خبر تعديل مثبت وگردش شنيده شده است .
گروه سرمايه گذاري ميراث فرهنگي (سمگا)
Collapse
X
-
در پورتفوی آذرماه با واگذاری شرکت توسعه تجارت سيماي نوين 95992میلیون ریال سود شناسایی کرده یعنی به ازای هر سهم تقریبا 24 تومان!!
شایدم من اشتباه حساب کردم اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح بفرمایید.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postدر پورتفوی آذرماه با واگذاری شرکت توسعه تجارت سيماي نوين 95992میلیون ریال سود شناسایی کرده یعنی به ازای هر سهم تقریبا 24 تومان!!
شایدم من اشتباه حساب کردم اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح بفرمایید.
باید منتظر واکنش بازار به این تعدیل عالی باشیم
شاید هم سهم بسته بشه!
نظر
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postوحيد جان من امروز منتظر منفي بودم ولي اصلا هيچ تكوني از جاش نخورد بر عكس بقيه؟جاي تامل داره واقعا ؟ :-?
يه قيمت براي خريد مي دي ببينيم فردا چيكار ه ايم>:d<
دو تا اردر 10000 تايي بود ، نميزاشتن ما رو ، بيچارمون کردن، اينقدر بالا بردن قيمت رو که ما هم از خيرش گذشتيم ،
گفتم فردا اگه بازار گل و بلبل باشه مثل امروز ، رو منفي ميدن >:d<>:d<
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postامير جان منم اينقدر يک ريال يک ريال بالا پايين کردم که نگو :d
دو تا اردر 10000 تايي بود ، نميزاشتن ما رو ، بيچارمون کردن، اينقدر بالا بردن قيمت رو که ما هم از خيرش گذشتيم ،
گفتم فردا اگه بازار گل و بلبل باشه مثل امروز ، رو منفي ميدن >:d<>:d<
راستي دستت درد نكنه بابت اون نرم افزاره مشكلم حل شد :xwww.mahak-charity.org
نظر
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postوحيد جان من امروز منتظر منفي بودم ولي اصلا هيچ تكوني از جاش نخورد بر عكس بقيه؟جاي تامل داره واقعا ؟ :-?
يه قيمت براي خريد مي دي ببينيم فردا چيكار ه ايم>:d<
سال مالی شرکت تموم شده و باید منتطر گزارش 12 ماهه باشیم
همچنین تعدیل وگردش که تاثیر قابل توجهی در سمگا داره باید دید اونا چطور میشندرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postدر پورتفوی آذرماه با واگذاری شرکت توسعه تجارت سيماي نوين 95992میلیون ریال سود شناسایی کرده یعنی به ازای هر سهم تقریبا 24 تومان!!
شایدم من اشتباه حساب کردم اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح بفرمایید.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
توقف نماد معاملاتي سمگا1:)
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت گروه سرمايه گذاري ميراث فرهنگي و گردشگري ايران (سمگا1) به دليل تعديل در اطلاعات پيش بيني، متوقف گرديد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
بابا شانس نداريم
به خاطر 2 تومن بالا پايين از دستمون رفت
آخر نامردي بوددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
هم ديروز هم امروز
نظر
-
-
نظر