در اصل توسط mehdi62 پست شده است
View Post
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
اقا مصطفي لطفا بخوانيد :
خیلی دوست داشتم مسائل زیادی را برایتان بازگو کنم
ولیکن بعضی از دوستان ظرفیت دونستن حقایق منفی از سهم را ندارند
البته ناگفته نماند فاند سهم خوبه ولیکن بررسی صورت های مالی وگزارش حسابرسی سهم ..... .........
نکات ناگفته ای از این روزهای سهم که با بیانش ممکنه ....... .......
پستهای تحلیلی ام از باهنر که ) متاسفانه ( مرتبا" نقل قول میشه و مربوط به یکسال و شایدم دو سال قبل هست وزمانیکه صبا تامین به عنوان سهامدار عمده از سهم خارج نشده بود
درمجمع قبل آقای شیر محمد پور به عنوان نماینده سهامدار عمده در مجمع شرکت کرده بود) در حال حاضربه عنوان هیئت مدیره ( و در جر وبحثی بیان کردند که ما هم سهامدار داریم حتی بیشتر از باهنر و احتیاج به پول بیشتری هم داریم و بیشتر از بقیه که در مجمع شرکت کرده اند بایستی پاسخگو باشیم، بنابراین زمانیکه صبا تامین 5 درصد ازسهامش را درقیمت های نصف آنچه در حال حاضر روی تابلو هست عرضه میکنه مسلما" جواب قانع کننده ای برای سهامدانشدارد
دوستان لطفا" بیشتر احتیاط کنید
نظر
-
در اصل توسط bourse_bourse پست شده است View Postاقا مصطفي لطفا بخوانيد :
البته ناگفته نماند فاند سهم خوبه ولیکن بررسی صورت های مالی وگزارش حسابرسی سهم ..... .........
پستهای تحلیلی ام از باهنر که ) متاسفانه ( مرتبا" نقل قول میشه و مربوط به یکسال و شایدم دو سال قبل هست وزمانیکه صبا تامین به عنوان سهامدار عمده از سهم خارج نشده بود
درمجمع قبل آقای شیر محمد پور به عنوان نماینده سهامدار عمده در مجمع شرکت کرده بود) در حال حاضربه عنوان هیئت مدیره ( و در جر وبحثی بیان کردند که ما هم سهامدار داریم حتی بیشتر از باهنر و احتیاج به پول بیشتری هم داریم و بیشتر از بقیه که در مجمع شرکت کرده اند بایستی پاسخگو باشیم، بنابراین زمانیکه صبا تامین 5 درصد ازسهامش را درقیمت های نصف آنچه در حال حاضر روی تابلو هست عرضه میکنه مسلما" جواب قانع کننده ای برای سهامدانشدارد
سلام
سهامدار عمده سهم صدر تامینه و صبا فقط 5 درصد در اختیار داشت و خروج صبا هم ناگفته هایی داره که الان میگم خدمت شما:
خروج صبا هماهنگ بود و به کدهای شخصی صبا جهاد خورد و در این بین اصلا منفعت صبا مورد نظر نبود. اون دوستان هم 30% بالاتر همه بلوک را به کد وصنعت زدن تا بازیشون تکمیل بشه
ضمنا صبا سهامدار جزء نداره که لازم باشه جواب قانع کننده ای به اونها بده.
اصولا این شرکتهای سرمایه گذاری حیاط خلوت یه عده هستن تا سودهاشون را تا چند برابر افزایش بدن.
نمیدونم این پست از چه کسی نقل قول شده اما باید همینقدر توجه داشته باشن اگر نظارتی بر عملکرد صبا باشه، حتما مدیرانش بخاطر فروش بلوک سهمشون نصف قیمت توبیخ بشن!
خیلی وقته که تحلیل حرکات حقوقی به عنوان حرکات عقلانی کنار گذاشته شده. چون اغلب حقوقیهای بازار ما از رفتار عقلایی تبعیت نمیکنن
فکر میکنم در رابطه وضعیت سهامدار عمده فباهنر، سید یاسر بهتر بتونه توضیح بدهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط bourse_bourse پست شده است View Postاقا مصطفي لطفا بخوانيد :
بنده متوجه نشدم واقعیتش متنتون رو دوست من. میشه شفاف تر توضیح بدید؟ کی احتیاط کنیم؟ الان که بسته شده؟ بعد بازگشایی؟ کلا خارج بشیم؟ اون نکات منفی قابل توجه رو هم اگه ممکنه بفرمایید تا روشن بشیم.
ممنون
مصطفی واقعیتش منظور ایشون رو متوجه نشدم که بخوام توضیحی بدم!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
خسته نباشيد
اميدوارم با دورانديشي شما دوستان مدير و مدبر ، مجمعي شايسته داشته باشيم.
تشكر ، عبادات شما قبول حق
نظر
-
در اصل توسط bourse_bourse پست شده است View Postخسته نباشيد
اميدوارم با دورانديشي شما دوستان مدير و مدبر ، مجمعي شايسته داشته باشيم.
تشكر ، عبادات شما قبول حقإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
نقل قول از كاربر معروف اقاي سهيل ، 10 روز قبل در تالاربورس است
برداشت من:
1_ سهامدار عمده سعي در مخفي كردن سود و ندادن حق سهامدار در مجمع دارد
2_صبا تامین كه 5 درصد ازسهامش را درقیمت های نصف آنچه در حال حاضر روی تابلو هست براي كنترل قيمت از دست ميده ممكن است مشكل ساز شود.
3_صورتهاي مالي حسابرسی سهم واقعي نباشند و سهم را تضعيف كنند.
ممنون
نظر
-
دوست معتبري از بوركس:
امروز خیلی ها نمیخاستن مجمع بروند و خوب فروختند
امسال سود بالای 150 میسازه بلند مدت سرمایه گذاری کنید
وام ارزی هم تهدید ی که برداشته
نظر
-
در اصل توسط bourse_bourse پست شده است View Postنقل قول از كاربر معروف اقاي سهيل ، 10 روز قبل در تالاربورس است
برداشت من:
1_ سهامدار عمده سعي در مخفي كردن سود و ندادن حق سهامدار در مجمع دارد
2_صبا تامین كه 5 درصد ازسهامش را درقیمت های نصف آنچه در حال حاضر روی تابلو هست براي كنترل قيمت از دست ميده ممكن است مشكل ساز شود.
3_صورتهاي مالي حسابرسی سهم واقعي نباشند و سهم را تضعيف كنند.
ممنوندر اصل توسط bourse_bourse پست شده است View Postدوست معتبري از بوركس:
امروز خیلی ها نمیخاستن مجمع بروند و خوب فروختند
امسال سود بالای 150 میسازه بلند مدت سرمایه گذاری کنید
وام ارزی هم تهدید ی که برداشته
1- در مورد سیاست سهامدار عمده این برداشت اشتباهه، سهامدار عمده در پی افزایش سرمایه هست تا از این طریق طلبش رو وصول کنه و این رو چندین روز پیش خود بنده اطلاع رسانی کرده بودم. 30 تومان سود هم میره برای افزایش سرمایه و این به این معنی نیست که سودی پرداخت نمیشه! به صورت انباشته برای افزایش سرمایه استفاده میشه و در واقع برای تبدیل حق تقدم به سهم باید 70 تومان بپردازیم. چند ماه پیش سهم بدون دلیل بنیادی از 100 تا 150 رفت. همه دوستان می تونند شهادت بدند که بارها گفتم نخرید! کما اینکه سهمادار عمده روزی 1-2 میلون سهم عرضه می کرد اون زمان. سهم برگشت 110 تومان و این بار با دلیل حرکت کرد. به همه گفتیم بخرید! توی تلار اصفهان با مصطفی وقتی بررسیمون نهایی شد سهم هنوز 120 تومان بود. نتیجه تحول بنیادی رو در پایان سال 91 دیدی که شرکت در سه ماهه پایانی 60 تومان عملیاتی ساخت! بنده خودم بالای 300 نصف بیشتر سهامم رو نگه داشتم و در منفی های فعلی اضافه کردم
2- در بازار سرمایه دوستان ماموریت و وظیفه اصلی صبا تامین رو نمی دونند! این هلدینگ وظیفه اصلیش شناورسازی سهام و خرید و فروش و سبدگردانی برای سایر هلدینگ های شستا از جمله صدر تامینه و البته در کنار این از نوسان گیری سود هم می کنه. بنابراین خیلی طبیعیه اگر گاهی از سهم ها خارج بشه یا مجددا وارد بشه. ضمنا غیر ممکنه برای سهم های هلدینگ های دیگر مشکل ساز شود! "غیر ممکن"!
3- صورت های حسابرسی شده اومده روی کدال و هر کسی کمی اگاهی از مدیریت مالی داشته باشه می تونه به وضعیت عالی عملیاتی شرکت پی ببره. حتی هزینه های مالی سنگین شرکت نیز نتونسته عملکرد عالی عملیاتی رو تحت تاثیر قرار بده. وقتی شرمت با 500 میلیارد فروش چنین سود عملیاتی ساخته با 700 میلیارد فروش چقدر خواهد ساخت؟
4- اون دوست عزیزی که نقل قول کردید از بورکس بسیار انسان با دانشی هستند و با سهم های گروه تامین هم کاملا آشنا هستند. ایشون بزرگترین حامی سهم در بورکس بوده و هستند! وقتی سهمی امسال 150 تومان می سازه خرید در پی به ای 1.9 واقعا ریسک داره؟
در نهایت ایشون فرمودند وام ارز تهدیدی است که "برداشته شده" اون هم می تونید در 35 میلیارد هزینه غیر عملیاتی سال 91 ببینید که برای همیشه شر وام ارزی رو کم کرد از سر سهم. هیچ فاکتور دیگری نمی تونه عملیات شرکت رو تحت پوشش قرار بدهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
درصورتيكه ميزان افزايش سرمايه 33.3 درصد باشه ، با احتساب سود مجمع نياز به واريز براي حق ها نيست.
سلامت و موفق باشيد
نظر
-
در اصل توسط bourse_bourse پست شده است View Postدرصورتيكه ميزان افزايش سرمايه 33.3 درصد باشه ، با احتساب سود مجمع نياز به واريز براي حق ها نيست.
سلامت و موفق باشيدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postبله بنده با فرض 100 درصدی عرض کردم 70 تومان نیازه. احتمال زیاد همون اندازه 30 تومان سود افزایش سرمایه خواهند دادكسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
در اون صورت چه اتفاقی میافته؟
البته من کم سابقه تر از شما هستم و لطفاً دعوام نکنید.:((
ولی فکر می کنم چند وقتی مانند این آخرا اذیت کند.(چون بازار ما همیشه احساسی است)
البته قبول دارم در بلند مدت بازار اشتباه نمی کند.
موفق باشید
نظر
نظر