کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
?من رو جنس خوب معمولا خوب قمار میکنم! امسال با سمگا هستم تا خبرهاش بیاد!
گنگین میاد فرابورس با نماد ونگین! فقط همین بس که زیر مجموعه آیلندش طبق گزارش رسمی کارشناس دادگستری ۳۲ همت می ارزه ولی مگه فقط اینه!!!
?عرضه اولیه فولاد بافت که هم ارزش کاوه خواهد شد. امسال تقریبا ظرفیت تولید برابر دارند
?هتل کربلا افتتاح خواهد شدبا ۸۵۰ تخت و سوددهی هتلهای رکسان را شاهد خواهیم بودکه امسال ۶۴ درصد این مجموعه با این عظمت با هتلهای مختلف در مشهد و تهران و عراق و غیره به پرتفو سمگا اضافه شده!! هتل سیرجان امسال تمام میشه با تمام شده بالای دو همت! ببینید هتل سیرجان بالای ۲ همت تمام شده اونوقت سمگا ۶۴ درصد هتلهای رکسان را ۱.۱ همت خریده!!!
?و در نهایت در گزارش گنگین آمده مبنی بر فروش آیلند. اگر این اتفاق بیافته جامپ قیمتی گنگین و سمگا دیدنی خواهد بود/ ۲ درصدش را مطابق با گزارش کارشناس رسمی دادگستری فروخته ۱ همت ۶۴ درصدش میشه ۳۲ همت... بازار خوابه، گزارشها را بخونید نوشته قصد فروش دارد!
? خیلی خلاصه بگم سمگا پر از ثروت هست! کسی نمیداند! و از طرفی سود ساز
ماهان سه زیر مجموعه دارد:
صنایع و معادن ماهان سیرجان
فولاد بناب
احیا استیل فولاد بافت
این سه زیر مجموعه عین چی دارن سود میسازند. همین فولاد بافت سال قبل با ۸۰۰ هزار تن تونسته ۳ همت سود خالص بسازه از اول امسال ظرفیتش دو برابر شده و در بازار فرابورس هم درج شده برا عرضه اولیه. منتظر دیدن گزارشهای فولاد بناب و معدن ماهان سیرجان هستم ببینم اونا چه میکنند هر دو دو نکته طلایی دارند که اگر اتفاق بیافته کمتر از فولاد بافت سود نخواهند ساخت!!!برید گزارشهای این دو تا را هم بخونید حسابرسی شده سال قبل در خصوص حق مالکیتی و غیره!!!
?سهم رو ۱۵ درصد ناوش معامله میشه و بشدت سود ساز. سمگا طلاست و کوچکترین شکی در آن ندارم. گاهی وقتها رفتار روی تابلو بگونه ای غلط انداز میشود که همه شک میکنند! برنده کسی هست که گزارشها را خوب بخونه و بلد باشه تحلیل کنه. خواهیم دید آخر و عاقبت سمگا را ...
نظر