کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مرد حسابی اگه این رو هم نمیدادی که تحت تعقیب قرار میگرفتی میومدم میبد جای 5تا 10 تا می گرفتم ازت ;)
پ.ن: من کلا ناامید شدم از جور کردن حجم مبنای این بنده خدا... دیگه میریم به امید گره فقط... فقط جون من تا گره شد همه نفروشید صف فروشش کنید ها!! :D
سلام اقا یاسر عزیز
منم از جور کردن حجم مبنا منصرف شدم . سهم وارد گره معاملاتی میشه اگه اشتباه نکنم شنبه یا یکشنبه.. ولی من فکر میکنم با ورود به گره معاملاتی صف خرید میشه نه صف فروش...
کسعدی 500 رو میبینه فقط سهامداری ..هر کی صبر ایوب و عمر نوح داشته باشه توی بورس به گنج قارون میرسه بدون تردید.....:)):)):)):))
"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
مرد حسابی اگه این رو هم نمیدادی که تحت تعقیب قرار میگرفتی میومدم میبد جای 5تا 10 تا می گرفتم ازت ;)
پ.ن: من کلا ناامید شدم از جور کردن حجم مبنای این بنده خدا... دیگه میریم به امید گره فقط... فقط جون من تا گره شد همه نفروشید صف فروشش کنید ها!! :D
الان حرف گره اومد وسط عذاب وجدانم مضاعف شد
تو روز های منفی و اعصاب خرد کن به کسایی که با حرف من کسعدی خریده بودن میگفتم تا مجمع فروشنده کسعدی نیستم وشما هم نباشید که امروز زیر حرفم زدم
فردا سرخطی 3،4 تا استیشنو بسیج میکنم واسه این;)
درود؛
حمید جان علت اینجاست که تو اون منفی ها همه نوسانگیرها و کوتاه مدتی ها خارج شدند، الان فقط کسانی موندند که قدر سهم رو کامل می دونند شاید به این دلیل بشه عدم فروش حتی قطره ای رو توجیه کرد
امروز صبح جلسه ای بودم در سطح مدیریت ارشد یکی از شرکت های کاشی معروف. برایند صحبت ها این بود که همه کاشی ها دارند به سمت ارز گرفتن جای فروش ریالی در صادراتشون پیش میرند. اگر این اتفاق بیفته سودآوری همشون لااقل 50 درصد نسبت به تحلیل های قبلی افزایش خواهد داشت... دیگه تصمیم با خود دوستان
درود؛
حمید جان علت اینجاست که تو اون منفی ها همه نوسانگیرها و کوتاه مدتی ها خارج شدند، الان فقط کسانی موندند که قدر سهم رو کامل می دونند شاید به این دلیل بشه عدم فروش حتی قطره ای رو توجیه کرد
امروز صبح جلسه ای بودم در سطح مدیریت ارشد یکی از شرکت های کاشی معروف. برایند صحبت ها این بود که همه کاشی ها دارند به سمت ارز گرفتن جای فروش ریالی در صادراتشون پیش میرند. اگر این اتفاق بیفته سودآوری همشون لااقل 50 درصد نسبت به تحلیل های قبلی افزایش خواهد داشت... دیگه تصمیم با خود دوستان
اقا سید عزیزسلام . چند وقت پیش یکی از دوستان به من توصیه کرد کسعدی رو با سهمی دیگه عوض کنم در جوابش گفتم دوست دارم با تیمی حرفه ای مراوده داشته باشم .از مشخصات تیم حرفه ای همینه اینقدر سهم رو خشک کرده که هیچ کی نداره که حجم بده یا بعبارتی همه رو پیاده کردن....
حالا تا هر جا که بخوان میبرنش بدون واهمه از نوسانگیری دوستان نوسانگیر....
"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
اقا سید عزیزسلام . چند وقت پیش یکی از دوستان به من توصیه کرد کسعدی رو با سهمی دیگه عوض کنم در جوابش گفتم دوست دارم با تیمی حرفه ای مراوده داشته باشم .از مشخصات تیم حرفه ای همینه اینقدر سهم رو خشک کرده که هیچ کی نداره که حجم بده یا بعبارتی همه رو پیاده کردن....
حالا تا هر جا که بخوان میبرنش بدون واهمه از نوسانگیری دوستان نوسانگیر....
درود بر دکتر گرامی؛
دقیقا درسته فرمایشتون. من خودم وقتی برای یک سهم بنیادی این همه وقت می گذارم و حاضرم چند ماه روش صبر کنم قطعا به سود زیر 100 درصد فکر نمی کنم. لازمه این سودها هم صبره تا خلوص سهامدار ایجاد بشه بعدش هم فقط باید تماشا کرد و رسیدن به اهداف رو دید. همون اتفاقی که در کسعدی رخ داده
کسعدی که در صورتهای مالی 12 ماهه حسابرسی نشده 546ریال محقق نموده بود در گزارش فعالیت های هیئت مدیره برای سال مالی 91 سود واقعی محقق شده را به 451ریال کاهش داده
کسعدی که در صورتهای مالی 12 ماهه حسابرسی نشده 546ریال محقق نموده بود در گزارش فعالیت های هیئت مدیره برای سال مالی 91 سود واقعی محقق شده را به 451ریال کاهش داده
درود بر وحید عزیز؛
جالبه که در صفحه 22 مجددا سود خالص به ازای هر سهم رو همون 51 تومان دیده :-/
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
نظر