کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نمی دانم حقیقی ها هم درحال فروش هستند ویانه ؟
درحالیکه خریدش زیز140 مناسب است .
اگربالابرود باید دید به امیدی می خرند ؟
نه خوشم امد این سهامدارعمده کارخودش رابلد است .b-)
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
به احتمال زیاد...دارو دسته ناظرو مسولین بازار ثباغ دارن...که اینطور زدو بندی حق و باز کردن...گرون عرضه شد...130 تا140 ارزنده بود...دوستان مواظب باشن...طی روزهای آتی فشار فروش بالا میره...
ثباغ قبل از اينكه بره افزايش سرمايه بده داشته روي 840 معامله ميشده الان حقش 180 داره معامله ميشه اوني كه رفته مجمع 2.2 برگه حق داره كه ضربدره 180 بشه ميشه396 تومن با قيمته خود سهم كه جمع كني ميشه 825 تومن يعني روي ضرره حالا اگر حق 130 معامله بشه ثباغ در مياد براي اوني كه رفته مجمع 700 ايا اون شخصي كه سهمو قبله مجمع خريده پولشو از توي جوب پيدا كرده كه بياد حق و بده 130 كه سهمي 20 درصد زيان ببينه؟
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
ثباغ قبل از اينكه بره افزايش سرمايه بده داشته روي 840 معامله ميشده الان حقش 180 داره معامله ميشه اوني كه رفته مجمع 2.2 برگه حق داره كه ضربدره 180 بشه ميشه396 تومن با قيمته خود سهم كه جمع كني ميشه 825 تومن يعني روي ضرره حالا اگر حق 130 معامله بشه ثباغ در مياد براي اوني كه رفته مجمع 700 ايا اون شخصي كه سهمو قبله مجمع خريده پولشو از توي جوب پيدا كرده كه بياد حق و بده 130 كه سهمي 20 درصد زيان ببينه؟
امیدوارم وآرزو می کنم تا همه سود بکنند تاماهم سود بکنیم .
یک سوال ؟
آیا شما الان حق تقدم هایتان را می توانید بفروشید ؟برایتان فعال کرده اند ؟
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
بازی ثباغ یک جاش میلنگه
اگر حق را میخوان بالا ببرند که حق ها را بفروشند که چرا نمیزارن سهم صف خرید بشه
اگر قرار اختلاف ایجاد کنند
که این الان وارونه شد باید پایین باز میشد و بالا میرفت
اما یک چیزی را مطمینم
این فروش مال از ما بهترون بود
چون حق حقیفی ها امروز نمیدونم چرا قابل معامله نبود
یا اینا خیلی بازی بلدندو من گیج میزنم
یا اصلا نمیدونند دارند چکار میکنند و ما را هم گیج کردند
در هر دو صورت بازی سخت شده
شاید کمی باید فسفر بسوزونم
من خودم امروز ي تعداد روي 190 فروختم هر كي مي خواست مي تونست بفروشه كافي بود كه ديروز با كاركزارش هماهنگ مي كرد و كار گزار ناظرو عوض مي كرد
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
پاشا
امیدوارم وآرزو می کنم تا همه سود بکنند تاماهم سود بکنیم .
یک سوال ؟
آیا شما الان حق تقدم هایتان را می توانید بفروشید ؟برایتان فعال کرده اند ؟
تا برگه حق تقدمها دستمون نباشه که کارگزاری نمی تونه بفروشه اگر دوستان شماره فکس شرکت را دارند لطفااعلام فرمایید چون هنوز از شرکت
برگه ای دریافت نکردم( اگر انلاین معامله کنیم باز هم نیاز به برگه دریافت حق تقدمها هست یا نه)
تا برگه حق تقدمها دستمون نباشه که کارگزاری نمی تونه بفروشه اگر دوستان شماره فکس شرکت را دارند لطفااعلام فرمایید چون هنوز از شرکت
برگه ای دریافت نکردم( اگر انلاین معامله کنیم باز هم نیاز به برگه دریافت حق تقدمها هست یا نه)
خانم شادي من امروز كلي تلاش كردم متاسفانه نميتونستم بفروشم در نهايت زنگ زدم به شماره 339612300 با آقاي تواضعي ايشان ميگفت بايد بياييد شركت سپرده گزاري برگ سهم حق تقدم را بگيري ببري كارگزاريت خلاصه با خواهش قبول كرد مشخصات كاملم را براشون فكس كنم و درخواست كنم خودشون بفرستند كارگزاي مفيد شماره فكس 33961297
نظر