گروه سرمايه گذاري ميراث فرهنگي (سمگا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : گروه سرمايه گذاري ميراث فرهنگي (سمگا)

1393/12/18.....

عجب نکته با اهمیتی در گزارش اخیر سمگا (1393/09/30 حسابرسی نشده) وجود داره...!!!!

شرکت نسبت به ابتدای دوره 707,723 میلیون ریال دارایی خرید کرده!!!

توسعه گردشگری آریا زیگورات با صرف 265,166 میلیون ریال مالکیت خود را از 27.97% گزارشات 6 ماهه 93 به 68.07% ارتقا داده است!!!!
    ضمنا" به ترتیب این مبالغ را صرف افزایش سرمایه گذاری خود در زیر مجموعه ها کرده!!!

سرمایه گذاری نگین گردشگری ایرانیان سهامی خاص 198,000 میلیون ریال!!! افزایش سهم مالکیت از 2% به 20%..!!
    توسعه مجتمع های تفریحی تجاری سمگا به مبلغ 106,000 میلیون ریال.
    کارگذاری آگاه ارتقاء مالکیت از 0 به 20%....!! به مبلغ 66,589 میلیون ریال.
    توسعه مجتمع های خدماتی رفاهی پارس زیگورات به ملغ 57,375 میلیون ریال.

سمگا نسبت به ابتدای دوره و در دروه مالی منتهی به 1393/09/30 حدود 71 میلیارد تومان دارایی تحصیل کرده است!!!!!!!!

صورت ریز معاملت سهام - تحصیل شده (در دوره 1393/09/30): 707,723 میلیون ریال

باشگاه گردشگری ایرانیان
    توسعه مجتمع های خدماتی رفاهی پارس زیگورات
    توسعه مجتمع های تفریحی تجاری سمگا
    توسعه گردشگری آریا زیگورات
    توسعه فناوری اطلعات گردشگری ایران
    شركت آموزشی پژوهشی و مشاوره اندیشه گردشگری ایرانیان
    سرمایه گذاری نگین گردشگری ایرانیان سهامی خاص
    كارگزاری آگاه
    نوسازی و ساختمان تهران

پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

شركت گروه سرمايه گذاري ميراث فرهنگي و گردشگري ايران (سهامي‌عام)
      نماد: سمگا کد: 51-10-55

موضوع: خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سال مالی منتهی به 30/09/1393

بدین ‌وسیله به اطلاع می‌رساند، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گروه سرمايه گذاري ميراث فرهنگي و گردشگري ايران (سهامي‌عام) در تاریخ 30/01/94 تشکیل گردید. خلاصة تصمیمات مجمع به ‌شرح ذیل می‌باشد:

1) صورت‌های مالی سال مالی منتهی به 30/09/1393 شرکت مورد تصویب قرار گرفت.
      2) موسسه حسابرسی رهیافت و همکاران به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی اصلی و موسسه حسابرسی آزموده کاران به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی علی البدل انتخاب گردیدند.
      3) روزنامه های «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» به‌عنوان روزنامه های کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های شرکت در سال مالی 94 انتخاب گردیدند.
      4) سود تقسیمی به ازای هر سهم مبلغ 400 ریال تصویب گردید.
      5) پاداش هیأت مدیره به مبلغ 800ر4 میلیون ریال به صورت ناخالص مورد تصویب قرار گرفت.
      6) حق حضور اعضاي غير موظف هيأت مديره ماهيانه مبلغ 000ر000ر8 ريال به ازاي حداقل يک جلسه در ماه تصويب گرديد.
      7) اعضای هیئت مدیره به شرح ذیل برای مدت 2 سال انتخاب گردیدند:

اعضای اصلی:
      شرکت تدبیران تجارت راه نور
      شرکت فراز عمران آریانا
      شرکت توسعه امید افق گردشگری
      شرکت طلایه داران تجارت کاسپین
      شرکت گروه خدمات گردشگری نارپ ایرانیان
      شرکت طرح سازه تنیان
      شرکت نماد افزون پاسارگاد

اعضای علی البدل:
      شرکت سرمایه گذاری حامی گستره شرق
      شرکت صبا سامان تجارت بامداد

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35715

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 3 ماهه منتهی به 1393/12/29 (حسابرسی نشده)

اسفند 93 نسبت به 92 :

1- شناسایی زیان از فروش سرمایه گذاری
        2- زیان عملیاتی : 700 درصد افزایش

3- زیان خالص : 253 درصد افزایش
        4- زیان شناسایی شده برای هرسهم در 3 ماهه : 90 ریال

نظر

• maryam banihashemi
          عضو عادی
          • May 2015
          • 21

در پی شنیده های به گوش رسیده از سمگا مبنی بر افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها ، گویا مدیر سرمایه گذاری شرکت اعلام نموده است که افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها فعلا در حد یک ایده فکری است و قصد اجرای آن را نداریم، ضمن اینکه میزان دارایی‌ها پس از تجدید ارزیابی از طرف کارشناس مشخص می شود و 890% افزایش در دارایی ها کمی بعید به نظر می‌رسد. در این خصوص منبعی آگاه از سمگا اظهار داشت: در حال پیگیری مقدمات افزایش سرمایه 150 درصدی از محل آورده نقدی سهامداران هستیم، اما هنوز درخواست این افزایش سرمایه به سازمان بورس ارسال نشده است.

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

روند معاملاتی سهم خیلی بد هست
            قبلا بازیگران خیلی خوبی داشت . ولی انگار همشون خارج شدن
            محدوده 580 - 600 حمایت هست . سهمی که از روند مثبت مذاکرات خیلی نفع میبره منفی هست !!!

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 6 ماهه منتهی به 1394/03/31 (حسابرسی نشده)

خرداد 94 نسبت به 93 :

1- شناسایی زیان از فعالیت سرمایه گذاری
              2- شناسایی زیان عملیاتی

3- زیان خالص : 26594 درصد افزایش
              4- زیان شناسایی شده برای هرسهم در 6 ماهه : 115 ریال

نظر

• samy816
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 108

کمترین حجم معاملاتی در یک روز (بدون احتساب روز های صف خرید و فروش) از 93/3/3

نظر

• samy816
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 108

555.jpg

عدم نیاز به تعدیل EPS پیش بینی شده 1394

PE فعلی 4.7

نظر

• samy816
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 108

TheGuradian

AccorHotels becomes first international chain to open in Iran

The French group AccorHotels announced on Monday it would become the first international hotel group to operate in Iran as the Islamic republic opens up to the west after the deal on its nuclear program.

AccorHotels will open an Ibis hotel and a Novotel branch near Tehran’s international airport.

The move comes just two months after the historic nuclear accord which the west says is aimed at preventing Iran from building a nuclear bomb. The deal received backing from the US Congress on Thursday.

The hotel contracts will be signed on Tuesday by AccorHotels’ chief executive, Sebastien Bazin, with representatives of an Iranian company, Aria Ziggurat, which owns the buildings.

The hotels are scheduled to open on 15 October with a total of nearly 500 rooms.

Aimed at both international and Iranian business travellers, they will be equipped with meeting rooms, conference spaces, and spas, fitness suites and swimming pools.

“There is an enormous potential for development of our brands in this country of nearly 80 million inhabitants whose economy is growing fast,” Bazin said.

AccorHotels is the world’s sixth-largest hotel group.

The French group is scheduled to open an Ibis hotel and a Novotel branch near Tehran’s international airport on 15 October

نظر

• samy816
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 108

نظر

• samy816
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 108

کی فکر می کرد بشود یک روز سهامدار Accrohotels بشویم!!! اونم به قیمت 600 تومن؟!

شایان ذکر است که هر سهم شرکت واقعا 41 یورو است یعنی 164 هزارتومان :)

این مقایسه شاید افسانه ای و زاده تخیل به نظر برسد....
                        ولی نیک شیرین است.

نظر

• H.samimi
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 2092

در اصل توسط samy816 پست شده است View Post
                          کی فکر می کرد بشود یک روز سهامدار Accrohotels بشویم!!! اونم به قیمت 600 تومن؟!

شایان ذکر است که هر سهم شرکت واقعا 41 یورو است یعنی 164 هزارتومان :)

این مقایسه شاید افسانه ای و زاده تخیل به نظر برسد....
                          ولی نیک شیرین است.
                          دوست عزیز اگه تحلیلی دارید لطفا" ارائه دهید
                          منم سهامدار این نفله هستم

نظر

• samy816
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 108

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                            دوست عزیز اگه تحلیلی دارید لطفا" ارائه دهید
                            منم سهامدار این نفله هستم
                            شرکت در پیش بینی 141 تومانی خود هیچ سود و زیانی از محل شرکت آریا زیگرات و یا همان هتل فرودگاه امام پیش بینی نکرده است و حتی پروژه را نا تمام در نظر گرفته. بعدا هم که در اسفند ماه شفاف سازی شد که افتتاح هتل هیچ تغییری در EPS ایجاد نخواهد کرد. به نظر شما همچین چیزی ممکنه؟!

شرکت از محل فروش سهام آریا زیگرات هم هیچ سودی پیش بینی نکرده است.

با توجه به قرارداد دیروز که به قول آقای جهانگیری که نه تفهام و توافق و بلکه قرارداد است، و با توجه به سیاست های دولت ایران و هر شرکتی که به دنبال سود سازی است، به نظر نمیرسد گروه هتل آکور فرانسه بدون سرمایه گذاری مستقیم این مسئولیت را پذیرفته باشد که فقط به عنوان مدیر پروژه هتل داری کند.

مضافا، هتل ها از تاریخ 15 اکتبر شروع به فعالیت می کنند که در حقیقت سال مالی شرکت آریا زیگرات پایان یافته و در سال مالی 1395 قراردارد در حالی که سال مالی شرکت مادر،سمگا، هنوز تمام نشده.

شرکت در طی سال جاری سهام خود را در شرکت کارگزاری آگاه افزایش داده است.

قیمت سهم مدتی است به شدت کنترل می شود ، به نظر من البته. نوع معاملات بی شباهت با نوع معاملات قبل از استارت قبلی نیست.

نظر

• saaani
                              عضو عادی
                              • Jun 2014
                              • 72

در اصل توسط samy816 پست شده است View Post
                              شرکت در پیش بینی 141 تومانی خود هیچ سود و زیانی از محل شرکت آریا زیگرات و یا همان هتل فرودگاه امام پیش بینی نکرده است و حتی پروژه را نا تمام در نظر گرفته. بعدا هم که در اسفند ماه شفاف سازی شد که افتتاح هتل هیچ تغییری در EPS ایجاد نخواهد کرد. به نظر شما همچین چیزی ممکنه؟!

شرکت از محل فروش سهام آریا زیگرات هم هیچ سودی پیش بینی نکرده است.

با توجه به قرارداد دیروز که به قول آقای جهانگیری که نه تفهام و توافق و بلکه قرارداد است، و با توجه به سیاست های دولت ایران و هر شرکتی که به دنبال سود سازی است، به نظر نمیرسد گروه هتل آکور فرانسه بدون سرمایه گذاری مستقیم این مسئولیت را پذیرفته باشد که فقط به عنوان مدیر پروژه هتل داری کند.

مضافا، هتل ها از تاریخ 15 اکتبر شروع به فعالیت می کنند که در حقیقت سال مالی شرکت آریا زیگرات پایان یافته و در سال مالی 1395 قراردارد در حالی که سال مالی شرکت مادر،سمگا، هنوز تمام نشده.

شرکت در طی سال جاری سهام خود را در شرکت کارگزاری آگاه افزایش داده است.

قیمت سهم مدتی است به شدت کنترل می شود ، به نظر من البته. نوع معاملات بی شباهت با نوع معاملات قبل از استارت قبلی نیست.

سلام
                              به نظر من شاید بهتر باشه یکم واقع بینانه تر به داستان بنیاد سمگا نگاه کنیم..من با بازیگر ها و تحلیل تکنیکال سهم و اینکه چطور تو چه محدوده ای نوسان میکنه کاری ندارم..بحث بنیاد سهم رو دارم..
                              اولا که هر چقدر برای هتل امام مشتری بیاد (به عبارتی مسافر بیاد) فرقی به حال سمگا نمیکنه..فقط پولش میره تو جیب آریا زیگورات ..یه توافقیه بین خودشون..بنابراین سمگا زمانی میتونه از محل این پروژه سود واقعی شناسایی کنه بتونه اونو بفروشه..که من بعید میدونم بتونه..
                              اولین نکته ای که درباره فروش این پروژه است بهای تمام شده پروژه است حدود 200 میلیارد تومن..در حالی که من با چند تا از هتل ساز های بزرگ صحبت کردم ب ت که برای این هتل دراوردیم خیلی کمتر ازین حرفا بود..نکته دوم بهای فروش هست.. شما اگر بری با مدیر سرمایه گذاری این شرکت صحبت کنی حس میکنیتو سال 91-92 هستی و همه چی تو ساخت و ساز گل و بلبل و راحت میتونی یه حاشیه سود خوب بگیری و نقدینگی تو جامعه ریخته..انتظار بازدهی 100 درصدی به بالا دارن از پروژه که منطقی نیست..یک ینکه مشتری ندارن دو اینکه کسی حاضر نیست بره به امام انقدر پول(منظور از انقدر پول حدود 800 میلیارد تومنه) ..
                              در کل اگر بخوایم به یک جمع بندی از سمگا برسیم..با توجه به پروژه های دیگه ی شرکت و همین پروژه ی امام..شرکت خیلی خوب کار کرده..خوبم سود میکنه..منتهی حسابسازیشون طوریه که تهش چیزی برای سهامدار نمیمونه(نمونش بهای تمام شده رو بالا میگیره ) به عبارتی تو این پروژه ها حیف و میل زیاد میشه ..البته حیف که نه میل زیاد میشه..
                              و متاسفانه این داستان تو همه شرکت های ساختمونیه ایران هست..خوب سود میکنن..ولی برای خودشون نه سهامدارا..
                              با این داستانا به نظر من سمگا از دید بنیادی با شرایط الانش بیشتر از -750-800 تومن نمی ارزه..
                              [FONT=tahoma][B]بدترین سرگشتگی روح ،واقعی پنداشتن چیزهایی است که می خواهیم وجود داشته باشند...[/B][/FONT]

نظر

• samy816
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 108

در اصل توسط saaani پست شده است View Post
                                سلام
                                به نظر من شاید بهتر باشه یکم واقع بینانه تر به داستان بنیاد سمگا نگاه کنیم..من با بازیگر ها و تحلیل تکنیکال سهم و اینکه چطور تو چه محدوده ای نوسان میکنه کاری ندارم..بحث بنیاد سهم رو دارم..
                                اولا که هر چقدر برای هتل امام مشتری بیاد (به عبارتی مسافر بیاد) فرقی به حال سمگا نمیکنه..فقط پولش میره تو جیب آریا زیگورات ..یه توافقیه بین خودشون..بنابراین سمگا زمانی میتونه از محل این پروژه سود واقعی شناسایی کنه بتونه اونو بفروشه..که من بعید میدونم بتونه..
                                اولین نکته ای که درباره فروش این پروژه است بهای تمام شده پروژه است حدود 200 میلیارد تومن..در حالی که من با چند تا از هتل ساز های بزرگ صحبت کردم ب ت که برای این هتل دراوردیم خیلی کمتر ازین حرفا بود..نکته دوم بهای فروش هست.. شما اگر بری با مدیر سرمایه گذاری این شرکت صحبت کنی حس میکنیتو سال 91-92 هستی و همه چی تو ساخت و ساز گل و بلبل و راحت میتونی یه حاشیه سود خوب بگیری و نقدینگی تو جامعه ریخته..انتظار بازدهی 100 درصدی به بالا دارن از پروژه که منطقی نیست..یک ینکه مشتری ندارن دو اینکه کسی حاضر نیست بره به امام انقدر پول(منظور از انقدر پول حدود 800 میلیارد تومنه) ..
                                در کل اگر بخوایم به یک جمع بندی از سمگا برسیم..با توجه به پروژه های دیگه ی شرکت و همین پروژه ی امام..شرکت خیلی خوب کار کرده..خوبم سود میکنه..منتهی حسابسازیشون طوریه که تهش چیزی برای سهامدار نمیمونه(نمونش بهای تمام شده رو بالا میگیره ) به عبارتی تو این پروژه ها حیف و میل زیاد میشه ..البته حیف که نه میل زیاد میشه..
                                و متاسفانه این داستان تو همه شرکت های ساختمونیه ایران هست..خوب سود میکنن..ولی برای خودشون نه سهامدارا..
                                با این داستانا به نظر من سمگا از دید بنیادی با شرایط الانش بیشتر از -750-800 تومن نمی ارزه..
                                در خصوص مشتری های هتل و اینکه پولش تو جیب کی میریه ... اگر نگاهی به ترکیب سهامداران شرکت آریا زیگورات داشته باشیم میبنیم شرکت سرمایه گذاری بانک پارسیان و امثال اون وجود دارند. و برای مثال باید اشاره کنم به سیاست های سرمایه گذاری پارسیان ،که فکر میکنم به خوبی از تقسیم DPS امسال بانک در شرایطی که تکلیف شده بود از سوی بانک مرکزی به عدم تقسیم ، مشخص است. برای همین این شانس وجود داره که یه دو قرون تو جیب سهامداران هم بره. به هر شکل به نظر بنده از کنار ترکیب سهامداران این شرکت و حتی خود سمگا نباید به سادگی گذشت.

در خصوص آینده مشتریان هتل هم فکر میکنم طرح توجهیش را آکورهتلز خوب مد نظر داشته و با صحبت هایی که من شنیدم کلا پیش بینی ها از ترافیک فرودگاه بسیار خوب هست و Crew خطوط هوایی به تنهایی منبع درآمد خوبی برای هتل خواهد بود.

در مورد بهای تمام شده هم به نظر من با توجه به مدت طولانی که پروژه درگیر بود و تغییرات نرخ ارزی که اتفاق افتاد شاید بی راه نباشد هر چند که به نظر برای هتلی که برای مدت 15 سال قرارداد مدیریتش امضا شد، اهمیت چندانی هم ندارد و وزن جریان نقدینگی آتی بسیار بیشتر خواهد بود، البته در تحلیل بنده.

حال تمام این صحبت ها پیرامون آریا زیگورات است و جالب اینکه همانطور که گفتم حتی 1 ریال از این محل در پیش بینی سود نیامده. سایر پروژه های شرکت هم که هر کدام جای سود سازی خوبی دارند.

تحلیل بازار املاک و مستغلات هم که در اینجا نمی گنجد و خیلی پیچیده تر از این حرفاست که بنده به خودم اجازه تحلیل بدهم.

به هر شکل فکر می کنم در چند مورد هیچ شکی نیست، صنعت گردشگری از صنایع پیشتاز در دوران پساتحریم خواهد بود هم . هم بازار داخلی دارد هم ارز آوری. تنها نماینده این صنعت در بازار سرمایه سمگا است.

فکر می کنم آینده روشنی دارد شرکت.

نظر

در حال کار...
                                X