در اصل توسط persis پست شده است
مشاهده پست
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
جمع کردن
X
-
دوست عزیز باور کن مس باهنر جایگاهش این نیست سهمی با سود۱۳۰تومان چرا باید در این قیمت معامله شود هر بار نمودارتکنیکال سهم را که می بینم ودوستانی که مفروضات تکنیکی را زمان ورود وخروج ترسیم مینمایند به ذهنم خطور میکند امار تولید و عملکرد فراتر از بودجه و افتتاح خط تولید لوله مسی و......که شاخص اساسی ارزش شرکت میباشند را فراموش وقیمت سهم را در دامنه ۲۷۰ت ۳۰۰تومان مشاهده نماییم عزیزان حداقل نوسان خود را در قیمت های متناسب با رشد شاخص ارتقا دهید باور کنید نوسان در قیمت های ۴۵۰-۵۰۰سود بیشتری نصیب شما میکند
-
اصلاح تحلیل تکنیکال - بنظر میرسد سهم از نظرامواج الیوت ویو در نمودار هفتگی درآغاز موج ۵ خود میباشد وباهدف ۴۸۰ تا ۵۰۰ تومان ..................احتمالا خبر افزایش سرمایه۳۰ درصدی در همان قیمتها اعمال شود.....پرسود باشید.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
سلام
از دوستان کسی از گزارش ۶ ماهه شرکت خبری نداره که چگونه هست ؟
روند معاملات سهم چند روزی هست حالت خنثی داره
نظر
-
تا دیروز که سهم منفی بود همه رفته بودن در کما و کسی نه پستی میزد و نه جواب منو داددر اصل توسط سلطان بورس پست شده است مشاهده پستسلام
از دوستان کسی از گزارش ۶ ماهه شرکت خبری نداره که چگونه هست ؟
روند معاملات سهم چند روزی هست حالت خنثی داره
حالا که امروز مثبت شد کم کم پست ها شروع شد که این سهم فلانه و طلا توش پیدا شد
نظر
-
یه عزیزی تو شدوص هم پستش شبیه شما بود.............در اصل توسط سلطان بورس پست شده است مشاهده پستتا دیروز که سهم منفی بود همه رفته بودن در کما و کسی نه پستی میزد و نه جواب منو داد
حالا که امروز مثبت شد کم کم پست ها شروع شد که این سهم فلانه و طلا توش پیدا شد
منم گفتم........http://forums.boursy.com/showthread....l=۱#post۳۸۷۸۹۱
اینجا هم من فقط و فقط بر اساس تکنیکال وارد شدم و با توجه اندک دانش تکنیکی خودم، معتقدم که سهم زین پس رشد خوبی خواهد داشت!!!
نظر
-
واقعاٌ جمله زیبایی است.در اصل توسط ali۳۰ پست شده است مشاهده پستبه قول وارن بافت:بورس محل انتقال ثروت از افراد عجول به افراد صبور است...
نظر
-
سلام دوستان عزیز خبری از راه اندازی خط تولید لوله مسی گرفتم انشاله اخبار مثبتی از شرکت به گوش خواهد رسید نوسان گیری بالاتر از ۴۵۰ با کلاس تر خواهد بود
نظر

نظر