مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • PersianLord
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 37

از الان سیگنال ورود در قیمت 260 تومان
    و سیگنال خروج در قیمت 310 تومان

نظر

• mehdi9990
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 150

در اصل توسط امیران پست شده است View Post
      مهدی جان اتفاقا تمام عرضه ی حقوقی امروز کار صدر تامین بود...

http://http://www.tsetmc.com/Loader....2024744156373#
      ok جناب امیران حق با شماست ، آن موقع که من سایت old.tsetmc.com چک کردم هنوز بروز نشده بوده.
      این عرضه را به فال نیک میگیریم به منظور افزایش شناوری سهم جهت افزایش سرمایه به همین زودیها انشاءالله .

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

سلام دوستان...یک سلام ویژه به دکتر یاسر شریعت.............از نظر تکنیکی احتمالا سهم امروز منفی خواهد بود......خرید در منفی عالی بنظر میرسد...............در تایم هفتگی یک الگوی سروشانه کف در حال شکل گرفتن میباشد...احتمالا با مثبت شدن فردا شکست خط گردن تعید میشود.....هدف کلاسیک وحداقلی الگو 400 میباشد...............البته در نمودار روزانه یک گنج هم داریم که هدف کلاسیک و حداقلی آن هم 500 میباشد...........................فعلا من تارگت حداقلی 650-680 را از بعد تکنیکی میبینم تا بعد که جلوتر بریم چه رخ بدهد....موفق وپرسود باشید
        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• مهاجر98
          عضو عادی
          • May 2013
          • 35

بيشتر حجم معاملات تا اين لحظه بالاي 300 بوده

نظر

• رها519
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 173

پتانسيل‌هاي سودآوري «فباهنر»
            احسان حاجي
            در نوشتار پیش رو پتانسیل‌های حرکتی سهام شرکت مس شهید باهنر را مرور می‌کنیم.

همانطور که در نمودار قابل رویت است «فباهنر» در ادامه روند افزایشی خود در تابستان اخیر توانست سقف قیمت 350 تومان را به ثبت برساند. بعد از ثبت این رکورد و همراه با اتمام جو مثبت در گروه فلزات اساسی بازار، فباهنر امواج کاهشی و اصلاح خود را آغاز نمود. این اصلاح تا برگشت نیمی از مسیر رفته و در محدوده 50 درصد فیبو در قیمت 232 تومان به پایان رسیده است و نمودار سهم با ثبت الگوی کف بالاتر هشدار اتمام روند اصلاحی را به سرمایه‌گذاران گوشزدمی‌کند. فباهنر تا‌کنون توانسته است دو مقاومت خود را به عنوان خطوط روند اصلاحی و نزولی در هم شکسته و مسیر خود را برای رشد هموارتر نماید، به طوری که روز گذشته با عبور از خط روند نزولی خریداران سهم را امیدوار و با برخورد به محدوده سقف کوتاه مدت پیشین خود در حوالی 305 تومان با افزایش عرضه روبه‌رو‌ كرد. با این تفاسیر می‌توان امیدوار بود طی روزهای آتی با کمتر شدن عرضه‌کنندگان سهم، با عبور از مثلث صعودی شکل گرفته کندل‌های سبز صعودی را در مسیر حرکت نمودار شاهد باشیم.
            پتانسیل‌های سودآوری و تعدیل های آتی شرکت طی سال مالی جاریپشتوانه این امیال صعودی خواهند بود. همچنینقیمت 350 تومان به عنوان سقف پیشین فباهنر راهدف کوتاه مدت سهم دانسته و در صورت ادامه، رشد مجدد 60 تومانی تا حوالی 410 تومان را می‌توان برای سهم متصور بود. آخرین قیمت ثبت‌شده برای فباهنر 299 تومان است.
            از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

نظر

• امیران
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 242

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
              سلام دوستان...یک سلام ویژه به دکتر یاسر شریعت.............از نظر تکنیکی احتمالا سهم امروز منفی خواهد بود......خرید در منفی عالی بنظر میرسد...............در تایم هفتگی یک الگوی سروشانه کف در حال شکل گرفتن میباشد...احتمالا با مثبت شدن فردا شکست خط گردن تعید میشود.....هدف کلاسیک وحداقلی الگو 400 میباشد...............البته در نمودار روزانه یک گنج هم داریم که هدف کلاسیک و حداقلی آن هم 500 میباشد...........................فعلا من تارگت حداقلی 650-680 را از بعد تکنیکی میبینم تا بعد که جلوتر بریم چه رخ بدهد....موفق وپرسود باشید
              با این که سهم داره منفی معامله میشه و حتی نزدیک به صف فروشه ولی

از نوع معاملاتش خیلی خوشم میاد...

قشنگ داره میگه جناب آقای نوسانگیر بفرمایید بیرون

ما یه رالی داریم که نمیخوایم شما توش باشید...

صف فروش رو جمع میکنن و تا 302 میارن

وبعد دوباره صف فروش...

جدا دارم لذت میبرم..

فکر کنم پولبک قشنگی شده باشه و از فردا دوباره

انشا.. روند صعودی..

نظر

• ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

در اصل توسط رها519 پست شده است View Post
                پتانسيل‌هاي سودآوري «فباهنر»
                احسان حاجي
                در نوشتار پیش رو پتانسیل‌های حرکتی سهام شرکت مس شهید باهنر را مرور می‌کنیم.

همانطور که در نمودار قابل رویت است «فباهنر» در ادامه روند افزایشی خود در تابستان اخیر توانست سقف قیمت 350 تومان را به ثبت برساند. بعد از ثبت این رکورد و همراه با اتمام جو مثبت در گروه فلزات اساسی بازار، فباهنر امواج کاهشی و اصلاح خود را آغاز نمود. این اصلاح تا برگشت نیمی از مسیر رفته و در محدوده 50 درصد فیبو در قیمت 232 تومان به پایان رسیده است و نمودار سهم با ثبت الگوی کف بالاتر هشدار اتمام روند اصلاحی را به سرمایه‌گذاران گوشزدمی‌کند. فباهنر تا‌کنون توانسته است دو مقاومت خود را به عنوان خطوط روند اصلاحی و نزولی در هم شکسته و مسیر خود را برای رشد هموارتر نماید، به طوری که روز گذشته با عبور از خط روند نزولی خریداران سهم را امیدوار و با برخورد به محدوده سقف کوتاه مدت پیشین خود در حوالی 305 تومان با افزایش عرضه روبه‌رو‌ كرد. با این تفاسیر می‌توان امیدوار بود طی روزهای آتی با کمتر شدن عرضه‌کنندگان سهم، با عبور از مثلث صعودی شکل گرفته کندل‌های سبز صعودی را در مسیر حرکت نمودار شاهد باشیم.
                پتانسیل‌های سودآوری و تعدیل های آتی شرکت طی سال مالی جاریپشتوانه این امیال صعودی خواهند بود. همچنینقیمت 350 تومان به عنوان سقف پیشین فباهنر راهدف کوتاه مدت سهم دانسته و در صورت ادامه، رشد مجدد 60 تومانی تا حوالی 410 تومان را می‌توان برای سهم متصور بود. آخرین قیمت ثبت‌شده برای فباهنر 299 تومان است.
                رها 519 مچکریم

نظر

• محمد طا ها
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 91

امروز تعداد 1500000 سهم در کف قیمت خریدم. با تشکر از دوستی که همکاری لازم رو کرد و با تشکراز فروشندگان عحول( به 3 علت - صدرتامین دیگه فروشنده نیست - صدرتامین به عنوان هلدینگ تامین آماده عرضه درمیباشد و بایستی ارزش پرتفوی خودشو ببره بالا - صحبتی که با مدیران شرکت داشتم )نقل از سایت همسایه اقای بنویدی خوش امدید ولی مرد ومردونه میدونم اختیار خرید وفروش هرکه به خودش ربط داره (دمکراسی)ولی یه تعهد اخلاقی بده باتوجه ورود سنگین شما سهم شمال.....اگه اعتباری باهنر خرید کردی به من بگو با اقای مع.......ر سفارش کنیم تا پایان رالی همراه باش سهامداران با کلاس این سهم را باور کن خیلی نذر ونیاز کردیم سفته بازان نام باهنر را فراموش کنند قول میدی /:.grlim:./

نظر

• persis
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 102

فباهنر
                    بدون توضیح اضافی...
                    چارت اول:

چارت دوم:

نظر

• امیران
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 242

در اصل توسط امیران پست شده است View Post
                      با این که سهم داره منفی معامله میشه و حتی نزدیک به صف فروشه ولی

از نوع معاملاتش خیلی خوشم میاد...

قشنگ داره میگه جناب آقای نوسانگیر بفرمایید بیرون

ما یه رالی داریم که نمیخوایم شما توش باشید...

صف فروش رو جمع میکنن و تا 302 میارن

وبعد دوباره صف فروش...

جدا دارم لذت میبرم..

فکر کنم پولبک قشنگی شده باشه و از فردا دوباره

انشا.. روند صعودی..
                      پولبک قشنگی بود...لذت بردیم...

دوستان دقت کنن سهم داره خشک میشه و این یعنی...

انشا... رفتیم برای هدف های بعدی

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

در اصل توسط محمد طا ها پست شده است View Post
                        امروز تعداد 1500000 سهم در کف قیمت خریدم. با تشکر از دوستی که همکاری لازم رو کرد و با تشکراز فروشندگان عحول( به 3 علت - صدرتامین دیگه فروشنده نیست - صدرتامین به عنوان هلدینگ تامین آماده عرضه درمیباشد و بایستی ارزش پرتفوی خودشو ببره بالا - صحبتی که با مدیران شرکت داشتم )نقل از سایت همسایه اقای بنویدی خوش امدید ولی مرد ومردونه میدونم اختیار خرید وفروش هرکه به خودش ربط داره (دمکراسی)ولی یه تعهد اخلاقی بده باتوجه ورود سنگین شما سهم شمال.....اگه اعتباری باهنر خرید کردی به من بگو با اقای مع.......ر سفارش کنیم تا پایان رالی همراه باش سهامداران با کلاس این سهم را باور کن خیلی نذر ونیاز کردیم سفته بازان نام باهنر را فراموش کنند قول میدی /:.grlim:./
                        سلام طاها جان دست ما را هم بگیر................................چی همه سهم داری...................مبارک شما باشد.................800تا850 نگهداری کنیم فکر کنم عالی باشه

نظر

• persis
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 102

مبارک همه فباهنر داران شاد باشید

نظر

• persis
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 102

به نقل از وحید 551 عزیز::

عرض سلام و احترام
                            رضا جان بایدبیش از 5 میلیون رنج منفی میکشیدن تا بیاد روی 290
                            تثبیت بالای 300 رو به دوستان تبریک عرض میکنم .
                            متاسفانه همیشه یک مقدار سهامدار عجول و سطحی نگر توی بازار داریم ونفت برای دوستان درس عبرتی بشه .
                            امیدوارم دوستانی که فروختند در سهام دیگه سود خوبی ببرند البته منهای اون عده مغرض و .... کهقصد نوسان گیری داشتند و موفق نشدند .بنده عرض کردم خیلی روی این سهم در این مقطع نوسان گیر موفق نخواهد بود .
                            متاسفانه شاهد اعتراض یک عده دیروز بودیم زمانی که سهم منفی شد .متاسفانه این عده از دوستان دید صحیح و درستی نسبت به بازار ندارند و خیلی اماتور رفتار کردند و در اینده حسرت خواهند خورد .
                            تا بوده همین بوده دوستان .
                            با ارزوی موفقیت برای تک تک عزیزان
                            یا حق

نظر

• persis
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 102

فباهنر
                              از دید الگویی دیگر

نظر

• persis