شكر شاهرود ( قشكر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir2003
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1125

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
    مبارک همه دوستان ان شا الله که تا 540 و 600 يه کله بره بالا، ما هم پياده شديم ولي قشهد رو ديروز سوار شديم ، برام از نظر سود دهي فرقي نکرد ولي قشکر يه حاله ديگه اي داشت :d
    در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
    مسلم عزیز نظرت درباره تشکیل الگوی کاپ در مورد قشکر چیه.فکر کنم آخرین فرصتهای خریده؟
    یادش بخیر چی زود دیر مشه

ناقلا انگلیسی بازی دراوردی .دیروز خبری از فروش نبود انشاالله مبارکت باشه. پس فقط من موندم و وحید خان ببینم میتونم ازش گین بالای 200 درصد بگیرم.فسرب نیز امروز وسوسه ام کرد ولی 50 درصد سبدم فسربه .و فعلا قشکر هم بچه خوبی شده داره یک کله میره
    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

حجمش پر نشد?@_@?
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Renjer
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 539

سلام
        دوستان کسی خبر داره که کابلسازی تک با اینکه حدود 2 ماهه که بسته است ولی دیروز سه تا از سهامداراش خرید کردند وسهامشون رو اضافه کردند.مگر میشه ؟؟؟؟؟؟؟:-?
        خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

امروز قشکر نازنین رو بالاخره فروختم!

نظر

• بابي چارلتون
            عضو فعال
            • May 2011
            • 993

وحيد جان من دوباره خريدمشون اين نازنين ها رو :d:d
            ولي اين بار با ديد بلند مدت (تا زماني که اون 35 تومن از فروش ساختمون رو بزنه رو اي پي اس) ف فکر کنم تا اردبيهشت باهاش باشم ، فقط نقدينگيم کم بود نتونستم چند ده هزار تا بخرم :((:((:((

کلا رفتم تو قند و شکر ، خدا کنه ديابت نگيرم :-/:-/

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

وحيد جان من دوباره خريدمشون اين نازنين ها رو :d:d
              ولي اين بار با ديد بلند مدت (تا زماني که اون 35 تومن از فروش ساختمون رو بزنه رو اي پي اس) ف فکر کنم تا اردبيهشت باهاش باشم ، فقط نقدينگيم کم بود نتونستم چند ده هزار تا بخرم :((:((:((

کلا رفتم تو قند و شکر ، خدا کنه ديابت نگيرم :-/:-/
              اگر قصد نگهداری داری نگرانی نداره:)

نظر

• amir2003
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1125

فعلا که صف شد تا ببینیم چه می شود.
                همه رفتن کسی با ما نمونده .......
                اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                "دیوید ویسکات"

نظر

• بابي چارلتون
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 993

امير جان ما هستيم ،زير پاتون رو نگاه کنيد ما رو مي بينيد ;)
                  البته زياد ندارم :((:((:((
                  حال کردم امروز ، توي اين بازار قرمز پوش ، حفظ آبرو کرد و +4 هست و صف خريد :*:*

نظر

• amir2003
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1125

امير جان ما هستيم ،زير پاتون رو نگاه کنيد ما رو مي بينيد ;)
                    البته زياد ندارم :((:((:((
                    حال کردم امروز ، توي اين بازار قرمز پوش ، حفظ آبرو کرد و +4 هست و صف خريد :*:*
                    بابی عزیز جسارت نمیکنیم یاد دوستایی که از 160 تا 250 خرید کردیم کردم.شما سرورید.
                    قصد من فروش بالای 480 بود بعد شکست 437 قصد فروش بالای 500 رو کردم . و فردا میره بالای 500 ولی تا 540 هنوز 3 تا مثبت مونده.فقط قیمت دوسهم که در نظر دارم (دی و فسرب)میتونه منو فردا وسوسه به فروش کنه
                    "دیوید ویسکات"

نظر

• amir2003
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1125

قشکر و باز هم 4+++ >:d< نمیدونم اگه ناظر بیاد یکی دو روز گره معاملاتی را روش اعمال کنه بد نیست :)) .تکلیف ما هم روشن میشه =;. هم وقته خودش گرفته نمیشه هم ما .این سهم فکر کنم با این انرژی هدف 540 رو یک لقمه کنه>:)
                      "دیوید ویسکات"

نظر

• بابي چارلتون
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 993

نگاهی به دلایل یکی از پرحجم ترین صف های خرید فعلی

این روزها پس از قند نیشابور، این شکر شاهرود است که مورد اقبال ویژه بازار است و حجم صف خرید قابل توجهی دارد. نگاهی به این شرکت داشته ایم:

شکر شاهرود در عملکرد 9 ماهه خود سود خالص خود را با پوشش 79 درصد مبلغ 608 ریال از 766 ریال با سرمایه 28 میلیارد ریال اعلام کرده است.

نخست؛ بر اساس گزارش شرکت درآمد فروش خود را 77 درصد محقق کرده و در کنار ایجاد 77 درصد بهای تمام شده پیش بینی شده سال، سود ناخالص با پوشش 73 درصد اعلام شده است. هزینه های اداری تشکیلاتی نیز در این مدت با 49 درصد پوشش کنترل شده که در کنار پوشش 48 درصدی سایر درآمدهای عملیاتی، سود عملیاتی را با 84 درصد پوشش داده است. در این مدت همچنین شرکت 89 درصد از هزینه های مالی را محقق کرده و نیز با 72 درصد تحقق درآمدهای متفرقه، سود قبل از کسر مالیات با پوشش 80 درصد به دست آمده است. در پایان شرکت با تحقق 83 درصد مالیات، سود خالص را در 9 ماهه سال 79 درصد پوشش داده است.

دوم؛ در مقایسه با عملکرد 9 ماهه سال 89، هر چند تولید 49 درصد کاهش یافته، اما بهای تمام شده نیز با کاهش 61 درصد مواجه شده که بر این اساس، شرکت در سال جاری توانسته سود ناخالصی معادل 28.8 میلیارد ریال ایجاد کند. این در حالیست که شرکت در سال قبل متحمل زیانی 4.6 میلیارد ریالی شده بود. هزینه های اداری تشکیلاتی نیز در سال جاری افزایش 42 درصدی دارد. سایر درآمدهای عملیاتی نیز در این دوره نسبت به 9 ماهه سال قبل کاهش 83 درصد یافته است. بنابر موارد یاد شده، سود عملیاتی نیز 22.8 میلیارد ریال به دست آمده در حالی که در سال قبل 7.5 میلیارد ریال زیان عملیاتی ایجاد شده بود. شرکت در این مدت با پرداخت هزینه های مالی خود از میزان پرداختی این بخش کاسته که با کاهش 8 درصد در این دوره روبرو شده است. همچنین درآمدهای متفرقه شرکت نیز که در سال قبل از محل فروش زمین و ساختمان و لوازم اسقاط به دست آمده بود، در سال جاری مبلغی از فروش ایجاد نشده و بخش عمده آن از اجاره مزرعه شرکت به دست آمده است. در نهایت سود خالص در 9 ماهه سال قبل 9 ریال به دست آمده بود که در سال جاری با کسر مالیات 608 ریال حاصل شد.

سوم؛ شرکت نسبت به آخرین گزارش پیش بینی سود خالص خود که در تاریخ 12 تیر ماه 90 اعلام شده بود، مبلغ سود ایجاد شده 9 ماهه را 370 ریال و سود کل سال را 394 ریال اعلام کرده بود. هر دو این ارقام در گزارش اعلام شده اخیر تعدیل شدند و سود 9 ماهه به 608 ریال و سود سال به 766 ریال افزایش یافت.

تعدیل 94 درصدی پیش بینی سود در کنار تعدیل 64 درصدی عملکرد 9 ماهه، باعث جذابیت قیمت سهم برای بازار شد که نسبت p/e را پس از اعلام گزارش کاست. دلایل تعدیل به گفته شرکت به شرح زیر است:

افزایش مبلغ فروش 1- افزایش مقدار شکر بازیافتی که منجر به فروش 872 تن آن به مبلغ 8928 میلیون ریال که در پیش بینی قبلی مقدار 521 تن به مبلغ 5337 میلیون ریال منظور شده بود . 2- افزایش مقدار تصفیه شکر خام 16421 تن که در پیش بینی قبلی منظور نشده بود.

تغییرات بهای تمام شده 1-شناسایی مقدار 420.7 تن شکر سفید بازیافتی به مبلغ 4207 میلیون ریال به عنوان موجودی پایان دوره و شناسایی مقدار 947 تن ملاس به مبلغ 1610 میلیون ریال به عنوان موجودی پایان دوره که از بهای تمام شده کسر شده است . 2- افزایش سوخت مصرفی به مبلغ 2760 میلیون ریال که به لحاظ افزایش در مقدار عملیات کارمزدی است. 3- افزایش هزینه بسته بندی به مبلغ 1217 میلیون ریال به خاطر افزایش تعداد کیسه مصرفی با توجه به افزایش مقدار تصفیه شکر خام بوده است.

تغییرات هزینه اداری بابت افزایش هزینه حقوق و دستمزد به مبلغ 748 میلیون ریال و نیز بابت 2771 میلیون ریال افزایش سایر هزینه های اداری که عمدتا عبارت از هزینه بیمه و ذخایر ایجادی در حساب ها است.

نتیجه؛ به نظر می رسد شرکت با توجه به افزایش قیمت شکر و کنترل هزینه ها بتواند سود اعلام شده را در پایان دوره مالی و حتی بیشتر از آن را به دست آورد. چنانچه با رشد فعلی در سه ماهه پایانی فعالیت کند، خواهد توانست تا 810 ريال سود به دست آورد. اما اگر روند تعدیل سود برای این مدت در نظر گرفته شود، احتمال دستیابی به سودی تا بیش از 1000 ريال بعید نخواهد بود.

نظر

• بابي چارلتون
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 993

دوستاني که قشکر رو دارن ، لطفا حجم رو بدن يا حداقل يه کمکي بکنند براي کامل شدن حجم =D>:-w:-w

اين ناظري که من مي بينم تا آخر سال هم اگه کسي نفروشه ، گره بي گره >:P، البته با توجه به صحبت هاي آقاي امپراتور7 ، حداقل سرمايه برا رفتن به گره 15 ميليارد هست ، اين قشکر سرمايش اينقدر نيست

البته فکر نميکنم کسي توي اين فروم داشته باشه اين سهم رو ، به جز خودم و امير خان :->:->

يکي از دوستان در سايت همسايه نوشته بود "اي حباب بترکون ها ، عرضه پيشکشتون ، بياييد حجم رو برا قشکر بديد >:)"

نظر

• علیرضا1
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 853

دوستاني که قشکر رو دارن ، لطفا حجم رو بدن يا حداقل يه کمکي بکنند براي کامل شدن حجم =D>:-w:-w

اين ناظري که من مي بينم تا آخر سال هم اگه کسي نفروشه ، گره بي گره >:P، البته با توجه به صحبت هاي آقاي امپراتور7 ، حداقل سرمايه برا رفتن به گره 15 ميليارد هست ، اين قشکر سرمايش اينقدر نيست

البته فکر نميکنم کسي توي اين فروم داشته باشه اين سهم رو ، به جز خودم و امير خان :->:->

يکي از دوستان در سايت همسايه نوشته بود "اي حباب بترکون ها ، عرضه پيشکشتون ، بياييد حجم رو برا قشکر بديد >:)"
                            بابی جان باهات مواقم
                            اما هر کاری میکنم دوستان رو متقاعد کنم که با هم حجم رو بدیم قبول نمیکنن
                            و به کمتر از 600 راضی نیستن ...
                            نمیگم تعداد زیادی دارم 35000 تا بیشتر نیست
                            از اونجا که ما تو زندگی شانس نداریم همه قندیها 30 درصد پر میکنن و ما همونجا سرجامون میمونیم
                            اگه دوست داری از امروز یا علی بگیم 10 تا از ما چندتا از شما بقیه هم از بازار
                            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• بابي چارلتون
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 993

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                              بابی جان باهات مواقم
                              اما هر کاری میکنم دوستان رو متقاعد کنم که با هم حجم رو بدیم قبول نمیکنن
                              و به کمتر از 600 راضی نیستن ...
                              نمیگم تعداد زیادی دارم 35000 تا بیشتر نیست
                              از اونجا که ما تو زندگی شانس نداریم همه قندیها 30 درصد پر میکنن و ما همونجا سرجامون میمونیم
                              اگه دوست داری از امروز یا علی بگیم 10 تا از ما چندتا از شما بقیه هم از بازار
                              عليرضا جان امروز شايد عرضه بشه به اندازه حجم مبنا ، همين الان اردر فروش 28000 تايي رو ديدم ، به احتمال زياد امروز طرف سهمشو بفروشه :d:d:d:d اخ جووووووووووووووون
                              تا خدا چي بخواد به قول دوست عزيزم پاشا خان تا ساعت 11:59 دقيقه وقت هست :):)

گفتم مشکلي نست برا عرضه امروز ، تا الان 100 هزار تا گذاشتن برا فروش ، خدا کنه سياه بازي نباشه :(:(:(

نظر

• علیرضا1
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 853

عليرضا جان امروز شايد عرضه بشه به اندازه حجم مبنا ، همين الان اردر فروش 28000 تايي رو ديدم ، به احتمال زياد امروز طرف سهمشو بفروشه :d:d:d:d اخ جووووووووووووووون
                                تا خدا چي بخواد به قول دوست عزيزم پاشا خان تا ساعت 11:59 دقيقه وقت هست :):)

گفتم مشکلي نست برا عرضه امروز ، تا الان 100 هزار تا گذاشتن برا فروش ، خدا کنه سياه بازي نباشه :(:(:(
                                بابی جان
                                من از همینجا پشت سیستم میگم سیا بازیه دوست عزیز
                                طرف نمیاد سهمشو با پی به ای 5 بفروشه
                                "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

در حال کار...
                                X