کاشی سعدی ( کسعدی )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

تلاشم را کردم:-& فک کنم 50-60 تاش پر شه.....:)]

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
      رضا جان امروز انتظار داشتم با جو منفی که بر گروه حاکم شد حداقل 200 هزارتا صف فروش ببینیم اما نیومد این آخریه هم واسه فیلم این اردر 30 تاییه رو گذاشت فروشنده بود زودتر میداد. روزی که حجم مبنا پر کردیم 95% حجم مبنا رو دوستان عزیز خودم<بچه های سایت + یکی از دوستان> دادن ...سهم ارزندست و قطعا فروش در این قیمت ها اشتباه است اما خب یک عده سهم بهتری سراغ دارند...یک عده میفروشند به امید خرید در قیمت های پایینتر<مثلا 240 تا 250> یک عده هم که دیروز -6% میفروختند به اونا من ارادت خاصی دارم ...فعلا شکیبایی بهترین گزینه است فقط یک نکته دوستان روز شنبه که با بدبختی حجم مبنا جور شد بسیاری از دوستان تماس گرفتن یا اس ام اس دادن که تعدادم اونقدری نیست که بدم یا نتونستم به اندازه بخرم توصیه میکنم این -4% ها را بخرید که فرداهایی بتوانید کمکمان کنید...
      دوستون دارم....

یا حق....
      پست بالا .... 17 بهمن در قیمت 267.5 .....

یک جمله ی معروف اصفانی_لنجانی هست که میگه: شوما پی حرف نیمرید shooma pey harf nimrid

:D

نظر

• باربد
        Banned
        • Jul 2025
        • 3256

اقا برای فردا از یکی از بچه ها قول گرفتم سر کیسه را شل کنه تا دیگه اینجوری لنگ نباشیم

وای به حالش شب بخوابه صبح یادش بره به باربد چی قول داده:->

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
          پست بالا .... 17 بهمن در قیمت 267.5 .....

یک جمله ی معروف اصفانی_لنجانی هست که میگه: شوما پی حرف نیمرید shooma pey harf nimrid

:d

یه ضرب المثل زرین شهری هم هست مهران. واسه وقتی عصبی میشن میگن. مطمئنم فهمیدی منظورم چیه;)
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post

یه ضرب المثل زرین شهری هم هست مهران. واسه وقتی عصبی میشن میگن. مطمئنم فهمیدی منظورم چیه;)
            اتفاقا این جور وقتا گلپایگانی هام یه ضرب المثل دارند تو همون مایه ها:d
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
              اتفاقا این جور وقتا گلپایگانی هام یه ضرب المثل دارند تو همون مایه ها:d
              مسلما واژه آ خاله توش هست:))
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

آخرین معامله 9.16.52 یعنی تو این 2 ساعت و نیم یه نفر تحریک نشد که بفروشه؟؟ واسه تفریح ساعتشو عوض کنیم؟

نظر

• hamed1
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 75

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                  اقا برای فردا از یکی از بچه ها قول گرفتم سر کیسه را شل کنه تا دیگه اینجوری لنگ نباشیم

وای به حالش شب بخوابه صبح یادش بره به باربد چی قول داده:->
                  باربد جان حجم امروز خوب بود;)=))

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

کارگزار میگه آخه مگه مرض داری انجام نمیدم....:d

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

به کسعدی 340 تومنی باید سلام کرد

نظر

• حمید 70
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 115

با سلام و خسته نباشید خدمت آقا باربد عزیز.
                        من و برادرم (حسین دهقان) تا 4 5 ماه پیش داخل بورس کار میکردیم(ولی منتها انقدر ضرر کردیم و روزای دانشگاه زیاد بود که از بورس اومدیم بیرون
                        وقتی چند روز پیش دیدیم شما هنوز تو سایت هستید واقعا خوشحال شدم.
                        قصد از مزاحمت:در مورد کسعدی به نظرتون الان دیگه موقع مناسبیه این سهمو بخرم؟باسه ی چه مدت خوبه؟
                        [SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

در اصل توسط حمید 70 پست شده است View Post
                          با سلام و خسته نباشید خدمت آقا باربد عزیز.
                          من و برادرم (حسین دهقان) تا 4 5 ماه پیش داخل بورس کار میکردیم(ولی منتها انقدر ضرر کردیم و روزای دانشگاه زیاد بود که از بورس اومدیم بیرون
                          وقتی چند روز پیش دیدیم شما هنوز تو سایت هستید واقعا خوشحال شدم.
                          قصد از مزاحمت:در مورد کسعدی به نظرتون الان دیگه موقع مناسبیه این سهمو بخرم؟باسه ی چه مدت خوبه؟
                          کسعدی اهداف 340
                          360 و 400 را فعلا دنبال میکند و باید دید تا کدام تارگت فعلا در کوتاه مدت صعود میکند
                          با قیمتی که سهم شنبه میبینه
                          جواب سوال شما بشدت سخت است
                          اما باز هم بررسی با خود شما و در پولبکهای احتمالی با رعایت حد ضرر می توانید وارد شوید
                          اما اینبار دیگه باید با قوانین درست وارد معامله شوید
                          تا خدای نکرده بار دیگر از ضرر چند ماه دیگری خاطره ای نمانده باشد

نظر

• حمید 70
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 115

در صورت عبور از 315 امکان رسیدن به رقمهای بالای 360 و 400 را هم دارد
                            به کسعدی 340 تومنی باید سلام کرد
                            <:-p
                            [SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

خب دوستان بحث كسعدي داغه گفتيم يه نگاهي بهش بندازيم

كسعدي

خب وارد ترازنامه ميشيم و كاهش 86 درصدي سرمايه گذاري كوتاه مدت و افزايش 112 درصدي پيش پرداخت توجهه آدمو به خودش جلب ميكنه بايد ببينيم اين سرمايه گذاري كوتاه مدت براي چي كاهش پيدا كرده و پول حاصل از اين سرمايه گذاري كجا رفته

افزايش سنگين سود سهام پيشنهادي و پرداختني نشون ميده يه مقدار وجه حاصل ازسود سرمايه گذاريها قراره بين سهامداران توزيع بشه و افزايش 112 درصدي پيش پرداخت نشون ميده يه مقدار ازون سود به صورت پيش پرداخت ثبت شده و وقتي پيش دريافتهاي شركت
                              رو ميبينيد كه عدد 0 جلوي اون هست مطمئن ميشيد كه تنها منبع پيش پرداخت سود حاصل از فعاليتهاي سرمايه گذاري بوده و ايرادي هم نداره
                              اما ببينيم علت كاهش اين سرمايه گذاري چي بوده...شركت به نقدينگي نياز داشته و تصميم گرفته به جاي اسفاده از وام از سرمايه گذاريهاش استفاده كنه و ايرادي هم نداره

نداشتن پيش دريافت و افزايش ناچيز اسناد دريافتني نشون ميده شركت اهل چكو سفته و اين طور چيزا نيست و معاملات خودشو
                              نقدي و پاياپاي انجام ميده به اين معني كه جنس ميده و پول ميگيره و اين از نقاط قوت كسعدي هست

شركت يه مقدار ديگه ازون وجه نقدو برده و يه سري سرمايه گذاري بلند مدت كرده كه افزايش 136 درصدي ساير داراييها اينو تاييد ميكنه

شركت در ترازنامه خيلي محتاط عمل كرده و نشون ميده مدير محتاطي داره واين احتياط باعث شده سود سال آينده رو پايين اعلام كنه

ترازنامه شركت شفاف هست و ايراد خاصي توش نميبينم اما پايين اعلام شدن سود سال آينده ريشه در صورت سود و زيان داره
                              بريم و با توابع توليد وهزينه مچ مدير شركت رو بگيريم

خب ابتدا وارد صورت سود وزيان 9 ماهه ميشيم و با اعداد جالب تو رنج 70 تا 75 روبرو ميشيم...معني اين اعداد اينه كه سهامدار محترم ما قابليت تعديل سود نداريم...اما واقعيت چيز ديگه اي هست...

در حالي كه تابع توليد يك تابع درجه دوم صعودي با ضرايب مثبت هست اما توليدو فروش شركت اين رو تاييد نميكنه و نشون ميده در گزارش نه ماهه در ارقام توليد و فروش دست برده شده و توليد بالاتر از اين حرفا بوده....بهاي تمام شده معقول اعلام شده و تابع هزينه اينو تاييد ميكنه

هزينه اداري معقول اعلام شده ولي درآمد عملياتي 271 ميليون تومني با توجه به وضعيت عملياتي شركت خيلي كمه و منحني امكانات توليد اينو كاملا تاييد ميكنه...پس قابليت تعديل در اين سرفصل هم وجود داره

افزايش سنگين هزينه هاي مالي با ترازنامه همخواني نداره و نشون ميده شركت يه مقدار از وامهاشو تسويه كرده اما اين تسويه وام رو وارد ترازنامه نكرده و اين يك تخلف بزرگ در صورتهاي مالي محسوب ميشه...حالا واقعا نميدونم چرا اين تخلف در اين سرفصل رخ داده ونشون ميده حسابدارش حسابسازي بلد نبوده

درآمد حاصل از سرمايه گذاري و درآمد متفرقه پايين اعلام شده و بررسي صورت جريان وجوه نقد شركت اين رو به طور واضح
                              نشون ميده.....

خب حالا بريم ببينيم علت تعديل منفي در پيشبيني 91 چي بوده كه بازار اونو با رشد سهم از 280 به 330 به تمسخر گرفت
                              علت اين موضوع چيزي نيست جز پايين اعلام شدن تمام سرفصلهاي درآمدي و واقعي اعلام شدن هزينه ها....
                              شركت بازارو خنگ فرض كرده و فروش پايين درآمد عملياتي پايين و غيره رو پايين اعلام كرده و فك كرده بازار نميدونه چه خبره...صورتهاي 91 شركت كلا با توابع سازگار نيست

شركت به بازار خارج احتياج 30 درصدي داره كه چون ماده استراتژيكي رو وارد ميكنه كه البته اسم اين ماده رو نميدونم لزا تحريم شركت رو با مشكل تامين مواد اوليه روبرو ميكنه لزا به ديد بلند مدت توصيه نميشه
                              تراز ارزي شركت مثبت هست و تسعير ارز تعديل مثبت در صورتهاي مالي رو به همراه خواهد داشت

نتيجه نهايي:شركت در ترازنامه زياد موفق عمل نكرده و ترازنامه جالبي نداره و البته تخلفي هم در ترازنامه ديده نميشه اما در صورت سود و زيان تا جايي كه تونستن دست بردن تا بگن ما تعديل نداريم
                              اما بررسي هاي من نشون ميده در گزارش 12 ماهه توانايي تعديل مثبت رو داره ولي اينقد ارقام دستكاري شده كه دقيقا
                              نميشه گفت چقد اما پوشش 47 تومني با تلورانس 2 3 تومني بعيد نيست....گزارش 34 تومني 91 به هيچ عنوان مورد تاييد نيست و شركت توانايي ساختن 55 تومن سود براي 91 رو به راحتي داراست
                              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

چه پولي انداختن پشت كسعدي بحث از بنيادو اين طور چيزا گذشته
                                مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

در حال کار...
                                X