؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شاید
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
شاید در هفته پیش رو بتوان یک گین 10 الی 15 درصدی از این سهم گرفت
اگر یکشنبه سهم مثبت و با حجم مناسب معامله شود میتوان 1460ریال و 1510ریال را نیز در این هفته مشاهده نموددر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Postشاید در هفته پیش رو بتوان یک گین 10 الی 15 درصدی از این سهم گرفت
اگر یکشنبه سهم مثبت و با حجم مناسب معامله شود میتوان 1460ریال و 1510ریال را نیز در این هفته مشاهده نمودشمس وقمر هردو چو پنهان شوند
شب پره بازیگر میدان شود
نظر
-
در اصل توسط darab پست شده است View Postآقاي بورس دوست چرا فباهنر رو صف فروش كردي برادر آخه من بدبخت چه گناهي كردم رو149 تومن وارد اين سهم شدم.
1)میانگین خریدت بیاد پایین
2)حد اقل 30 درصد سود از این قیمتها توش خوابیده...
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر ممدرضای عزیز؛
واضحه همه چیز و ان شالله خرید نزدیک 100 تومان بشه کرد عالیه، سقف هم بستگی به فعالیت های شرکت داره، باهنر می تونه تا 70 تومان هم سود بسازه اگه مشکلاتش برطرف بشه اما فعلا همون محدوده که فرمودین می تونه خوب باشهتمام سال من بی تو...
نظر
-
-
در اصل توسط omidvar پست شده است View Postدرست میفرمایید 20%میاد پایین بعدش 20% میاد بالا میشه هیچ از پوچ دو ماه هم زمان از دست دادیم فایرا هم همین کارو داره باهامون میکنه:((
الان هم وقت میانگین پایین اوردن هستش نه زاری کردن...انشالله که به سود میرسید...;)
115-110و زیر 110 عالی هستن برا خرید و کم کردن میانگین...
هرچند من خودم پله اول 119-20 وارد میشم...آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/01/15, 17:56.تمام سال من بی تو...
نظر
نظر