کاشی سعدی ( کسعدی )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid26967
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 416

با سلام
    وقتی سهمی ارزشمنده و آینده درخشانی داره لزومی نداره ازش تعریف شه. این آرامش قبل طوفان هست . فقط زمان مشخص میکنه اینو. سهامداری می خواد فقط
    لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• علیرضا1
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 853

سلام دوستان،عملاً صنعت كاشي را ميتوان بعنوان پيشروترين صنعت از لحاظ درامد ارزي دانست .بيشترين حجم توليدات كسعدي صادر ميشه و باعث افزايش درامد ارزي شركت ميشه.تحقيقات من نشون ميده كه شركت علاوه بر اينكه مشكلي براي توليد و صادرات نداره حتي در پاره اي از موارد به دليل حجم بالاي تقاضا با مشكل كمبود تريلر و كاميون مواجه ميشه!!!!دوستان شايد فكر كنن من غلو ميكنم ولي واقعيت اينه كه بصورت شبانه روزي بدليل حجم بالاي صادرات داره دلار وارد كسعدي ميشه!!!
      توصيه به خريد نميكنم ولي اكيداً به فروشندگان سهم تاكيد ميكنم نوسانگيري نكنيد و مواظب باشين توي دل كسعدي حداقل ٥٠درصد سود خوابيده.
      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        خرید مجدد کسعدی با یکی از دوستان ..باز هم خریدار سهم هستیم

البته منبع نامتنهایی نداریم !

اگه این سهم منفی بخوره

کل بازار باید با مخ بخوره زمین ..فرقیم نداره ..پالایشگاهی باشه ...پتروشیمی و فولادی و معدنی ... همه باید زمین بخورنن !

البته دوستان میدونن که چرا اینو میگم !
        تقریبا دو سه هفته پیش در باره کسعدی ...کساوه و کچینی صحبت کردیم و همینطور در باره معاملات اونا، زمانی که سهم پی به ای 2 داره صادرات محور و دارای تعدیل مثبت ..

و امروز میبینیم !
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

معاملات گروه کاشی واقعا روانی کننده است !8-|

نظر

• sadegh
            عضو عادی
            • Nov 2011
            • 95

~X(~X(~X(
            آخرین ویرایش توسط sadegh؛ 2013/03/11, 11:35.

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

معاملات گروه کاشی واقعا روانی کننده است !8-|
              امروز هم خریدار سهم کسعدی هستم تو محدوده 230 تا 231<:-p
              بالاتر هم نه
              فقط رو غبشهر و کسعدی کار میکنم

دید : سهامداری

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

امروز هم خریدار سهم کسعدی هستم تو محدوده 230 تا 231<:-p
                بالاتر هم نه
                فقط رو غبشهر و کسعدی کار میکنم

دید : سهامداری
                درود بر جواد عزیز... همین درسته فقط
                مخصوصا در این بازار مکاره! ;;)
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• امیر303
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 279

آخه دوست من سهامداری هم جواب نمی ده دریغ از یه حرکت کوچولو شش ماهه داریم سهامداری می کنیم پشگل خریده بودیم دوبرابر شده بود ولی دریغ از یه حرکت کوچک در این گروه مهر ماه کچینی را رو 305 تومن خریدم اون موقع شراز هم میشد تو این قیمتا برداشت الان ببینید اون کجاست و این خاک بر سر کجاست حیف سهامداری تو این گروه دوستان ببخشند که اندکی بی ادبی شد.واقعا این گروه خستمون کرده.X-(

نظر

• امیر303
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 279

بازم گلی به جمال کچینی لااقل تو این شش ماهه اگه سود نداه ضرر هم نداه تو کهرام خاک بر سر که 30 درصد هم تو ضرریم دریغ از یه جو غیرت سهامدار عمده بعد از شش ماه فهمیدم تو این گروه باید سهامبازی کرد نه سهامداری آقا آریو تو روند صعودی سوار شد و بعد حاجی حاجی مکه خلا صه اینکه این گروه صاحب نداره ولی چه کنم که بعد از شش ماه بدون سود دلم هم نمیاد از شرشان خلاص شوم#-o

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط امیر303 پست شده است View Post
                      بازم گلی به جمال کچینی لااقل تو این شش ماهه اگه سود نداه ضرر هم نداه تو کهرام خاک بر سر که 30 درصد هم تو ضرریم دریغ از یه جو غیرت سهامدار عمده بعد از شش ماه فهمیدم تو این گروه باید سهامبازی کرد نه سهامداری آقا آریو تو روند صعودی سوار شد و بعد حاجی حاجی مکه خلا صه اینکه این گروه صاحب نداره ولی چه کنم که بعد از شش ماه بدون سود دلم هم نمیاد از شرشان خلاص شوم#-o
                      کسعدی رو از 205 تومن اضافه میکنم ... تا 233 تومن میانگینم 216 تومنه ....
                      تارگت سهم رو 350 تا 400 میبینم ...دقیقا زمانی که ممکنه شاخص روزی 300 واحد منفی بخوره این سهم رشد خوبی داشته باشه ...
                      خب ممکنه ما هم اشتباه کنیم
                      اما دو دو تا چهارتای منه ترسو و ریسک گریز میگه کسعدی 220 تومنی رو بخر..
                      امید زیادی رو این سهم دارم
                      فقط باید صبر کرد ...تا زمانش برسه ...
                      گزارش های این صنعت و سود های اعلامی این صنعت با 6 ماه و حتی 2 ماه پیش فرق داره
                      مثل حفاری میمونن
                      حفاری 240 تومنی که سود 30 تومنی داشت و زمانی که 80 تومن اعلام کرد بازم 260 تومن بود! اما دو هفته نشد به حدود 400 رسید
                      فاذر به مدت دو هفته مسیر 200 تا 300 رو طی کرد
                      حتاید یک ماه و نیم 250 تا 450 رو طی کرد
                      غبشهر و غمارگ یکی دو هفته ای بین 50 تا 100 درصد دادن
                      این سهم ها رو گفتم چون خیلی از دوستان در جریان روند معاملات عصبی کننده این نماد ها بودن

کمی بیشتر صبر میکنم ببینم چطوری میشن !

نظر

• hamid26967
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 416

آقا تحویل بگیرین . انقدر ناله کردین یکی دلش به حالمون سوخت امروز اومد رو مثبت کامل خرید. خدا کنه امروز از اون استادا پیدا نشه تو منفی کامل فردا عرضه کنه :D
                        لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• hamid26967
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 416

عرضه کننده محترم کسعدی اگه این مطالب رو می خونی جون مادرت بذار دم عیدی یه حالی ببریم . به خدا قیمت پایین تر ندی خریدار مجبوره بالاتر بخره چون میدونه چی داره میخره . باتشکر از فروشنده محترم

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
                            عرضه کننده محترم کسعدی اگه این مطالب رو می خونی جون مادرت بذار دم عیدی یه حالی ببریم . به خدا قیمت پایین تر ندی خریدار مجبوره بالاتر بخره چون میدونه چی داره میخره . باتشکر از فروشنده محترم
                            امروز برای کسعدی پروسه خرید داشتم تو محدوده 225 تا 230 که سهم کمی بالا رفت ...
                            زیر 230 خریدار سهم هستم اگه بدن... هر چند خریدم کامل شده اما از قیمت های شیرین کسعدی بدم هم نمیاد ..

کحافظ رو دارن خوب جمع میکنن
                            اما به شخصه رو کحافظ کار نمیکنم
                            سهم برای امسال 25 تومن و برای سال بعد 51 تومن اعلام کرده ... قیمت سهم 150 تومان !

نظر

• علیرضا1
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 853

باور كنيد تا يكي دو ماه ديگه براي قيمتهاي بالاتر از ٣٠٠تومان كسعدي صفهاي ميليوني ميچينن.
                              اين پست اينجا يادگار بمونه تا اونموقع
                              بايد توي بازار بورس عمر نوح و صبر ايوب رو داشته باشي اونموقع گنج قارون راحت به دست مياد!!!!
                              "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

امروز برای کسعدی پروسه خرید داشتم تو محدوده 225 تا 230 که سهم کمی بالا رفت ...
                                زیر 230 خریدار سهم هستم اگه بدن... هر چند خریدم کامل شده اما از قیمت های شیرین کسعدی بدم هم نمیاد ..

کحافظ رو دارن خوب جمع میکنن
                                اما به شخصه رو کحافظ کار نمیکنم
                                سهم برای امسال 25 تومن و برای سال بعد 51 تومن اعلام کرده ... قیمت سهم 150 تومان !
                                کحافظ 8 درصد امروز داد ... بدون ریسک ...

اما کسعدی کجا و کحافظ کجا ...
                                ما که نوسان گیر نیستیم
                                سهامدار ترسو و ریسک گریزیم ..
                                کسعدی امروز ثابت کرد که لیدر گروهه .. و ارزنده تر از بقیه ... اگر بقیه گروه همراهی کنه ... سهم حجم مبنا پر نخواهد کرد !

نظر

در حال کار...
                                X