مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Alain Delon
    Banned
    • Dec 2014
    • 628

پاسخ : مس شهيدباهنر ( فباهنر )

من از قبل فباهنر زیاد داشتم، امروز 70 هزار سهم اضافه کردم

همین چند روز پیش فباهنر در 458 تومان صف خرید سنگین داشت و حقوقی ها و شرکتهای سرمایه گذاری سنگین خریدن

آنروز من در صف خرید بودم که عرضه نشد و گیرم نیومد. امروز اضافه کردم

گزارشات شرکت عالی ، EPS ، P/E سهم به نسبت سایر سهم ها عالی ، گزارشات دوره ای و توضیحات شرکت عالی ، تعدیلات مثبت پیوسته که شرکت هر چند وقت یکبار اعلام میکنه عالی ،
    بنیادی سهم عالی /:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/

گزارش تاریخ مجمع و تاریخ دریافت سود هم اعلام شد

3 خرداد مجمع

حداکثر تقسیم سود

از اول مرداد پرداخت سود به حساب سهامداران

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      فباهنر در واچ باشه.قیمت فعلی 1620 ریال.
      احتمال تشکیل یه موج صعودی بالاست.
      245تومن مقاومت مهم برای سهم محسوب میشه که با رسیدن به قیمت 243 تومن عملا به اون مقاومت واکنش نشون داده.
      چیزی که مهمه این مقاومت هم شکسته میشه و هدف حداقلی 300 تومن رو میبینه.
      برای منفی امروز که ممکنه اصلاح چند تومنی رو متحمل سهم بکنه 222تومن و محدوده 205 تا 210 تومن حمایت هایی هستند که احتمال برگشت وجود داره.
      بعد از رسیدن به هدف حداقلی 300 تومن،هدف بعدی فباهنر 470 تومن.حد ضرر رعایت شه.
      بعد از رسیدن به هدف 470 تومنی بنظر میاد موج 3 تموم شده و سهم ممکنه وارد موج اصلاحی پرنوسان 4 بشه.
      اگر موج 4 باشه حداقل 320 تومن رو ممکنه ببینه.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرانی
        ستاره دار(1)
        • Jun 2011
        • 2579

بعد از رسیدن به هدف 470 تومنی بنظر میاد موج 3 تموم شده و سهم ممکنه وارد موج اصلاحی پرنوسان 4 بشه.
        با سلام و تشکر از تحلیل خوب شما

فباهنر هنوز در وضعیت بنیادی بسیار خوبی است و P/e ، eps و سود تحلیلی آن در گروه خودش در موقعیت مناسبی است.

در مقایسه با فلوله این سهم مفته . والا شرکتی مثل فلوله که کل تشکيلاتش حتی نصف یکی از کارخانه های مجتمع مس باهنر نمی باشد سیصد درصد رشد داشته دیگر این افزايشها برای مس باهنر عددی نیست . ( حالا قیمت فلوله با این وضعیت خیلی بیشتر از فباهنری است که امسال سال بلوغ و شکوفایی آن هست )

تعدیل های مثبت متوالی و پیوسته فباهنر و دلایل این تعدیلات مثبت که در گزارشات اعلام میکند نکات جالبی دارد ، رشد سود سازی و افزایش تولید و فروش در 5 کارخانه زیرمجموعه فباهنر قابل توجه است، مخصوصاً امسال که بزرگترین طرح توسعه ای شرکت یعنی طرح کارخانه مطلس در دو فاز ( 1و 2 ) به بهره بردای میرسد.

شرکت طرح کارخانه مطلس در دو فاز یک و دو داره ، بزرگترین طرح توسعه ای شرکت است (( به قول دوستی که گفته بود که دقت کنید گفتم کارخانه و طرح توسعه ای بزرگ، نه دفتر یا انباری /:.yead.:/))

حالا فکر نکنید که خدایی ناکرده دارم سهمو داغ میکنم . بلکه بنیادی خوب و روند رو به رشد شرکت داره اینو میگه :x

اروم جان خدای ناکرده جسارت نشه ، من منظورم این است که شما از دید تکنکیالی به سهم نگاه میکنید ، بنده از دید بنیادی و صورتهای مالی

اگه به فرض به اصلاح و ریزش فباهنر باشه ، اگر مثلا این سهم بخواد 20 درصد پایین داشته باشه ، مطمئن باشید بقیه سهم ها و بقیه سهم های همگروه باید بالای 50 درصد پایین و ریزش داشته باشن.

من تجربه خودم را بگم ، من کبافق داشتم که از 320 تومان داشتم و سهم تا 550 تومان بالا رفت. کبافق تقریبا چند هفته در 550 تومان بازی کرد و تکنیکالیست ها گفتن که پایان موج سه و اصلاح سهم

من سهم زود فروختم . کبافق تا 900 و 1000 تومان بالا رفت و چند هفته در این قیمت دست به دست شد و سپس تا 1500 تومان هم رشد داشت و چندین مرتبه تعدیل های مثبت سنگین اعلام کرد

حالا فباهنر با توجه به p/e و eps مناسبی داره و هر چند وقت یکبار تعدیلات مثبت دوره ای اعلام میکنه و امسال هم بزرگترین طرح توسعه ای شرکت به بهره بردای میرسه و برنامه افزایش سرمایه 40% از سود انباشته ، به نظرم فباهنر با این پتانسیل های بالا هنوز آلارم فروش نداده و هنوز ارزشمند است

با همه این حرفها ما مخلص شماییم و ارادت داریم @};-@};-
        آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2017/05/10, 22:34.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
          با سلام و تشکر از تحلیل خوب شما

فباهنر هنوز در وضعیت بنیادی بسیار خوبی است و P/e ، eps و سود تحلیلی آن در گروه خودش در موقعیت مناسبی است.

در مقایسه با فلوله این سهم مفته . والا شرکتی مثل فلوله که کل تشکيلاتش حتی نصف یکی از کارخانه های مجتمع مس باهنر نمی باشد سیصد درصد رشد داشته دیگر این افزايشها برای مس باهنر عددی نیست . ( حالا قیمت فلوله با این وضعیت خیلی بیشتر از فباهنری است که امسال سال بلوغ و شکوفایی آن هست )

تعدیل های مثبت متوالی و پیوسته فباهنر و دلایل این تعدیلات مثبت که در گزارشات اعلام میکند نکات جالبی دارد ، رشد سود سازی و افزایش تولید و فروش در 5 کارخانه زیرمجموعه فباهنر قابل توجه است، مخصوصاً امسال که بزرگترین طرح توسعه ای شرکت یعنی طرح کارخانه مطلس در دو فاز ( 1و 2 ) به بهره بردای میرسد.

شرکت طرح کارخانه مطلس در دو فاز یک و دو داره ، بزرگترین طرح توسعه ای شرکت است (( به قول دوستی که گفته بود که دقت کنید گفتم کارخانه و طرح توسعه ای بزرگ، نه دفتر یا انباری /:.yead.:/))

حالا فکر نکنید که خدایی ناکرده دارم سهمو داغ میکنم . بلکه بنیادی خوب و روند رو به رشد شرکت داره اینو میگه :x

اروم جان خدای ناکرده جسارت نشه ، من منظورم این است که شما از دید تکنکیالی به سهم نگاه میکنید ، بنده از دید بنیادی و صورتهای مالی

اگه به فرض به اصلاح و ریزش فباهنر باشه ، اگر مثلا این سهم بخواد 20 درصد پایین داشته باشه ، مطمئن باشید بقیه سهم ها و بقیه سهم های همگروه باید بالای 50 درصد پایین و ریزش داشته باشن.

من تجربه خودم را بگم ، من کبافق داشتم که از 320 تومان داشتم و سهم تا 550 تومان بالا رفت. کبافق تقریبا چند هفته در 550 تومان بازی کرد و تکنیکالیست ها گفتن که پایان موج سه و اصلاح سهم

من سهم زود فروختم . کبافق تا 900 و 1000 تومان بالا رفت و چند هفته در این قیمت دست به دست شد و سپس تا 1500 تومان هم رشد داشت و چندین مرتبه تعدیل های مثبت سنگین اعلام کرد

حالا فباهنر با توجه به p/e و eps مناسبی داره و هر چند وقت یکبار تعدیلات مثبت دوره ای اعلام میکنه و امسال هم بزرگترین طرح توسعه ای شرکت به بهره بردای میرسه و برنامه افزایش سرمایه 40% از سود انباشته ، به نظرم فباهنر با این پتانسیل های بالا هنوز آلارم فروش نداده و هنوز ارزشمند است

با همه این حرفها ما مخلص شماییم و ارادت داریم @};-@};-
          درود بر شما
          فرمایش جنابعالی درست ولی تنها افت قیمت برای من و شمای سهامدار نباید ملاک باشه بلکه ممکنه این اصلاح قیمتی ،همزاه با اصلاح زمانی باشه و این اصلاح زمانی بعضی وقتها از افت قیمت بیشتر سهامدار رو اذیت میکنه.
          اگر در دو یا سه روز قیمت افت کنه و سپس برگرده ،خب مشکلی نیست سهامدار میتونه با قضیه کنار بیاد ولی بعضا افت قیمت ،ماهها بطول میانجامه و این موضوع واقعا اذیت کننده میشه.
          بهرحال اگر زیر 395 تومن بیاد به احتمال زیاد موج 4 خواهد بود.ضمن اینکه من هیچ توصیه ای مبنی بر فروش یا خرید برای کسی نمیکنم فقط نظرم رو گفتم ممکنه هم اشتباه باشه.سپاسگزارم.
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2017/05/14, 12:42.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرانی
            ستاره دار(1)
            • Jun 2011
            • 2579

..................
            آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2017/05/14, 22:27.

نظر

• ahmad m
              ستاره دار(2)
              • Aug 2012
              • 969

[IMG];[/IMG]

یه دبل تاپ خیلی شیک زده و بش برگشت کرده علی اقاعده باید اصلاح کنه ، علی ای حال زیر 380 بیاد هدف محدوده 313 تا 330 و اگر بالای 437 تثبیت بشه که بعید به نظر می رسه تحلیل فوق بی اعتبار خواهد بود.
              بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• ایرانی
                ستاره دار(1)
                • Jun 2011
                • 2579

با تشکر از دوست عزیز orumbourse

گزارش جدید فباهنر الان و همین امشب منتشر شد

تعدیل مثبت دیگر برای فباهنر

گزارش جدید که الان منتشر شد را بخوانید ، مجدداً سودش را افزایش داد

سود هر سهم 615 ریال

واقعاً تبریک به سهامداران و مدیران شرکت @};-

این چندین مرتبه است که سهم بطور پیوسته تعدیل مثبت اعلام میکند:.thumbsupsmileyanim

من قبلا در مورد ارزندگی و پتانسیل بالای فباهنر توضیح دادم و این تعدیل های پیوسته و پشت سر هم ، تداعی کننده حرکت و رشد گروه روی در پارسال بود که سودهای فوق العاده اعلام کردن و سهم های مرتبط رشدهای بالای 300 % و 400 % تجربه کردن.

فباهنر امسال ، سال بلوغ و شکوفایی و به سود نشستن طرح های توسعه ایش است که چند سال پیش سرمایه گذاری کرده و امسال به بهره بردای میرسد

نظر

• ایرانی
                  ستاره دار(1)
                  • Jun 2011
                  • 2579

بهای تمام شده شرکت برای فروش 3 ماهه آخر به کمتر از 80 درصد رسیده است

با این بهای تمام شده برای سال 96 کمترین سود شرکت 140 تا 150 تومان است

باید در سال 96 هم مانند سال 95 منتظر تعدیلات متوالی فباهنر باشیم

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

رشد دوباره مس به بیش از 5600 دلار !

فباهنر صف فروش !

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

صف فروش بالای 7 میلیونی داشت،یه میلیون حجم از صف فروش برداشته شد بقیه فرار کردند ولی اون فروشنده ها دوباره خواهند اومد و قیمت رو پایین خواهند آورد.
                      اما بنظرم افت قیمت فباهنر خیلی پرنوسان میتونه باشه نه شارپی.

نظر

• ایرانی
                        ستاره دار(1)
                        • Jun 2011
                        • 2579

8 میلیون صف فروش کجا رفت؟ بروید و از کارتان خجالت بکشید این جور پول در آوردن ارزش ندارد

اگر شما میخواهید سهم جمع کنید و راحت در قیمت دلخواه بخرید ، از این کارهای کثیف نکنید

قابل توجه بعضی سهامداران عجول

فباهنر با سود 60 تومانی چند روز دیگه مجمع سالانه و تقسیم سود داره و در گروه فلزی الان بهترین تقسیم سود با این میزان سرمایه داره

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

فباهنر خرید حقوقی !

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

بنظر میاد اصلاح فباهنر کم کم جدی میشه.
                            یه نگاهی به نمودارش میندازیم.در تایم ماهانه با اومدن به 350 تومن یه الگویی شبیه به ابر سیاه تشکیل میده که نشان اصلاحه.در تایم هفته ای هم شمع های بلند نزولی در حال پیدایشه.
                            با توجه به پست قبلی که روی 410 تومن اصلاح 320 تومنی برای سهم پیش بینی شد،بنظر میاد فباهنر در همون مسیر حداقل تا خط مماس با سقف های شکسته شده در حوالی 300 تا 310 تومن میتونه بصورت خیلی پرنوسان و زمانبر پایین بیاد البته این ناحیه حمایت خیلی قویی داره ولی احتمال اینکه حتی این محدوده هم در طی نوسانات زیادی شکسته بشه وجود داره اگر شکسته بشه محدوده 260 تا 280 تومن بهترین نقطه خرید می باشد ولی اگر شکسته نشه محدوده 300 تا 310 تومن.
                            البته تمامی اینها خیلی خیلی پرنوسان میتونه اتفاق بیفته ،فکر نمیکنم شارپی اتفاق بیفته.
                            مثلا ممکنه یه روز صف فروش بشه فردا صف فروشی نباشه یا جمعش کنند و یکی دو روز اندک مثبتی بشه بعد دوباره فشار فروش براش بیاد و بعد از دو روز منفی و افت قیمت ،دوباره سرو کله خریدار در منفی دیده بشه ،اینجوری زمانبر پایین بیاد.
                            من اینطور فکر میکنم ،دیگه نمیدونم تا چه حد پیش بیینم درست در میاد.

.
                            .
                            .

.
                            .
                            .

نظر

• ایرانی
                              ستاره دار(1)
                              • Jun 2011
                              • 2579

امروز مجمع فباهنر بوده

کسی خبری داره ؟

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                                امروز مجمع فباهنر بوده

کسی خبری داره ؟
                                33 تومان به ازای هرسهم تقسیم شده ظاهرا !

نظر

در حال کار...
                                X