تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

بازم این سهم کدما رفت بالا که!|؟ روی 550 میخواستم بخرم ولی ترسیدم
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

انگار كسي نيست اينجا رو هم يه نگاهي بندازه
      مدتي نبوديم حسابي تايپيك مون خاك خورده

نظر

• mehran89
        کاربر فعال
        • Jul 2011
        • 190

دوستان عزيز كارگزاري جديد اراك راه افتاده.
        [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• mehran89
          کاربر فعال
          • Jul 2011
          • 190

سلام به دوستاي اراكي
          يه خبر خوب براتون دارم .
          لطفابه اين وبلاگ مراجعه كنيد.اگر كه سوالي هم داشتين همون جا نظر بزارين جوابتون را در اسرع وقت مي دم.http://sahamdarebours.blogfa.com/
          [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

مهران جان ممنون از اطلاع رساني شما.
            انشالله كه اين كارگزاري بهتر از قبلي باشه.

نظر

• shadi
              کاربر فعال
              • Jul 2011
              • 914

مهران گرامی سپاس از اطلاع رسانی شما امیدوارم که عزیزان کارگزاری پارس نمود گر همیشه در امر اگاهی وروشنگری موفق باشند.

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

دوستان اراكي مثل اينكه خيلي ديگه به اينجا سر نمي زنند يا بورس رو كنار گذاشتن !

نظر

• mehran89
                  کاربر فعال
                  • Jul 2011
                  • 190

سلام دوستان اراکی.نمی دونم چرا دوباره پست من را پاک کردن.اگر دوستان اطلاعاتی را در رابطه با کلاس ها یا اینکه از کارگزاری جدید خبری خواستن به وبلاگ من مراجعه نمایند.

نظر

• arak_bourse
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 3802

ارز مسافري محدود و گران شد
                    بانك مركزي گرچه در مقررات جديد خود، قیمت ارز مسافری در قالب ارز بازار فرعی افزايش داد، اما در بازار رسمي نرخ مرجع برخي ارزها را كاهش داد. بر اين اساس قیمت دلار مرجع با 5 ریال کاهش به 1070 تومان رسيد.
                    معاونت ارزي بانك مركزي با بازنگري در مجموعه مقررات ارزی فروش ارز مسافري را محدود به يك بار در سال كرد. همچنين ارز مسافرتي با نرخ بازار فرعي عرضه ميشود.

به گزارش دنياي اقتصاد، بانک مرکزی با ابلاغ بخشنامه ای از روز چهارشنبه به بانکها از آنها خواست ارز مسافری تا سقف 2000 دلار را با قیمت بازار فرعی به مسافران خارج از کشور بفروشند. منظور از بازار فرعي بازاري است كه در برگيرنده مناطق آزاد است و بانك مركزي نرخ ارز در اين محدوده را با نرخي نزديك به بازار آزاد عرضه ميكند؛ بنابراین گزارش دلار مسافری روز پنجشنبه با نرخ 1180 تومان در اختیار مسافران قرار گرفت و روز گذشته نیز این رویه ادامه یافت.

همچنین مقرر شده است که دلار مسافری که تاکنون به طور مرتب در اختیار مسافران خارج از کشور قرار میگرفت، به یک بار در سال محدود شود. در اساس مقررات جدید کارت اعتباری ارزی نیز که تاکنون تا سقف 5 هزار دلار به نرخ رسمی (مرجع) در اختیار متقاضیان قرار میگرفت، از این پس به صورت یورویی و با نرخ بازار فرعی ارائه میشود.

افزایش 110 تومانی قیمت دلار مسافری از روز پنجشنبه در حالی است که معاون ارزی بانک مرکزی در تازهترین سخنان خود از عدم اراده این بانک برای افزایش قیمتها سخن گفته است.
                    فروش ارز مسافری به نرخ بازار فرعی برای مسافران مسافرتهای هوایی خارج از کشور (بهجز عراق و سوریه) تا سقف 2000 دلار یا سایر ارزها به نسبت 2000 دلار آمریکا است که البته بانک مرکزی ترجیح میدهد بیشتر دلار را به این شکل به بازار تزریق کند.

بانك مركزي در كنار بازنگري در مقررات مربوط به ارز مسافري در ديگر سرفصلهاي مقررات ارزي كشور نيز بازنگري كرده است.

صعود بیتوقف قیمتها در بازار ارز

بانك مركزي گرچه در مقررات جديد خود، قیمت ارز مسافری در قالب ارز بازار فرعی افزايش داد، اما در بازار رسمي نرخ مرجع برخي ارزها را كاهش داد. بر اين اساس قیمت دلار مرجع با 5 ریال کاهش به 1070 تومان رسيد.

در عین حال قیمت دلار آمریکا در بازار آزاد با 10 تومان افزایش دیروز به 1300 تومان رسید. از این رو شکاف قیمت دلار رسمی و غیررسمی دیروز به 230 تومان رسید. قیمت خرید دلار نیز در بازار دیروز به 1295 تومان رسید. این شرایط در حالی است که برابری دلار در مقابل 7 ارز عمده جهان افت داشته است. برابری یورو به دلار در روزهای اخیر به 42/1 رسیده است.

برگزاری اجلاس رهبران اروپا و توافق هر چند پر چالش بر سر عمده برنامههای نجات مالی در این قاره موجب افزایش ارزش یورو در مقابل دلار آمریکا شد. از این رو در بازار داخلی قیمت یورو با 32 تومان افزایش تا رکورد بیسابقه 1832 تومان بالا رفت. قیمت خرید آن نیز در تابلو صرافیها 1824 تومان اعلام شد. قیمت پوند انگلیس نیز با 16 تومان افزایش دیروز نیز گرانتر شد و به رکورد تازه 2085 تومان رسید. صرافان پوند انگلیس را دیروز به نرخ 2070 تومان از مردم خریدند.

هر یکصد ین ژاپن نیز با 37 تومان افزایش به نرخ فروش 1700تومان رسید. ریال عربستان نیز در این بازار با 2 تومان افزایش قیمت تا 345 تومان بالا رفت. دلار کانادا و لیر ترکیه نیز دیروز هر یک 5 تومان افزایش قیمت داشته و به ترتیب 1305 تومان و 740تومان فروخته شدند. دلار استرالیا هم با 26 تومان افزایش قیمت روز گذشته تا 1385 تومان گران شد.

افزایش 11 هزار تومانی قیمت سکه

به دنبال افزایش قیمت ارز در بازار، قیمت سکه و طلا در بازار داخلی نیز در مسیر افزایشی قرار گرفته و با 11 هزار تومان افزایش تا 588 هزار تومان بالا رفت. روز گذشته قیمت خرید سکه نیز با 6 هزار تومان فاصله 578 هزار تومان در ستون خرید تابلو سکهفروشان درج شد.

در بازار سکه روز گذشته قیمت سکه طرح قدیم با 10 هزار تومان افزایش به 600 هزار تومان رسید. قیمت نیم سکه نیز با 8 هزار تومان افزایش به 275 هزار تومان رسید. در بازار دیروز ربع سکه نیز 3 هزار تومان افزایش یافت و به نرخ 148 هزار تومان به متقاضیان عرضه شد. قیمت خرید و فروش سکه گرمی هم به ترتیب 72 هزار تومان و 77 هزار تومان شد.

در بازار طلا نیز قیمت مثقال طلای 17 عیار با 4500 تومان افزایش تا 233 هزار تومان بالا رفت تا قیمت هر گرم طلای 18 عیار بدون اجرت ساخت، پس از 2 ماه دوباره به مرز 54 هزار تومان برسد.

سکههای دولتی هم گرانتر شدند

دیروز در اولین روز کاری هفته بانک مرکزی قیمت سکه بهار آزادی را با 5200 تومان افزایش به 578 هزار و 240 تومان رساند. نیم سکه دولتی نیز 3120 تومان افزایش قیمت داشت و 269 هزار و 360 تومان تعیین شد. در عین حال قیمت ربع سکه و سکه گرمی دولتی بدون تغییر به ترتیب 145 هزار و 600 تومان و همچنین 73 هزار و 840 تومان باقی ماند.

طلا در بازارهای جهانی

قیمت طلا در بازارهای جهانی در پایان معاملات هفتگی در سطح 1743 دلار بسته شد که نسبت به نرخ غروب جمعه به وقت تهران نوسان چندانی نداشت. خرید عمده و نگاه سرمایهگذاران به متغيرهاي اقتصاد آمریکا در هفته پیش رو مهمترین عوامل تاثیرگذار بر بازار ارز و طلا خواهد بود.

هولوگرام براي طلافروشان

در تازهترین ابتکار، اتحادیه طلا و جواهر تهران از واحدهای سکه فروش تحت حاکمیت خود خواسته است که واحدهای دارای مجوز از این اتحادیه با تحویل گرفتن نوعی هولوگرام از این اتحادیه، ضمن چسباندن آن روی کارت واحد صنفی خود، سکه را در کنار آن پلمب کرده و به مشتریان خود بفروشند. این اقدام که با انتقاد برخی از واحدهای سکه فروش مواجه شده است، از نظر برخی به معنی ایجاد شدن زمینه اختلاف قیمت در اقلام سکه در بازار شده و خود موجب رانت را فراهم میسازد.

به گفته برخی از کارشناسان و فعالان بازار، این کار باعث میشود که سکههای موجود در بازار با توجه به این هولوگرام قیمتگذاری شده و علاوه بر عواملی چون تاریخ گذشته، طرح قدیم و جدید و امثال آنها، زمینه رانتخواری در بازار سکه بیش از پیش گسترش یابد.

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

عامه مردم با بازار سرمايه بيگانهاند
                      ملك، طلا، دلار يا بورس؟!

گروه بورس- عليرضا باغاني: «بازارهاي موازي» يكي از دغدغههاي بااهميت و البته هميشگي فعالان بازار سهام به شمار ميرود كه نگاه اغلب بورسبازان را به طور معمول به سوي خود معطوف ميكند.

واقعيت اين است كه در محيط اقتصادي و فضاي كسب و كار موجود همواره بازارهاي طلا، ارز، بانكها، مسكن و سهام رقابت تنگاتنگ با يكديگر داشته و در مقاطع زماني مختلف، سرمايهگذاران متعددي را جذب خود كردهاند. البته سالها قبل تفاوت قيمت سيمكارت دولتي و قيمت خودرو كارخانهاي با بازار آزاد، بازار داغ داد و ستد سيمكارت و خودرو را رقم زده بود كه سودآوري بالايي هم به همراه داشت، ولي با ورود اپراتورهاي جديد به صنعت تلفن همراه و توليد سيمكارتهاي اعتباري و نيز اشباع بازار خودروي كشور اين حوزهها رفتهرفته جذابيت خود را از دست دادند.در گزارش پيش رو به وضعيت بازارهاي رقيب بورس پرداخته شده و دلايل عدم ورود جدي سرمايهگذاران بازارهاي موازي به بورس مورد موشكافي قرار گرفته است. سخنان فعالان اين بازارها نشان ميدهد كه آنها درك درستي از كاركرد بورس نداشته و تصورات رايج «تكه كاغذ بودن برگه سهام» و «نياز به تضمين در سرمايهگذاري» كماكان در اذهان عامه مردم خودنمايي ميكند. در اين گزارش، عملكرد ضعيف در شناساندن بازار سرمايه به مردم در كنار ريسك قابل ملاحظه سهام و قدمت بازارهاي طلا، ارز، مسكن و سپردهگذاري در بانكها به عنوان دلايل اصلي كاهش گرايش به بورس عنوان شده است.
                      طلا بهتر است يا سهم؟
                      مهدي مشتاقي فعال بازار طلا در خيابان جمهوري تهران با بيان اينكه بازار طلا در سالهاي اخير جذابيت خود را براي سرمايهگذاري بلندمدت از دست داده است، گفت: نوسانات بازار طلا خيلي بالا است و از طرفي فعاليت در اين بازار به پشتوانه مالي قوي نياز دارد، از اين رو صرف نظر از ماههاي گذشته بازار طلا نتوانسته است، بازدهي خوبي براي فعالان خود داشته باشد و بيشتر درآمدها هم از اجرت فروش طلا است.
                      وي در برابر اين سوال كه چرا به رغم نامناسب بودن وضعيت بازار طلا به سرمايهگذاري در بازار سهام اقدام نميكنيد، گفت: از بازار سهام تنها با اسمي به نام بورس آشنا هستم و متاسفانه آگاهي لازم را براي ورود به اين بازار ندارم.
                      اين فعال بازار طلا با ذكر اين نكته كه بسياري از فعالان سنتي بازار طلا، ارز و مسكن، بازار سهام را مبتني بر شانس و اقبال ميدانند، گفت: در روزنامهها خواندم كه بورس ايران بيش از 40 سال قدمت دارد، اما به نظرم در اين مدت طولاني، كاري جدي براي شناساندن اين بازار به مردم انجام نشده است، گويي فعالان بازار سهام در قرنطينه بودهاند. از سويي ديگر، من به عنوان يك فعال بازار طلا و ديگر همكارانم تصور ميكنند كه ورود به بورس بيشتر شبيه به يك بختآزمايي است، از اين رو چون سرمايههايمان برايمان مهم است و پول مازاد هم نداريم، نميتوانيم به اين بازار اعتماد كنيم.
                      مشتاقي در برابر اين سوال كه آيا از سودآوري 85 درصدي بازار سهام در سال گذشته اطلاع داريد و اين بازدهي نميتواند عاملي براي ورود شما به بازار سهام شود، گفت: هرچه بگوييد بازار سهام سود زيادي دارد، تاثيري در من و امثال من براي ورود به بازار سهام ندارد، مثل اين است كه بگوييد اين هواپيما براي تو است و بايد به عنوان خلبان آن را ناوبري ميكني، اما آيا من ميتوانم آن را حتي يك قدم به جلو ببرم؟! بازار سهام هم همين است و مادامي كه مردم آشنايي لازم را با اين بازار و قابليتها و تضمينهاي آن ندارند، وارد سهام نخواهند شد.
                      پولي بابت يك برگه نميدهم!
                      بيژن حشمتي هم يكي از فعالان بازار املاك در سعادتآباد تهران است كه در پاسخ به اين پرسش كه تا چه حد با بازار سهام آشنايي داريد، گفت: من به عنوان كسي كه علاقهمند به فعاليتهاي اقتصادي است، سالها پيش با اطلاعاتي بسيار كم و در حد اينكه برخي فعالان بازار سهام ميگفتند، اين سهم خوب يا بد است پا به اين عرصه گذاشتم، اما بورس ما را نيامده فراري داد! وي افزود: انگار كه اين بازار خيلي هم اهل ميهماننوازي نيست. چيزي كه من فهميدهام اين است كه در بورس هيچ كس مسووليت تبديل شدن سرمايه زندگي من را به يك تكه كاغذ قبول نميكند! پس چه دليلي دارد كه من به فعال بودن در آن علاقهمند باشم؟
                      اين فعال اقتصادي گفت: نظر من در حال حاضر نسبت به فعال شدن دوباره در اين عرصه كاملا منفي است و آن را قابل مقايسه با ملك نميدانم. واقعيت اين است كه ما درزمان خريد و فروش ملك چشم بسته عمل نميكنيم و همه جوانب كار برايمان قابل مطالعه است. از اين جهت به نظر من بازار مسكن بازاري است كه كمتر جاي ريسك در آن وجود دارد. وي خاطرنشان كرد: مراجعان ما آشنايي آنچناني با بورس ندارند. اگر از ما هم سوال كنند، مطمئن باشيد، ميگوييم پولي اگر داريد آن را در جاي ديگري سرمايه گذاري كنيد. البته اينكه آنها چنين سوالي را بپرسند، احتمالش ناچيز است.حشمتي گفت: مگر به غير از همين روزنامه شما و چند سايت خبري چه ميزان اطلاع رساني براي آشنايي مردم با اين بازار وجود دارد؟ تبليغات تلويزيوني مربوط به اين حوزه هم فقط در اين حد است كه ناگهان ميبينيم قبل از سريالها يك تالاري را نشان ميدهند كه آقايي در آن در حال روزنامه خواندن است و ميگويند: صندوقها جاي خوبي براي پول شما است و بعد هم نوشته ميشود: سازمان بورس و اوراق بهادار! اين يعني چه؟ بدون هيچ گونه تلاشي براي آشنايي صحيح مردم با مقوله مورد بحث و بدون معرفي مراكز مشاوره...
                      وي افزود: ميخواهيد با همين يك تبليغ نيمهكاره مردم پولشان را دو دستي وارد اين بازار كنند؟ خوب معلوم است نميكنند. از طرفي ديگر، تجربيات به دست آمده در طول سه دهه گذشته به اكثر افراد ثابت كرده، سرمايه گذاري در بخش مسكن، طلا يا حتي ارز ضريب اطمينان بسيار بيشتري نسبت به بازار سهام دارد. اين فعال بازار املاك در پاسخ به اين پرسش كه با توجه به بهتربودن بازدهي بازار بورس نسبت به تمام بازارهاي موازي آن طي 15 سال گذشته تصميم نداريد، بخشي از سرمايه خود را وارد اين بازار كنيد؟ گفت: من تجربه خوبي نسبت به اين بازار ندارم. به همين دليل به دنبال وارد شدن به آن هم نيستم. اما در هر صورت اگر سازمان بورس به دنبال ترغيب مردم به سرمايهگذاري در بازار سهام است، به نظر ميرسد كه در حوزه تبليغات و اطمينان بخشي به مردم قويتر بايد عمل كند، تا مردم به اين درجه از اعتماد برسند كه سرمايه خود را تبديل به سهام كنند. اما باز هم مشاهده ميكنيد در شرايط كنوني به رغم حمايتهاي همهجانبه از بازار سهام و كنترل بازار مسكن، طلا و ارز توسط دولت باز هم بورس نتوانسته بخش عمدهاي از مردم را به خود جذب كند و فعالان بورس خيلي اندك به نظر ميرسند.حشمتي افزود: براي جذب افراد به سمت اين بازار بايد بتوان در مرحله نخست به آنها اعتماد و اطمينان لازم را داد. نوسانات بورس ما ارتباط بسيار زيادي با اتفاقات و مسائل سياسي دارد. مسوولان بورس كشور ما هم درزمان اين نوسانات بايد به درستي و در عمل پاسخگوي وضعيت سرمايه مردم باشند. اما مشاهده ميكنيم كه مسوولان سازمان بورس در زمان رونق اين بازار دائما مصاحبه ميكنند و به صدا و سيما ميآيند و تبليغ بورس را ميكنند، اما در زمان ركود و زيان سرمايهگذاران خبري از آنها نيست.
                      از بورس خير نديدهام
                      در اين حال، يك سپردهگذار بانك هم در گفتوگويي با خبرنگار ما، درباره دليل نياوردن پول خود به بازار سهام گفت: من زني بازنشسته هستم. سرمايه من پشتوانه زندگي من است. پس بايد به بازاري كه به من تضمين نميدهد اطمينان كنم؟ زهرا خيام افزود: آشنايي من با بورس از طريق سخنان همكارانم در محيط كار بود. زمان ما رسانهها به مقوله بورس نميپرداختند. در آن دوران (حدود 20 سال پيش) من به پيشنهاد يك مشاور بازار سهام نسبت به خريد سهام يك شركت اقدام كردم؛ زيرا در آن زمان متاسفانه يك نفر اگر ميخواست در اين بازار فعاليت كند، هيچ چراغ راهنمايي نداشت. وي افزود: من دوست داشتم در اين زمينه فعال شوم. به همين دليل با رقمي در حدود 800 هزار تومان آن زمان كه معادل خريدن يك آپارتمان كوچك بود و با خريدن سهام يك شركت صنايع غذايي وارد اين بازار شدم.وي خاطرنشان كرد: آنها در يكي 2 سال اول 8 يا 9 هزار تومان سود به من پرداخت كردند. بعد هم پرداخت سود قطع شد. وقتي كه براي پيگيري وضعيت پول خودم مراجعه كردم به من گفتند كه اين شركت ورشكست شده و خبري هم از مديران آنها نيست، به همين سادگي! او توضيح داد: اكنون كه نزديك 20 سال از آن روزها ميگذرد، من هنوز هم گاهي اوقات براي فروش اين سهم خود به كارگزاريها مراجعه ميكنم تا بلكه بتوانم اين تعداد سهمي را كه خريدم به كمتر از 100 هزار تومان بفروشم. اميدي كه تجربه ثابت كرده خيالي بيش نيست! وي خاطرنشان كرد: من خريد سهام شركتهاي ديگري را نيز تجربه كردم، اما سودي نصيبم نشد.او گفت: شما خودتان را بگذاريد جاي من؛ در آن زمان اگر با پولم آپارتماني خريده بودم حالا 50 ميليون تومان قيمت داشت. حالا هر قدر بگويند اين فعاليتها تورمزاست. آيا من كه خواستم سرمايه خود را در چرخه درست اقتصادي به كار بياندازم، بايد با كسب زيان هنگفت، شاهد از بين رفتن پول خود باشم؟وي خاطرنشان كرد: متاسفانه در بورس ما سهامداران كوچك مظلوم واقع ميشوند و سازماني هم براي حمايت از آنها وجود ندارد، به هر حال براي آشتي دادن مردم با بورس بايد فكري اساسي كرد. شخص من اگر تمام سرمايه زندگيام آن پول بود، كه كارم زار بود! اين سپردهگذار بانك تصريح كرد: من كه از آمدنم به بورس پشيمانم. كاش به جاي تجربه اين بازار كه به از دست رفتن سرمايهام منجر شد، پول خودم را در بانكها ميگذاشتم. شما كه خودتان با هزينههاي سنگين زندگي روبهرو هستيد، قضاوت كنيد من اگر زمين ميخريدم با پول آن آيا نميتوانستم هزينههاي سنگين مربوط به ازدواج فرزندانم را تامين كنم؟ پولش كه درميآمد، هيچ؛ با هم ماه عسل به اروپا هم ميتوانستند بروند!
                      ارز تا آخر سال بهتر از بورس است
                      از طرفي ديگر، امير نجومي فعال بازار ارز در كشور نيز از دلايل عدم حضور وي و همكارانش در بازار سرمايه سخن گفت.
                      وي با بيان اينكه پيش از اين تجربه حضور در بازار سرمايه را داشته است، گفت: در حال حاضر صرفه اقتصادي بازار ارز بيشتر از بازار سرمايه است؛ از اين رو ترجيح دادم كه بورس را ترك كنم.
                      اين فعال بازار ارز ريسكهاي كنوني را يكي از دلايل خروج سرمايهگذاران از بورس دانست و گفت: رشد نرخ ارز در داخل كشور موجب شده تا بخشي از سرمايهگذاران بازار سهام به بازار ارز بيايند و به نظر ميرسد كه سرمايهگذاري در دلار چشمانداز بهتري نسبت به سهام داشته باشد.
                      نجومي در عين حال خروجش از بازار سرمايه را مقطعي دانست و گفت: برخي از نگرانيهاي غيراقتصادي از ريسكهاي عمده بازار سرمايه محسوب ميشود، اما در هر حال، بازار سهام جذابيتها و سودآوريهاي رويايي خاص خودش را دارد. نجومي پيشبيني كرد: بورس تا پايان سال جذابيت زيادي براي عموم سرمايهگذاران نداشته باشد اما احتمالا در سال آينده وضعيت آن بهتر خواهد شد. به هر حال من معتقدم كه حداقل تا آخر سال فعاليت در زمينه ارز بهتر از حضور در بورس است.مسعود دارستاني فراهاني مدير سرمايهگذاري يك بانك خصوصي هم از دو دليل عمده به عنوان عوامل عدم ورود سرمايهگذاران جديد به بازار سرمايه سخن گفت.وي با بيان اينكه مردم ايران ريسكپذير نيستند، گفت: مردم كشور ما بيش از هر چيز ديگري به داراييهاي مشهود و فيزيكي علاقهمند هستند و وقتي اسم بورس ميآيد، آن را با بختآزمايي اشتباه ميگيرند. از سويي ديگر، بازار سرمايه ما خيلي جوان است و نبايد انتظار داشت كه اين بازار بتواند با يك بازار 80 سالهاي مثل بانك يا مسكن رقابت كند.وي در پاسخ به اين سوال كه چرا تمايل مردم به سرمايهگذاري در بانكها به نسبت سرمايهگذاري در بازار سهام بيشتر است، گفت: طبيعي است كه افراد با بازار جواني مثل بورس آشنايي لازم را نداشته باشند و ريسك حضور در بازار سرمايه را نپذيرند.وي در برابر سوالي ديگر مبني بر اينكه كه آيا قدمتي 40 ساله براي توسعه بازار سرمايه در كنار حمايتهاي صورت گرفته كافي نيست؟ گفت: گرچه بورس ما 40 سال قدمت دارد، ولي تقريبا در نيمي از اين سالها كاري در اين بازار انجام نشد و در واقع حدود دو دهه است كه فعاليت تقريبا جدي بازار سرمايه آغاز شده و پيشرفتهاي آن هم قابل توجه بوده است.اين مدير سرمايهگذاري فعال افزود: ورود هر چه بيشتر مردم به بازار سرمايه زماني اتفاق ميافتد كه ريسكهاي موجود بازار سرمايه از طريق فعالتر شدن بيشتر صندوقهاي سرمايهگذاري مشترك كاهش يابد. در اين زمينه صندوقهاي با درآمد ثابت بايد بيشتر توسعه پيدا كنند و ابزارهاي مالي جديدي همچون صكوك هم بايد بيش از پيش به مردم معرفي شده و توسعه يابند؛ ضمن اينكه همه اين امكانات مهم هم بايد از طريق رسانههاي ديداري و شنيداري نظير راديو و تلويزيون به مردم معرفي شود.

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

همه چيز درباره خیار از نيويورک تايمز
                        =

=
                        1. دارای ویتامینهایی است که روزانه ما بدن نیازداریم. مانند میتامینهای ب یک ، دو، سه، پنج، شش، اسید فولیک، ویتامین سی، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم و روی
                        2. اگر بعد از ظهر خسته هستی بجای اینکه نوشیدنیهای کافیئن دار بنوشی یک خیار بخور.آنها دارای ویتامینهای بی و هیدروکربور هستند که شما را سرحال آورده و چند ساعت نگهمیدارد.
                        3. اگر آینه حمام بخار میکند آنرا به آینه بمالید تا از بخار کردن جلو گیری کند.
                        4. اگر حشرات و حیوانات باغچه شما را نابود میکنند یک بشقاب آلومینیومی خیار لایه لایه برش خورده را بگذارید تا همه آنها را فرار دهد.
                        مواد خیار با آلومینیوم ترکیب شده و بویی را ایجاد میکند که همه حشرات و... را فراری میدهد. ولی انسان آنرا حس نمیکند..
                        =

=
                        5. اگر روی پوست خود ناهمواری دارید و میخواهیدکه از شر آن قبل از رفتن به استخر خلاص شوید خیار برش خورده را به آن محل ها روی پوست خود بمالید. مواد فتوشیمیایی خیار باعث میشود که کلوژنهای پوست جمع شود و چاله چوله ها از بین بروند. روی چروکها نیز بسیار موثر است.
                        6. اگر مشروب خورده اید و سردرد و سرگیجه دارید قبل از خواب چند خیار بخورید. عطف به ویتامین ب و شکری که دارد و الکترولیتهای موجود سردرد و سرگیجه را حل میکند.
                        7. اگر میخواهید بر گرسنگی عصر فائق آئید خیار بخورید.
                        =

=
                        8. یک ملاقات مهم دارید ولی فرصت واکس زدن ندارید خیار را بمالید روی کفش آنرا براق نموده در مقابل نفوذ آب نیز مقاوم میشود.
                        9. اگر روغن ندارید، و لولاها سرو صدا میکنند آنرا به آن بمالید روان شوند.
                        10. اگر دچار استرس هستید، یک خیار را خرد کرده و در آب جوش بگذارید، مواد شیمیایی آن باعث آرامش شما میشود.
                        11. بعد از غذا آدامس ندارید و میخواهید به یک ملاقات تجاری بروید، یک برش از خیار را برای سی ثانیه به سقف دهان بفشرید، بوی بد دهان با کشته شدن باکتریهای بد بو از بین میرود.
                        =

=
                        12. اگر یک روش سبز برای تمیز کردن وسایل استیل میخواهید، با خیار آنها را تمیز کنید.
                        13. اگر در حال نوشتن اشتباه کردید از آن میتوانید بعنوان پا ک کن (از قسمت بیرونی آن) استفاده کنید.
                        =

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

تا به کی ای ساده دل چون کودکان سرگرم بازی / تا به کی با قصه ی دیو و پری افسانه سازی
                          در اين بازار بي رمق انگار بورس يك بازي شده كه تنها مي بازيم

نظر

• arak_bourse
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 3802

توصیه به سهامداران؛
                            سهام خود را به سادگی از دست ندهید
                            مدیرعمل شرکت توسعه صنعتی بهشهر گفت: این روزها ، سرمایه گذاران می توانند نقدینگی های سرگردان خود را به بازار سهام تزریق و سهام شرکت ها را با قیمت های جذابی خریداری کنند.

مدیر عامل شرکت توسعه صنعتی بهشهر گفت : این روزها بهترین زمان برای خرید سهام پرپتانسیل بورس است.

مرتضی داداش در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) افزود : رفتار پاییز امسال بازار سهام همانند سال های گذشته است به همین علت سهامدارن باید همچون سال های قبل رفتاری توام با تحلیل داشته باشند و عجولانه در بازار تصمیم گیری نکنند.
                            وی تاکید کرد: هرگونه تصمیم های نسنجیده و خروج غیر منطقی از بازار می تواند موجب ضرر و زیان سهامداران شود پس به سهامداران توصیه می کنم از هرگونه رفتار هیجانی در شرایط کنونی پرهیز کنند.

داداش با اشاره به اینکه گروهی در حال نظاره بازار هستند تا سهام سهامداران هیجانی بازار را با قیمت های پایین خریداری کنند، گفت: بر همین اساس، سهامداران باید دقت کنند تا سهام ارزنده خود را به سادگی از دست ندهند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: این روزها ، سرمایه گذاران می توانند نقدینگی های سرگردان خود را به بازار سهام تزریق و سهام شرکت ها را با قیمت های جذابی خریداری کنند.

داداش به مقایسه بازارهای موازی با بازار سرمایه پرداخت و گفت : طلا بارزترین بازار موازی است اما دوره رشد آن تقریبا به پایان رسیده است. بازار طلا تابع عوامل جهانی بسیار و غیر قابل پیش بینی است. بازار مسکن نیز با توجه به مسکن مهر، به رونق نمی رسد و فقط سفته بازان خاص و محدودی در این بازار فعالیت می کنند. برهمین اساس بورس مکان مطمئن تری برای تزریق نقدینگی های سرگردان جامعه است.

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

از شکم تنفس کنید تا شکم تان کوچک شود
                              ز شکم تنفس کنید تا شکم تان کوچک شود
                              بخاطر اين كه شكم مشكل همه ماست اين مطلب رو گذاشتم تا مفيد باشه
                              7 توصیۀ 100% طبیعی برای شما داریم که با به کار بستن آنها میتوانید به این هدف دست یابید....

چگونه شکم مان را صاف نگه داریم؟
                              در واقع، آنچه که اهمیت دارد، نظم و ترتیب در به کار بردن این توصیه هاست. به بیان دیگر، رعایت اصول بهداشتی و تغذیه ای در زندگی است که یک شکم صاف را تا همیشه برای شما تضمین میکند.

برای داشتن شکمی صاف، در کمترین موقعیت ها هم تحرک داشته باشید
                              در تحرک داشتن خساست به خرج ندهید. در هر موقعیتی تحرک داشته باشید، ضمناً برای تحرک داشتن برای خودتان موقعیت خلق کنید: بالا رفتن از پله ها به جای استفاده از آسانسور، پیاده روی، و البته کارهای خانه، باغبانی و ... . هر حرکتی به حساب میآید زیرا تک تک این حرکات هستند که مجموعۀ فعالیت های روزانه را تشکیل میدهند.

یاد بگیرید که از شکم تنفس کنید
                              یکی از بهترین روش ها برای به کار واداشتن شکم، تنفس از طریق این ناحیه است: هنگامی که هوا را به داخل میبرید، شکم تان را پر از هوا کنید (و نه شش های تان را)، سپس هوای بازدم را از شکم بیرون بدهید. تنفس توسط شکم راهی بسیار خوب برای ریلکسیشن هم هست.

سعی کنید همیشه شکم تان را منقبض نگه دارید
                              در زمان انتظار، در محل کار، در انتظار مترو و ... سعی کنید روی وضعیت بدن تان کار کنید: بدن تان را صاف نگه دارید، شکم تان را به داخل بدهید باسن تان را منقبض کنید. این تمرین ساده و کوچک را خیلی زیاد انجام دهید: شکم تان را چندین بار در روز منقبض کنید.

ورزش کنید، ورزش برای داشتن شکمی صاف ضروری است
                              فرقی نمیکند که چه ورزشی میکنید، این فعالیت را با تمرین هایی که توده های چربی شکمی را به کار میاندازند، تکمیل کنید: حرکات پدالی، دراز نشست، چرخش نیم تنه و ... . این تمرین ها را با نظم و ترتیب انجام دهید.

غذاهای سبک بخورید
                              بر کیفیت تأکید داشته باشید نه بر کمیت. از خوردن غذاهای حجیم خودداری کنید، مصرف فرآورده های چرب را محدود کنید. خوراکی هایی مانند: نان های چرب، چیپس، بسیکویت، سس، پیراشکی و... . به جای استفاده از غذاهای آماده خودتان با استفاده از دستورالعمل های ساده آشپزی کنید.

با یبوست مبارزه کنید
                              میوه و سبزی زیادی بخورید و غلات کامل را در الویت قرار دهید: ماکارونی، برنج، نان... این سه گروه غذایی تضمین کنندۀ یک گوارش سالم و خوب هستند. زیاد آب بنوشید. خودتان را مجبور کنید که به میزان کافی آب بنوشید یعنی 1.5 لیتر در روز. آب نوشیدنی بسیار خوبی است اما میتوانید به جای آن از چای یا انواع جوشانده ها (اگر لازم است این نوشیدنی ها را با جایگزین های قندی، شیرین کنید) هم استفاده کنید. اما به هیچ وجه سودا یا الکل ننوشید.

شکم تان را ماساژ دهید
                              در رختخواب، هنگام چرت بعد از ظهر، در زیر دوش آب و هر موقعیت مناسب دیگری شکم تان را ماساژ دهید، این کار را با حرکات دایره ای شکل به انجام برسانید. از نزدیک ناف تان شروع کنید سپس حرکت را به تدریج به سمت کمرتان امتداد دهید و چرخش های دایره وار را به سمت ران های تان بکشانید.

نظر

• arak_bourse
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 3802

براي يازدهمين ماه متوالي رقم خورد:
                                شاخص بورس تهران درصدر فدراسيونهاي عضو wfe
                                تعداد سرمايهگذاران صندوقهاي سرمايهگذاري 75 هزار نفر/ توقف شاخص كل در ايستگاه 25هزارو 911 واحد/ 298 ميليارد ريال ارزش معاملات بازارهاي فرابورس/ افزایش 33درصدی ارزش معاملات بورس كالا

پولنیوز - شاخص بورس اوراق بهادار تهران براي يازدهمين ماه متوالي در صدر بورس هاي عضو فدراسيون جهاني بورس ها (wfe) قرار گرفت.

به گزارش پولنیوز، افزايش بحران بدهي هاي منطقه يورو، افت قيمت فلزات رنگين، تشديد مشكلات اقتصادي و كاهش فرصت هاي شغلي در آمريكا در ماه گذشته ميلادي باعث شد تا بورس هاي مختلف جهان با افت شديدي روبرو شوند.

شاخص بورس اوراق بهادارتهران كه بازدهي سرمايه گذاران را نشان مي دهد درطول يك سال گذشته (سپتامبر سال 2010 تا 2011 ميلادي) با رشدي معادل 5/43 درصدي همچنان درمكان نخست ايستاده است.

آمارها نشان مي دهد، شاخص بورس هاي ليما در پرو و بوئينس آيرس آرژانتين كه در ماه هاي گذشته با رشد شاخص خود در تعقيب بورس تهران بود، ماه گذشته ميلادي با كاهش فراوان مواجه شد.

بورس ليما با 11 درصد كاهش شاخص در ماه گذشته روبرو شد تا رشد آن در طول يك سال اخير به دو درصد برسد.

بورس بوئينس آيرس نيز ماه گذشته 16 درصد كاهش شاخص را تجربه كرد تا اين بورس به جمع بورس هاي منفي جهان در طول يك سال گذشته ملحق شود.

بر اساس اين گزارش، ارزش جاري بورس اوراق بهادار تهران در طول 9 ماه نخست سال 2011 ميلادي با رشدي معادل 2/38درصدي درمكان دوم برترين بورس هاي جهان قرار گرفت.

در رتبه بندي برترين بورس هاي جهان از نظر ارزش جاري، بورس ايرلند با 46 درصد در صدر ايستاده است و بورس هاي فيليپين و موريس به ترتيب با 17 و 10 درصد در رتبه هاي سوم و چهارم جاي گرفتند.
                                تعداد سرمايه گذاران صندوق هاي سرمايه گذاري به 75 هزار نفر رسيد

تعداد سرمايه گذاران صندوق هاي سرمايه گذاري با ورود بيش از دو هزار نفر در مهرماه امسال به 75 هزار نفر رسيد.

ايمان مقدسيان افزود: ارزش صندوقهاي سرمايهگذاري در پايان مهرماه امسال به بيش از 22 هزار ميليارد ريال رسيد كه در حدود شش هزار و 500 ميليارد ريال از اين مقدار، متعلق به صندوقهاي سرمايهگذاري در سهام بود.

به گفته وي، براساس آخرين گزارش ها، بيشترين تعداد سرمايهگذاران در صندوقهاي سرمايهگذاري (در سهام) در صندوق هاي آتيه ملت، سپهر اول و پيشرو حضور دارند.

كارشناس سابق مديريت نظارت بر نهادهاي مالي سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار داشت: صندوق هاي سرمايه گذاري تدبيرگران فردا و رضوي در ماه گذشته به ترتيب بيشترين و كمترين بازدهي را به دست آوردند.

وي با بيان اينكه ميانگين بازدهي صندوق هاي سرمايه گذاري در طول يك سال گذشته 5/37 درصد بود، گفت : سه صندوق سرمايه گذاري كارگزاري بانك صادرات، نوين و بورسيران به ترتيب با 84، 67 و 54 درصد ، بيشترين بازدهي را كسب كردند.

اين تحليلگر بازار سرمايه افزود : صندوق سرمايهگذاري كارگزاري بانك ملي ايران با 385 درصد، آگاه با 343 درصد و پيشتاز با 338 درصد نيز بيشترين بازدهي را در ميان صندوق ها (از ابتداي تاسيس) به خود اختصاص داده اند.

وي با بيان اينكه ارزش صندوقهاي سرمايهگذاري در پايان مهرماه امسال به بيش از 22 هزار ميليارد ريال رسيد، اظهار داشت : حدود 6500 ميليارد ريال از اين مقدار متعلق به صندوقهاي سرمايهگذاري در سهام بود.
                                مقدسيان ادامه داد : صندوق هاي سرمايهگذاري سپهر اول كارگزاري بانك صادرات يكم ايرانيان و مهر ايرانيان نيز بيشترين ارزش صندوق ها را در اختيار دارند.

شاخص كل در ايستگاه 25هزارو 911 واحد متوقف شد

در پايان معاملات دیروز بازار بورس، شاخص كل با 42 واحد كاهش نسبت به ديروز ، عدد 25 هزار و 911 واحد را نشان ميدهد كه بيشترين تاثير مثبت را سهام شركتهاي بانك پارسارگاد با 17 واحد و هلدينگ توسعه صنايع بهشهر با 6 واحد بر روي شاخص داشتند.

سهامداران بورس اوراق بهادار تهران در 11هزار و 679 بار معامله 109 ميليون سهم و حق تقدم به ارزش 229 ميليارد و 145 ميليون ريال در مبادله كردند.

كارگزاران بازار سرمايه در هشتمين روز ماه دوم پاييز در حالي دست از رقابت براي معامله سهام شركتهاي كشيدند كه ارزش بازار سهام به يك ميليون و 233 هزار و 174 ميليارد ريال رسيد.

براساس اين گزارش سهام شركتهاي بانك پارسيان با 19 واحد، فولاد مباركه اصفهان با 7 واحد، ملي صنايع مس ايران با 5 واحد، مخابرات ايران، مديريت پروژههاي نيروگاهي ايران، سرمايه گذاري غدير، سايپا هر كدام با 4 واحد و بانك ملت 3 واحد بيشترين تاثير منفي را بر روي شاخص داشتند.

در مبادلات دیروز بازار سرمايه شاخص 30 شركت بزرگ با افت 8 واحدي به 1614 واحد رسيد. شاخص آزاد شناور به 33 هزار و 307 واحد رسيد كه نسبت به ديروز 34 واحد كاهش داشته است.

شاخص بازار اول هم دیروز عدد 22 هزار و 51 واحد را، نشان مي دهد،كه اين رقم نسبت به شنبه 43 واحد افت دارد.

براساس اين گزارش در معاملات بازار دوم، شاخص اين بازار با صعود 35 پلهاي مواجه شد و در پايان مبادلات در 31 هزار و 98 واحد توقف كرد.

همچنين شاخص صنعت با افت 31 واحدي نسبت به روز 7 آبان ماه در عدد 19 هزار و 905 واحد متوقف شد.
                                298 ميليارد ريال ارزش معاملات بازارهاي فرابورس

ارزش معاملات بازارهاي فرابورس دیروز با جابجايي 81 ميليون اوراق بهادار به 298 ميليارد ريال رسيد.

در بازار ابزارهاي نوين مالي، بيشترين حجم معاملات را اوراق مشاركت نارنجستان با جابجايي 88 هزار و870 برگه داشت.

حجم اوراق ديگر به ترتيب 31 هزار و740 برگه سپرده 2 كشاورز، 11 هزار و 680 برگه مشاركت مسكن مهر، 11 هزار و650 برگه اجاره اميد، 4 هزار و 160 برگه اجاره سامان، 2هزار و 90 برگه اجاره ماهان2 و930 برگه مشاركت نفت فصلي و50 برگه گواهي سپرده سعدي به قيمت هر برگه يك ميليون ريال جابجا شد.

امتياز تسهيلات مسكن همچنان با كاهش 1تا 3 درصد بين 700 تا 720 هزار ريال مبادله شد.

رقابت براي تصاحب نيمه هادي عماد پايان يافت

200ميليون سهم شركت نيمه هادي عماد، شنبه در بازار سوم با قيمت پايه 731 ريال عرضه شد كه پس از دو روز رقابت براي تصاحب اين سهام، دیروز با نرخ 753 ريال فروخته شد كه خريدار20 روز كاري سازمان خصوصي سازي براي قطعيت معامله فرصت دارد.

100 درصد سهام شركت نيمه هادي عماد به صورت يكجا در بازار سوم فرابورس ايران فروخته شد.

همچنين سازمان خصوصي سازي، بلوك100 درصدي سهام شركت ساختمان وخدمات نوساز را به نرخ پايه هر سهم يك ميليون و226 هزار و 50ريال، دیروز 8 آبان در بازارسوم فرابورس عرضه كرد كه خريداري نداشت.

شركت ساختمان و خدمات نوساز كه در حال حاضر سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران، مالكيت 100درصد از سهام آن را برعهده دارد و در انجام امور ساختماني، خريد و فروش اموال منقول و غير منقول، ايجاد و نگهداري واحد هاي مسكوني تجاري، اداري فعاليت مي كند و سرمايه ثبت شده آن12ميليارد ريال است.

بانك گردشگري با جابجايي55 ميليون و 402 هزار سهم در بازار دوم و نرخ هزار و 374 ريال، بيشترين حجم معاملات را در بازارهاي فرابورس داشت. شركت سبحان دارو در بازار اول با خريد و فروش هزار و350 سهم و با كاهش 5 درصدي به نرخ 14 هزار و 250 ريال رسيد و كمترين حجم معاملات و بيشترين كاهش قيمت را در سيستم معاملاتي دیروز ثبت كرد.
                                همچنين شركت مهندسي صنعتي روان فن آور و شركت سرمايه گذاري توسعه شمال با افزايش قيمت 5 درصد و به ترتيب با نرخ سه هزار و 402 و هزار و 597 ريال بيشترين افزايش قيمت را در بازارهاي فرابورس كسب كردند.

ارزش معاملات بورس كالا 33 درصد افزايش يافت

در معاملات هفته نخست آبان ماه بورس كالاي ايران بيش از 437 هزار تن انواع كالا در سه رينگ محصولات فلزي، پتروشيمي و كشاورزي به همراه پنج كيلو گرم شمش طلا جمعا به ارزش سه تريليون و 891 ميليارد ريال داد و ستد شد.
                                اين تعداد معاملات نسبت به هفته ماقبل از نظر حجم 9 درصد كاهش و از نظر ارزش 33 درصد افزايش يافت.

همچنين تالار اين بورس در اين هفته شاهد جمعاً821 هزار تن عرضه بود كه در مقابل آن صف تقاضايي بالغ بر 626 هزار تن شكل گرفت.

در رينگ محصولات فلزي، 261 هزار تن انواع كالا به ارزش 2تريليون و 616 ميليارد ريال داد و ستد شد. همچنين طي هفته گذشته در رينگ داخلي و صادراتي فرآورده هاي نفت و پتروشيمي جمعا 153 هزار تن انواع كالا به ارزش يك تريليون و 190 ميليارد ريال به فروش رفت.

براساس اين گزارش طي هفته گذشته در رينگ محصولات كشاورزي شركت بورس كالاي ايران نيز 22 هزار تن انواع محصولات كشاورزي به ارزش 84 ميليارد ريال مورد معامله قرار گرفت.

رينگ محصولات فلزي

در رينگ محصولات فلزي در گروه طلا، 5 كيلوگرم شمش طلا به ارزش 3 ميليارد و 215 ميليون ريال به فروش رفت. در گروه فولاد ، 234 هزار تن انواع محصولات فولادي به ارزش 2 تريليون و 116 ميليارد ريال معامله شد.

همچنين 3 هزار و 30 تن انواع محصولات آلومينيومي به ارزش 68 ميليارد و 927 ميليون ريال در اين رينگ به فروش رفت. درگروه محصولات مسي نيز 8 هزار و 60 تن انواع محصولات مس، به ارزش 353 ميليارد و 624 ميليون ريال مورد معامله قرار گرفت.

در اين هفته همچنين ، 15 هزار 490 تن سيمان نيز به ارزش 11 ميليارد ريال در تالارمعاملات به فروش رفت.

رينگ محصولات پتروشيمي

در رينگ فرآورده هاي نفت و پتروشيمي در گروه قير 74 هزار تن انواع قير به ارزش 446 ميليارد و 722 ميليون ريال در رينگ داخلي و صادراتي معامله شد.

همچنين 24 هزار تن انواع مواد پليمري به ارزش 400 ميليارد ريال به فروش رفت. در گروه روغن، 300 تن انواع روغن پايه به ارزش 3 ميليارد ريال داد و ستد شد.

بر اساس اين گزارش، در گروه مواد شيميايي نيز 17 هزار تن انواع كالا به ارزش 110 ميليارد و 204 ميليون ريال در تالار به فروش رفت.

در گروه گازها و خوراك ها، 150 تن انواع كالا به ارزش يك ميليارد و 281 ميليون ريال مورد معامله قرار گرفت و گوگرد به ميزان يك هزار و 500 تن در اين هفته به ارزش3 ميليارد و 368 ميليون ريال توسط مشتريان خريداري شد.

در اين هفته همچنين 22 هزار تن وكيوم باتوم به ارزش 114 ميليارد ريال و نيز 6 هزار تن لوب كات به ارزش 46ميليارد ريال در تالار داد و ستد شد.

در هفته اي كه گذشت در رينگ محصولات كشاورزي در گروه ذرت،170 تن ذرت دانه اي به ارزش 806 ميليون ريال معامله شد .

در گروه كنجاله دانه هاي روغني نيز 475 تن انواع كنجاله به ارزش 2 ميليارد و 216 ميليون ريال داد و ستد شد. درگروه جو نيز يك هزار و 267 تن جو دامي، به ارزش 5 ميليارد و 215ميليون ريال مورد معامله قرار گرفت.
                                همچنين 20 هزار و 600 تن گندم به ارزش 74 ميليارد ريال در رينگ محصولات كشاورزي معامله شد. 100 تن برنج نيز به ارزش يك ميليارد و 500 ميليون ريال در اين رينگ توسط مشتريان خريداري شد.

نظر

در حال کار...
                                X