چاکرم هامد جان .......................فقط میگم بازم جسارت نباشه رهاورد نوین بگیرین تا نمودار ماهیانه براتون راحت باشه مشکل دیتا ......................وخیلی چیزهای دیگر فنی در این نرم افزار بیشتر قابل اتکا میباشد.موفقیت شما را آرزو مندم.
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postنوشته اصلی توسط ali30
سلام هامد جان .......تحلیل خوبی هست.................ولی فکر میکنم موج 3 از 5که فرمودی خیلی بزگتر از هدفی که گفتی باشه..................شاید حوالی 750 انتهای موج 3 باشد پس موج 5 بنظرم منتفی هست ودر واقع وسط موج 3 بزرگ قرار داریم وانتهای موج 3 بزرگ احتمالا.....................................حالا کمی زود هست بگم روزها وهفتهای آینده....تارگتهاش بهتر مشخص میشود به نوبه خودم از تحلیل ونظر شما تشکر میکنم. موفق و پرسود باشید.
ممنون علی جان:) کاش رو نمودار میگفتی تا برات توضیح بدم که چرا نمیشه! هدف این 3 از (5) میتونه حدود 550 باشه که سهم پس از اصلاح تو قالب 4 از (5) بتونه در نهایت این (5) رو در قیمتای حدودی 650-700 تموم کنه، این رو نمودار و نسبتای فیبو موج (3) میگن که هدف نهایی این (5) اونجا هست و نمیشه رو هوا گفت!
ولی در این مرحله با توجه به اون ترندلاین نسبتا معتبری که هست به نظرم سهم احتمالا بهش واکنش نشون بده و اصلاح 4 شرو بشه، حالا اینکه کجا به سقف میخوره بسته به زمانش هست ولی چون موج 3 هستیم خیلی معطل نمیکنه و احتمالا تو همون محدوده 450-500 تومن باهاش برخورد داشته باشه :)
در کل این تارگتای تکنیکی و بیشتر الیوتی هستن که گفتم ممکنه حالا سهم بالاتر هم بره که کم هم پیش نیومده یه نمونش واتی که از منظر الیوتی به نظر میومد رو 600-650 متوقف بشه ولی تا 900 هم رفت ... سلام هامد جان جسارت من رو ببخش من قانع نشدم...........یک نگاهی به نمودار بلند مدت ماهیانه سهم بنداز ویک فیبو رسم کن هدف950 تا1000 تومان را نشان میدهد این هدف با بنیادی 91 سهم بسیار سازگاری دارد.حالا موج شماری کن میبینی که در نمودار در وسط موج 3 (ماهیانه) هستیم.حالا در نمودار هفتگی میبینم که در انتهای موج 3 از 3 بزرگ (ماهیانه) هستیم..............حدودا زمان رسیدن 92/11/20 بنظرم میرسه روی هوا نیست چون تعدیل سهم تقریبا قطعی میباشد..........با صحبتهای مدیر عامل رستمی.پس همچین روی هوا نیست.پیش نهاد من نگهداری سهم 950 -1000میباشد.به قول شما واتی دوم داره شکل میگیره. بازم جسارت من را تورو خدا ببخشین دارم پیش شما و بقیه اساتید درس پس میدم پرسود باشید.
نظر
-
در اصل توسط persis پست شده است View Postافرادی دارن سهم رو میخرن که برای من عجیبه که چرا دارن میخرن؟؟؟؟
خبری هست که من بیخبرم؟؟؟
ولی نکته مهم اینه چرا اصلا رنجی نمیزنن و فقط منفی میخرن؟؟؟؟ هنوز سبدها پر نشده است؟؟؟؟
از 242 با سهم هستم و خواهم بود
1
درصد
در فباهنر
نظر
-
آفتاب دلیل آمد آفتابتايماز شماره عضويت: 4070 عضو شده در: شنبه، 13 بهمن 1386-0:52 پست: 529 یک شخص حقیقی با 5 میلیون سهم امروز وارد ترکیب سهامداری فباهنر شده است .
شركت سرمایه گزاری صدر تامین با نماد تاصیکو بزودی وارد بورس میشه دیروز هم تاصیکو
صورت مالیشو منتشر کرد که بند 6 حسابرسی آن مربوط به فباهنر است یک نگاهی
بندازید . شركتهای زیر مجموعه تاصیکو بیشترشون صف خرید هستند مثل شلعاب
کاشی الوند وسدید کخاک که در حال حاضر نمادش بسته است ولی رشد خوبی کرده
کفرا که قیمتش حدودا 5000 تومن شده کاشی سعدی شاملا و کپشیر .
به نظر میاد که فباهنر هم حركتش رو بزودی شروع کنه .
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postسلام دوستان.............پرسیس جان نظرت در مورد تعدیل در برج10 چیه؟
و وقتی یکی کد حقیقی بالای 1% در سهمی میاید یعنی در اینده خبری است بسیار خوش چون پول را جایی میریزند که سود داشته باشد
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postارزش روز دارایی های شرکت 300 میلیارد تومان
هزینه لازم برای احداث یک شرکت در این ابعاد در حوزه صنایع مسی حدود 200-250 میلیارد تومان
ارزش بازار شرکت؟ 45 میلیارد تومان!!!!
الان ارزش بازار شرکت با قیمت 300 تومان حدود 135 میلیارد تومانه .که هنوز با ارزش جایگزینی شرکت کلی فاصله داره وارزش بازارشش کمتر از نصف اون هست.
بنظرم ارزش بازار شرکت باید به محدوده 300 میلیارد برسه...آخرین ویرایش توسط mahmood57؛ 2013/11/15, 23:53.
نظر
-
نظر