اخبار عرضه های اولیه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • gholamk
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 520

پاسخ : اخبار عرضه های اولیه

خیلی از صف های فروش مربوط به سهم های بنیادی و کم ریسک جمع شد امروز موقع خرید بود فقط حالا ببینیم شستا چقدر سود میخواد بده که امروز اینجوری منفی شد بازار

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

اصلاح می‌شود.
      ۶٫۷ میلیارد سهم قرار است عرضه شود. که اگر ۱٫۸ میلیون نفر شرکت کنند به هر نفر ۳۲ میلیون ریال می‌رسد.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• رامین حیاتی
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1321

با توجه به قفل کردن عرضه اولیه های قبلی احتمال دارد امروز مشارکت کمتر باشد
        همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

دولت چه تبلیغی می کنه این شستا رو
          امروز اولین خبر اخبار ساعت دو شبکه یک همین خبر عرضه شستا بود.
          خودشون و خفه کردن با این شستا
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• iligal
            مدیر(ستاره دار 11)
            • Sep 2012
            • 4103

♦️? خبر فوری .....

?? ، در جریان عرضه اولیه سهم #شستا، حداکثر به هر کد (نفر)، تعداد 3637 سهم در سقف قیمت 8600 ریال، تعلق گرفته است. (حدود 3.143 میلیون تومان)
            بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

شمار مشارکت‌کنندگان به دو میلیون و هفتاد هزار نفر رسید.
              از هر ۴۰ ایرانی یک نفر در عرضه اولیه بوده.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

چقدر این شستا رو تو تلویزیون تبلیغ میکنن
                امروز هم شبکه خبر تبلیغش و میکردن و می گفت به دید یک ساله این سهم و نگاه کنید.
                یعنی چی اخه ؟؟؟؟
                واسه چی تبلیغ می کنن سهم و ؟؟؟

نظر

• داروساز
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 603

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                  ♦️? خبر فوری .....

?? ، در جریان عرضه اولیه سهم #شستا، حداکثر به هر کد (نفر)، تعداد 3637 سهم در سقف قیمت 8600 ریال، تعلق گرفته است. (حدود 3.143 میلیون تومان)
                  با سلام... واقعا بنده از این حجم نقدینگی می ترسم یا داریم به سمت یک ابر تورم می ریم یا الان توشیم خبر نداریم.... این عرضه 4 سال پیش بود تا 2 هفته بازار منفی می کرد تا 1 هفته طول داشت خریدار براش پیدا بشه.....

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                    با سلام... واقعا بنده از این حجم نقدینگی می ترسم یا داریم به سمت یک ابر تورم می ریم یا الان توشیم خبر نداریم.... این عرضه 4 سال پیش بود تا 2 هفته بازار منفی می کرد تا 1 هفته طول داشت خریدار براش پیدا بشه.....
                    به نظر من جای هیچ نگرانی نیست.
                    خیلی ها وارد بورس شدن.دولت هم همش داره بورس رو تبلیغ میکنه.
                    رهبر هم گفته سال جهش تولید
                    دکتر صادقین هم که از بهترین های بورس هستن گفتن امسال و حتی سال 1400 هم سال خوبی برای بورس هست و حتی تا شهریور رو کاملا تضمین کردند. گفتند اگه میتونستم کتبی این و می نوشتم میدادم بهتون. اما خب نمیشه دارم شفاهی میگم
                    نترسید. امسال سال بورسه.
                    شما که قدیمی هستید نزارید تجربیاتتون در جهت توقف رشدتون باشه و کدهای جدید بورسی بیان و سودهای امسال و نصیب خودشون کنن و شما نظاره گر و در حسرت
                    دکتر صادقین و جناب سوری می گفتن وقتی روند صعودی هست با روند جلو برید چرا همش می ترسید که الان دیگه وقته خروجه. نه فقط در مورد بورس. در مورد سهام هم حتی. چه وقت هایی شده که یه سهم 20-30 برابر شده و ما حسرت خوردیم که ما فلان جا ترسیدیم و از این سهم خارج شدیم اما همینجوری رفت بالا. خودم در مورد فرابورس و درهاور واسم پیش اومد. به نظرم از تجربیات گذشته ترس هاتون رو نیارید با خودتون. امسال سال بورسه و تمام شواهد داره این رو میگه. چی میخواییم دیگه؟؟؟

نظر

• داروساز
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 603

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                      دکتر صادقین هم که از بهترین های بورس هستن گفتن امسال و حتی سال 1400 هم سال خوبی برای بورس هست و حتی تا شهریور رو کاملا تضمین کردند. گفتند اگه میتونستم کتبی این و می نوشتم میدادم بهتون. اما خب نمیشه دارم شفاهی میگم
                      نترسید. امسال سال بورسه.
                      شما که قدیمی هستید نزارید تجربیاتتون در جهت توقف رشدتون باشه و کدهای جدید بورسی بیان و سودهای امسال و نصیب خودشون کنن و شما نظاره گر و در حسرت
                      دکتر صادقین و جناب سوری می گفتن وقتی روند صعودی هست با روند جلو برید چرا همش می ترسید که الان دیگه وقته خروجه. نه فقط در مورد بورس. در مورد سهام هم حتی. چه وقت هایی شده که یه سهم 20-30 برابر شده و ما حسرت خوردیم که ما فلان جا ترسیدیم و از این سهم خارج شدیم اما همینجوری رفت بالا. خودم در مورد فرابورس و درهاور واسم پیش اومد. به نظرم از تجربیات گذشته ترس هاتون رو نیارید با خودتون. امسال سال بورسه و تمام شواهد داره این رو میگه. چی میخواییم دیگه؟؟؟
                      با عرض سلام و احترام
                      بنده فقط چون همچین بازی را موقع برگشت دیدم می ترسم .....دلار از 1000 شد 3400 الان از 3400 شده 15500 قطعا رشد بازار بیشتر از اون سال ها خواهد بود ولی این سبک بازار اگر قرمز بشه ..... من بجز اون 50% سهم که هیچوقت نمیفروشم شما سبد بنده ببینید(بکام-قثابت-سبزوا-رانفور و..) متوجه میشید من با روند نمی جنگم تمام قدیمی ها یاد شون هست سال 92-95 چه وضیعتی بود... من سکته یک نفر در کارگزاری جلو چشم دیدم.... من قصد جسارت به هیچ عزیزی ندارم ولی خیلی از تحلیل گران بورسی الان که بازار مثبت روزی 4 بار اظهار نظر می کنند که به به بازار طبق تحلیل ما جلو می رود ولی زمان منفی بازار ماهی یک پست نمی گذارند..... تا وقتی این نقدینگی هست و قصد عرضه دارند دولتی ها (تا وقتی این کانال شاخص معتبر باشد) ممکنه شاخص خیلی راحت یک میلیون ببینه ولی اون موقع قطعا دلار زیر 19 تومن نیست .... این اتفاقات اصلا خوب نیست برای اقتصاد و امنیت کشور.... بیشتر نگرانی من ناشی از حس بدی دارم که این وضعیت اقتصادی ایجاد می کنه که فکر می کنم این کرونا تیر خلاص را شلیک کرده به بدن نیمه جان اقتصاد....

نظر

• رامین حیاتی
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1321

خوشبختانه مردم خوب جایی پولشون رو اوردن این روزها با رشد بورس شاهد افت قیمت طلا وارز هستیم باشد که مردم بدونن کجا سرمایه گذاری کردن
                        بورس هیچ ضرری برای اقتصاد ندارد هیچ منفعت هم دارد اما داد ستد طلا وسکه وارز فقط کمر مردم واقتصاد کشور رو میشکند
                        همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

اینکه معاملات ثانویه عرضه اولیه ها به ساعت ۱۲.۳۰به بعد داره منتقل میشه چند نکته خوب دارد

♦️نکته اول اینکه:
                          فشار ناشی از درخواست خرید و‌فروش هایی که در روزهای ابتدایی و زمان متعادل شدن های اولیه برای این نماد ها به هسته معاملات وارد می شود،با این کار به ساعتی منتقل شده است که باعث اختلال در روند کلی معاملات نمادهای مختلف بازار از ساعت ۸.۳۰ تا ۱۲.۳۰نشود و این خیلی نکته خوبی است

♦️نکته دوم اینکه:
                          تایم معاملات عملا داره از۹تا۱۲.۳۰ بصورت آزمایشی به ۹تا ۱۳.۳۰ ادامه دار میشه و این یک تست خوب است ،شاید بد نباشد الان که بازار از نظر حجم و‌ارزش معاملات و تعداد معاملات در حال بزرگ‌تر شدن است، تایم معاملات هم کمی بیشتر شود

♦️اما نکته سوم و بسیار مهم:

اگر دقت کرده باشید نماد های عرضه اولیه که بعد از ساعت ۱۲.۳۰قرار است معامله شوند
                          بدون پیش گشایش هستند خود این موضوع یک تجربه جدید بصورت آزمایشی در چند نماد است واقعا اگربود و نبود پیش گشایش خللی در کلیت بازار ایجاد نمیکنند؛خوب چه ایرادی دارد اصلا تایم ۸.۳۰تا۹که پیش گشایش است در آینده برای کلیت بازار برداشته شود؟
                          شاید این تست به یک تغییر مثبت در آینده برای کلیت بازار تبدیل شود
                          بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• CHESTER.2020
                            عضو فعال
                            • Apr 2020
                            • 1255

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                            نترسید. امسال سال بورسه.
                            اسرار ازل را نه تو دانی و نه من... فقط ترند فالوور باشیم و بس. وگرنه تو بازار صعودی همه ی اساتید استادند...تو بازاری که سبد رندوم چیندن هم نزدیک راندمان شاخص و بیشتر نصیبتون میکنه. خیلی بترسید ولی صرفا دست به ماشه حتی برای دو سال آینده...
                            آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2020/04/17, 11:05.
                            نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                            نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• eps
                              ستاره دار(2)
                              • Feb 2019
                              • 435

عرضه اولیه شرکت پگاه گیلان چهارشنبه همین هفته

افسانه اروجی معاون بازار فرابورس خبر داد: عرضه اولیه شرکت پگاه گیلان با نماد #غگیلا در روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۲/۱۰ انجام خواهد شد.

عرضه اولیه شرکت های لاستیک یزد با نماد #پیزد و پلیمر آریاساسول با نماد #آریا نیز احتمالا به ترتیب در ۱۳۹۹/۰۲/۱۷ و ۱۳۹۹/۰۲/۳۱ انجام می گردد.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

برخی زده‌اند برای هر کد ۱۵ میلیون ریال (!) نقدینگی می‌خواهد این غگیلا!
                                یک مقدار این موضوع خنده‌دار به نگر می‌رسد. (یعنی اگر این‌جور بود نصف شستا باید اندازه‌اش می‌بود!)

کل سهامش ۲۰۰ میلیون سهم است که فوقش ۲۰ میلیون عرضه می‌کنند و به هر کسی ۱۰-۱۵ عدد سهم می‌رسد. درآمدش هم به ازای هر سهم ۳۵۰ ریال است.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X