تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
    جناب اميرسينا به نظرت فاذر حمايت 330 رو ازدست داد به نظرتون تا 300 ممكنه بريزه يا فردا برميگرده؟بيشتر سبد من فاذر است
    سلام اراک جان دوتا سهم به ما معرفی کن یه 100درصدی بزنیم به جیب:D
    فاذر هم بنده خریدم ولی حمایت 350را که رد کرد تا 340بهش فرصت دادم که اونو هم شکست مجبور شدم خارج بشم
    ارادتمند

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

سلام حيدر جان
      خوبي؟
      آقا بهنام خيلي به اين سهم علاقه داره. نميدونم چرا
      شايد ديگه خارج شدن از اين سهم فايده اي نداشته باشه و بهتره صبر كرد چون اگه بره بالا خيلي دلم ميسوزه
      راستيش من بعد فاذر بيشترين درصد سبدم خكاوه شده ديگه. ببينم چكار ميكنه اين يكي
      شما كه خودت استاد سهم هاي خوبي. بازار بي رمق شده.
      تنها مپنا و خاذين و اين خكاوه جيگر توي سبدم سبزي ميزنه
      از بيمه البرز هم خارج شدم. سبدم شلوغ شده بايد يه بهينه سازي بكنم به تدريج
      شاد باشيد
      در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
      سلام اراک جان دوتا سهم به ما معرفی کن یه 100درصدی بزنیم به جیب:D
      فاذر هم بنده خریدم ولی حمایت 350را که رد کرد تا 340بهش فرصت دادم که اونو هم شکست مجبور شدم خارج بشم
      ارادتمند
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• H.Ahadi
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 76

سلام حيدر جان
        خوبي؟
        آقا بهنام خيلي به اين سهم علاقه داره. نميدونم چرا
        شايد ديگه خارج شدن از اين سهم فايده اي نداشته باشه و بهتره صبر كرد چون اگه بره بالا خيلي دلم ميسوزه
        راستيش من بعد فاذر بيشترين درصد سبدم خكاوه شده ديگه. ببينم چكار ميكنه اين يكي
        شما كه خودت استاد سهم هاي خوبي. بازار بي رمق شده.
        تنها مپنا و خاذين و اين خكاوه جيگر توي سبدم سبزي ميزنه
        از بيمه البرز هم خارج شدم. سبدم شلوغ شده بايد يه بهينه سازي بكنم به تدريج
        شاد باشيد
        درود بر شما دوست عزیز ظاهرا" واسه بیمه آینده خوبی پیشبینی نمیکنید که خارج شدید درسته؟

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

در اصل توسط H.Ahadi پست شده است View Post
          درود بر شما دوست عزیز ظاهرا" واسه بیمه آینده خوبی پیشبینی نمیکنید که خارج شدید درسته؟
          سلام دوست من
          البته بيمه جزو گروهي است كه آينده خوبي داره ولي فعلا به نظرم نوساني بود اين سهم و با اين بازار جوني نداشت. البنه من صرفا به دلايل شخصي خارج شدم و شايد خيلي ها هم تو اين قيمت خريدار باشن

نظر

• arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

در جستجوهای" گوگل ایمیجز" (گوگل تصویر) نیز 10 کلمه پرجستجوی ایرانیان برای دیدن تصاویر در سال 2013 عبارت بودند از : عکس و موارد بعدی به نوعی به جنس مخالف مربوط است!
            شرکت گوگل که بزرگ ترین موتور جستجوی اینترنتی جهان به شمار آمار کلمات پرجستجوی سال 2013 برای ایران را اعلام کرد.

به گزارش عصر ایران ، در میان کلمات پرجستجو در ایران در سال 2013 میلادی، 10 کلمه ای که بیشترین جستجو را داشته عبارتند از:

1- دانلود
            2- عکس
            3- بازی
            4- دانلود آهنگ
            5- فیلم
            6- چت
            7- yahoo
            8- گوگل
            9-دانلود فیلم
            10- اس ام اس

گفتنی است بخش قابل توجهی از دانلودها ، عکس ها و فیلم های جست و جو شده ، مضامین غیراخلاقی و جنسی را شامل می شود.

همچنین در سال 2013 ، کلمات انتخابات،رمان،قیمت خوردو،قیمت طلا،دانلود آهنگ جدید، چت ، چت روم و کلمات مرتبط با پرونوگرافی بیشترین افزایش جستجو را در ایران در سال 2013 داشته اند.

در جستجوهای" گوگل ایمیجز" (گوگل تصویر) نیز 10 کلمه پرجستجوی ایرانیان برای دیدن تصاویر در سال 2013 عبارت بودند از:عکس،دختر،زن، hot، girl،لباس،تصویر،لخت،فیلم و عروس بوده است.

وضعیت 10 کلمه پرجست و جوی ایرانی ها در گوگل در 10 روز نخست سال جدید میلادی ()2014 نیز نشان می دهد 10 کلمه پرجستجو عبارتند از: دانلود، آهنگ، عکس، دانلود آهنگ، بازی، فیلم،چت،اندروید، google و دانلود اهنگ.

گفتنی است در سال گذشته میلادی(2013) 10 کلمه پرجستجوی موتور جستجوی گوگل در جهان عبارت بودند از:
            نلسون ماندلا ،پاول واکر، آیفون اپل 5 اس، کوری مونتیت،رقص هارلم شیک، انفجار بوستون آمریکا، نوزاد سلطنتی، گوشی های سامسونگ گالکسی اس 4، دستگاه های پلی استیشن سونی اس 4 و کره شمالی.

نظر

• samanmba
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 450

در اصل توسط امير سينا پست شده است View Post
              سلام سامان جان...

واسه نوسان اينجور حق ها خوبه ولي به عنوان اينكه حق رو بگيري و پول رو نريزي و سرمايت يه 6-7 ماهي بخوانه تا حق هاي استفاده نشده عرضه شه ، بنظر من به ريسكش نميرزه...
              البته من بيشتر روي حق هاي زير 200-100 كار ميكنم...
              امیر جان باهات موافقم ولی باید یکسری پیشنیاز رو هم پاس کنه(اختلاف سهم و حقش حداقل 20% بجز 100 تومانش باشه)
              من پخش رو بالای 12000 میبینیم و احتمال میدم حقش به 4500-4800 برسه و خود سهم 6200 و اونجا عمل میکنم(سنگ مفت گنجیشک مفت و البته برای هر سهم نهایتا 70 میل ریال استفاده میکنم)
              خوش رزق باشید

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

شنیده ها از فاذر : گروهی که فاذر را 200 تومان جمع کردند در حال خالی کردن آن هستند و گروهی که وارد سهم می شوند برنامه برای فعالیت های جدید در شرکت دارند

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

نقل از احسان بورس در بوركس
                  سلام و شب بخير،

در بازارهاي صعودي و البته سهامي كه روند صعود قدرتمند را شروع مي كنند (بالخصوص سهامي كه در سبد وجود دارد) حتما در صورتيكه قصد خريد و جابجاي داريد، وزن آن سهم را با روند صعود قدرتمند در سبد مي توانيد به شدت بالا ببريد (نزديك 50%). البته بايد تشخيص درستي از روندهاي قدرتمند صعودي داشته باشيد.
                  روندهاي قدرتمندي كه مثل ونفت حدود 200 توماني، ثتران 220 توماني، شلعاب 700 تومان به بعد، و خيلي از سهام داشتند، مي توانند مورد توجه قرار بگيرند.
                  اما در پاره اي از سهام با روند قدرتمند، مثل وبيمه 180 توماني تا 202 توماني، گاهي سناريوي بازي به دلايل ناخواسته مثل عرضه سنگين حقوقي يا جو بازار و غيره عوض مي شود. بنابراين ممكن است، زماني براي تنفس سهم بوجود بيايد. در واقع ريسك ورود به روندهاي قدرتمند صعودي ريسك اصلاح زماني است.

در رابطه با آفتهاي يك سرمايه گذار تحليلگر در بحثهاي قبلي به نهايت نگري اشاره كرديم، بدان معنا كه سرمايه گذار در زمان صعود هر روز قيمتهاي بالا و بالاتر را براي سهم و كالا متصور مي شود، و برعكس در زمان نزول، قيمتهاي پايين و پايين تر را براي سهام نشانه مي گيرد. در ادامه به يكي ديگر از آفتهاي سرمايه گذاران مي پردازيم.

يكي ديگر از آفتهاي يك سرمايه گذار، دگماتيسم مربوط به پاره اي سهام است. خريد و فروش تعداد خاصي از سهام، توجه نكردن به ارزندگي سهام غير پرتفو، عدم توجه به روندهاي قدرتمند صعودي در سهام غير پرتفوي خود، عدم توجه به بنيادي قوي سهام غير پرتفو، و ارجح دانستن بنيادي سهام پرتفوي خود بر كليت بازار!، از جمله تعصب ورزي هايست، كه تنها متضرر آن كسي جز شخص سرمايه گذار نخواهد بود.

اينكه خريد يك سهم براي شخص تا حدي تعصب بياورد، ذاتي است، و غير قابل انكار. اما اگر اين تعصب باعث شود، ديگر بازار را نبيند، سهام رو به رشد ديگر را حباب و غير ارزنده بداند، و بدون بررسي آن سهام دست رد به سينه آنها بزند، باز متضرر كسي نخواهد بود، جز فرد سرمايه گذار.

اين بدان معني نيست، تصميم ها روز به روز و ساعت به ساعت تغيير كند، اما نبايد ورودي اطلاعات را به ذهن بست. خواه اين اطلاعات منفي باشد و خواه مثبت.

بازار صعودي 6 ماه ديگر ادامه خواهد داشت، بازاري كه از 1 سال 3 ماه پيش همه را با تغيير سبد دارايي دلاري و سكه و ملك با تحليل به آن فرا مي خوانديم. جو بسيار غالب و مه گرفته اي بود، در حالي كه متعصبين دلار و ملك به خريد ملك در پيك قيمت و سكه 1.4م و دلار 3700 توماني خاص و عام را مشورت مي دادند.

فرصتهاي پيش رو را به راحتي از دست ندهيم.

موفق باشيد.

نظر

• arak_bourse
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 3802

نقل قول:
                    طبق پیگیری های به عمل آمده علت اصلی ریزش همگانیه بازار پایان قرارداده موقته6 ماهه اخیر جناب صالح آبادی بوده و بزودی نفرات جدید جایگزین خواهند شد و این قضیه نهایت دو روز بازار را منفی میکند جای نگرانی نیست از اول بهمن بازار دیدنی خواهد شد .سربلند و پیروز باشید

نقل قول:
                    وقتی این قرمزی بازار طبیعی نیست پس یعنی دلیلی براش وجود نداره و به از قصد خود مسوولین از ترس رشد شاخص دارن کنترل میکنن.(1 نکته: تا چندی پیش صدا سیما همش میگفت بورس خیلی خوبه.اما چندی است که میگه مواظب باشن تازه واردها .این رشد واسه بعضی سهمها الکیه و.. که این دلیل دیگریست بر کنترل بازار) . اما نظر من برخلاف نظر دوستانه که میگن : بازار مسکن رشدش شروع میشه ..اولا این دولت در ماجرای دلار نشون داد که دنبال ثبات قیمتهاست و نمیزاره ملک زیاد بالا بره.ثانیاحداقل تا چند ماه بعد از عید ملک گرون میشه.باید چندماه از رکود دربیاد و خوب معامله بشه بعد از چند ماه شاید افزایش پیدا کنه..اما بهرحال این خبر وام 50 میلیونی رو گوشه ذهن داشته باشیم.

به نقل از نیما آزادی:
                    از قرار گفته میشه دار و دسته صالح آبادی رفتنی شدند این خبر به مذاق بازار خوش نیامد و در حال فروش هستند......

نقل قولی دیگر:
                    الان دیگه اکثر سهمهای بازار تشکیل صف فروش دادند.این شایعه استعفای دست جمعی کانون کارگزاران که بورس نیوز به دروغ شایعه کرده بود تکذیب شده.

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

شايد يكي از قشنگي هاي بورس هميه باشه كه هيچ چيزي دقيق قابل پيش بيني نيست معمولا. مثلا اينكه كه فردا چي بشه امشب براي همه سواله. يه سري ميگن صف خريد ميشه بعضي ها هم كه فروختن مثل من مات و مبهوت انتظار دارن منفي بخوره سهم ها تا پايين تر وارد بشن.
                      ولي واقعا براي ماها كه خيلي سودي نكرديم تو اين مدت فقط اعصاب و روانمون بهم ميريزه. بورس ما بورس رانت و كثافت كاري حقوقي ها و خود سازمان بورس است. همين
                      امروز خيلي ها مثل من افسرده از بازي بازار امروز هستند و هم نگران كه فردا چي ميشه!؟ با مرور تايپيك ميتوني بفهمي كيا دمق هستند و كيا خوشحال . اوني كه قبلا نقد شده خيالش راحت با يكي دو درصد بالاتر تو بازار مثبت ميخره و ميفروشه اوني هم كه تو ضرره بايد صبر كنه تا از ضرر دربياد. هركسي تو اين ماه اخير سهم خريده الان تو ضرره به نظرم جز عده اي كه خيلي حرفه اي و بورس باز ان و سفته باز يا از روي شانس وارد تك سهم هايي شدن

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

جناب امير خان سلام
                        در مورد سخواف نظرتون چيه بعد اينهمه افتي كه از 250 تا 150 داشته ؟ به نظرم ميتونه يه اكازيون باشه سهم سيماني بااين قيمت ها. حجم خوبي زد امروز فردا صفش جمع ميشه

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

جالبه اكثر سهم ها امروز حقوقي ها بيشترين فروش روداشتند. اين جو امروز بازم خيلي ها رو گول زد رفتن تو صف خريد.
                          فقط حقوقي خوب سودي ميبره فردا هم يحتمل حقوقي ها بازار رو سيراب ميكنن و شير فلكه هاشون رو باز ميكنن

نظر

• امير سينا
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 483

جناب امير خان سلام
                            در مورد سخواف نظرتون چيه بعد اينهمه افتي كه از 250 تا 150 داشته ؟ به نظرم ميتونه يه اكازيون باشه سهم سيماني بااين قيمت ها. حجم خوبي زد امروز فردا صفش جمع ميشه
                            سلام...
                            فردا اگه بشه توي منفي سهم رو خريد عاليه...يه افزايش سرمايه 100 درصدي هم در پيش داره...ولي خب سهم كوچيكه و ريسك خاص خودش رو داره ...يه حسي بهم ميگه فردا صف خريد سهمو ميبينيم...

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

متاسفانه بورس هم جولانگاه يه سري رانت خوار شده تا با سفته بازي سرمايه هاي مردم بيچاره رو از دستشون دربيارن. ياد پيرزني افتادم كه اون روز با دخترش اومده بود كارگزاري براش سهام بخره. خداييش اين پولها خوردن داره!
                              به نظرم بورس ما از قمار هم كثيفتر شده. كاش اجازه نميدادن هركسي بخواد بياد سرخود سهام بخره و كلا هركسي رو كه آماتور بود كارگزاري ها وقتي اين بابا مياد بهش مشورت بدن و پول اونو تو يه سري صندوقهاي سرمايه گذاري بزارن تا به فنا نره.
                              راستي اين پولي هم كه كارگزاري ها از ما ميگيرن در ازاي چه خدماتي هست؟! بي انصافها به دو نفر ساده كه تازه اومده تو بورس يه مشاوره بده. فقط بلدي كارمزد الكي بگيري
                              خدا به داد اين ملت برسه. همه چي بگم... ميخوان يه شبه پولدار بشن
                              امان از اين روزگار بي مروت و سهامبازي هاي بي تحليل و .... بيقيشو هم خودتون بريد
                              شب خوش

نظر

• arak_bourse
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 3802

سلام
                                دوستان دولت براي تامين نقدينگي و بودجه با بورس تونست مقداري از اين عقب ماندگي پولي رو براي خودش جبران كنه.بي شك بعد ز چند ماهه ديگه همين سهم ها رو به قيمت پايين تر از دست مردم ميخره. كاري كه با سكه و دلار كرد و سكه 1600 رو به مردم انداخت و حالا 880 ميتونه بزاره سرجاش. روزي 500 ميليارد نقدينگي كجا رفت. جيبشون پر شد. يادتون باشه اين مردمي كه اين روزها اومدن تو بوس همون هايي هستند كه ساعت 4 صبح ميرفتن صف سكه تو بانك ولي حالا سكه نصف قيمت شده رو نميخرن. همين آدمها هم امروز ميرن تو صفهاي فروش.
                                ديدم جناب باربد رتكو خريد ديروز تعجب ميكنم هيمن رتكو رو آقايوني كه خريده بودن و بردن بالا ديروز خالي كردن ولي ايشون خريدن. به نظرم همه ما حتي با تجربه ترين هامون هم تو بورس جوگير ميشيم گاهي. يعني همه ما خالي از اشتباه نيستيم.
                                شايد من كه اين هفته فروختم تحليل خودم بود چون ديدم سكه 1500 رو نفروختم و حالا بايد نصف قيمت بفروشم .
                                بورس هم تاثير اخابر سياسي از بين رفته
                                چون بنيادي تو شركتها خبري نيست. اكثرا ضرر ده هستند. دولت نفس توليد كننده رو گرفته از جمله تحريم ها و نبود مواد اوليه همه كارخونه ها رو به تعطيلي كشونده. بورس هم فقط سفته بازي است ومنفعتي براي توليد و صنعت نداره متاسفانه. نمونش نفله هاي بازار مثل كازرون و دهدشت مگه چي هستن يه تيكه خاك كه فقط گچشون رو ريختن چرا بايد ميرفتن بالا؟! پس تا آخر ماجرا رو بخونيد
                                مستدام باشيد

نظر

در حال کار...
                                X