در اصل توسط parvaz پست شده است
View Post
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
-
در اصل توسط mahmood57 پست شده است View Postجناب مصری پور منتظر نظر شما از پیشبینی 12 ماهه بر اساس 3 ماهه 30 تومانی که فرمودی هستیم؟
محمودجان من تحلیلم از سود را صفحه قبل گذاشتم اما یه مشکل بزرگ هم داریم:
باهنر همیشه گزارشهای میان دوره ای نامطلوبی میده و نهایتا توی 12 ماهه همه چیز متحول میشه.
اگر شرکت نرمال گزارش بده، باید اینطور اعلام بکنه: 30 تومن پوشش و حدودا100 تومن سود.
اما شرکت سابقه دست بردن زیاد توی صورتاش داره و من اطلاعی ندارم که سه ماهه چطور گزارش میدهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
محمودجان من تحلیلم از سود را صفحه قبل گذاشتم اما یه مشکل بزرگ هم داریم:
باهنر همیشه گزارشهای میان دوره ای نامطلوبی میده و نهایتا توی 12 ماهه همه چیز متحول میشه.
اگر شرکت نرمال گزارش بده، باید اینطور اعلام بکنه: 30 تومن پوشش و حدودا100 تومن سود.
اما شرکت سابقه دست بردن زیاد توی صورتاش داره و من اطلاعی ندارم که سه ماهه چطور گزارش میده
پس با این حساب وبا این سابقه شرکت در مخفی کردن سود اگه 15 سه ماهه اعلام کنه و50-60 رو برا 12 ماهه اعلام کنه کلامونو باید بندازیم هوا و منتظر تعدیل های دوره ای باشیم.
با وجودی که حجم زیادی از سبد رو به این سهم اختصاص دادم ولی اگر نخواد سه ماهه پوشش خوبی اعلام کنه بالارفتن قیمت از 350 خیلی منطقی به نظر نمیرسه. و علرغم ارزندگی بسیار زیاد در این برهه ممکنه برای بازار شائبه سفته بازی رو ایجاد کنه و بازار رو نمیتونه همراه کنه. مگه اینکه اینبار سنت شکنی کنه 3 ماهه رو خوب اعلام کنه. امیدوارم که اینچنین باشه.
نظر
-
در اصل توسط aaa پست شده استدر اصل توسط aaa پست شده استسلام.....
بعد از مدتی گفتم یه شفاف سازی بزنم که پشت میز نشین ها خیلی راحت نخدن به ریش سهامداران
فباهنر شفاف سازی کرد .مشکلی نیست...از این شفاف سازیها زیاد میزنن تو سهم های مختلف
این یک کارشکنی از طرف سازمان هست و نه چیز دیگه ای ...سهمی که قرار هست 150 سود بسازه
و سوداوری خاصی داشته باشه برا امسال چرا جلو رشد سهم رو با این کاغذ بازیها میگیرید
خودتون رو گول نزنید.
سهمی که قراره ...... @@3 داشته باشه و طبق تحلیل ما تا قیمتهای 800 رشد کنه رو نمیشه خیلی اینجاها نگه داشت
ارزش بازار این کارخانه بیشتر از این حرفها هست..خودتون رو گول نزنید
سهم میان مدت رشد خوبی دارد...نوسان جز ذات بازار هست
قیمت این سهم 200%بالاتر از این قیمتها هست پس جوگیر نشید و سهامداری کنید
فباهنر امسال توانایی ساخت سود 200 تومانی رو داره از طرفی بعد از مجمع در مورد شرکت بیشتر اطلاع رسانی میشود
سود خودتون رو خراب نکنید و نوسان گیری باعث نشه از دست بدید سهم خوب اینروزها رو
پروزه لوله های مسی هم از خبرهای خوب اینروزها هست
نظر
-
این حجم بالای سقف تاریخی کاملا طبیعیه.
حمایت خوبی ازش شد.
روحانی مچکریم:Dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
رفقا بزنید دست قشنگه رو که رفتیم صفحه دوم!
منتظر پولبک به سقف شکسته بودم ولی جو احساسی بازار اجازه پولبکم نداد
راستی شنیدم سه روز پیش سیگنال اکیدا فروشی سهم توسط برخی صادر شده...
بعضیا تکلیف تحلیل ندارن چون نگاهشون به کد شخصیایی هست که توی سهما ورود و خروج دارن. سه روز پیشم چنتا کد خارج شدن، چارت تحلیلی آقایون سیگنال خروج صادر کرد;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر