عامل اصلی ضرر در بورس،از نگاه شما؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shade
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 52

با سلام و تشکر از راهنمایی اساتید
    با کسب اجازه . من فکر می کنم عامل اصلی ضرر دنباله روی و خوندن از رو دست دیگران باشه .جالبه ما برای یک حقوق ماهیانه دو تومنی حدودا 150 تا 160 ساعت در ماه کار می کنیم ولی برای کسب همین مقدار سود در ماه در این بازار چقدر حاضر هستیم کار بکنیم .سرمایه گذاری فعال یک شغله و مث هر شغل دیگری باید برای ان زحمت کشید . برای هر سهم که بخواهیم انتخاب کنیم حداقل باید یک هفته روی ان سهم کارد 40-50 صفحه از ان صنعت و سهم و چند شرکت هم جوار مطلب جمع کرد . باید اگه یکی پرسید چرا این سهم خریدی بتونیم حداقل یک ساعت توضیح بدهیم .هم وضعیت صنعت هم وضعیت شرکت .چه از نظر نموداری فاندی و هرچیز . اگر تحلیلمان اشتباه هم باشد مهم نیست .بعد از همه بررسی ها هیچ اشکالی نداره که ببینیم دیگران نظرشان در مورد اون صنعت و شرکت چیه .و ببینیم ایا اون چیزی که ما به اون رسیدیم اونها هم رسیدند یا نه .بعد هم از این شاخه به اون شاخه پریدن و هوسبازی .چرا یک عده الان اه و ناله می کنند ؟ این وضعیت اصلاحی که از قبل هم قابل پیش بینی بود .حالا نه دقیق ولی تا حدود زیادی مشخص بود .برا اینکه این عده زحمتی برا ی سهمی که خریدند نکشیدند من طبق تجربه خودم می گم .یک بار درسی گرفتم که اگه فرشته ای از اسمون نازل بشه و بگه فلان سهم بخر نمی خرم اگر یقین داشته باشم که صد درصد حرفش درسته . چون من از این شانس ها ندارم که بدون زحمت و شانسی سود کنم .ضرر کردم هر وقت یکی گفت بخر یا بفروش . البته این نظر من مبتدیه و صد درصد هم غلطه .چند ماه پیش یه سهمی خریدم این اواخر حساب کردم 70 درصد رشد کرده بود و تازه کشف شده بود تو بوق و کرنا که ای ملت بخرید بخرید پدیده قرن دریابید من ترسیدم سریع فروختم و به همون 70 درصد قانع شدم و خیلی دلم سوخت برا اوناییکه تازه فهمیدند باید بخرند .انگار که تازه این کشف شده .من کم سواد و کم استعداد چند ماه پیش فهمیدم باید بخرم . سهمی که تو بوق و کرنا شده باید ببینیم قضیه چیه .چرا اون موقع که اول رشدش بود کسی داد نمیزد که این پدیده سال نوده .نظر تحلیلگران و اساتید فقط برا این خوبه که مشق مان را تصحیح کنیم و ببینیم درست حساب کردیم یا نه .خب این تجربه من مبتدیه و صد درصد هم غلطه و به نظرم از دلایل اصلی ضرر هست .دو سال حداقل باید اموزش دید هم تحلیل تکنیکال و هم فاند بعد وارد این بازی شد .
    آخرین ویرایش توسط shade؛ 2011/04/30, 00:02.

نظر

• ناهید
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 1419

امروز با تثبيت رونق بازار رخ داد:
      حسرت و پشيماني فروشندگان روزهاي گذشته سهام

خبرگزاري فارس: رشد قيمت ها و تشكيل صف هاي خريد سهام اكثر شركت ها در روز جاري كه منجر به افزايش 352 واحدي شاخص و بازگشت مجدد به كانال 25 هزار واحدي شد، با حسرت و پشيماني فروشندگان روزهاي گذشته سهام توامان بود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، فعالان بازار سهام بعد از سپري كردن روزهاي سخت هفته گذشته و دو روز اول هفته جاري، امروز را با جنب و جوش و خريد سهام شركت ها آغاز كردند، چرا كه با عادي شدن شرايط سياسي كشور در روز گذشته، فضاي حاكم بر بازار سرمايه لرزان و گريز پا هم مثبت شد.
      اين جريان كه مورد اجماع همه كارگزاران و سرمايه گذاران حقيقي و حقوقي بود، موجب رشد قيمت سهام عمده شركت هاي بزرگ و در نتيجه جهش شاخص بورس شد تا آن دسته از سهامداران كم ريسك و ناآشنا و يا ترسويي كه در روزهاي گذشته بارفتار احساسي به اشتباه اقدام به فروش سهام كرده بودند، حسرت بزرگي را خورده و از فروش سهام يا عدم خريد پله ايي شركت هاي ارزنده پيشمان شوند.
      در اين ميان بعد از ثبت بالاترين ركورد ريزش روزانه شاخص با 635 واحد در روز گذشته ، تجربه دوره هاي متعدد بازار سهام باز هم تكرار شد تا بار ديگر مشخص و تثبيت شود كه بهترين زمان خريد هنگام شكل گيري صف هاي فروش و ريزش قيمت ها است نه در زمان وجود صف هاي خريد و رشد قيمت ها.
      به هر حال در شرايطي امروز سهام اكثر شركت هاي منفي روزهاي پيش داراي صف هاي خريد چند تا چند ده ميليون سهمي بودند كه به دليل عدم عرضه سهام تعدادي از شركت ها برخي سرمايه گذاران نتوانستند تقاضاهاي خريد ارايه شده به كارگزاران را محقق شده ببينند.
      به هرحال در نتيجه رشد قيمت سهام و اثر مثبت 36 تا 19 واحدي شركت هاي فولادمباركه، چادرملو، سرمايه گذاري غدير، بانك ملت، سرمايه گذاري اميد، سايپا، گل گهر و بانك پارسيان، شاخص بورس تهران با 352 واحد افزايش وارد كانال 25 هزار واحدي شد و در عدد 25 هزار و 37 واحد به ثبت رسيد. در اين ميان فقط شركت مخابرات به دليل افت كمتر از يك درصدي هر سهم موجب اثر منفي30 واحدي بر شاخص شد.
      با اين فعل و انفعالات ارزش روز بازار سهام هم كه روزگذشته به 117 هزار ميليارد تومان كاهش يافته بود به بيش از 119 هزار ميليارد تومان بالغ شد.
      برپايه اين گزارش، آمار پاياني معاملات هم با داد و ستد بيش از 255 ميليون سهم عادي و حق تقدم به ارزش 102 ميليارد تومان به ثبت رسيد كه در اين ميان شركت هاي مخابرات با بيش از 44 ميليون سهم،گروه توسعه ملي ايران 25 ، چادرملو و بيمه البرز 21 و 13 ميليون سهم داراي بيشترين حجم معاملات بودند.
      حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
      خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
      خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• 846220327
        عضو جدید
        • Sep 2011
        • 3

با سلام
        من یه تازه وارد به بورس هستم حدود شش ماه پیش وارد بورس شدم البته از همون وقت به دلیل مدرک فوق لیسانس مالی دانشگاه تهران که داشتم به عنوان کارشناس تحلیلگر در یه شرکت سرمایه گذاری معتبر مشغول به کار شدم.
        اولش که میخواستم سهم بخرم کاملا با تحلیل میخریدم و خیلی به شایعات کاری نداشتم اما به مرور دیدم اونایی که با شایعه خرید و فروش میکنن بیشتر سود میکنن از خودم ناامید شدم ولی اگه الان بخوام قضاوت کنم میبینم که بایستی با تحلیل کامل خرید کرد و یه کم هم بلند مدت فکر کرد اگه این کارو بکنیم حداقل ضرر نمیکنیم.
        البته بایستی بین دو مفهوم سفته بازی و سرمایه گذاری تفاوت قایل بشیم اگه میخواین سرمایه گذاری کنید بایستی با تحلیل کامل خرید و فروش کنین ولی اگه میخواید سفته بازی کنید بایستی به شایعات توجه کنید.
        مطمئن باشید در بلند مدت سود سرمایه گذاری خیلی بیشتر از سفته بازیه و البته شیرینتر.

نظر

• حامد24
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2532

در اصل توسط 846220327 پست شده است View Post
          با سلام
          با تحلیل کامل خرید و فروش کنین ولی اگه میخواید سفته بازی کنید بایستی به شایعات توجه کنید.
          مطمئن باشید در بلند مدت سود سرمایه گذاری خیلی بیشتر از سفته بازیه و البته شیرینتر.

دقیقا
          یل یاتار ، طوفان یاتار
          یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• ناشناس
            کاربر ویژه بورسی
            • Jul 2025
            • 1050

حقیقت امر این است که بازار سهام جای گرانی برای کسب تجربه است. بازار برای آموزش هر درس مبلغ گزافی را طلب می کند. سهامدار تازه وارد که به نیت کسب سود و با امید بسیار وارد این کارزار می شود در بدو امر سیلی اول را دریافت می کند و تا به خود می آید که قامت راست کند مشت های بعدی پیاپی بر پیکرش وارد می شود. هر یک از این مشتهای طاقت فرسا به تنهایی برای انزجار ابدی از بورس کافیست تا جایی که سهامدار نگون بخت تا هفت نسل پس از خود را از هرگونه قمار! در بورس و هر آنچه بدان مربوط است برحذر میدارد. امروزه در بسیاری از خانواده های ایرانی صحبت راجع به بورس همچون بحث راجع به مسائل جنسی، تابو تلقی می شود.
            شخصاً تا لحظه درج این نوشته، ضربات زیادی از بورس دریافت کرده ام ولی قصد ترک میدان را ندارم. بورس برای من جذاب است و بازی های آن را هر چند بعضاً کثیف و چرک، دوست دارم. گمان می کنم تمام آنانی که امروز در بورس موفقند و سرپا، روزی تجربه تلخ سیلی اول و مشتهای بعد را از سر گذرانده اند اما از پای ننشسته اند. ممکن است مبالغه آمیز به نظر برسد اما ناموفق هایی که میدان را زود ترک می کنند معمولاً گله مندانی هستند که از همه موفق های بازار بیزارند.
            هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• تصمیم کبری
              Banned
              • Jul 2025
              • 1197

ضرر تو ذات بورسه و اگه کسی بگه تا حالا ضرر نکردم دوروغ میگه.
              یکی از ضررهایی که سال 84 کردم و الانم که یادم میوفته از خودم عصبانی میشم،اعتماد احمقانه به گروه داودیان و علیرضا احمدی بود.

نظر

• باربد
                Banned
                • Jul 2025
                • 3256

هر راهی توشه راهی میخواد
                نقشه راه میخواهد
                بلد راه میخواد
                و هدف
                حال وقتی راهی 10 ساله را قصد پیمودن یک شبه داریم دو حالت دارد
                یا هدف را سراب دیده ایمو بزودی در بیراهه گم می شویم
                یا خود را تافته جدا بافته دیده ایم و فکر میکنیم اگر دیگران نتوانستند من می توانم
                اما یک چیز همیشه هست

اگر گامهای خود را استوار بر ندارید بزودی خود را در پرتگاهی بی بازگشت خواهیم دید
                برای هر راهی باید اول مسیر را بررسی کرد و بعدا دل به راه و بیراهه زد

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

خیلی از افرادی که تازه وارد بازار میشن با همون ضررهای اولیه به کلی قید سهامداری و فعالیت در بورس رو میزنن

یادآوری یه نکته خیلی ضروریه برای دستیابی به هر چیز میبایست هزینه ای هم پرداخت بشه

پس باید ضررهای ابتدای کار رو هزینه ای برای کسب تجربه و دانش فرض کنیم

لذا با سرمایه اندک وارد بازار بشیم و سعی کنیم از اشتباهات درس بگیریم

مطمئنا معامله گر بدون ضرر در بازار وجود نداره و هیچ تحلیلی هم قطعیت کامل نداره

تنها مرگه که در این جهان قطعیت داره
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• وحید شکیب
                    عضو عادی
                    • Sep 2011
                    • 27

خواندن فرومهای بورسی

نظر

• ناشناس
                      کاربر ویژه بورسی
                      • Jul 2025
                      • 1050

در اصل توسط وحید شکیب پست شده است View Post
                      خواندن فرومهای بورسی
                      واکنش اول من از دیدن پست شما خنده ای به پهنای تمام صورت بود چرا که یک نیشگون بسیار نرم از خواننده می گیرد؛ یک گوی بلورین از طرف من تقدیم شما.
                      اما به عقیده من خواندن فروم ها برای سر در آوردن از آنچه در پس پرده می گذرد لازم است چرا که شفافیت در بازار بورس ایران به حدی نیست که بتوان با مراجعه به منابع رسمی به هدف رسید. به گمان من آنچه باعث ضرر می شود اطمینان بی قید و شرط به نوشته هاست. فردی که برای تایید صحت و سقم برخی اطلاعات درج شده در فروم ها، حتی زحمت مراجعه به صورتهای مالی، نمودار و سایت بورس را هم به خود نمی دهد قطعاً سودی نیز انتظارش را نمی کشد.

نظر

• بنان
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 840

بنظر من براي خريد سهم بايد از روش شكار شير و پلنگ استفاده كرد . شير و پلنگ وقتي ميخوان شكاري را بدست بياورند اول با دقت تمام طعمه خودش را از بين ده ها شكار مورد علاقه اش پيدا ميكنه بعد با دقت بسيار حتي تا ساعتها به نظاره گر شكار انتخابي خودش كمين ميكنه تا زماني كه شكار در بهترين موقعيت قرار بگيره سپس با تمام قدرت بسمت شكار خود يورش ميبره.حالا تو اين مسير تا رسيدن به شكار بارها از كنار حيوانات ديگه عبور ميكنه كه خيلي نزديكتر از شكار مورد نظر اونه اما بي توجه به آنها فقط و فقط به شكار انتخابي خود توجه داره و در نهايت به شكار خود رسيده و نهايت لذت را از شكار خود ميبرد. حالا يه سهامدار هم بايد بعد از بررسي همه جانبه (تكنيكال . بنيادي و روانشناسي بازار) يك سهم آن را انتخاب كرده و در بهترين زمان وارد سهم بشه حالا در زماني كه صاحب سهم يا سهمهاي متفاوت با روش انتخابي بالا شد بايد تا زمان به نتيجه رسيدن سهامداري كنه تا نهايت سود را از انتخاب خود ببرد اگر تو اين فاصله سهمي حتي از طرف بهترين ليدر معرفي شد با پتانسيل رشد خوب معرفي شد بايد بي توجه به آن بفكر اخبار و اطلاعات حواشي سهم خود باشد تا در بهترين زمان و با سود از آن خارج بشه اگر با اعلا م هر سهمي از طرف هر كس وسوسه خريد سهم جديد بشه قطعا بايد با فروش سهمي كه آگاهانه خريده بدون بردن سود قابل انتظار به خريد سهم معرفي شده اقدام كنه كه ادامه اين روند در نهايت جز زيان چيزي ديگري بهمراه نداره چرا كه هميشه و در هر زماني سهم خوب تو بازار هست و توسط ديگران و ليدر هاي شناخته شده معرفي ميشه پس بايد سعي كنيم سهمي را كه در اختيار داريم و بعضا توسط يكي از دوستان معرفي شده را حفظ و هر موقع با سود خارج شديم به انتخاب سهمي ديگر توسط خود و يا ليدرهاي سايت اقدام كرده و با اطلاعات كامل وارد شويم و اين روند را ادامه دهيم تا هميشه با سود قابل قبول به انتخاب سهمي ديگر بپردازيم.

نظر

• Hossein4000
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 109

من در هفته 350 ساعت کار میکنم
                          ولی به نظر من اشتباه من اینه هر وقت یه سود عالی میکنم فکر میکنم چون مفت بوده بزنم تو دل یه سهم ریسکی ؟؟؟؟
                          حالا جالبه (نخندین) بعضی مواقع نگاه به تکنیکال هم نمیکنم

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Jul 2025
                            • 1050

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                            بنظر من براي خريد سهم بايد از روش شكار شير و پلنگ استفاده كرد . شير و پلنگ وقتي ميخوان شكاري را بدست بياورند اول با دقت تمام طعمه خودش را از بين ده ها شكار مورد علاقه اش پيدا ميكنه بعد با دقت بسيار حتي تا ساعتها به نظاره گر شكار انتخابي خودش كمين ميكنه تا زماني كه شكار در بهترين موقعيت قرار بگيره سپس با تمام قدرت بسمت شكار خود يورش ميبره.حالا تو اين مسير تا رسيدن به شكار بارها از كنار حيوانات ديگه عبور ميكنه كه خيلي نزديكتر از شكار مورد نظر اونه اما بي توجه به آنها فقط و فقط به شكار انتخابي خود توجه داره و در نهايت به شكار خود رسيده و نهايت لذت را از شكار خود ميبرد. حالا يه سهامدار هم بايد بعد از بررسي همه جانبه (تكنيكال . بنيادي و روانشناسي بازار) يك سهم آن را انتخاب كرده و در بهترين زمان وارد سهم بشه حالا در زماني كه صاحب سهم يا سهمهاي متفاوت با روش انتخابي بالا شد بايد تا زمان به نتيجه رسيدن سهامداري كنه تا نهايت سود را از انتخاب خود ببرد اگر تو اين فاصله سهمي حتي از طرف بهترين ليدر معرفي شد با پتانسيل رشد خوب معرفي شد بايد بي توجه به آن بفكر اخبار و اطلاعات حواشي سهم خود باشد تا در بهترين زمان و با سود از آن خارج بشه اگر با اعلا م هر سهمي از طرف هر كس وسوسه خريد سهم جديد بشه قطعا بايد با فروش سهمي كه آگاهانه خريده بدون بردن سود قابل انتظار به خريد سهم معرفي شده اقدام كنه كه ادامه اين روند در نهايت جز زيان چيزي ديگري بهمراه نداره چرا كه هميشه و در هر زماني سهم خوب تو بازار هست و توسط ديگران و ليدر هاي شناخته شده معرفي ميشه پس بايد سعي كنيم سهمي را كه در اختيار داريم و بعضا توسط يكي از دوستان معرفي شده را حفظ و هر موقع با سود خارج شديم به انتخاب سهمي ديگر توسط خود و يا ليدرهاي سايت اقدام كرده و با اطلاعات كامل وارد شويم و اين روند را ادامه دهيم تا هميشه با سود قابل قبول به انتخاب سهمي ديگر بپردازيم.
                            درود بر شما. گمان مي كنم بيشتر اين نوسان گيران هستند كه بايد از شير و پلنگ الگو بگيرند نه سهامداران، چرا كه:
                            مانند شير هر روز بايد شكار كنند(خريد) و خيلي زود هم شكار را لقمه چرب كنند( فروش). هيچ شيري، شكار خود را زياد نگه نمي دارد!

نظر

• Hossein4000
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 109

یه بارم اصلا وقت نداشتم از استاد باربد یه راهنمایی خواستم و ایشون فسربح پیشنهاد داد و از صف فروش 127 تا 133 هرچی پول داشتم خریدم و یه سود مشتی بهم داد
                              خدا خیرش بده

نظر

• bluetooth
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 220

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                                واکنش اول من از دیدن پست شما خنده ای به پهنای تمام صورت بود چرا که یک نیشگون بسیار نرم از خواننده می گیرد؛ یک گوی بلورین از طرف من تقدیم شما.
                                اما به عقیده من خواندن فروم ها برای سر در آوردن از آنچه در پس پرده می گذرد لازم است چرا که شفافیت در بازار بورس ایران به حدی نیست که بتوان با مراجعه به منابع رسمی به هدف رسید. به گمان من آنچه باعث ضرر می شود اطمینان بی قید و شرط به نوشته هاست. فردی که برای تایید صحت و سقم برخی اطلاعات درج شده در فروم ها، حتی زحمت مراجعه به صورتهای مالی، نمودار و سایت بورس را هم به خود نمی دهد قطعاً سودی نیز انتظارش را نمی کشد.
                                با مطلب قرمز شده شدیدا موافقم
                                [B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)

نظر

در حال کار...
                                X