کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام بیفورسیتی عزیز،،بله ۱۲۰تالاربورسم ممنون از راهنماییت ،ولی من بسیار راضی از معاملاتم تاحال بوده ام وضرر نداده وتود سود خوبیم از نوسانگیری وشاخه بشاخه پریدن وهمیشه ودراکثر مواقع پرخطر نقد به استقبال فردا رفتم واما دلیل خریدم از رانفور ،هیجان واسترس و..نیس ۲۴ساله کارم وعشقم بورسه ونوسانگیریه دلیل خرید رانفورم سوای خوب بودن وتشخیص اتفاق افتادن خبرای بسیارخوبش بزودی نه از کدتل بلکم از تابلوخوانی وازشم بورسیم،،خستگی از بی تحلیلی بازار واستراحت بخود برای دوره چهارتاشش ماهه است والبته یه دویس نگه میدارم هم گاهی نوسانگیری کنم وهم بازار ازدستم نره،،و۹۵درصد پرتفو رانفوره واین پولی هم که توبورسه شکرخدا سودهامه وهمیشه خرد خرد از اصل پول انتقال به بیرون دادم هرچی سودکنم ودراخرباز ممنون از راهنمایبت
بپیوند منفی ۱۹ درصد
بگیلان منفی ۱۳ درصد
وکبهمن منفی ۱۲ درصد
آبادا منفی ۶ درصد
ثامید منفی ۵ درصد
سیتا منفی ۲ درصد
بوعلی ۱ درصد
امین صفر درصد
وسپهر صفر درصد
ثبهساز ۱۰ درصد
غزر ۳۶ درصد
ایا این ها هم تقصیر سهامدار خرد است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا گرون داده بودند به سهامدارها؟
این نکته را از من داشته باشید، عرضههای بزرگ و زیاد در کف (در زمان بیرونقی بازار) بازار را راه میاندازد و در اوج (که اندک پولی در بازار مانده) جان بازار را میگیرد.
اکنون زمان خوبی عرضه دارد صورت میپذیرد.
مشخصات عرضه:
نماد: اپال همین چهارشنبه (۶ اسفند)
تعداد: ۴۰۰ سهم
هر سهم: ۱۲۵۰۰ ریال
کل نقدینگی مورد نیاز: ۵۰۰۰۰۰۰ ریال (پانصد تومان.)
نقدینگی مورد نیاز با فرض مشارکت ۴ میلیون نفر: ۳۵۰۰۰۰۰ (۲۸۰ سهم ۱۲۵۰۰ ریالی) (سیصد و پنجاه تومان.)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
این نکته را از من داشته باشید، عرضههای بزرگ و زیاد در کف (در زمان بیرونقی بازار) بازار را راه میاندازد و در اوج (که اندک پولی در بازار مانده) جان بازار را میگیرد.
اکنون زمان خوبی عرضه دارد صورت میپذیرد.
مشخصات عرضه:
نماد: اپال همین چهارشنبه (۶ اسفند)
تعداد: ۴۰۰ سهم
هر سهم: ۱۲۵۰۰ ریال
کل نقدینگی مورد نیاز: ۵۰۰۰۰۰۰ ریال (پانصد تومان.)
نقدینگی مورد نیاز با فرض مشارکت ۴ میلیون نفر: ۳۵۰۰۰۰۰ (۲۸۰ سهم ۱۲۵۰۰ ریالی) (سیصد و پنجاه تومان.)
شرکت کارگزاری بانک آینده ناو سهم رو 15.797 ریال برآورد کرده بود،اگه این قیمت رو منطقی بدونیم ،70% ناوش میشه 1105.7 تومن،با این شرایط ،این سهم گرون عرضه نمیشه؟نکنه این هم مثل وکبهمن ،که 1450 تومن عرضه کردن و الان قیمتش1267 تومنه و صف فروش 1.8 میلیونی داره ، بشه!!!
عرضه اولیه واقعا به هیچ دردی نمیخوره فقط تعداد سهام پرتفو رو شلوغ میکنه. مثلا ۴۰۰ هزار تومان هم بخرید پنج برابر هم که بشه میشه دو میلیون !ارزش نداره اصلا وقت روش بزارید . من یک بار عرضه اولیه خریدم اون هم عرضه اولیه شتران بود که شرایط خاصی داشت .
نظر