شهر سازي و خانه سازي باغميشه ( ثباغ )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Jul 2025
    • 3256

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
    برای محاسبه قیمت تئوریک به نظر من از دو روش زیر میتونیم استفاده کنیم.
    1) استفاده از فرمول قيمت سهم بعد از افزايش سرمايه از محل آورده نقدي سهامداران :
    (X=(Y+a*Z)/(1+a

a=درصد افزايش سرمايه = 2.2
    Y=قيمت سهم قبل از مجمع = 8347
    X=قيمت سهم بعد از مجمع
    Z=قيمت پذيره نويسي هر سهم جديد(در كشور ما همان 100 تومان اسمي يا 1000ريال)

و طبق فرمول ميشود :
    X =(1000*2.2+8347)/(1+2.2)=3295
    اما چون حدود 1710 ریال سود نقدی تا 1 ماه دیگر داریم، 3295+1710 = 5005 ریال قیمت تئوریک این سهمه. البته باید در نظر داشت که 1710 ریال ممکنه چند ماه (حداقل 2 ماه حداکثر 9 ماه بعد از مجمع) بعد دستمونو بگیره.

2) استفاده از P/E
    P/E ثباغ قبل از مجمع افزایش سرمایه 8347/1710 = 4.8 میباشد. اگر فرض کنیم این P/E باید بعد از مجمع عادی (تقسیم سود 90) باید همین 4.8 باقی بمونه، پس باید قیمت سهم، 795 (سود سال 91) ضربدر 4.8 برابر 3816 ریال باشد. چون توی مجمع عادی قراره 1710 ریال تقسیم بشه، شب مجمع عادی قیمت سهم باید 3816+1710= 5526 ریال باشد.

به نظر من روش دوم به واقعیت نزدیکتره تا روش اول.

خوشحال میشم نظر بقیه اساتید رو هم بدونم.
    جسارتا این هم اشتباه (برای باغمیشه)
    مجمع قیمت تیوریک و ارزش تیوریک حق تقدم اجازه ندارد رقمی بیشتر از قیمت کلوز روز اخر باشد
    اگر قیمت تیوریک 5005 باشد با کسر 2710 باید قیمت حق در بیاد
    که میشه 2295
    2295*2.2=5049
    5049+5005=10054
    این با قیمت کلوز فاصله داره
    حالا دومی که دیگه هیچ

نظر

• bluetooth
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 220

من از ظهر تا حالا نبودم
      الان حساب کارگزاری رو چک کردم دیدم فقط 2500 تا از خریدهام باطل شده و پولش برگشته به حسابم . یعنی بقیه اش مشکلی نداره؟
      [B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)

نظر

• bluetooth
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 220

در اصل توسط bluetooth پست شده است View Post
        من از ظهر تا حالا نبودم
        الان حساب کارگزاری رو چک کردم دیدم فقط 2500 تا از خریدهام باطل شده و پولش برگشته به حسابم . یعنی بقیه اش مشکلی نداره؟
        wow الان سایت اینترنتی کارگزاری رو چک کردم دیدم همه رو باطل کردند (قبلی سایت آنلاین بود)
        واقعا کی جوابگوی 000 500 2 هزار تومان زیان امروز من بابت فروش فاراک میباشد؟
        بعد هم انتظار دارند که . . .
        خدا از باعث و بانیش نگذره
        لااقل یه معذرت خواهی میکردند .. آدم نمی سوخت .
        آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/10/11, 20:32.
        [B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)

نظر

• موج 5
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 140

این گزارش دیگه یعنی چی، اصلا معلوم هست دارند چیکار می کنند؟؟؟؟

نظر

• باربد
            Banned
            • Jul 2025
            • 3256

واقعا من یکی دیگه بریدم
            با این ادمای .....چه کنم

نظر

• محمود شریعت
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 1358

در اصل توسط bluetooth پست شده است View Post
              wow الان سایت اینترنتی کارگزاری رو چک کردم دیدم همه رو باطل کردند (قبلی سایت آنلاین بود)
              واقعا کی جوابگوی 000 500 2 هزار تومان زیان امروز من بابت فروش فاراک میباشد؟
              بعد هم انتظار دارند که . . .
              خدا از باعث و بانیش نگذره
              لااقل یه معذرت خواهی میکردند .. آدم نمی سوخت .
              خدارو چه دیدی شاید از ضرر بیشتر روی فاراک نجاتت داد
              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/10/11, 20:33.
              . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
              [/RIGHT]
              [/B][/SIZE]

نظر

• rizemize
                عضو جدید
                • Feb 2011
                • 14

موج 5:این گزارش دیگه یعنی چی، اصلا معلوم هست دارند چیکار می کنند؟؟؟؟

فکر کنم یعنی تو مجمع فوق العاده(افزایش سرمایه) تقسیم سود هم داشتن!!!!!!!این هم از عجایبه.انشاالله مجمع بعدی صورت های مالی بررسی میشه اگر زیادی تقسیم شده بود پس میگیرن!!!!!!

نظر

• bluetooth
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 220

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                  خدارو چه دیدی شاید از ضرر بیشتر روی فاراک نجاتت داد
                  ممنون
                  پول بالاخره جبران میشه . نهایتش فردا یک کمی شاید بالاتر خریدم(شاید) شاید هم نخریدم ، شاید هم باعث خیر بشه و به قول شما از ضرر بیشتر جلوگیری کنه اما فقط نفس عمله که آدم حرصش در میاد وگرنه 000 500 2 با یک ترید خوب در کوتاه مدت جبران میشه (انشالله)
                  باز هم ممنون

نظر

• spark
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 25

دوست عزیز
                    پیرو صحبت قبلی بعضی از شرکتها برای اینکه سهم و حقهای انو با قیمت بالاتر بفروشند نزدیک به مجمع عادی اعمال افزایش سرمایه میکنند چون قیمت سود در سهام پس از افزایش
                    سرمایه لحاظ میگردد و بالطبع قیمت حقها هم تا قبل از مجمع عادی بالا حساب میکنند. وکار
                    به عنوان مثال زامیاد پس از مجمع عادی افزایش سرمایه داد با فرمول قبلی قیمت سهم محا سبه و بازار باز گردید

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

خدمت دوستان عارضم
                      کسانی که قبل از افزایش سرمایه سهامدار باغمیشه بوده اند(در قیمت 850)
                      در صورتی که فردا سهم بالای 278 قیمت بخورد وارد سود و زیر این رقم وارد ضرر می شوند
                      البته اصلا فروشنده نباشید تا تکلیف این قانون من در اوردی را فردا در بیاورم
                      آخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/10/11, 21:02.

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 3256

در اصل توسط spark پست شده است View Post
                        دوست عزیز
                        پیرو صحبت قبلی بعضی از شرکتها برای اینکه سهم و حقهای انو با قیمت بالاتر بفروشند نزدیک به مجمع عادی اعمال افزایش سرمایه میکنند چون قیمت سود در سهام پس از افزایش
                        سرمایه لحاظ میگردد و بالطبع قیمت حقها هم تا قبل از مجمع عادی بالا حساب میکنند. وکار
                        به عنوان مثال زامیاد پس از مجمع عادی افزایش سرمایه داد با فرمول قبلی قیمت سهم محا سبه و بازار باز گردید
                        در مورد زامیاد در مجمع اتی هم به سهم و به حق به سهم تبدیل شده سود تعلق میگیره
                        پس فرمول صحیحه
                        اما در سهمی چون وکار اگر دقت کنید سهم با حق بین 140 تا 150 اختلاف را تا روز پایانی هم حفظ کرد
                        که این با این فرمول قابل محاسبه نیست
                        همین الان ببینید
                        با یک سود مجمع باغمیشه
                        3 رقم تیوریک در امد
                        329
                        445
                        و اکنون 275

سود مجمع و تعلق گرفتن ان به حق نکته مهمیه

نظر

• spark
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 25

در مورد نامه شرکت

گویا مدیران شرکت از لحاظ مسائل حقوقی اطلاعات کمی دارند زمانی می توانند اینکارو انجام بدند که مجمع عادی و فوق العاده با هم برگزار شود.

ولی زمانیکه هنوز مجمع عادی برگزار نشده این حرف بسیار خنده دار است که به سهامدارای بعد از مجمع فوق العاده سود تعلق نمیگیرد.

نظر

• امپراتور7
                            کاربر فعال
                            • Mar 2011
                            • 1043

امروز مقدار قابل توجهی در 381 خریدم و در 420 فروختم فقط میتونم بگم خدا جای حق نشسته :(
                            به جان خودت بیفت!
                            خودت خودت را بساز!
                            وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• yousef
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 808

اگه درست متوجه شده باشم برای ماکه قبل ازمجمع فوق العاده سهامداربودیم انگارمجمع سالیانه نیزبرگزارشده !یعنی میتونیم فردابفروشیم وبعدسود171تومنی هم مال ماست.

نظر

• abedinejad
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 494

توی نامه جدید گفته شده به سهمهایی که بعد از مجمع فوق العاده معامله میشه سود 90 تعلق نمیگیره. این معنیش اینه که مجمع فوق العاده، یه جورایی مجمع عادی پایان سال هم بوده. اگر اینطور باشه قانونا درست نیست، چون شاید یکی نخواد توی مجمع عادی شرکت کنه، چون ممکنه چند ماه پولش بخوابه. اگر میخواستند این کارو کنند حتما باید قبلش اعلام رسمی میکردند. حالا که نکردند به نظرم به دلیل نقض قانون این نامه هم فردا تکذیب میشه.
                                البته درستش این بود که دو تا مجمع توی یک روز انجام میشد. کاری که بترانس کرد.
                                اگه فرض کنیم نامه امروز تکذیب نشه، فردا سهم باید با قیمتی که طبق فرمول x =(1000*2.2+8347)/(1+2.2)=3295 ریال است باز شود.

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                                خدمت دوستان عارضم
                                کسانی که قبل از افزایش سرمایه سهامدار باغمیشه بوده اند(در قیمت 850)
                                در صورتی که فردا سهم بالای 278 قیمت بخورد وارد سود و زیر این رقم وارد ضرر می شوند
                                من نفهمیدم جناب باربد عدد 278 رو چجوری بدست آوردند.

نظر

در حال کار...
                                X