کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برای گرفتن سود مجمع کی باید شماره حساب بدیم ؟
لطفا اطلاع رسانی کنید
طبق آنچه که شرکت گفته باید تا تاریخ 20 مرداد شماره حساب بانکی که دارای حساب هستید را به شماره 82166939 فکس کنید تا از 16 شهریور تا پایان ماه به حسابتان واریز شود
دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
طبق آنچه که شرکت گفته باید تا تاریخ 20 مرداد شماره حساب بانکی که دارای حساب هستید را به شماره 82166939 فکس کنید تا از 16 شهریور تا پایان ماه به حسابتان واریز شود
خوب این تاپیک کم کم بیاد بالا هر از چندگاهی بد نیست... دوستان عزیزم سهم در وضعیت قیمتی بسیار مناسب و کم ریسکی قرار داره... به زودی خبرهای خوبی از این سهم خواهید شنید که سبب رشد مناسب آن خواهد شد. توصیه به خرید و نگهداری در سبد دارم
خوب این تاپیک کم کم بیاد بالا هر از چندگاهی بد نیست... دوستان عزیزم سهم در وضعیت قیمتی بسیار مناسب و کم ریسکی قرار داره... به زودی خبرهای خوبی از این سهم خواهید شنید که سبب رشد مناسب آن خواهد شد. توصیه به خرید و نگهداری در سبد دارم
ما که همچنان پیمان اخوتمونو با فباهنر نشکوندیم!!!;)
پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
امیدوارم گزارش شش ماهه ش به واقعیت نزدیک باشه، ای کاش خودم مدیر مالیش بودم تا گزارش نوشتن را یادشون بدم
دلار با نرخ آزاد که تبدیل نکردن در نوشتن نرخ مرجع هم اشتباه کردن، احساس می کنم مدیر مالیشون سواد قدیمی داره
امیدوارم گزارش شش ماهه ش به واقعیت نزدیک باشه، ای کاش خودم مدیر مالیش بودم تا گزارش نوشتن را یادشون بدم
دلار با نرخ آزاد که تبدیل نکردن در نوشتن نرخ مرجع هم اشتباه کردن، احساس می کنم مدیر مالیشون سواد قدیمی داره
و داره سنتی عمل میکنه.
به موقعش نوع گزارششون هم عوض خواهد شد، الان مصلحت اینه که همین جوری باشه! نمی دونم تو 6 ماهه باشه یا تو 9 ماهه... اما اگه یه تغییر خیلی درست حسابی دیدید تعجب نکنید
یادش بخیر یه زمانی نه چندان دور بالای 100 معامله میشد آیا به زودی میشه که این اتفاق دوباره بیافته
اگر به فهرست 50 شركت فعال تر بورس اوراق بهادار تهران در سه ماهه اول سال 1391 مراجعه کنید شرکت مس شهيدباهنر در رتبه ی دوم قرار دارد.
با وضعیت فعلی مطمئن باشید که یکی از سهم های آینده دار بورس همین مس باهنر خواهد بود. قیمت 170 تومان حداقل قیمتی است که در آینده ی نزدیک برای این سهم در تابلوی بورس درج خواهد شد.
نوشتم تا بمونه یادگاری
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر