورس تا الان ). البته بعدش بخاطر کنکور یه دو سه سالی از بازار دور بودم تا اینکه دوباره از پارسال با جدیت بیشتری وارد بورس شدم و الان هم در خدمت دوستان گل این تاپیک هستم . :)
                              جناب بورس
                              جسارتا اگر تمایل داشتید میتونید بگین که اصالتا اهل کجایید ؟؟
                              البته اجباری نیست میتونید پاسخ ندید ...
                              ممنون
                              یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                              دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                              مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• bourse
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1346

در اصل توسط captain nemo پست شده است View Post
                                جناب بورس
                                جسارتا اگر تمایل داشتید میتونید بگین که اصالتا اهل کجایید ؟؟
                                البته اجباری نیست میتونید پاسخ ندید ...
                                ممنون
                                درود بر کاپیتان نیمو عزیز . بنده اصالتا بچه خود خود اصفهونم :d

نظر

در حال کار...
                                X