شهر سازي و خانه سازي باغميشه ( ثباغ )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • axy
    ستاره دار(21)
    • Jul 2012
    • 692

پارسال که 99٪ سودشو تقسیم کرد ببینیم امسال چی کار می کنه

این صندوق عشایر هم میدونه کی و چه سهمی بخره .

اگه به سبدش نگاه کنید متوجه میشید چه گروه حرفه ای داره .

نظر

• kh25
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 694

دوستان كسي ميدونه حقها ي ثباغ كه پول واريز كرديم سهم شدن؟؟
      و قابل خريد و فروش هستند؟؟؟؟

نظر

• ميثم ميثم
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 71

بله دوستان عزيز بهترين سهم ساختماني است ولي بدترين سهم و رانت خوارترين ، حقه بازترين هيئت مديره در بين شركت هاي ساختماني است تا ديروز 90 درصد سود را مي خواستند بدهند الان آمده اند 20 درصد كرده اند خيلي جالب است، نمي دانم شفاف سازي و اعلام گزارش تمامي شركت ها چنين است يا فقط اين بازي ثباغ و آقازاده ها است. سهامي چون ثشرق ، ثتران و غيره وجود دارد گزارش پوششي اين شركت ها حداقل يك هفته قبل آمده و بازارشان چندي است مثبت شد بعد از چندين روز گزارش هيئت مديره و زمان بندي سودشان آمده و معمولا" چنين هم مي شود اما شركت ثباغ در عرض دو روز يعني از ديروز اول، زمان بندي را مي دهد و سود خود را تا اواخر مرداد ماه 92 مي كشاند و امروز عصر هم اول، گزارش هيئت مديره كه در آن از سود 20 درصدي صحبت مي كنند و بعد دقايقي گزارش پوشش سود را كه خوب هم داده را با بي ميلي تمام اعلام مي كنند. كجا ديديد كه به اين شكل گزارش اعلام شود چرا به شركت هاي ديگر برويم اگر در حافظه تان و در ذهن تان باشد پارسال گزارش پوشش سود در 15 آبان 90 و در تاريخ 18 آبان زمان بندي سود آن هم فروردين 91 و 19 آبان 90 نيز گزارش هيئت مديره اعلام شد. حال اعلام امسال شركت ابتدا زمانبندي با حداكثر فاصله بعد از مجمع يعني مرداد92 آن هم ذكر شده در زير گزارش كه هر گونه تغييردر برنامه سود به اطلاع سهامداران با اطلاعيه خواهد رسيد. و اين راه فرار شرعي كه بعد ها بتوانند زمان سود را چند ماه جلو بياندازند بعد از جمع آوري توسط بعضي آقا زاده ها كه امروز هم موفق شدند با يك مثبت 4 درصدي خيلي از سهامداران ثباغ كه نا اميد از زمان پرداخت سود به يك باره با 4 درصد طمع كرده بفروشند و با راحتي و روان كامل سهام سهامداران حقيقي قلع و قمع كنند. و امشب نيز گزارش اول گزارش نا اميد كننده هيئت مديره اعلام شده كه در آن از سود تقسيمي 20 درصد صحبت شده كه دل ديگر سهامداران جزء ثباغ را خالي كرده تا فردا هر چه سهم دارند و به اميد سود 71 توماني مدتهاست كه نگه داشته اند ، به يكباره براي فروش حتي در منفي بفروشند تا اين آقايان در همين محدوده كه مدتهاست اين قيمت را ثابت نگه داشته اند خريد كنند. و الان معلوم مي شود كه چرا ثباغ چند ماه است كه رشد نمي كند چون دست هاي كثيف و نامرد پشت آن بوده از نحوه اطلاع رساني كاملا" مشهود است .
        ودر آخر اطلاعيه پوشش سود ثباغ با كمي رنگ و لعاب اعلام شده و اين گزارش پوشش ديگر براي سهامداران آن كه سود آن 8 ماه ديگر پرداخت خواهد شد و سودي هم كه مي دهند رقم 15 تومان است چه فايده دستشان درد نكند.
        البته بعد از خريد خودشان همه چيز مثبت خواهد شد مي گيد نه پس منتظر باشيد.

و نيز
        بنده دم خروس را باور كنم يا قسم حضرت ... در آخر از سهامداران حقيقي خواهش مي كنم روز مجمع گرد هم آييم جواب اين ابلهان را بدهيم اگر جرات داشتند سود كمتر از 70 تومان را تصويب كنند. موفق باشيد.

نظر

• axy
          ستاره دار(21)
          • Jul 2012
          • 692

جناب میثم این افکار رو من فکر میکنم فقط به ذهن شما خطور کرده و جملاتتان واقعا منطق ضعیفی داره و کاملا غیر حرفه ایه .

ثباغ و آ س پ پارسال هم میزان سود تقسیمی خودشونو پایین پیشنهاد دادن ولی هر دو تقسیم حد اکثری داشتن .

اگه با پیشبینی ثاخت توجه کنید تقسیم 90 درصدی برای این دو سهم هم برای امسال و هم سال آینده در نظر گرفته .

از طولانی بودن زمان مجمع تا واریز سود هم مشخصه که شرکت خودش میدونه باید پول زیادی به سهامدارا بده .

نظر

• irany2
            عضو عادی
            • Dec 2010
            • 150

من از خود شرکت پرسیدم گفت بین 70 تا75 تومن تقسیم سود داریم

نظر

• omid_7sin
              عضو عادی
              • May 2012
              • 131

آقا شلوغ نکنین من میرم جلسه مجمع براتون خبر میارم

نظر

• rajabnejad
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 4331

پوشش 12 ماهه «ثباغ»+تقسیم سود

ثباغ با سرمایه 80 میلیارد تومنی در گزارش 12 ماهه منتهی به 31 شهریور 91 توانسته 100 درصد آخرین سود پیش بینی شده اش یعنی 79 تومان را به طور واقعی پوشش دهد.برای سال آتی نیز در اولین پیش بینی 93 تومان اعلام کرده است

مجمع شرکت قرار است روز چهارشنبه 22 آذرماه سال جاری برگزار شود که پیشنهاد هیئت مدیره تقسیم 20 درصد ( 16 تومان) سود خالص می باشد.این در حالی ست که شرکت در سال گذشته 195 تومان از سود 1966 ریالی اش را تقسیم کرده بود البته با سرمایه 25 میلیارد تومانی.شایان ذکر است قرار است سود تقسیمی امسال نیز از خرداد ماه سال 92 بین سهامدارانش پرداخت شود
                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• memr
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 771

آقا اینکه میگن 20 درصد میدیم خیلی از شرکتها اینجوری هستن فعلا نمیخوان ریسک کنن مثل کرمانشاه که قرار بود 10 درصد سودشو بده هفته پیش گفت 90 درصد میده پس زیاد جای نگرانی نداره....

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

امروز از ترس تقسیم سود پایین خیلی ها فروختند
                    شرکت امسال 70 تومن تقسیم سود داره ( امور سهام شرکت )

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

در اصل توسط memr پست شده است View Post
                      آقا اینکه میگن 20 درصد میدیم خیلی از شرکتها اینجوری هستن فعلا نمیخوان ریسک کنن مثل کرمانشاه که قرار بود 10 درصد سودشو بده هفته پیش گفت 90 درصد میده پس زیاد جای نگرانی نداره....
                      با سلام

البته بعید به نظر می رسه که شرکتهای ساختمانی سود بالایی تقسیم کنند

من چون خودم در شرکت ساختمانی کار می کنم می دونم که واقعا" امسال وضعیت بسیار بحرانی برای همه شرکتهای ساختمانی هست و همه کارفرمایان هیچ پولی برای پرداخت به آنها ندارند : از شرکت نفت گرفته تا وزارت مسکن و تامین اجتماعی و وزارت بهداشت و ...

به احتمال قوی در مجمع همه شرکتهای ساختمانی عنوان خواهد شد که برای سرمایه گذاریهای جدید و ... سود را نیاز دارند و پول کمی تقسیم خواهند کرد

وگرنه وضعیت ثباغ و آ س پ که نزدیک مجمع می باشند نباید این چنین باشد و در این قیمتها معامله شوند.

متاسفانه گرانی همه مصالح ساختمانی فشار فراوانی را بر شرکتها تحمیل کرده است
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• axy
                        ستاره دار(21)
                        • Jul 2012
                        • 692

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                        با سلام

البته بعید به نظر می رسه که شرکتهای ساختمانی سود بالایی تقسیم کنند

من چون خودم در شرکت ساختمانی کار می کنم می دونم که واقعا" امسال وضعیت بسیار بحرانی برای همه شرکتهای ساختمانی هست و همه کارفرمایان هیچ پولی برای پرداخت به آنها ندارند : از شرکت نفت گرفته تا وزارت مسکن و تامین اجتماعی و وزارت بهداشت و ...

به احتمال قوی در مجمع همه شرکتهای ساختمانی عنوان خواهد شد که برای سرمایه گذاریهای جدید و ... سود را نیاز دارند و پول کمی تقسیم خواهند کرد

وگرنه وضعیت ثباغ و آ س پ که نزدیک مجمع می باشند نباید این چنین باشد و در این قیمتها معامله شوند.

متاسفانه گرانی همه مصالح ساختمانی فشار فراوانی را بر شرکتها تحمیل کرده است
                        بله صحبت شما درسته ولی ثباغ و آ س پ دو شرکت زیر مجموعه یک شرکت ساختمانی بزرگتر به نام ثاخت هستند که از نظر نقدینگی واقعا مشکل داره و با وجود افزایش سرمایه اقدام به فروش دو بلوک 40 درصدی از این دو سهم ارزشمندش کرد و دلیلش هم نیاز به نقدینگی اعلام کرد .

شما مطمئن باشید اگه تمام سو تقسیم نشه دست کم 90 درصد تقسیم خواهد شد .

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

در اصل توسط axy پست شده است View Post
                          بله صحبت شما درسته ولی ثباغ و آ س پ دو شرکت زیر مجموعه یک شرکت ساختمانی بزرگتر به نام ثاخت هستند که از نظر نقدینگی واقعا مشکل داره و با وجود افزایش سرمایه اقدام به فروش دو بلوک 40 درصدی از این دو سهم ارزشمندش کرد و دلیلش هم نیاز به نقدینگی اعلام کرد .

شما مطمئن باشید اگه تمام سو تقسیم نشه دست کم 90 درصد تقسیم خواهد شد .
                          با سلام

انشاء الله که همینطور خواهد شد و زضایت سهامداران حقیقی جلب خواهد شد

در هر صورت من نظرمو گفتم و تا حدود زیادی هم به عدم تقسیم سود بالا معتقدم

به نظر من هم امکان بسیار بسیار کمی داره که 90 درصد تقسیم بشه

زمان همه چیز را ثابت خواهد کرد و نه من می تونم دقیقا" بگم چقدر سود تقسیم میشه و نه جنابعالی و نه حتی امور سهام

ولی اونچه که از خریدهای این روزها مشخصه و وضعیت بحرانی قیمت مصالح ساختمانی و وضعیت بحرانی شرکتهای ساختمانی عدم تقسیم سود بالا را نشان می دهد

همه چیز در روز مجمع مشخص خواهد شد دوست من

موفق و سلامت و تندرست باشی

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

سرمایه گذاری سپه وارد 1% شد

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

در گروه ساختمانی دیروز باغمیشه با سرمایه 80میلیارد توماني در گزارش 12 ماهه منتهی به 31 شهریور 91 توانسته 100 درصد از آخرین سود پیشبینی شده یعنی 79 تومان را به طور واقعی پوشش دهد. اين شركت برای سال آتی نیز در اولین پیشبینی 93 تومان سود اعلام کرده است.

همچنين مجمع باغميشه در حالي قرار است روز چهارشنبه 22 آذرماه سال جاری برگزار شود که پیشنهاد هیات مدیره تقسیم 20 درصد ( 16 تومان) سود خالص است.

این در حالی است که شرکت در سال گذشته 195 تومان از سود 1966 ریالی را با سرمایه 25 میلیارد تومانی تقسیم کرده بود.

در ظاهر قرار است سود تقسیمی امسال نیز
                              از خرداد ماه سال 92 بین سهامداران پرداخت شود.

منبع : دنیای اقتصاد

نظر

• axy
                                ستاره دار(21)
                                • Jul 2012
                                • 692

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                                سرمایه گذاری سپه وارد 1% شد
                                امروز هم اضافه کرده .

نظر

در حال کار...
                                X