در اصل توسط وحید 20 پست شده است
View Post
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
من توی کار این موندم مگه این چقدر سهم داره؟؟؟
هر روز به 6.11میلیون سهم میرسه بعد فرداش میبینی دوباره 7.5میلیون سهم گذاشته برای فروش
من فکر میکنم تقریبا استراتژیش را متوجه شدم این آقا 75میلیون سهم داره که هی میخاد با قیمت های بالاتر بفروشه فرداش با قیمت پایین تر بخره اینجوری سود کلان نصیبش میشه اینو میشه از کف قیمت هر روزش متوجه شدهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Postفکر می کنم اگر معاملات حجم حجم مبنا رو پر می کرد قیمت پایانی با قیمت آخرین معامله که حداقل قیمت بود یکی می شد پس شانس آوردیم که معامله انجام نشده که ریزش قیمت خیلی شدید بشه...كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
-
صف فروش شده 5,224,210سهم داره تشویقمون میکنه اضاف کنیم ولی الان نه هر وقت حجم اومد پایین به همراه قیمتهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postباهنر به احتمال زیاد فردا جمع میشود .در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postاحتمال جمع شدن صف امروز زیادهدر اصل توسط 6500400 پست شده است View Postعجب سهامدار حقوقی باحالی داره !!!!!!!!!!!!!!!!. بازار اکثراصف خرید شده مخصوصا گروه صنعت باهنر . اما باهنر همچنان صف فروش داره . فروشندگان باحالتر از سهامدار حقوقی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Postصف فروش شده 5,224,210سهم داره تشویقمون میکنه اضاف کنیم ولی الان نه هر وقت حجم اومد پایین به همراه قیمت
نظر
-
-
در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Postسهام داری رو در حال حاضر بهترین گزینه میدونید؟درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
4,543,470آخرین خجحم برای فروش حدود 3میلیون امروز رفته چهارشنبه هم با کف قیمت 2840بقیش فروش بره شاید یکمش باقی بمونه برای شنبه که اگر حدود 1میلیون دیگه بمونه با کف قیمت 2726فروش میره و از شر این صف راحت میشیمهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postامکان داره امروز اخرین فرصت خرید باشه . 4 شنبه بدون صف فروش باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنده توی صفحه قبل برنامه این صف فروشی ها رو پیش بینی کردم که ظاهرا هم درسته ما میبینیم فباهنر از اونور صف فورش سنگین داره از این طرفم صف خرید بالایی هم داره از اینا میش این نتیجه رو گرفت
این آقا هر روز تعداد بالایی سهم میزاره برای فروش با کف قیمت یه عده هم میان ازش میخرن فرداش میاد کف قیمت را میاره پایین تر ومجدد سهماشو با قیمت پایین تر دریاقت میکنه واون تعداد سهمی که گرون خریده را میزاره برای فروش وسهمای گران فروخته را ارزون تر میخره شما نگاه کنید هر روز دره حجمش میاد پایین
من پیش بینی میکنم این موضوع تا جایی پیش بره که قیمت به قیمت بازگشایی بکشه تازه اونجا هم معلوم نیست دست از این کار بکشه یهو دیدی ناظر قیمتو آورد پایین تر واین همین طور به هدفش نزدیک تر بشه
در کل هدفش جمع آوری سهام با قیمت پایین هست ومتوقف کردن این موضوع ورشد سهم تا 340تومان ومجدد فروش سهام با این قیمت که سود میلیاردی کلانی میزنه به جیبهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
نظر