در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
شكر شاهرود ( قشكر )
Collapse
X
-
وحید جان باور کنید این شرکت حامی نداره وگرنا الان 50-100 تومنی باید از قنیشا بالاتر باشه قیمتش من همیشه این دوتا رو با هم مقایسه میکنم (-: و دیگه نمیفروشم تا قیمتش بالاتر نره و به قنیشا نرسه (-:
یا اینکه قنیشا هم باید سقوط کنه به قیمت قشکر که بعیده نور همدان دست برداره (-: پس قشکر باید به اون برسه///
نظر
-
شخص حقیقی امروز 10 هزار تا اضافه کرده واقعا خرید هاش رو حساب هست من 5-6 ماه هواشو داشتم اشتباهی ازش ندیم (-: حتی وقتی از 350 اومد رو محدوده 300 این شخص به جای اینکه بفروشه سه -4 روز تو افت خرید (-:
فک میکردم امروز رکب خورده باشه و فروخته باشه ولی خریده (-:///
نظر
-
سهامدار عمده اگه فردا در این نماد عرضه نکنه با توجه به معاملات 4 شنبه شابد فردا صف خرید باشه . شاید هم صف فروش (-:///
نظر
-
نظر
-
بااین حمایتی که میشه والبته فروشنده ها هم واردند همه رو مخفی میزارن یکی دودفعه حدود 100000 تا رو جمع کردن ولی بازهم قیمت روی 7254 ماند ان شاءالله بریم برای 950 تومانخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
این اردرای 50 تایی رو نگاه کنید
دوباره صف میشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
دلار 1365
بانک مرکزی زمانی که مردم داد میزدند قیمت طلا حدود 80 هزار تومان حباب داره همین اقای بهمنی .... مصاحبه کرد وگفت کی گفته حباب داره قیمت دلار رو اگر با اونس جهانی مقایسه کنید قیمت سکه درسته حدود 620 بود وخوب سکه هارو به مردم فروختند وحال که قیمت دلار بیشتر افزایش داشته اومده میگه قیمت سکه حبابه تا سکه هارو از دست مردم دربیاره وبعد روز از نو ولی اینبار مردم وبازار حواسشو.ن جمع بود ومیبینید که قیمت سکه در بانک 527000 ودر بازار 618000 تومان وبه همین ترتیب نرخ دلار وبه نقل از یکی از دلالان دلار تا اخر آذر دلار 1400 به بالا خواهد بود. وشکر هم افزایشی خواهد بودخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
حمایت رو داشته باشید اردر های 50000 تایی میزارن
دمشون گرم
امروز روز حضرت علی اکبر (ع) هست وباید از جوانها حمایت بشه خدایا همه روبه ارزوهایشان برسان .=d>خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
خب اینم صف شد
ولی احتمال عرضه دوباره هستوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postخب اینم صف شد
ولی احتمال عرضه دوباره هست
چون باعث شد کسانی که مردد بودند بفروشند :)
البته به قول شما بازهم احتمال عرضه صف وجود داره
من که فعلا حداقل امروز قصد فروش ندارمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر