نمی دونم آقای بورس دوست کجان؟ مطالبی که می نویسند خیلی امید بخشه.
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
پیرو شمارش قبلی سهم ، به نظرم در اواخر (2) از (3) قرار داریم :
انتظار دارم موج (2) فعلی در یکی دو روز آینده در قیمت 103 تومن به اتمام برسه
برای موج (3) از (3) طی 8 ماه آتی اهداف 240 و 277 تومنی رو متصورم
نظر
-
-
درود؛
وقتی روی 150 بود و صف خرید و هر روز تاپیک ورق می خورد عرض کردم بفروشید و صبر کنید. حالا که سهم منفیه و تاپیک مشتری نداره عرض می کنم شیرجه بزنید! خودم از 120 دارم می خرم و ان شالله فردا یا پس فردا میانگین رو میارم پایین 110 می گذاریم یه گوشه برای گزارش حسابرسی شده 12 ماههإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام و وقت بخیر
دوستان
که قبلا عرض کردم اصلاح موقت شاخص تمام شده
و همانطور که میدانید بورس کنترلی و مهندسی و مدیریت میشود
انتخابات نقطه عطف کشور و تابلو و ویترین اقتصاد کشور بورس است
بازارهای موازی قمیتشان حبابی است (مسکن .طلا.خودرو و ارز ) و نیاز به استراحت و اصلاح دارند
و به نظر خواست مدیریت کلان نظام تا انتخابات کنترل قیمت آنهاست
نقدینگی به جایی هدایت میشود که به نفع نظام بوده مخصوصا در این برهه
اکثر سهام بنیادی و پرپتانسیل در قیمتهای مناسب قرار دارند
نظر بورس دوست اینست که حرکت رشد سهام با ارزش و در قیمت پائین نرمک نرمک در حال شروع است
و هر چه جلوتر برویم این رشد بیشتر قابل لمس بوده و هست
بنا بر این استارت رشد سهام با ارزش در حال انجام است و پله پله و از دنده سنگین به سبک و سرعت بیشتر انجام خواهد شد
البته بنده در مورد سهام با ارزش که رشدشان را به اندازه و یا بیش از اندازه کرده اند و یا سهام کم ارزش بحثی ندارم
اما قدر سهام بنیادی و در قیمت مناسب خود را بدانید
و به نظر بورس دوست فصل خرید این نوع سهام با دید 3 ماهه و پله ای فرا رسیده است و بنده به شخصه از فردا خریدهای پله ای خودم را در سهام مورد نظرم بیشتر از پیش انجام میدهم
به امید اینکه لطف خدا با سهامداران بورس که جهاد گران عرصه افتصادی در مقایسه با بازارهای کاذب موازی هستند همراه باشد
سلامت و سودمند باشید
بورس دوست
نظر
-
-
بند 9 - "توجه استفادهکنندگان را به اين موضوع جلب مينمايد که با توجه به تأثيرات تغيير نرخ ارز در دوره مالي مورد رسيدگي به شرح مندرجات بند 3 اين گزارش، سود هر سهم [دوره 6 ماهه منتهي به 31/06/91] که به مبلغ 62 ريال در يادداشت توضيحي 23 درج گرديده، با کاهش سود هرسهم به مبلغ 460 ريال تبديل بهمبلغ 398 ريال زيانخواهد شد."http://www.codal.ir/Reports/FirstEPS...UK2uylCw%3d%3d
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
نکته اول:
طرح مطلس شامل دستگاه پرس و دستگاه پوليش بوده که در شهريور ماه 91 به بهره برداري رسيده و کوره طرح مطلس تا تاريخ 25 اسفند ماه 1391 به بهرهبرداري خواهد رسيد.
نکته دوم:
نرخ تسعير هر دلار نيز در سالهاي 91 و 92 به ترتيب برابر با 239ر26 ريال و 516ر24 ريال پيش بيني شده است
نکته سوم:
پيش بيني فروش داراييهاي ثابت (دفتر سابق شرکت )
نکته چهارم:
تامین کلیه مواد اولیه از داخل صورت میگیره در صورتی که 20 درصد از فروشش خارجیه!یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبند 9 - "توجه استفادهکنندگان را به اين موضوع جلب مينمايد که با توجه به تأثيرات تغيير نرخ ارز در دوره مالي مورد رسيدگي به شرح مندرجات بند 3 اين گزارش، سود هر سهم [دوره 6 ماهه منتهي به 31/06/91] که به مبلغ 62 ريال در يادداشت توضيحي 23 درج گرديده، با کاهش سود هرسهم به مبلغ 460 ريال تبديل بهمبلغ 398 ريال زيانخواهد شد."http://www.codal.ir/Reports/FirstEPS...UK2uylCw%3d%3d
اگر واقعا این اتفاق بیفته 398 ریال زیانو خواهد ساخت!
ولی با توجه به اینکه فباهنر یکی از منابع پولساز برای دولته، بعید میدونم اجازه چنین کاریو بدن!یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
نظر