تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

امروز دوستي از شاوان پرسيد. وقتي نگاهش كردم ديدم سهم تو چه موقيعت خهبي است . اگر فردا بشه بخريم عالي است. به نظرم با توجه به جميع اخبار هسته اي و بودجه سهم هاي دلاري و پالايشي اين هفته روندي صعودي در پيش دارند. اگر شاوان فرصت خريد نداد به نظرم شراز گزينه دوم تو اين گروه استو صف خريد شاوان ممكنه بقيه گروه رو به حركت بندازه
    در مورد وبيمه هم صبح رصد كنيم اگر صف فروشش جمع شد وقت خريدش است.
    وبصادر رو هم توصيه ميكنم بخريد چون سهم بانكي با اين قيمت مفت تو بازار پيدا نميشه. اكثر تحليل گران و بچه هاي بالا تو اين سهم هستند.
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

وبيمه طبق پيش بيني كه خيلي ها كرده بودن برگشت ولي متاسفانه من ازش غافل شدم و نرسيدم بهش. به هرحال امروز خبهمن و وپترو رو تو قيمتهاي خوبي خريدم. لااقل واسه يه نوسان ممكنه يكي دو روز ديگه بدم برن و باز بخرمشون.
      ثتران و ذوب عزيزم رو هم دادم رفت. اما از وقتي كه آدم جوگير بشه. به قول معروف آدم رو سگ بگيره ولي جو نگيره. ولي شكر خدا به جاي ذوب كروي اضافه كردم تو آخرين لحظه كه با صف خريد به سلامت روز رو رد كرد.
      دوستان به نظرتون حالا كه كروي شكر خدا مقاومت 360 رو با صف خريد پودر كرد هدف بعديش چنده؟
      يه سهم خوب يكي از بچه ها معرفي كرده به اسم خاذين دوست دارم نظر جناب امير سينا رو بدونم از نظر تكنيكالي.

نظر

• امير سينا
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 483

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
        وبيمه طبق پيش بيني كه خيلي ها كرده بودن برگشت ولي متاسفانه من ازش غافل شدم و نرسيدم بهش. به هرحال امروز خبهمن و وپترو رو تو قيمتهاي خوبي خريدم. لااقل واسه يه نوسان ممكنه يكي دو روز ديگه بدم برن و باز بخرمشون.
        ثتران و ذوب عزيزم رو هم دادم رفت. اما از وقتي كه آدم جوگير بشه. به قول معروف آدم رو سگ بگيره ولي جو نگيره. ولي شكر خدا به جاي ذوب كروي اضافه كردم تو آخرين لحظه كه با صف خريد به سلامت روز رو رد كرد.
        دوستان به نظرتون حالا كه كروي شكر خدا مقاومت 360 رو با صف خريد پودر كرد هدف بعديش چنده؟
        يه سهم خوب يكي از بچه ها معرفي كرده به اسم خاذين دوست دارم نظر جناب امير سينا رو بدونم از نظر تكنيكالي.
        سلام همشهري عزيز...
        خاذين :
        سرمايه: 100,000
        زيان انباشته:37,664
        پيش بيني بودجه امسال: (175)
        فروش:1,583,088

يه مزيت فوق العاده اي كه داره فروش خيلي زيادش نسبت به سرمايه سهم هست...
        هيچ سهمي توي گروه خودرو و قطعات فروشش 15 برابر سرمايش نيست...و اين خودش يه مزيت خيلي عالي هست...كه اگه يه تغيير بنيادي توي سهم اتفاق بيوفته ، قيمت هاي باور نكردني سهم ميتونه ببينه...

در مورد تكنيكال هم همگي گروه انديكاتورهاشون اشباع خريد هست...و از چند وقت قبل تا حالا رشد شارپي داشتن...ولي با توجه به چشم انداز اينده ،‌سهم خوب گروه رو بايد بدون توجه به تكنيكال خريد...
        ولي حالا مقاومت هاي پيش روي سهم به اينصورته: 220...270...330...517!!!
        كه اين 517 رو بنظرم در يك بازه يكساله يا حتي كمتر بتونه بهش برسه...

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

خاذين رو خريدم. به نظرم تا آخر وقت صف خريد بشه

نظر

• zafar3000
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1243

سلام
            نکته ارزش بازار امروز خاذین 21 +3 میلیارد ضرر انباشته = 24 میلیارد تومان
            دوست عزیزی قشنگ می گفت که الان برای خرید آهن آلات یک سوله 1500 متر فقط باید 10 میلیارد تومان داد
            حالا پیدا کنید پرتقال فروش را
            ارزش بازار این سهم تا زمانی که زیر 120 میلیارد تومان است را می توان به عنوان مفت ترین شرکت در کتاب رکوردهای گینس ثبت کرد /:.wacsmiley.:/

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

فردا هم اگر خدا خواست و فروشنده داشت خاذين اضافه ميكنم از فروش سهام ديگر. اينروزها خيلي كم آخر وقت نقدينگي تو حسابم ميمونه. وقتي ميفروشم باز سهم ديگه اي ميخرم.
              ديروز براي ونفت برنامه چيده بودم ولي از دستم رفت نشد بخرم. خبهمني رو كه از صف فروش گرفته بودم دادم رفت. فرداهم اگر مثبت باشه باز يه كم ديگه ميفروشم به جاش خاذين برميدارم.
              فاذر هم اينروزها فقط فرصت خريد ميده.
              فقط دلم براي ذوب و ثتران ميسوزه كه خيلي زود ازشون پياده شدم.
              براي فردا خريد ورنا و يه بانكي مدنظرم هست اگر نقدينگي از فروش سهامي مثل وپترو يا كلوند جور بشه. به نظرم هفته ديگه بانكي ها ممكنه صعود خوبي بكنند از جمله مفت ترين سهم اين گروه وبصادر. التبه وپارس و وپاسار هم گزينه هاي خوبي هستند. بانك دي هم كه با صف خريد رفت مجمع.

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
              سلام
              نکته ارزش بازار امروز خاذین 21 +3 میلیارد ضرر انباشته = 24 میلیارد تومان
              دوست عزیزی قشنگ می گفت که الان برای خرید آهن آلات یک سوله 1500 متر فقط باید 10 میلیارد تومان داد
              حالا پیدا کنید پرتقال فروش را
              ارزش بازار این سهم تا زمانی که زیر 120 میلیارد تومان است را می توان به عنوان مفت ترین شرکت در کتاب رکوردهای گینس ثبت کرد /:.wacsmiley.:/

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

مطلبي از جناب شاملو:

درود و عرض ادب :

الهی دلی ده که در حرص و آز بر ما باز نشود و قناعتی ده که چشم امید ما جز بروی تو باز نشود.

الهی دستم گیر که دست آویز ندارم و عذرم بپذیر که پای گریز ندارم.

الهی تحقیقی ده که از دنیا بیزار شویم و توفیقی ده که در دین استوار شویم .

الهی از پیش خطر و از پس راهم نیست دستم گیر که جز فضل تو پناهم نیست.

الهی ترسانم از بدی،خود بیامرز مرا به خوبی خود.

الهی بنیاد توحید ما خراب مکن و باغ امید ما بی آب مکن.

الهی هرکس ازآنچه ندارد مفلس است و من از آنچه دارم.

الهی ابوجهل از کعبه می آید و ابراهیم از بتخانه،کار به عنایت بود ،باقی بهانه.

الهی اگر مجرمم، مسلمانم و اگر بد کرده ام پشیمانم.

الهی کدام درد از این بیش باشد که معشوق توانگر بود و عاشق درویش... خواجه عبدالله انصاری

با نام نامي خداي سبحان و اميد به الطاف بيكران ذات اقدسش ..سبحانك ربي ....سبحانك.....الحمد لله كثيرا......يا نور النور...يا منور النور.....خداي من ترا حمد و سپاس بي پايان ....شكر بي پايان ترا كه هستي ام دادي و توفيق عبوديت و بندگي بمن عنايت كردي....معبود من....توفيقم ده كه در عشق تو غرق شوم و جز رضاي تو نجويم ...بارالها... مرا به آمرزش و توفيق پاك زيستن و حسن عاقبت و وسعت رزق و روزي حلال و دستگيري بيماران نيازمند و و يتيمان و دلشكستگان امداد فرما....آمين....

صبح دوستان ارجمند بخير و شادي باد...ديروز درصد بالايي از بهمن را خارج شديم....سبد فعلي من بترتيب وزن وساخت اخابر رنا صدرا مي باشد و مقداري نقدينگي....در نظر دارم امروز وساخت و رنا اضافه كنم........رشد خوبي را براي ساختمانيها متصورم....شايد درصد وساخت را نمايي بالا ببرم....امروز و سطح 540 براي سهم بسيار مهم است ...منتظر مي مانم ببينم چه ميكند....

رنا نيز در صف خواهم بود و باكي از ريختن صف خريد ندارم.....

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

امروز از اون روزهاي بيخود بورسي بود. ميخواستم اول وقت سفارس رو بدم بره ندادم منفي خورد. ولي خريدم باز
                  كلا دوشنبه ها بازار خوبي نداره بورس. ولي سه شنبه هاي مثبتي داريم. به نظرم هميشه بايد براي روزهاي 2 شنبه نقد بود تا بشه سهم هاي خوب رو در قيمت هاي مناسب شكار كرد.
                  نمونش وپترو و وبصادر كه مفت معامله ميشدن
                  فاذر تو اين قيمتها اكازيون ميمونه چون كم مونده كه رشدي شارپ رو آغاز كنه.
                  دلم ميخواست بيشتز از اين كه امروز خريدم ورنا و خاذين بر ميداشتم.
                  اشتباهي هم كه كردم اين بود كه كلوند رو مفت دادم رفت و صف شد. امان از صبر كم آدميزاد كه ميخواد يه روزه به همه جا برسه
                  روز خوش

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

سلام اراک جان
                    بهرحال بازار پر از سهمه ،جاماندن آنچنان معنی نداره
                    مثلا من سیمانی رو حدود دو سه هفته پیش خریدم و با نوسان فروختم اصطلاحا جاماندم
                    ولی به جاش رفتم سراغ گروه های دیگه ساختمان و برقی از اون ها سودی گرفتم و همینطور،
                    فروشنده ی پشیمان بهتر از خریدار پشیمان است@};-
                    برای فردا لابسا به نظرم نوسانکی بده
                    خمحرکه هم دوستان سفته باز افتادند پشت سهم البته موثق نیست ولی روش معاملات اینطوری میگه
                    اگر علاقه داری کمی از این سهم در گوشه ی سبد قرار بده با قبول ریسک بسیار بالا
                    آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2013/12/16, 17:19.

نظر

• alijavid
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 231

سلام به دوستان اراکی
                      بیمه پارسیان رو برای کوتاه مدت
                      و لیزینگ ایرانیان ( وایران) رو با هدف 260 و مقاومت 210 در نظر داشته باشید. به امید روزهای پرسود

Sent from my C6602 using Tapatalk

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

سلام صبح همه دوستان به خير و خوشي
                        امروز ببينيم بازار چه ميكنه
                        خاذين رو بررسي داشته باشيد

نظر

• zafar3000
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1243

خاذین
                          فقط در حد شنیده است:
                          که عده ای از حقیقی های گرامی با توجه به قیمت نازل سهم به علت گزارشات غلط شرکت بدنبال رسیدن به یکی از کرسی های هیات مدیره شرکت با خرید 16 درصد سهم هستند

نظر

• arak_bourse
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 3802

اينم از خاذين
                            دوستان خريد منفي وپترو گزينه خوبي است به اضافه وملت تو منفي بشينيد

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

دوستان وملت خريدم و كمي هم وپترو و فاذر و بصادر اضافه كردم
                              مقداري كروي فروختم كه باز صف خريد شد. اگر منفي شد ميخرمش باز.
                              كرماشا رو براي تامين نقدينگي سهم هاي بالا نصفش رو فروختم رفت.
                              سفارس و ثتران هم كه منفي بودن ولي به نظرم فردا برميگردن روي مثبت كاش پول داشتم براشون

نظر

• arak_bourse
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 3802

به نظرم مياد كروي رو فردا سبك كنم و به جاش وملت و خاذين اضافه كنم.
                                نمودارهاي وملت نشان از خوردن به حمايت محكم سهم روي 100 دارند . امير سيناي گرامي اگه ميتونن نموداري از اين سهم براي ما بزارن.
                                سهم بعدي كه به نظرم روي منفي فردا ميتونه خريد خوبي باشه مداران است. اين سهم نبايد اصلاح بيشتري بكنه. خاصيتش اينجوريه معمولا كه خيلي زود روند صعودي رو ادامه بده. نميدونم چه سهمي رو باهاش جابجا كنم. بانك دي اگه فكر ميكردم همين جا بخواد اصلاح كنه ميدادم ميرفت ولي به نظرم با اين حجم خريد و فروش صعودش فعلا ادامه دار خواهد بود. يايد دي 160 تومني بخير

نظر

در حال کار...
                                X