کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز نماد بسته شد
تمام معاملات باطل شد
تخلفات ناظر
سهم مجمع نرقته و چون به حق سود تعلق نمیگیره باید با سود 90 باز میشد
بعد از اولین قیمت باید دامنه نوسان بسته میشد
سهم کلا قرار بوده تا بعد مجمع باز نشه
بازم هست که دیگه معذورم
حالا هر ارگانی تقصیر را میندازه گردن ارگان بعدی
کسی هم در نهایت گردن نمیگیره
اما یکی نمیگه اونی که سهم دیگه را با ضرر داده این را خریده ضرر را کی جبران میکنه
حالا هر ارگانی تقصیر را میندازه گردن ارگان بعدی
کسی هم در نهایت گردن نمیگیره
اما یکی نمیگه اونی که سهم دیگه را با ضرر داده این را خریده ضرر را کی جبران میکنه
من امروز فاراك رو با 2% منفي فروختم + كارمزد
بكام رو با رنج منفي فروختم (هنوز حساب نكردم ضررم رو)
كي جوابگو ميباشد ؟
ديگه از اين مسخره تر نديده بودم
اين همه استرس و فشار عصبي و . . . . آخرش هم مو :p
[B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)
بنده به جناب باربد هم 3-4 روز پیش گفتم و دوستم امید هم پیگیر این بود که یه شفاف سازیه درست درمون در مورد نحوه بازگشایی....سود قابل تقسیم...حق تقدم ها...تاریخ معاملات حق تقدم و ...... شرکت طی یک نامه ساده و با زبان عامیانه به سهامداران و اهالی بازار توضیح دهد گفتند چشم و متاسفانه این کار را نکردند....به نظرم جمع شیم دور هم منچ بازی کنیم بهتره........
گفتي حامد جون
بعد از عهد و بوقي ما سريع خريديم ، اونم باطل شد =))=))=))
اینا واقعا دیگه شورشو در آوردن بار اولشون نیست که وقتی جا میمونن از این کاراها میکنن
اصلا گیریم که سهم نباید باز میشد و اشتباه رخ داده بود
باید 10 دقیقه مونده به پایان به اشتباهشون پی ببرن ؟
کاملا مشخصه که خودشون نتونسته بودن پاینتر خریداری کنن بهمین خاطر معاملاتو باطل کردن
چه اشتباهی کردم
من بکام و غدیرم رافروختم .دوستم هم رایانش را
مانده ایم ببینیم این وسط چه کاره ایم .
حالا من غدیروبکامم رامی خواهم واونم رایانش را
ازآنجارانده وازاینجامونده
وحالا اینها به کنار ،سهمهای من فدای سرم ، من به این دوستم هم گفتم که اینکاررا بکند.
بنده خدا چه خوشحال بود وچه قدرازمن تشکرکرد .
حالا باید ازفردا به رایانش نگاه بکنه و به روح من درود بفرسته .
اینا واقعا دیگه شورشو در آوردن بار اولشون نیست که وقتی جا میمونن از این کاراها میکنن
اصلا گیریم که سهم نباید باز میشد و اشتباه رخ داده بود
باید 10 دقیقه مونده به پایان به اشتباهشون پی ببرن ؟
کاملا مشخصه که خودشون نتونسته بودن پاینتر خریداری کنن بهمین خاطر معاملاتو باطل کردن
نظر