کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رنج اخر بازار نشون داد این سهم هنوز جا برای رشد داره
فردا احتمالا کمی متعادل و بعذ به صعود خودش ادامه میده
جالبیش اینه اکثر فروشنده ها بعد از عرضه صف خرید حقیقی های روز اول بودند
رنج اخر بازار نشون داد این سهم هنوز جا برای رشد داره
فردا احتمالا کمی متعادل و بعذ به صعود خودش ادامه میده
جالبیش اینه اکثر فروشنده ها بعد از عرضه صف خرید حقیقی های روز اول بودند
باهات موافقم. چون اکثر درخواستهای فروش مابین 100 تا 2000 بودند.
به نظر من هم این سهم دوباره رشد میکنه. فقط باید بازار به شرایط عادی برگرده.
باربد جان، یه نگاهی به حجم موجودی سهام ثاخت توی tse بنداز. انگار برای امروز هیچ تغییری نکرده. یعنی واقعا کل 18 میلیون سهم امروز رو حقیقی هایی که روز اول و دوم خریدند، فروختند؟!!! یا اینکه سهامدار عمده دیگه که غدیره فروخته؟ متاسفانه tse موجودی سهام غدیر رو نشون نمیده
داقل تضمین برای صعود این سهم ورود دیگر شرکت های ثاخت به بورسه و همین اجازه نمیده سهم افت کنه بدون شک میگم خریداران امروز از جمله خودم برندگان بازی هستند البته من زیر 908 خرید کردم....
در مورد باغمیشه و روند کلی ان میتوان گفت که
امروز به خاطر جو مجهولی که به بازار حاکم بود شاهد عرضه های عجیبی بودیم که در این بین صف خرید سهام شرکت توانمند باغمیشه هم عرضه شد ولی از انجایی که در شرایط فعلی باغمیشه یک شرکت پرتانسیل با بنیاد مناسب محسوب میشود وچون ان طور که باید و شاید هم رشدی متوجه این سهم نشده است به محض تعادل نسبی در جو کلی بازار میتوان به ادامه روند روبرشد این سهم در روزهای پیش رو امیدوار بود.
البته این مطلب به هیج وجه توصیه به خرید نیست و صرفا جهت نگهداری این سهم ؛ سهمی که کمتر از 1هفته است که سهامدارش شده ایم عنوان شده است.
دوستان در مورد این سهم همینقدر بگم که نباید اینقدر احساسی عمل کرد میبینم بعضی دوستان در سایت های دیگه میان میگن اینم شد مثل دانا....منو یاد ثعمرا انداخت...اما نه این سهم یه تمام قد از دانا سرتره و یه کمر به بالا از ثعمرا همینقدر درباره خودم بگم که شک نکنید فردا به اندازه 150 هزار تا رو منفی کامل پول آماده کردم امیدوارم دوستانی که استرس زیان رو این سهم دارن فردا بالای منفی 4 بدان تا ما هم یک حالی ببریم....
بازی رو کارگزاری بانک صادرات خراب کرد
با 10 میا سهمی که داشت و عرضه بی موقع روند سهم را کمی عقب انداخت
غدیر و ثاخت برای عرضه خوب آ اس پ نیاز به حمایت این سهم دارد
یک پروزه در دست داره که میتونه یک تعدیل مثبت سهامدارا را مهمون کنه
کف سهم هم فکر کنم همون 875 حالا 5 بالا و پایین باشه
اگر امروز 3 میل به یالا حجم بزنه میره شنبه برای صعود
نظر