کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ظاهرا افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی نهایی شده !
بین 600 تا 700 درصد افزایش سرمایه داره که 300 از اورده است...اما سازمان به افزایش سرمایه از تجدیدش گیر داده بود تا جایی که من اطلاع دارم...شرکت هم از طریق نمایندگان مجلس پیگیر رفع مشکل بود..دیگه اطلاعی ندارم
شما از صحت این موضوع که افزایش سرمایه اش اوکی شده مطمن هستید خانم میناوی؟
بین 600 تا 700 درصد افزایش سرمایه داره که 300 از اورده است...اما سازمان به افزایش سرمایه از تجدیدش گیر داده بود تا جایی که من اطلاع دارم...شرکت هم از طریق نمایندگان مجلس پیگیر رفع مشکل بود..دیگه اطلاعی ندارم
شما از صحت این موضوع که افزایش سرمایه اش اوکی شده مطمن هستید خانم میناوی؟
من پیگیر بازگشایی بودم از دوستان که گفتن دلیل باز نشدن همین افزایش سرمایه هست !
گفتم حالا کی باز میشه ؟ گفتن مشکل افزایش سرمایه حل شده !
من پیگیر بازگشایی بودم از دوستان که گفتن دلیل باز نشدن همین افزایش سرمایه هست !
گفتم حالا کی باز میشه ؟ گفتن مشکل افزایش سرمایه حل شده !
اگر اینطوره باید دقیقتر بپرسم !
یکی از دوستان بنده هم پیگیر بازگشایی بود...ظاهرا امور سهام شرکت گفته بود که افزایش سرمایه از اورده که 300 درصد هست مشکلی نداره..سهامدار عمده هم موافقت کرده..اما تجدید ارزیابی به مشکل خورده...منتها اطلاعات بنده نقریبا از 2 هفته پیش هست..اگر خبر جدیدی گرفتید لطف کنید و اطلاع رسانی کنید.
به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت پتروشيمي آبادان (شپترو) پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه بدون تقسيم سود نقدي- تعديل پيش بيني درامد هر سهم سال مالي منتهي به 1396/12/29 بدون محدوديت نوسان قيمت با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
ظاهرا افزایش سرمایه اش در مراحل پایانیه...بزودی میاد رو کدال
صف خرید شد...فروشنده گان پشیمون میشند....افزایش سرمایه اش اگر بیاد قیمت سهم این دیگه نیست...فاند شرکت هم قابل دفاع نیست...اماکف فاند سهم هم همین هست دیگه...با رشد دلار و اجرای طرح توسعه و افزایش حجم خوراک...بنظرم به یک سود سازی مطمن میرسه
صف خرید شد...فروشنده گان پشیمون میشند....افزایش سرمایه اش اگر بیاد قیمت سهم این دیگه نیست...فاند شرکت هم قابل دفاع نیست...اماکف فاند سهم هم همین هست دیگه...با رشد دلار و اجرای طرح توسعه و افزایش حجم خوراک...بنظرم به یک سود سازی مطمن میرسه
این سهم هم در آینده حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت الان روی 260 تومن معامله میشه.ایندفعه بالای 340 تومن بره دیگه از روند نزولی سه ساله خود خارج میشه.
تا زمانیکه زیر 210 تومن نرفته همچنان پتانسیل صعود داره که حد ضرر اون میشه.من نسبت به این سهم خوشبینم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
رنج مثبت رو حال کردین؟این رنج ها معمولا بی دلیل نیست.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر