کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از اینجا به بعد باید خیلی حواستون به پایداری صف خرید باشه
من بنا بر تجربه شخصیم توی فروردین ماه ؛ به همین سود 55 درصدی راضی شدم
مبارک باشه مصطفی عزیز
همونطوری گفتم فعلا سهم درگیر 400 تا 420 میمونه قدرت بالایی برای عبور اون لازمه.هدف 540 تومانه.منم شاید امروز با فسرب یا دی تعویضش کنم.سود من 150 درصد از اواخر خرداد در قیمت 164 تومان
:)
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
تقریبا 2.5درصد سهم معامله شده و بازهم صفه!
برای عبور از مرز روانی 400 و مقاومتش این حجم معامله بنظر لازم میرسید.
الان دیگه اکثر اونهایی که قبلا پایین خریده بودن خالی کردن و سهامداران جدید در قیمت فعلی وارد شدن.
من که فعلا نگه داشتم.
همونطوری گفتم فعلا سهم درگیر 400 تا 420 میمونه قدرت بالایی برای عبور اون لازمه.هدف 540 تومانه.منم شاید امروز با فسرب یا دی تعویضش کنم.سود من 150 درصد از اواخر خرداد در قیمت 164 تومان
:)
ممنونم امیر جان
بله دقیقا حرفت عملی شد
بنظر من ارزندگی این رو داره که به اون اهدافی که میگی برسه
ولی من چون این مدت نمیتونم لحظه ای بازارو دنبال کنم فروختم
امیدوارم شما سود خوبی داشته باشی
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
بنظر من ارزندگی این رو داره که به اون اهدافی که میگی برسه
ولی من چون این مدت نمیتونم لحظه ای بازارو دنبال کنم فروختم
امیدوارم شما سود خوبی داشته باشی
رفتیم تا فردا ببینیم چی میشه =;;)
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
امروز در قشکر علارغم حجم بالای معاملات ولی هیچ کدام از سهامداران اصلی بالای 1درصد فروشنده نبودند.
قشکر امروز بیشترین معامله تاریخ خود را داشت.
البته 2 بار در سال 85 و 86 میلیونی معامله شده بود که بلوکی بود. بنابراین بیشترین حجم معاملات تاریخ قشکر(از سال 1380تا الان) امروز رقم خورد.
مطلب فوق توصیه به خرید در قیمت فعلی نیست.
"دیوید ویسکات"
"دیوید ویسکات"
مبارک همه دوستان ان شا الله که تا 540 و 600 يه کله بره بالا، ما هم پياده شديم ولي قشهد رو ديروز سوار شديم ، برام از نظر سود دهي فرقي نکرد ولي قشکر يه حاله ديگه اي داشت :d
نظر