سرمایه گذاری در بورس ایران =))
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postخوب پس چرا از اول اینو نگفتین اینطوری که بیچاره ایم!!!!!!!!!!!! تا سه ماه دیگه حداقل!!!
بنده هیچ حرف دیگه ای در این تاپیک و در تاپیک های دیگه در مورد باهنر ندارم. خودم می مونم با سهم هر کسی هم دوست داشت بمونه اگه نه هم که امیدوارم جای دیگه سود کنید.
موفق باشید. خدانگهدارإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postهر کسی دوست داره امروز یا فردا بفروشه. تا الان هم خیلی ها فروختند امیدوارم اونهایی که تو صف هستند هم سهمشون فروش بره. فکر نمی کنم کسی توی ضرر زیادی باشه
بنده هیچ حرف دیگه ای در این تاپیک و در تاپیک های دیگه در مورد باهنر ندارم. خودم می مونم با سهم هر کسی هم دوست داشت بمونه اگه نه هم که امیدوارم جای دیگه سود کنید.
موفق باشید. خدانگهدار
شما که دیگه با این تجربه میدونی این دوستای گلم فقط تو مثبت خوردنا دوست دارن
منم هستم با سهم و خواهش میکنم شما هم داخل این تاپیک بمونید مگه ما مسئول خرید و فروش بقیه هستیم
خوب نخرن !!!!!!!!!!!!!!!!!
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postخوب پس چرا از اول اینو نگفتین اینطوری که بیچاره ایم!!!!!!!!!!!! تا سه ماه دیگه حداقل!!!
سرمایه گذاری همین است. یک روز صف فروش و یک روز دیگر صف خرید.
نکنه فکر می کنید قیمت سهام صفر می شود.
در ضمن فکر می کنم شاید باید مسئولیت خرید و فروش خودتان را قبول کنید. چه در سود و چه در زیان
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postهر کسی دوست داره امروز یا فردا بفروشه. تا الان هم خیلی ها فروختند امیدوارم اونهایی که تو صف هستند هم سهمشون فروش بره. فکر نمی کنم کسی توی ضرر زیادی باشه
موفق باشید. خدانگهدار
ما همگی اینجا از نظرات شما و سایر دوستان بهرمند می شود.
لطفاً اطلاعات خود را از ما دریغ نکنید.(شاید دوستان کمی عصبانی شدند و چیزی گفتند شما بزرگی کنید)
ما هم همچنان با سهم هستیم.<:-p
این نیز بگذرد
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
شرکت امسال کارش رو از خرداد در واقع شروع کرد و در این ماه بیش از 55 میلیارد فروش داشت. گزارش 6 ماهه وضعیت واقعی شرکت رو نشون میده...در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postهر کسی دوست داره امروز یا فردا بفروشه. تا الان هم خیلی ها فروختند امیدوارم اونهایی که تو صف هستند هم سهمشون فروش بره. فکر نمی کنم کسی توی ضرر زیادی باشه
موفق باشید. خدانگهدار
رفتار کاملا حرفه ای شما در اعلام این خبر (شروع کار اصلی شرکت در خرداد) در شرایط فعلی بسیار جالب توجه است
شما هم موفق باشید
قضاوت با دوستانآخرین ویرایش توسط mhjmeshkaat؛ 2013/07/24, 09:23.
نظر
-
در اصل توسط mhjmeshkaat پست شده است View Postبنده و خیلی های دیگه با اعتماد به مهارت شما در کشف اخبار زیرپوستی سهم و توضیحاتتون و تحلیلهای بنیادیتون وارد سهم شدیم... متاسفانه
رفتار کاملا حرفه ای شما در اعلام این خبر (شروع کار اصلی شرکت در خرداد) در شرایط فعلی بسیار جالب توجه است
شما هم موفق باشید
قضاوت با دوستان
اینم شد سهامداری آخه
نظر
-
موفق باشید. خدانگهداركسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
نظر