عامل اصلی ضرر در بورس،از نگاه شما؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اقلیدس
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 219

عامل اصلی ضرر در بورس،از نگاه شما؟

با اجازه مدیران و اساتید سایت .
    این تاپیک را باز کردم تا با کمک و هم فکری همدیگه به یه راه حل برسیم که چیکار کنیم کمتر ضرر کنیم. چرا ضرر میکنیم؟
    همونجور که راههایی برای سود کردن تو بورس داریم. از جمله فرااگیری تحلیلهای تکنیکال و فاندامنتال. داشتن کسی که خبرهای اینساندری میده. راهنمایی از افراد گل و با مرام که تو این سایت هم خیلی زیادند .
    راههایی هم برای ضرر نکردن و یا کمتر ضرر کردن باید باشه.
    به نظر من یکی از راههاش اینه که چند تا از دلایل اصلی که باعث ضرر میشه را اولویت بندی کنیم و براش راه حل پیدا کنیم.
    من امروز قصد خرید پردیس را داشتم و بجاش حساب کرده بودم وتوکا بفروشم. اول صبح وتوکا را بالای 245 تومان میخریدند ( 248 تومان ) و من نفروختم!
    بعد از عرضه پردیس وتوکا را زیر 240 میخریدند که من مجبور شدم به قیمت (4) بفروشم.
    بارها شده که این اتفاق برام افتاده، البته همیشه بجاش پردیس نخریدم که جبران کنه.
    نمیدونم شما ها هم اگه سهمی میخرید بجاش سهام دیگری میفروشید یا اینکه معمولا پول تو حسابتان دارید؟ یا اینکه اعتباری خرید میکنید؟

بهر حال علتی را که فکر میکنید بخاطرش ضرر کردید را نام ببرید،یادتان باشه که حتی وارن بافت هم تو معاملاتش حتما چند باری متضرر شده است.
    وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
    در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
  • iq_son
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 705

به نظر من نقطه دقیق خروج از سهم رو نمیدونم!
    من تو پارسیان و وسینا ضرر کردم!:(
    پارسیان رو 360 خریدم رفت تا 380 اما متاسفانه نتونستم برگشتشو تشخیص بدمو با ضرر در 330 دادم رفت
    وسینا رو 335 خریدم دو بار رفت تا 360 اما برگشت خورد با6 تومن ضرر در 329 فروختم:">
    اینا تجربیات من بود !
    سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• محمود شریعت
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 1358

به نظر من در بلند مدت، نداشتن يك استراتژي درست و منطقي باعث ضرر و زيان مي شود.
      براي كساني هم كه استراتژي مناسبي دارند تخلف از استراتژيشون، ميتونه فرد رو متضرر كنه.
      . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
      [/RIGHT]
      [/B][/SIZE]

نظر

• اقلیدس
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 219

در اصل توسط محمود خان پست شده است View Post
        به نظر من در بلند مدت، نداشتن يك استراتژي درست و منطقي باعث ضرر و زيان مي شود.
        براي كساني هم كه استراتژي مناسبي دارند تخلف از استراتژيشون، ميتونه فرد رو متضرر كنه.
        محمود خان ممنون از پاسختان ولی یخورده کلی جواب دادی قربانت گردم. بعنوان مثال به سوال زیر جواب بدید تا بیشتر متوجه شوم.

من کروی 300 تومانی داشتم که رو 473 فروختم و با پولش وصنعت خریدم.هدف وصنعت را هم همه میدونیم حدودای 170 تومانه.
        حالا کروی اصلاح شده و از فردا شروع به حرکت کنه، اونم هدف 550 تا 600 تومان داره.
        ایا فردا وصنعت را به کروی تبدیل کنیم؟ استراتژی شما چیه؟ با توجه به اینکه وصنعت اگر صف خرید هم بشه رو حدودای 145 تا 150 میشه واردش شد.

نظر

• محمود شریعت
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 1358

در اصل توسط اقلیدس پست شده است View Post
          محمود خان ممنون از پاسختان ولی یخورده کلی جواب دادی قربانت گردم. بعنوان مثال به سوال زیر جواب بدید تا بیشتر متوجه شوم.

من کروی 300 تومانی داشتم که رو 473 فروختم و با پولش وصنعت خریدم.هدف وصنعت را هم همه میدونیم حدودای 170 تومانه.
          حالا کروی اصلاح شده و از فردا شروع به حرکت کنه، اونم هدف 550 تا 600 تومان داره.
          ایا فردا وصنعت را به کروی تبدیل کنیم؟ استراتژی شما چیه؟ با توجه به اینکه وصنعت اگر صف خرید هم بشه رو حدودای 145 تا 150 میشه واردش شد.
          اينكه كروي را با وصنعت عوض كني بستگي به استراتژي شخصيت داره و اينكه چه بازده اي در چه مدت انتظار داري و چينش سبدت چطور است. مثلا اگر من معدني در سبدم نداشتم حتما يكي از سهمهاي كم پتانسيلم را با كروي عوض مي كردم.
          اما امروز وساپا باز ميشه و با اينكه 50 درصد سبدمو تشكيل ميده باز هم قصد خريدشو دارم
          [/RIGHT]
          [/B][/SIZE]

نظر

• آرتمیس
            عضو عادی
            • Jul 2025
            • 283

تکلیف خودمون را با خودمون بودنیم!!...
            1. معامله میکنیم چون از پول بازی لذت میبریم؟؟
            2. معامله میکنیم تا از این طریق امرار معاش کنیم؟؟
            3. معامله میکنیم چون خودش بزرگترین تفریح و تخلیه هیجانیه؟؟
            [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
            [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• محمود شریعت
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 1358

در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Post
              تکلیف خودمون را با خودمون بودنیم!!...
              1. معامله میکنیم چون از پول بازی لذت میبریم؟؟
              2. معامله میکنیم تا از این طریق امرار معاش کنیم؟؟
              3. معامله میکنیم چون خودش بزرگترین تفریح و تخلیه هیجانیه؟؟
              l-)

خانم اجازه؟
              هرسه مورد
              [/RIGHT]
              [/B][/SIZE]

نظر

• سپه
                كاربر فعال
                • Dec 2010
                • 790

دلای من
                1- اینترنت بچه ها تو سایتا س می زنن می بینن چند نف می گن فلان سهم خوبه وصف خرید ه وچند نفر دیگه به به وچه چه کردن که دستت درد نکنه با این تحلیلت پس می گن بخریم
                2- مشخص نکردن میزان سود در موقع خرید این که با چه قیمتی خارج شن وطمع می کنیم
                3- بازی های اعصاب خورد ن بازار مثلا صدرا رو 320 می خرن وهی گودال کنده شده را عمقت می کنن( مثه خودم که صدرا رو 305 خردیدم بعد دوباره 260 بعد 220 البته ان بار برا من بد نشد)
                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• سپه
                  كاربر فعال
                  • Dec 2010
                  • 790

دلایل من
                  1- اینترنت :x بچه ها تو سایتا سر می زنن می بینن چند نفر می گن فلان سهم خوبه وصف خرید ه وچند نفر دیگه به به وچه چه کردن که دستت درد نکنه با این تحلیلت پس می گن بخریم
                  2- مشخص نکردن میزان سود در موقع خرید این که با چه قیمتی خارج شن وطمع می کنیم
                  3- بازی های اعصاب خورد ن بازار مثلا صدرا رو 320 می خرن وهی گودال کنده شده را عمقت می کنن( مثه خودم که صدرا رو 305 خردیدم بعد دوباره 260 بعد 220 البته ان بار برا من بد نشد)
                  هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

فقط اینکه به خودمون اعتماد نمیکنیم و عجله!!!
                    تا دو روز بازار منفی میشه یه عده میرن تو صف فروش و میخوان سهمشون رو با چیزه دیگه عوض کنن...اینطوری فقط درآمد کارگزارتون زیاد میشه
                    کمی صبر و کمی اعتماد به نفس لازمه
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• اقلیدس
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 219

یکی دیگه از دلایل به نظر من طمع کردنه.
                      من و شاید خیلی از شماها فولاژ 250 تومانی رو عرضه اولیه خریدیم. من با اینکه چهارشنبه صف خرید عرضه شد سهممو نفروختم. شنبه هم فرصت فروش میداد که بازم طمع کردم و نفروختم!!!!!!!!!!!!!!!
                      امروز صبح هم میشد رو 498 راحت فروختش که بازم نفروختم.
                      در صورتی که اگر سهمو روز چهارشنبه فروخته بودم، به هیچ عنوان با قیمت 4721 ریال نمیخریدم. و منتظر میموندم تا حدودای 450 تومان بخرمش!
                      ببینیدقضاوت راجع به قیمت سهم در زمانی که اونو داری و زمانی که فروختیش چقدر فرق میکنه؟
                      اگه چهارشنبه فروخته بودم 472 نمیخریدم و منتظر 450 بودم.( چرا که عقیده داشتم قیمت سهم گرونه و باید اصلاح بشه)
                      حالا که سهمو نفروختم رو 498 صبح هم نفروختم. ( چرا که عقیده دارم صف فروش جمع شده و قیمت ارزنده است )
                      نمیدونم اسم این دوتا دیدگاه را همون تعصب بزاریم یا چیز دیگس؟

نظر

• سعیدد.
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 29

احساسات... به خصوص حرص در فروش در مثبت و ترس از خرید در منفی!
                        عدم جلوگیری از ضرر بیشتر... گاهی وقتی که در سهمی در ضرر هستیم، به امید این که این ضرر جبران می شود، نمی فروشیم و ضرر بیشتر و بیشتر می شود، همیشه به این فکر کنید که اگر در سهمی 50 درصد ضرر کنید باید با قیمت جدید 100 درصد سود کنید تا به قیمت خرید برگردد!
                        تصمیمات لحظه ای و بدون تامل... گاه فرصتی در بازار بورس فراهم می آید که فکر می کنید فقط این فرصت در آن لحظه تنها برای شما مهیا شده است، در صورتی که در بیشتر این مواقع در واقع دامی بیش نیست!
                        عدم شکیبایی... صبر بیشتر وقتها البته با استراتژی درست نتیجه می دهد!

و البته مهمترین نکته انتخاب درست یکی از موارد بالا در موقع تصمیم گیری است! چون نکات بالا گاه با هم متناقض می باشند...

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1113

اصلی ترین عامل ضرر به اعتقاد من
                          اول نداشتن استراتژی هست ،ما قبل از ورود به معامله (شب قبل )باید بدونیم
                          1-سهم رو در چه محدوده ایی میخواهیم بخریم ؟
                          2-درصورت کاهش قیمت در چه نقطه ایی اضافه خواهیم کرد ؟
                          3ـبا رسیدن به چه هدفی میخواهیم خارج شویم ؟
                          الف)آیا خروج کامل هست یا پله ایی ؟
                          ب)درصورت خروج پله ایی ،در چند مرحله ؟
                          ج)هر پله چند درصد از سهم خارج میشویم ؟
                          4- تمام مراحل بالا باید مکتوب باشد ،استراتزی در ذهن بی معناست ،حتما باید مکتوب باشد ........

اما عامل دوم،نداشتن ژورنال تریدینگ (چیزی مثل نوشته هایی که هر مغازه دار جزء ،کاسب متوسط ،تاجر و .... دارد ،نوشته ایی که در آن سود و زیان ها ثبت شود و علت سود و زیان البته ،تا با مرور آن
                          هم وضعیت حساب روشن شود و هم ایراداتی که باعث ضرر شده تا از آن اجتناب شود .......)

سوم عدم رعایت مدیریت سرمایه ،این مورد هم از ارکان اصلی ترید میباشد که رعایت کردنش آسایش خیال و عدم رعایتش فاجعه به بار میاورد ......
                          رعایت همین سه اصل به تنهایی تاثیرات بسیار مهمی بر نوع معاملات ما خواهد گذاشت ..........

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• Captain Nemo
                            مدیر
                            • Dec 2010
                            • 2934

بنده چون همیشه یلخی و الله بختکی خرید و فروش میکنم چیزی جز طمع باعث ضررم نمیشود ......
                            البته دلایل دوستان هم همه قابل تامله .....
                            یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                            دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                            مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• اقلیدس
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 219

در اصل توسط holy پست شده است View Post
                              اصلی ترین عامل ضرر به اعتقاد من
                              [color=red]

سوم عدم رعایت مدیریت سرمایه ،این مورد هم از ارکان اصلی ترید میباشد که رعایت کردنش آسایش خیال و عدم رعایتش فاجعه به بار میاورد ......
                              رعایت همین سه اصل به تنهایی تاثیرات بسیار مهمی بر نوع معاملات ما خواهد گذاشت ..........

اقای holy عزیز. یادمه تو یکی از تاپیکها خواندم که راجع به اموزش مدیریت سرمایه برنامه ای تنظیم خواهید کرد. پیشاپیش بابت همچین مبحثی از شما تشکر میکنم.@};-

نظر

در حال کار...
                              X