در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
-
-
خب دو تا کد به کد زدیم بلکه سهم حجم بخوره.
همه هم مشاهده کردن که از 9:23 تا 11:54 هیچ معامله ای نداشت. کلا فروشنده ای که بتونه روند رو به خطر بندازه توی این قیمتا نخواهد داشت.
یه سوال، اگه شرکت ارز خودش رو آزاد فروخته باشه چه اتفاقی در سود آوریش میفته؟
بازم سوال دارم. فعلا یکی یکی جلو میریم....وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postخب دو تا کد به کد زدیم بلکه سهم حجم بخوره.
همه هم مشاهده کردن که از 9:23 تا 11:54 هیچ معامله ای نداشت. کلا فروشنده ای که بتونه روند رو به خطر بندازه توی این قیمتا نخواهد داشت.
بازم سوال دارم. فعلا یکی یکی جلو میریم....تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postخب دو تا کد به کد زدیم بلکه سهم حجم بخوره.
بازم سوال دارم. فعلا یکی یکی جلو میریم....وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postیه بنیادی کار نبود که اینو حساب کنه؟
اگر بتونه واقعا در بازار آزاد بفروشه حدود 60 میلیارد تومان به سود پیش بینی شدش اضافه میشه! که میشه سهمی 130 تومان!!
اما به نظرم همون واردات کاتد داشته باشه بیشتر به نفعشه! چون هم به قدر همون دلار آزاد تونسته کاتد بخره هم از طرفی مشکل تامین ناشی از عرضه های قطده چکانی ملی مس در بورس کالا رو تا حدودی برطرف خواهد کرد. در این صورت می تونه تا 10% ظرفیت اسمی تولیدش رو افزایش بده گه این مساله خیلی به نفع شرکت خواهد بود.
در کل همون طور که از پارسال عرض می کردم این شرکت در معرض تحول بنیادین قرار داره، تحول بنیادین هم یعنی کربن! یعنی با 100 و 200 درصد رشد ترمز کشیده نمیشه... باید دید مدیریت چقدر می تونه از این تهدید تبدیل به فرصت شده استفاده لازمه رو ببرهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر مصطفای باصفا؛
اگر بتونه واقعا در بازار آزاد بفروشه حدود 60 میلیارد تومان به سود پیش بینی شدش اضافه میشه! که میشه سهمی 130 تومان!!
اما به نظرم همون واردات کاتد داشته باشه بیشتر به نفعشه! چون هم به قدر همون دلار آزاد تونسته کاتد بخره هم از طرفی مشکل تامین ناشی از عرضه های قطده چکانی ملی مس در بورس کالا رو تا حدودی برطرف خواهد کرد. در این صورت می تونه تا 10% ظرفیت اسمی تولیدش رو افزایش بده گه این مساله خیلی به نفع شرکت خواهد بود.
در کل همون طور که از پارسال عرض می کردم این شرکت در معرض تحول بنیادین قرار داره، تحول بنیادین هم یعنی کربن! یعنی با 100 و 200 درصد رشد ترمز کشیده نمیشه... باید دید مدیریت چقدر می تونه از این تهدید تبدیل به فرصت شده استفاده لازمه رو ببره
خب ارز خارج از کشورش که داره به صورت کاتد وارد میشه. پس از این نظر بحثی نیست.
ارز داخل کشور هم که داره آزاد فروش میره و به قدرت نقدینگی شرکت اضافه میکنه.
افزایش ظرفیت تولید هم سالانه 20% تا سه سال آینده خواهد بود(قطعی)
یعنی خیلی راحت میتونیم بگیم سال 92 اندازه قیمت فعلیش سود میسازه؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدرود دکتر جان
خب ارز خارج از کشورش که داره به صورت کاتد وارد میشه. پس از این نظر بحثی نیست.
ارز داخل کشور هم که داره آزاد فروش میره و به قدرت نقدینگی شرکت اضافه میکنه.
افزایش ظرفیت تولید هم سالانه 20% تا سه سال آینده خواهد بود(قطعی)
یعنی خیلی راحت میتونیم بگیم سال 92 اندازه قیمت فعلیش سود میسازه؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
لذت میبرم که یروز چیزی نگیم، تاپیک میره صفحه 2.
حجم مبنا رو مهمون رفقا بودیم:)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
با درود خدمت مصری پور عزیز
اگه سهم برا سال 91 حسابرسی شده 35 تومن اعلام کنه به نظرتون رو چند باز میشه؟بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
نظر