در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
پمپ سازی ايران ( تپمپی )
Collapse
X
-
دوستان تپمپی آیا سود سهامتان به حساب کسی واریز شده ؟!
در آخرین اطلاع تپمپی فرمی پیوست بود برای معرفی حسابی در بانک ملت جهت واریز سود و تاریخ واریز هم بر حسب تعداد سهم از 1/9/90 آغاز و حداکثر تا 100.000 سهم تا تاریخ 26/10/90 اعلام گردیده بود! من که حسابم هنوز خالی هست !!!!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postدوستان تپمپی آیا سود سهامتان به حساب کسی واریز شده ؟!
در آخرین اطلاع تپمپی فرمی پیوست بود برای معرفی حسابی در بانک ملت جهت واریز سود و تاریخ واریز هم بر حسب تعداد سهم از 1/9/90 آغاز و حداکثر تا 100.000 سهم تا تاریخ 26/10/90 اعلام گردیده بود! من که حسابم هنوز خالی هست !!!!!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postبنده نیز سر موعد دریافت نمودمدر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postبله واسه من سر موعد واریز شدما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط SHAMSIAN پست شده است View Postدوستان نظرتون درمورد بازار امروز و معاملات تپمپی چیه؟
از طرفی به این خاطر که سهامدار بانکی محسوب میشه افت قیمت رو تجربه کرد
من که هنوز متقاعد به فروش نشدموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
شاخص ماشین آلات واکنش نشون داد و اصلاح را انتخاب کرد. حمایتی هم در مسیر اصلاحش نمی بینم! البته این اصلاح حداکثر 2 روزه خواهد بود. لذا به گمانم تپمپی هم ناچارا خود را به منطقه 270 الی 260 برساند! البته در 280 هم حمایتی(ضعیف) وجود دارد که در صورتی که شدت عرضه ضعیف باشد از این سطح پایینتر نخواهد رفت.آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/01/17, 19:09.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
خب تپمپی با اینهمه سهام بانکی نباید صف خرید بشه؟
http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...62880954780884وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
این دفعه با قدرت بیشتر آماده میشه برای عبور از 320وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
ای بابااااااااااااااااااااااا
این تمدید 4ماهه دیگه از کجا اومد؟!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
نظر