اخبار عرضه های اولیه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : اخبار عرضه های اولیه

به اطلاع کلیه فعالان محترم بازار سرمایه می رساند در روز چهارشنبه مورخ 1399/05/22 تعداد 4 میلیارد و 26 میلیون و157 هزارو 400 سهم معادل 20 درصد از سهام شرکت "بهساز کاشانه تهران" به عنوان پانصد و چهل و چهارمین شرکت در فهرست شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش "فعالیت های مربوط به املاک و مستغلات" گروه و طبقه " فعالیت های مربوط به املاک و مستغلات با مالکیت شخصی و یا اجاره ای" در فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد " ثبهساز " به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه خواهد شد. مشخصات عرضه به شرح پیوست می باشد:
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

پیش بینی مبلغ مورد نیاز خرید عرضه اولیه سهم #ثبهساز در روز چهارشنبه 99/05/22 در صورت #استقبال

حداکثر مبلغ خرید برای 1000 سهم: 2/210/208 ریال
      درصورت استقبال 4 تا 5.5 میلیون نفر: تعداد 622 تا 855 سهم به هر کد(حدود 137 هزار تا 188 هزار تومان)

سعی کنید در صورت تمایل به خرید از امروز حسابتان شارژ باشد زیر ممکن است بخاطر ترافیک بالا، با مشکل مواجه شوید.

با توجه به افزایش متقاضیان خرید، نیاز به نقدینگی زیادی ندارد و تاثیری بر بازار، نخواهد گذاشت.

علت در نظر گرفتن 4 تا 5.5 میلیون نفر: در نظر گرفتن اختلالات سامانه های معاملاتی، احتمال کاهش مشارکت بدلیل کوچکی سهم و پر نکردن حجم مبنا، یا بالعکس، حضور بیشتر سهامداران جدید در این مدت باشد.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        می‌گویند به هر کد ۷ عدد رسیده.
        کسانی که آنلاین درخواست داده‌اند یک عدد بیشتر به آنها رسیده. :D
        در جریان عرضه اولیه #ثبهساز به هر کد، حداکثر 670 سهم درقیمت 2200 ریال تخصیص یافت

هر کد ۱۴۷۴۰۰ تومان
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          هر دفعه من کم میزنم زیاد میدن.
          من اندازه 100 تومن خریدم.
          من ۱۰ تا زملارد و ۱۷۸عدد ثبهساز سفارش گذاشته بودم.
          -----------------
          چرا کم می‌گذارید؟
          معمولا یک نفر پیدا می‌شود تخمین می‌زند چقدر نیاز است. (من خودم هم چندین بار در همین جستار تخمین زده‌ام...)

در مورد روش تخمین زدن هم... اگر خودتان خواستید تخمین بزنید... ببینید... اکنون حدودا ۵٫۵ میلیون کد دارند در عرضه اولیه شرکت می‌کنند...
          کافی است بار بعد که دارد عرضه اولیه انجام می‌شود میزان سهامی که به عموم مردم می‌خواهند بدهند (۹۰ - ۸۰ درصد کل عرضه) را بر این عدد تقسیم کنید.
          این‌گونه معلوم می‌شود چقدر به هر کس سهام می‌رسد.
          (مثلا اگر یک میلیارد و دویست میلیون سهم قرار است عرضه شود که یک میلیاردش برای عموم مردم است، کافی است این یک میلیارد را تقسیم بر آن پنج یا ۵٫۵ میلیون نفر کنید... معلوم می‌شود که به هر کسی ۱۸۰ سهم می‌رسد! خیلی آسان.)

(من یک کوچولو بیشتر هم می‌زنم... محض احتیاط... مثلا اکنون ۴٫۵ میلیون نفر حساب کردم به جای ۵٫۵ میلیون. دفعه‌ی بعد میزان مشارکت را ۵ میلیون نفر می‌گیرم... هرچند احتمال دارد میزان مشارکت به ۵٫۷ میلیون سهم هم برسد!)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

پاسخ : صنعت غذایی کورش (غکورش)

چهارشنبه حدود 170 تومان
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

♦️? در پاسخ به سوال کاربران #کانال_عرضه_اولیه

??⚫️? پیش بینی مبلغ مورد نیاز خرید عرضه اولیه سهم #گدنا در روز چهارشنبه 99/05/29 در صورت #استقبال

??حداکثر مبلغ خرید برای 20 سهم: 120/544 ریال
                ?? درصورت استقبال 4.5 تا 6 میلیون نفر: تعداد 8 تا 11 سهم به هر کد(حدود 5 هزار تا 7 هزار تومان)

?? سعی کنید در صورت تمایل به خرید از امروز حسابتان شارژ باشد زیر ممکن است بخاطر ترافیک بالا، با مشکل مواجه شوید.

?? با توجه به افزایش متقاضیان خرید، نیاز به نقدینگی زیادی ندارد و تاثیری بر بازار، نخواهد گذاشت.

?? علت در نظر گرفتن 4.5 تا 6 میلیون نفر: در نظر گرفتن اختلالات سامانه های معاملاتی، احتمال کاهش مشارکت بدلیل کوچکی سهم و پر نکردن حجم مبنا، یا بالعکس، حضور بیشتر سهامداران جدید در این مدت باشد.

@Arzeh1avalieh ? کانال عرضه اولیه
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

??⚫️? پیش بینی مبلغ مورد نیاز خرید عرضه اولیه سهم #غکورش در روز چهارشنبه 99/05/29 در صورت #استقبال

??حداکثر مبلغ خرید برای 100 سهم: 2/913/456 ریال
                  ?? درصورت استقبال 4.5 تا 6 میلیون نفر: تعداد 50 تا 66 سهم به هر کد(حدود 145 هزار تا 192 هزار تومان)

?? سعی کنید در صورت تمایل به خرید از امروز حسابتان شارژ باشد زیر ممکن است بخاطر ترافیک بالا، با مشکل مواجه شوید.

?? با توجه به افزایش متقاضیان خرید، نیاز به نقدینگی زیادی ندارد و تاثیری بر بازار، نخواهد گذاشت.

?? علت در نظر گرفتن 4.5 تا 6 میلیون نفر: در نظر گرفتن اختلالات سامانه های معاملاتی، احتمال کاهش مشارکت بدلیل کوچکی سهم و پر نکردن حجم مبنا، یا بالعکس، حضور بیشتر سهامداران جدید در این مدت باشد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

♦️? #گدنا نتوانست رکورد مشارکت سهامداران ، در عرضه های اولیه، را بشکند

??⚫️?5 میلیون و 334 هزار و 286 نفر، خریدار عرضه اولیه سهم #گدنا

?? به گزارش #کانال_عرضه_اولیه، در جریان عرضه اولیه سهم " #گدنا " به هر کد (نفر)، حداکثر 10 سهم درقیمت 6000 ریال (سقف قیمت) ، تخصیص یافته است. (حدود 6 هزار تومان ).

?? امروز هفدهمین عرضه اولیه بازار سرمایه ایران در سال 99، با عرضه 17 % از سهام شرکت #تهیه_توزیع_غذای_دنا_آفرین_فدک در فرابورس انجام گرفت که در این عرضه تعداد 5 میلیون و 349 هزار و 480 نفر مشارکت داشتند که از بین آنان، 5 میلیون و 334 هزار و 286 کد (نفر)، خریدار این سهم بودند.

?? آخرین رکورد مشارکت سهامداران در عرضه اولیه، مربوط به سهم #زملارد می باشد که 5 میلیون و 545 هزار و 29 کد (نفر)، خریدار عرضه اولیه این سهم بودند.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

420 میلیون سهم
                      اگر 5.2 میلیون مشارکت کننده باشد
                      نفری 81 سهم
                      یعنی در کل نفری 150 تومان نیاز دارد.
                      ----------------------------
                      سه شنبه 1399/06/11 ساعت 13 تا 17
                      نماد بپیوند
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط ع-خاکسار قیری پست شده است View Post

? نماد #ثامید
                        ? چهار شنبه 1399/06/19
                        ? حداکثر تعداد : 1200 عدد
                        ? کف و سقف قیمت: 1660 تا 1750 ریال
                        ? پیش بینی حداکثر نقدینگی مورد نیاز درصورت مشارکت 5.5 میلیون نفری: 150 تا 175 هزار تومان
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

5.4 میلیارد سهم تقسیم بر 5.4 میلیون نفر می‌شود نفری ۱۰۰۰ سهم. سهمی ۱۰۱۰۰ ریال پس می‌شود در جمع ۱۰,۱۰۰,۰۰۰ ریال
                          زمان: بعد از ظهر همین یکشنبه
                          نماد: وسپهر
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

وسپهر

آغاز دوره ثبت سفارش در نماد (وسپهر۱)
                            پیرو پیام قبلی این مدیریت در خصوص عرضه اولیه سهام شرکت سرمایه گذاری گروه مالی سپهر صادرات (سهامی عام) در نماد (وسپهر۱)
                            تاکید می‌شود دوره ثبت سفارش از ساعت ۱۳:۰۰ لغایت ۱۷:۰۰ می باشد. مدیر عملیات بازار فرابورس ایران
                            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• NO BODY
                              عضو جدید
                              • Sep 2018
                              • 8

سلام خدمت دوستان
                              سوالی داشتم این سپهر دیروز عرضه شد؟

نظر

• Mehdi1400
                                ستاره دار(19)
                                • Jul 2013
                                • 2938

در اصل توسط NO BODY پست شده است View Post
                                سلام خدمت دوستان
                                سوالی داشتم این سپهر دیروز عرضه شد؟
                                با سلام و احترام

تغییراتی در عرضه صورت گرفت به شرح اطلاعیه دیروز

:ثبت سفارش جهت عرضه اوليه به عموم در نماد معاملاتي (وسپهر1)

به اطلاع مي‌رساند؛ پيرو اطلاعيه شماره 2131/الف/99 مورخ 1399/06/26، امروز يک شنبه مورخ 1399/06/30 ، ثبت سفارش جهت عرضه اوليه تعداد 5,400,000,000 سهم از سهام شرکت سرمايه گذاري گروه مالي سپهر صادرات (سهامي عام) در نماد معاملاتي (وسپهر1) و نمونيك SAIZ1 براي اولين بار پس از پذيرش در بازار اول فرابورس ايران انجام مي شود. خريد صرفاً توسط كارگزاران داراي مجوز فعاليت در فرابورس صورت مي‌گيرد. در اين خصوص توجه به موارد زير ضروري است:
                                1) دوره ثبت سفارش از ساعت 13:00 لغايت ساعت 17:00 مي‌باشد.
                                2) کليه معامله گران برخط و غير برخط به صورت همزمان طي دوره ثبت سفارش مي‌توانند اقدام به ورود سفارش خريد نمايند.
                                3) کليه درخواست‌هاي خريد جهت ورود سفارش مي‌بايست به قيمت محدود باشد.
                                4) دامنه قيمت در ثبت سفارش از مبلغ 9,500 ريال تا مبلغ 10,100 ريال مي‌باشد.
                                5) حداکثر سهام قابل خريداري توسط هر شخص حقيقي و حقوقي تعداد 1.100 سهم مي‌باشد به ورود يک سفارش خريد است.
                                7) سفارش‌هاي ثبت شده طي دوره ثبت سفارش قابل اصلاح يا حذف هستند. پس از پايان اين دوره، ورود، حذف يا اصلاح سفارش مجاز نيست. بديهي است کارگزاران محترم مي بايست راس ساعت 17:00 هرگونه دسترسي معامله گران برخط و غير برخط را مسدود نمايند.
                                8) ثبت سفارش با کد گروهي مجاز نيست.
                                9) مدير عرضه شرکت كارگزاري بانك صادرات (سهامي خاص) مي‌باشد.
                                10) متعهدين خريد و سقف تعهد: شرکت تامين سرمايه نوين (سهامي عام) و شرکت تامين سرمايه سپهر (سهامي خاص) هريك به ميزان 25 درصد از سهام قابل عرضه در روز عرضه اوليه. براي اطلاع از جزئيات بيشتر مي توانيد به اطلاعيه مذکور واقع در وب سايت رسمي شرکت فرابورس ايران مراجعه فرمائيد. مدير عمليات بازار فرابورس ايران

نظر

در حال کار...
                                X