کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سه ماهه سوم حدود ۱۵۰۰ میلیارد فروخته
بنظرم سه ماهه چهارم حداقل ۱۷۰۰ میلیارد خواهد فروخت
با متوسط حاشیه سود ۲۳ درصد حدود ۳۵۰ تومن در نیمه دوم سال و در کل سال حدود ۵۵۰ تومن سود خواهد ساخت
قیمت فعلی حدود ۲۸۰۰ و سهم فعلا با پی به ای ۵ معامله میشه
با توجه به شرایط بازار بنظرم تا شش ماه آینده و مجمع ۱۴۰۱ سهم میتونه با رشد ۴۰-۵۰ درصدی محدوده ۴۰۰۰ تومن را تاچ کنه
۵ دی ۱۴۰۰
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
در محاسبات بالا سود ۱۲ ماهه بر اساس سود شش ماهه حسابرسی نشده ۲۰۶ تومنی محاسبه شده الان نتونستم لینک ۶ ماهه حسابرسی شده را باز کنم اما بر اساس یک نوشته ظاهراً حسابرسی شده با سرمایه جدید ۲۴۵ تومن هست یعنی ۳۹ تومن بیشتر
اگر این مسأله درست باشه در این صورت رسیدن به سود ۶۰۰ تومنی با سرمایه جدید هم امکان پذیره
لطفاً دوستان این مورد را راستی آزمایی کنند
پ.ن نه فباهنر و نه سهم دیگری را ( به جز خرده سهام باقیمانده ) فعلا در پرتفو ندارم حتی نقدینگی هم ندارم! اگر در مورد سهامی صحبت میکنم صرفا به دلیل علاقه به پیگیری و تحلیل بازار و کمک به دوستان است پیشنهاد خرید نیست بلکه پیشنهاد بررسی سهم است
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
طبق محاسبات اینجانب ، فباهنر در 12 ماهه امسال حداکثر حدود 4،760 ریال خواهد ساخت ...
منصور باشید
با سلام و احترام
طبق محاسبات اینجانب ، فباهنر در 12 ماهه امسال حداقل 5400 ریال خواهد ساخت ...
منصور باشید
نظر