میثم یواش یواش وسوسه میشم بیام روش :D
پتروشيمي پرديس ( شپديس )
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمیثم یواش یواش وسوسه میشم بیام روش :D
فعلا روی 1600 تومن سود 92 حساب باز کنید .........تا بعدا تعدیل بدم .......چون من محتاطانه اعلام میکنم که یه دفعه وسوسه نشید .......
هر کس خود تحلیل کنه .هر جا سوال بود و مشکل در تحلیل با کمک هم درست میکنیم تحلیل رو ......;)///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاینها قبل از اینگه تبلیغ باشه تحلیله .........تلبیغ برای سهمیه که نیارزه ............لذا این معرفیه ........من برای دو برابر کردن پولم نیازی به تبلیغ ندارم .........ومن اگه راحت سهامداری کنم راحت 100 درصدم رو میکشم .....فقط یک سال باید صبر کرد برای گرفتن یک 100 درصد شیرین ....:D
کسی دوست داشت سر سری رد بشه .......کسی هم بحث داشت بحث میکنیم و کسی هم بر تحلیل ایراد گرفت جوابش رو میدیم ...........هر کی نقدی بر این تحلیل داره یا تحلیل های قبلی در خدمتیم .......;)
البته من بیشتر نوسان گیرم ......
نظر
-
-
حقوقی با خیال راحت مخفی گذاشته بود نزدیک قیمت پایانی داشت اضافه میکرد ............منم اون تعدادی که میخواستم تکمیل کردم امروز فعلا و بسه ....... پله ی بعدی 8 درصد پایین تر اگه اومد .......///
نظر
-
-
حقوقیش نمیزاره پایین بیاد ...............مثل اینکه باید همین 5200 رو بخریم تا در نرفته !!!!
کاظم نادر علی میگه بعضی ها همیشه میگن فلان سهم خوبه .........تو هر شرایطی میگن اون سهم خوبه ...در صورتی که میشه از فرصت ها استفاده کرد !!!!
باید بهش بگم که روی شپدیس این نظر غلطه ...چون خیلی بر سر و صدا بالا میره و قتی برگردیم زمانیه که دیگه سهم رشد کرده ....تا ما بریم رو قندی ها بر گردیم ..این شده 6000 تومن .........:D
لامسب 100 تومن - 200 تومن پایین نمیاد که بخریم :D از اون ور دلار ازاد وسوسه میکنه ........
من که دیگه فقط روی 3 سهم کنور قشهد شپدیس کار میکنم ..... ......تا وقتی که دیگه امیدی به اینا نباشه (-:آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/02, 13:18.///
نظر
-
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postسلام میثم جان
فکر می کنی مجمع فوق العاده سهم کی برگزار بشه ؟
ولی به نظرم تا اخر اسفند برگزار بشه ..یعنی قبلا گفته بودن تا دوماه اینده ...........افزایش سرمایه بده عالی میشه .......;)
قیمتش میاد زیر 2500 ...بعد دوباره احتمالا تا 3500 تومن بالا میره ......البته یک سال طول میکشه و به این راحتی هم نیست ...
یعنی پیش بینی من اینه که کسی 1000 تا بخره 5 میلیون و 200 ....یک سال بعد 3000 تا سهم داره که ارزشش میشه 10 میلیون پانصد ............
یعنی یک سود 100 درصدی در یک سال (-: توی این سهم نهفتست .........:D من پیش بینیم اینه .......البته اگه اوضاع عادی باشه پیش بینی سایر ریسک ها دست ما نیست .....
حالا کسی پیش بینی دیگه ای داره ......اعلام کنه ....خوشحال میشیم ...:Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/02, 22:13.///
نظر
-
-
-
نظر