در اصل توسط yasser پست شده است
View Post
پمپ سازی ايران ( تپمپی )
Collapse
X
-
-
نه دیگه نشد، داشتیم مهران؟! به فکر ما سهامدارای جزء جزء خیلی جزء هم باشید دیگه:d
خداوکیلی بازار خیلی بد شده البته. یکی دو تا از شرکت های ما 6 ماهشون عالی بوده اما انگار نه انگار! هیچ تکونی نخوردند که نخوردند!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
این سهم اولین تجربه من از یه سهمی بود که بازار گردان پیدا کرد وباز شد
دفعه دیگه که برا یه سهمم بازار گردان تعین شد به سرعت نور الفرار
البته این سهم هم باز جز سهمایی شد که به من یکی فرهنگ سهامداری می اموزند ( بخر حداقل تا 6-7 ماه نگه دار)هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postیاسر جان باور کنید نمیدونم چی بگم....آخه چی میخوان از جون سهم..خب بلوکشم که خریدی...کرسیاشم نوش جونت دیگه چی میخوای برادر من؟؟؟ انگار میخوان همه بازارو از این سهم بیرون بندازن...این سهم حقش این نبود یه نگاه به همه گزارشاش تو 3 سال گذشته بندازید اگه یه نکته منفی پیدا کردین....من یه 200 میلیونی نقد شدم با این روند از فردا شروع به خرید سهم میکنم ولی بدم نیستا اگه سامان اینجوری ادامه بده تا آخر هفته بعد سهم حوالیه 250 میشه:d آخ جون....وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postنه دیگه نشد، داشتیم مهران؟! به فکر ما سهامدارای جزء جزء خیلی جزء هم باشید دیگه:d
خداوکیلی بازار خیلی بد شده البته. یکی دو تا از شرکت های ما 6 ماهشون عالی بوده اما انگار نه انگار! هیچ تکونی نخوردند که نخوردند!
کخاک که خوب بود;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط yasser پست شده است View Postمصطفی اگه وقت کنم یه تحلیل درست حسابی ازش می زنم بریم تو کارش
تازه اولشه داش مطصفی;;)
اما امروز امونش ندادن ...
سریع صف شد.
منتظر تحلیلت هستیم یاسر جانوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postکخاک که خوب بود;)
کامینگ سون من بود که تو مسابقه ندادمش منفی بخریم که بازار زحمتش را کشید ما را جا گذاشت
عیب نداره
به شرکت گفتم برای 6 ماهه 87 تومن پوشش بدهند
به صبا هم گفتم تا 780 مزاحم دوستان نشه
خوبه یا نه؟:d
اقا همین فعلا باشه تا بعدا امید به خدا
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postفردا تپمپی میبنده فکر کنم شرکت در افزایش سرمایش با توجه به اینکه از انباشته است بد نیست
البته فعلا مجوز نگرفته و ممکنه فعلا تصویب نشه و مثلا واگذار بشه به هیئت مدیره.
چون هم شناورش را نداره (دلیل بازارگردان)
هم مجوز نگرفته
نظر
-
-
سهم خوب اینه ها! بلاخره داره می بنده و حیفه نداشتنش
حتی اگه جنگ جهانی علیه ایران صورت بگیره:dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دوستان عزیز کسی قصد شرکت در مجمع داره؟ اگه کسی میره هماهنگ باشیمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر