کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در روزهای پایانی حق تقدم استفاده نشده هستیم و امروز با میانگین تقریبا21 تومان چند میلیون برگه خرید شد.
بنظر ریسک بالایی نداشته باشه. البته با ثبت افزایش سرمایه احتمال فشار فروش دور از ذهن نیست بخصوص اینکه بیشتر حق را حقیقی ها خریدن.
این سهم را در چند سال اخیر در مقاطع مختلف چندباری خریدم و برایم بسیار خوش یمن بوده. چه قبل از تجدیدارزیابیش خریدم و بعد با بازده بسیار خوب خارج شدم و چه در افزایش سرمایه بعدیش از اورده که بازهم بازده خوبی به همراه داشت.
اینبار انتظار بازده درحد قبل را ندارم ولی همینکه در این بازار سهمی ضرر نزند و اندک سودی هم برساند راضی کنندست.
کف سهم این مدت125 بوده و عملا خرید حق در این قیمتها معادل آن کف است.
هیچ توصیه ای نیست.
پ.ن: فکر میکنم روزانه بیش از100م حق عرضه نمیشود. حداقل در این مدت که اینچنین بود.
در روزهای پایانی حق تقدم استفاده نشده هستیم و امروز با میانگین تقریبا21 تومان چند میلیون برگه خرید شد.
بنظر ریسک بالایی نداشته باشه. البته با ثبت افزایش سرمایه احتمال فشار فروش دور از ذهن نیست بخصوص اینکه بیشتر حق را حقیقی ها خریدن.
این سهم را در چند سال اخیر در مقاطع مختلف چندباری خریدم و برایم بسیار خوش یمن بوده. چه قبل از تجدیدارزیابیش خریدم و بعد با بازده بسیار خوب خارج شدم و چه در افزایش سرمایه بعدیش از اورده که بازهم بازده خوبی به همراه داشت.
اینبار انتظار بازده درحد قبل را ندارم ولی همینکه در این بازار سهمی ضرر نزند و اندک سودی هم برساند راضی کنندست.
هیچ توصیه ای نیست.
پ.ن: فکر میکنم روزانه بیش از100م حق عرضه نمیشود. حداقل در این مدت که اینچنین بود.
سهم تغییر فاندی خوبی کرده
ولی دید شفافی نمیشه روش داشت
از تحرکات و صحبت های مختلفی که میشنوم به نظرم میاد که یه بازی خوبی رو سهم استارت میزنه
هیچ توصیه ای نیست.
نه به آن تعلل و دست دست کردن خریدار برای حق 21 تومانی و نه به این صف خرید ...
بهترین بازدهی در بازار رو میشه با استفاده از هیجاناتش کسب کرد.
فعلا خریداران حق در قیمت نازل مذکور راضی هستند تا ببینیم در ادامه وضعیت چگونه میشود ولی به هرحال ریسک شپترو121 تومانی به مراتب از خیلی از نمادها کمتر بود.
اگر محدودیت عرضه حداکثر 100م نبود خیلی سریعتر حق ها فروخته میشد.
بله همینطور است جناب وحید که گفتید
امرورز اخرین روز است و 1علامیه 194 میلیون ملیون حق استفاده نشده اومد بصورت حراج ناپیوسته و بعد پیوسته
هر چند گزارش 6 ماهه حسابرسی شده بدی برای شپترو اومد
البته افشای پروژه گاز کوب در 6 ماه دوم سال کاهش هزینه زیادی برای شرکت همراه دارد
نه به آن تعلل و دست دست کردن خریدار برای حق 21 تومانی و نه به این صف خرید ...
بهترین بازدهی در بازار رو میشه با استفاده از هیجاناتش کسب کرد.
فعلا خریداران حق در قیمت نازل مذکور راضی هستند تا ببینیم در ادامه وضعیت چگونه میشود ولی به هرحال ریسک شپترو121 تومانی به مراتب از خیلی از نمادها کمتر بود.
اگر محدودیت عرضه حداکثر 100م نبود خیلی سریعتر حق ها فروخته میشد.
منم چندی قبل گفتم بر سر 1 ریال رقابت میکردند و تصور بر این بود که روز های اخر منفی و منفی تر میتونند بخرند به رسم دیرینه حق ها که روزهای قبل در منفی تموم میکردند
ولی برگشت بازار و صف های سنگین شپترو رکب بزرگی زد
حق 21 تومانی ( 121 ) یا 25 تومانی ( 125 ) فقط 3% فرقش بود نه چند تا 6% که غلط انداز بود
ظاهرا بر خلاف گزارش بد 6 ماهه ، کاهش هزینه ها باعث تحولی در شرکت باشد
در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است
View Post
سهم تغییر فاندی خوبی کرده
ولی دید شفافی نمیشه روش داشت از تحرکات و صحبت های مختلفی که میشنوم به نظرم میاد که یه بازی خوبی رو سهم استارت میزنه
حجم زیادی خورد امروز کوتاه مدتی ها خارج شدن
شاید سیو سود کار معقولی باشه تو این شرایط
برای نظر دادن میانمدت باید تحولات و گزارشات شرکت رو پیگیری کرد که ببینیم این طرح چقدر تاثیر عملی داره...
در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است
View Post
حجم زیادی خورد امروز کوتاه مدتی ها خارج شدن
شاید سیو سود کار معقولی باشه تو این شرایط
برای نظر دادن میانمدت باید تحولات و گزارشات شرکت رو پیگیری کرد که ببینیم این طرح چقدر تاثیر عملی داره...
منظورتون شرایط سیاسی امنیتی است ؟ شرایط فعلا بدتر از ماه های قبل نیست
من که فقط حق تقدم دارم و فعلا باید توفیق اجباری باشم
حس میکنم گزارش نیمه دوم سال حاکی از کاهش زیان باشد و این حجم امروز و روند صعودی روزهای قبل حکایت از روند ادامه دار در اینده باشد . به قول شما گزارش های بعدی روشن تر میکنه قضیه را
منظورتون شرایط سیاسی امنیتی است ؟ شرایط فعلا بدتر از ماه های قبل نیست
من که فقط حق تقدم دارم و فعلا باید توفیق اجباری باشم
حس میکنم گزارش نیمه دوم سال حاکی از کاهش زیان باشد و این حجم امروز و روند صعودی روزهای قبل حکایت از روند ادامه دار در اینده باشد . به قول شما گزارش های بعدی روشن تر میکنه قضیه را
سیستم گاز رسانی به شرکت مدرن تر شده و پروژه گاز کوب روزانه صدها میلیون تومان کاهش هزینه در پی دارد
این موضوع در افشای چندی قبل مطرح شد
رشد شارپ چند روز گذشته و بازار جو زده امروز و فشار فروش در کلیت بازار طبیعی بود سیو سود برای جمع کثیری
من شخصا اگر میدونستم خود سهم اینطور شارپ میاد بالا خود سهم را میخریدم و به سود کوتاه مدت بیشتر رضایت میدادم تا میان مدت
امیدوارم تا ثبت افزایش سرمایه دیگه حداقل همینجاها بمونه
نظر