جان؟! این دیگه چه صیغه ایه؟!
پتروشيمي پرديس ( شپديس )
Collapse
X
-
-
موضوع: لغو آگهی (اطلاعیه) دعوت به مجمع عمومی فوق العاده برای سال (دوره) مالی منتهی به 1392/09/30
پیرو آگهی منتشره در خصوص دعوت به مجمع عمومی فوق العاده راس ساعت 11:30 روز یکشنبه مورخ 01 /11/ 1391 به اطلاع میرساند مجمع عمومی فوق العاده در تاریخ مذکور برگزار نمی گردد و تصمیم گیری در خصوص دستور جلسات ذیل به مجامع بعدی که تاریخ آن متعاقبا اعلم میگردد موکول گردید
ب- دستور جلسه:
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
سایر موارد
توضیحات:
با توجه به آگهی مجمع عمومی فوق العاده و ا اصلحیه آن دستور جلسه بشرح ذیل می باشد:
الف) افزایش سرمایه از محل سود انباشته
ب) انتشار اوراق مشارکت قابل تبدیل به سهام
ج) اصلاح اساسنامه
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
دوستان ما امروز سدبیر خریدم به علت:
نوشته اصلی توسط فراهانی
سلام دوستان میخوام یک سهم خدمتتون معرفی کنم که یک پرتفوی بورسی فوقالعاده داره سعی میکنم آرم آرم یک تحلیل ازش بیارم.
شرکت تدبیرگران فارس و خوزستان:51میلیون سهم داره و سرمایهَش5.1میلیارد تومن هست.
1-این شرکت 510هزار سهم شپدیس داره که قیمت تمام شدهی اون که هر سهم 3163تومن دراومده در صورتی که شپدیس با قیمت 6400تومن رفته مجمع یعنی3237تومن ارزش افزوده روی هر سهم که جمعش میشه یک میلیارد و پانصد تومن تقریبا فقط از این سهم ارزش افزوده ایجاد شده .از اون طرف 510میلیون تومان از مجمع شپدیس سود گرفته.چون شپدیس 1000تومن در مجمع تقسیم کرده.
2-یک میلیون دویست هزار سهم پارسان داره(1/200/000) که هرسهم براش 741تومن دراومده که الان پارسان 1300تومن یعنی670میلیون تومن هم اینجا ارزش افزوده ایجاد شده ضمنا درمجمع آیندهاش 200تومن حداقل تقسیم میکنه.
تقریبا 50 درصد پرتفوی بورسی سدبیر دو سهم پارسان و شپدیس است.navسهم حدود 300تومن است.که محاسباتش رو میارم
این شرکت براساس صورتهای مالی 9ماهه اش در طی 9ماهه اخیر 123ریال سود ساخته حالا 10تومن هم از شپدیس میاد روش،میشه223ریال از اون طرف 5تومن بخاطر تقسیم سود پارسان به اون اضافه میشه که میشه27تومن تا اینجا سود بقیه پرتفوی بورسی که از بهترینهای بازار هستند و سود مالکیت 15 درصدی کارگزاری مبین سرمایه رو و 10 درصدی لوله و الیاف بهراد که امسال به بهرهبرداری رسیده رو حساب نکردم. این سهم امسال حداقل 40تومن میسازه.
نظر
-
250 تومن پایین تر از اونایی که رفتن مجمع خریدیم و بعدا قرار سود بگیرن البته شپدیس فک کنم زود سود میده ........دلار هم که -15-20 درصدی رشد کرده !!!
تصمیم گرفتم با این سهم بمونم دیگه .......
خوبیش اینه که قرار بود افزایش سرمایه بده .ولی یه مدت تاخیر انداخت ................تا افزایش سرمایه با این سهم خواهیم بود ............
این سهم هم مثل کنوره و از کنور هم بهتره و این دو تا جز 10 شرکت برتر بازار هستن .......شاید کنور جز 20 شرکت برتر باشه ولی شپدیس شک نداشته باشید جز 10 شرکت برتر بازاره :D///
نظر
-
فک کنم اونایی که رفتن مجمع یادشون رفت این سهم افزایش سرمایه داره..........:))
شپدیس بعد ا1090ز تومن تقسیم سود ...هنوز 827 تومن دیگه سود انباشته داره .... رندش کنیم 825 تومن ....///
نظر
-
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postآقا میثم هر جا بری ما هستیم رو 51500 اضافه کردم:D
خوب خریدی مبارک باشه ..............اگه ضرر کردیم پای خودت ........:D ولی خوب شپدیس بهترین سهم بازار سرمایست .....افزایش سرمایه 200 درصدی در راه است ...دلار فعلا 1000 تومن بالاتر از بودجه است..
طرح توسعه داره و........شاگرد اول بازار بورسه :D
من روی 2800 میخواستمش .......دیر جنبیدم .......ولی خوب با توجه به دلار هنوز هم دیر نیست ....1300 امسال ساخته ....
سال بعد چند بسازه خدا میدونه !!!!آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/23, 12:11.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاگه ضرر کردیم پای خودت ........:D ولی خوب شپدیس بهترین سهم بازار سرمایست .....افزایش سرمایه 200 درصدی در راه است ...دلار فعلا 1000 تومن بالاتر از بودجه است..
طرح توسعه داره و........شاگرد اول بازار بورسه :D
من روی 2800 میخواستمش .......دیر جنبیدم .......ولی خوب با توجه به دلار هنوز هم دیر نیست ....1300 امسال ساخته ....سال بعد چند بسازه خدا میدونه !!!!
از نظرات شما تا حالا ضرر نکردیم ، ضرر هم شد خیالی نیست
نظر
-
این اطلاعات سرمایه گذاری های انجام شده روی طرح توسعه شرکته ...........
سال 91 که تموم شد دیگه ........92 هم مثل برق میگذره .......اما سال 93 و در اصل 94 ........عجب سالی برای شپدیس باشه ..........وای ........
البته دولت اگه بزاره پتروشیمی ها حالشو ببرن ........:D اگه قوانین ابلهانه نزارن ......البته با دلار بالا میره این سهم ......
این فاز 3 به اندازه ی فاز 1و 2 تولید میکنه>:D< فلذا دیگه شپدیس هم فروشی نیست .......:D
ما رو بگو تا حالا در گیر سهام در پیت بودیم .........هاها.....نامردا چقدر نرخ خوراک نرخ خوراک کردن از فرودین 91 .....اخرش هیچی نشد !!!
خدا لعنت کنه شایعه پراکنده کنندگان این بازار رو ..........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/23, 22:42.///
نظر
-
یه کم با احساساتتون بازی کنم :
3 ماهه بالای 380 و با فروش 400 هزار تن ...شاید بیش از 400 تومن سود بسازه (-:
اگه بیشتر بفروشه ........تا 500 تومن هم میتونه 3 ماهه بسازه ..........
>:D
من در سه ماهه انتظار خداقل 380 تومن پوشش رو دارم.......;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/25, 22:31.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postیه کم با احساساتتون بازی کنم :
3 ماهه بالای 380 و با فروش 400 هزار تن ...شاید بیش از 400 تومن سود بسازه (-:
اگه بیشتر بفروشه ........تا 500 تومن هم میتونه 3 ماهه بسازه ..........
>:D
من در سه ماهه انتظار خداقل 380 تومن پوشش رو دارم.......;)
نظر
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postتبلیغات شما روی کنور تو این سایت به بعضیها حال سنگینی داد داد. زنده باشی جوان
کسی دوست داشت سر سری رد بشه .......کسی هم بحث داشت بحث میکنیم و کسی هم بر تحلیل ایراد گرفت جوابش رو میدیم ...........هر کی نقدی بر این تحلیل داره یا تحلیل های قبلی در خدمتیم .......;)
البته من بیشتر نوسان گیرم ......///
نظر
نظر