شهر سازي و خانه سازي باغميشه ( ثباغ )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

مدیر مالی باغمیشه: قیمت مسکن افزایش می یابد

نمابورس، شرکت ها_ شرکت شهرسازی و خانه سازی باغمیشه در حال حاضر مشغول به اجرای 35 پروژه فعال در زمینه ساختمان سازی است که زمان لازم برای اجرای این پروژه ها 5 ساله در نظر گرفته شده است.

فرشی مدیر مالی شرکت شهرسازی و خانه سازی باغمیشه در گفتگو با خبرنگار نمابورس در خصوص پروژه های در حال اجرایشرکت عنوان کرد: این شرکت در حال حاضر مشغول اجرای 35 پروژه است که این پروژه ها در مناطق متفاوت جغرافیایی از جمله شهر تبریز و اردبیل قرار گرفته لازم به ذکر است زمانبدی این پروژه ها 5 ساله می باشد.
    وی در خصوص برنامه آتی شرکت افزود: شرکت به دنبال خرید زمین های جدید برای ساخت یک شهرک ویلایی می باشد و از آنجا که شهر تبریز از اقلیم مساعدی برخوردار است، این شهرک نیز در اطراف شهر تبریز قرار خواهد گرفت.
    فرشی در رابطه با کاهش 60 درصدی سود هر سهم پس از کسر مالیات نسبت به سال گذشته گفت: در سال جاری شرکت با افزایش سودآوری نسبت به سال گذشته مواجه بود اما از آنجا که با افزایش سرمایه تعداد سهام شرکت نیز افزایش یافت سبب شد تا سود هر سهم پس از کسر مالیات با کاهش مواجه شود.
    وی با اشاره به این نکته که احتمال تعدیل سود وجود دارد افزود: از آنجا که مسائل برون سازمانی و درون سازمانی مختلفی بر سودآوری شرکت اثر گذار می باشند و با توجه به اینکه قراردادهای شرکت 5 ساله است و اکنون 2سال از اجرای آنها می گذرد اطلاعات شرکت نیز به روز خواهند شد.
    مدیر امور مالی شرکت شهرسازی و خانه سازی باغمیشه با اشاره به تأثیر گذار بودن نوسانات ارزی بر صنعت ساختمان سازی اظهار داشت: افزایش نرخ ارز سبب شد تا قیمت مصالح ساختمانی به طور میانگین رشد 57 درصدی را تجربه کنند و در نتیجه بهای تمام شده ساختمان افزایش یافت این در حالی است که سرمایه گذاران نیز به دلیل بازدهی بالای طلا و ارز به سوی این بازارها روی آورده و در نتیجه تمایل بازار برای سرمایه گذاری در صنعت ساختمان در سال گذشته با کاهش چشم گیری روبرو شد.
    وی ادامه داد: صنعت ساختمان همیشه با نوسان همراه بوده اما از آنجا که بازار ارز به سمت ثبات پیش رفته و افزایش قیمت برای ساختمان در سال جاری همسان با نرخ تورم در نظر گرفته شده، به نظر می رسد که سرمایه گذارانی که پیش تر در بازار ارز و طلا سرمایه گذاری می کرده اند، سال جاری سرمایه خود را از این بازار ها خارج و به بازارهایی با اطمینان بیشتر همچون ساختمان وارد کنند که این موضوع نیز افزایش تقاضا و قیمت را موجب خواهد شد، اما به دلیل محدودیت قدرت خرید مردم افزایش قیمت با شیبی ملایم اتفاق خواهد افتاد.
    فرشی با اشاره به این که شرکت شهرسازی و خانه سازی باغمیشه همواره خود را باشرایط اقتصادی و سیاسی کشور وفق داده ، افزود: شرکت شهرسازی و خانه سازی باغمیشه از لحاظ درون سازمانی هیچ مشکلی ندارد و از آنجا که این شرکت از مدیریت اقتضایی برخوردار می باشد همانگونه که در گذشته نیز نشان داده توانایی تطبیق با شرایط مختلف سیاسی و اقتصادی را نیز دارا می باشد.
    وی در پایان با اشاره به اینکه پیشنهاد هئیت مدیره جهت تقسیم سود20درصد است، گفت: شرکت باغمیشه یک شرکت ساختمانی به شمار می آید که برای ادامه فعالیت خود نیاز به تأمین مالی دارد به همین جهت هیئت مدیره تصمیم به تقسیم 20درصد از سود شرکت را گرفته است اما باید منتظر تصمیم نهایی مجمع ماند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• memr
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 771

وی با اشاره به این نکته که احتمال تعدیل سود وجود دارد افزود: از آنجا که مسائل برون سازمانی و درون سازمانی مختلفی بر سودآوری شرکت اثر گذار می باشند و با توجه به اینکه قراردادهای شرکت 5 ساله است و اکنون 2سال از اجرای آنها می گذرد اطلاعات شرکت نیز به روز خواهند شد

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

این ثباغ چقدر تقسیم میکنه به نظرتون؟؟ قبلا قرار بود 70 تومن تقسیم کنه ........الان در گزارش فعالیت هیات مدیره شده 20 درصد سود خالص !!!!!!

نظرتون چیه؟
        ///

نظر

• axy
          ستاره دار(21)
          • Jul 2012
          • 692

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          این ثباغ چقدر تقسیم میکنه به نظرتون؟؟ قبلا قرار بود 70 تومن تقسیم کنه ........الان در گزارش فعالیت هیات مدیره شده 20 درصد سود خالص !!!!!!

نظرتون چیه؟
          مینیممش 70 تومنه .

این حقوقیا بیخود نیست چند روزه دارن اساسی میخرن .

پارسال هم حقوقی ها مخصوصا همین وسپه قبل مجمع اقدام به خرید میکردن .

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط axy پست شده است View Post
            مینیممش 70 تومنه .

این حقوقیا بیخود نیست چند روزه دارن اساسی میخرن .

پارسال هم حقوقی ها مخصوصا همین وسپه قبل مجمع اقدام به خرید میکردن .

نکنه 15 -16 تومن تبیشتر تقسیم نکنن؟؟

حالا تا اخر وقت ببینیم پایین تر میدن ........چون امروز بسته میشه دیگه..
            ///

نظر

• axy
              ستاره دار(21)
              • Jul 2012
              • 692

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              نکنه 15 -16 تومن تبیشتر تقسیم نکنن؟؟

حالا تا اخر وقت ببینیم پایین تر میدن ........چون امروز بسته میشه دیگه..
              انشاالله که خوب میدن چون اینا به دلیل افزایش سرمایه اخیر مشکل نقدینگی نباید داشته باشن و ثاخت هم 715 ریال تو صورت های مالیش برای ثباغ دیده .

ولی هر چیزی ممکنه .

دیر دادن سود ها هم باید به خاطر تقسیم سود بالا باشه .

اگه حقوقی ها بذارن آخر وقت رو 260 میشه برداشت .

نظر

• ميثم ميثم
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 71

خبر از تبريز
                تبريك به سهامداران صبور ثباغ تقسيم سود 74 تومان

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

در اصل توسط ميثم ميثم پست شده است View Post
                  خبر از تبريز

با سلام
                  من هم تبریک می گم به سهامداران ثباغ
                  آقا از این به بعد به حرف بعضی افراد بی اطلاع گوش نخواهم داد
                  آقا سهم ساختمانی ندارد می اد تند تند از سهام ساختمانی بد تعریف می کنه
                  مجمع امسال سود تقسیم نخواهند کرد
                  وضع امسالشون خرابه
                  p/e پایین نشون می ده وضعشون خرابه
                  و....

آقا خوب شد 30 % جوگیر آقایون شدم و 30% ثباغمو مفت 267 تومان مفروختم
                  آقایون ببینند چقدر سود تقسیم کرد باز هم خدا را شکر همه را نفروختم

نظر

• جواد مهرابی
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 543

در اصل توسط ميثم ميثم پست شده است View Post
                    خبر از تبريز
                    سلام میثم

تبریک بابت فباهنر ...

منبع؟؟؟؟؟؟
                    بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                      با سلام
                      وضع امسالشون خرابه
                      و....

جناب شفاف سازی عزیز، هنوز فرصت خرید ا س پ هست... همین وضعیت و به مراتب بهترش در مورد آ س پ خواهد بود چون خیلی زودتر از ثباغ پرداخت می کنه سودش رو
                      من هر روز منفی باشه اضافه می کنم
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

با سلام
                        وضع امسالشون خرابه
                        و....

به قول بابک عزیز صبر می کنیم تا مجامع
                        اولین مجمع (ثباغ ) که عالی بود حدود 30% تقسیم سود
                        ما که 230 تومان شکارش کرده بودیم حال منتظر بازگشائی آن هم هستیم اگر همان 230 باز بشه = سود مجمع می شه رایگان حالا هر وقت سود رو بده خدا بده برکت 35 درصد در عرض دو ماه
                        وقتی می گوییم قیمت ثباغ - ثتران - ثشرق و آس پ مفت هستش بیراهه نگفتیم منتظر مجامع بعدی نیز می مانیم
                        موفق باشید
                        خب پست اولی که توسط شما در همین تاپیک زده شده ( پست شماره 609) ، کاملا " مشخصه که منظورتان با من بوده است.

از قدیم گفتن: ادب مرد به از دولت اوست

در ضمن من مخالف بحث کارشناسی نیستم ولی از توهین و کنایه متنفرم.

خب می پردازیم به محاسبه سود :

قیمت خرید شما 230 تومان است ، در حالیکه حداقل قیمت روز آخر قبل از بازگشایی ثباغ 2650 ریال بوده است و شما که میگویید سهم را 230 تومان خریدید ، این قیمت مربوط به ماه شهریور سال 1391 است !!!

حال شما بیشتر سود کرده اید که از شهریور این سهم را نگه داشته اید یا افرادی که نقد هستند و سهمهای خوب را شکار می کنند!!

فردی که در روزهای آخر و فرضا" در کمترین قیمت 265 تومان سهم را بخرد ، آیا خواب پولش طوری است که سود کافی بکند؟؟

فرض کنیم اصلا" عدد شما که میگید 230 تومان باز گشایی میشه باز نشه .

حال اصلا" فرض کنیم 270 تومان بازگشایی بشه . اینطوری حساب کنم شما راضی میشید؟؟

محاسبه سود با بازگشایی 270 تومان :

خب کسی که حداقل قیمت در روز پایانی یعنی 265 تومان خریده و 74 تومان هم سود در زودترین موعد یعنی ماه خرداد 92 بهش بدن ( توجه کنید گفتم ماه خرداد 92 ، در حالیکه شما در نوشتتون گفتید 35 درصد در عرض 2 ماه!!!)
                        میشه بفرمایید این دو ماه را از کجا در آوردید ؟ و 35 درصد رو؟؟ شما از شهریور ماه خریدید

خب از روز 20 آذر تا 20 خرداد چند ماه میشه؟ میشه 6 ماه

خب 270 تومان قیمت زمان بازگشایی با 74 تومان میشه 344 تومان که کل سودش میشه 30 درصد سود
                        خب توی 6 ماه میشه ماهی 5 درصد سود

حال سود شما رو حساب کنیم :

9 ماه از زمان خرید شما تا موعد پرداخت ، سودتان میشه 50 درصد سود که تقسیم بر 9 ماه که میشه ماهی 5.5 درصد سود !!!!!!!

من که به شخصه با استرتژی که دارم به این سود راضی نیستم یعنی ماهی 5 درصد

حالا شما اگر راضی هستید ، خب به خود شما مربوط می شود.

من همیشه نقد هستم و منتظر شکار سهم خوب هستم و با دو روز سود خوب گرفتن خارج میشم و به ماهی 5 درصد قانع نیستم .

بحث من سر خوابیدن پول است و من در اگثر مجامع شرکت نمی کنم و پولم را از سر راه نیاوردم که بخواهم ماهی 5 درصد سود کنم!!

با تشکر
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• ".احسان."
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2676

جناب بابك 52 عزيز
                          من حاضرم ماهي 5% سود كنم، به نظر سود فوق العاده اي است، اگر بشود.
                          سود 5 درصد ماهيانه يعني شما ساليانه با سود سود حدود 80% درصد سود كرده ايد....
                          و در عرض 10 سال سرمايه شما 350 برابر خواهد شد. يعني اگر 10 ميليون تومان داشته باشيم، بعد از 10 سال بدون تغيير و برداشت از سود، سرمايه مان 3 ميليارد و نيم خواهد شدو
                          آيا به نظر ما سود كمي است؟
                          من كه به 5% سود در ماه قانع هستم.....
                          خيلي سخت است، 5% در ماه.....
                          آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                          کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                            جناب بابك 52 عزيز
                            من حاضرم ماهي 5% سود كنم، به نظر سود فوق العاده اي است، اگر بشود.
                            سود 5 درصد ماهيانه يعني شما ساليانه با سود سود حدود 80% درصد سود كرده ايد....
                            و در عرض 10 سال سرمايه شما 350 برابر خواهد شد. يعني اگر 10 ميليون تومان داشته باشيم، بعد از 10 سال بدون تغيير و برداشت از سود، سرمايه مان 3 ميليارد و نيم خواهد شدو
                            آيا به نظر ما سود كمي است؟
                            من كه به 5% سود در ماه قانع هستم.....
                            خيلي سخت است، 5% در ماه.....
                            با سلام

بله شاید از دید شما خوب باشد

ولی اگر حتی به توصیه افراد وارد در این سایت و سبدهای مسابقات کمی دقت فرمایید ، سودتان در حدود ماهی 10 درصد خواهد شد.

به نظر من مسابقات سایت بورسی فقط یه نوع مسابقه نیست و می شود به بهترین وجه از معرفی سهام سود برد.

افراد تکنیکالیست ماهر در این سایت هستند که مایل هستند ستاره کسب کنند و سبد می دهند

کافی است سبدهای آنها را بررسی کنید و با تحقیق خریداری تا سود خوب نمایید

من متاسفانه تکنیکال بلد نیستم ولی با بررسی سهام خوب معرفی شده در مسابقات و سوال از مابقی دوستان تکنیکالیست و کنترل همه سبدهای مسابقات بازدهی های خوبی در واقعیت میگیرم.

مثلا" همین امروز من بانک سینا موفق شدم بخرم که در تاپیک پیشنهاد خرید هم گفتم

خب این نوع سهم خریدن سودش بیشتره یا اینکه ماهیی 5 درصد!!

همیشه همه اخبار و تاپیکها را دنبال کنید ، مسئولیت خرید و فروش هر فردی با خود خویش است

ولی میتوان از تجربیات دیگر دوستان استفاده کرد ، کما اینکه خود من نیز برای خرید 1 سهم از چندین نفر سوال می پرسم.

پرسیدن عیب نیست دوست من . سود بالا کردن هنر است.

موفق باشید
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                              با سلام

بله شاید از دید شما خوب باشد

ولی اگر حتی به توصیه افراد وارد در این سایت و سبدهای مسابقات کمی دقت فرمایید ، سودتان در حدود ماهی 10 درصد خواهد شد.

به نظر من مسابقات سایت بورسی فقط یه نوع مسابقه نیست و می شود به بهترین وجه از معرفی سهام سود برد.

افراد تکنیکالیست ماهر در این سایت هستند که مایل هستند ستاره کسب کنند و سبد می دهند

کافی است سبدهای آنها را بررسی کنید و با تحقیق خریداری تا سود خوب نمایید

من متاسفانه تکنیکال بلد نیستم ولی با بررسی سهام خوب معرفی شده در مسابقات و سوال از مابقی دوستان تکنیکالیست و کنترل همه سبدهای مسابقات بازدهی های خوبی در واقعیت میگیرم.

مثلا" همین امروز من بانک سینا موفق شدم بخرم که در تاپیک پیشنهاد خرید هم گفتم

خب این نوع سهم خریدن سودش بیشتذه یا اینکه ماهیی 5 درصد!!

همیشه همه اخبار و تاپیکها را دنبال کنید ، مسئولیت خرید و فروش هر فردی با خود خویش است

ولی میتوان از تجربیات دیگر دوستان استفاده کرد ، کما اینکه خود من نیز برای خرید 1 سهم از چندین نفر سوال می پرسم.

پرسیدن عیب نیست دوست من . سود بالا کردن هنر است.

موفق باشید
                              نمي گويم، كه نمي شود در برهه اي حتي بيشتر از 10% سود كسب كرد.
                              در همين دو ماه و نيم گذشته از بورس حدود 100% سود كسب كرده ام....
                              و شايد تا 4 5 ماه آينده بتوانم اين روند رو ادامه بدهم، اما بحث من سر اين است، اين روندي نيست كه بتوان روي بازار حساب كرد.
                              در صورتيكه سود را سر شكن كنيم، بازدهي هاي منفي رو نمي شود در نظر نگرفت....
                              در مجموع اگر بازار يا كسب و كاري كه بتواند سود 5% ماهيانه بدون تغيير در زمان داشته باشد، پيشنهاد بدهيد، با تمامي سرمايه به آن بازار شيفت خواهم كرد.
                              موفق باشيد
                              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                                خب پست اولی که توسط شما در همین تاپیک زده شده ( پست شماره 609) ، کاملا " مشخصه که منظورتان با من بوده است.

از قدیم گفتن: ادب مرد به از دولت اوست

در ضمن من مخالف بحث کارشناسی نیستم ولی از توهین و کنایه متنفرم.

خب می پردازیم به محاسبه سود :

قیمت خرید شما 230 تومان است ، در حالیکه حداقل قیمت روز آخر قبل از بازگشایی ثباغ 2650 ریال بوده است و شما که میگویید سهم را 230 تومان خریدید ، این قیمت مربوط به ماه شهریور سال 1391 است !!!

حال شما بیشتر سود کرده اید که از شهریور این سهم را نگه داشته اید یا افرادی که نقد هستند و سهمهای خوب را شکار می کنند!!

فردی که در روزهای آخر و فرضا" در کمترین قیمت 265 تومان سهم را بخرد ، آیا خواب پولش طوری است که سود کافی بکند؟؟

فرض کنیم اصلا" عدد شما که میگید 230 تومان باز گشایی میشه باز نشه .

حال اصلا" فرض کنیم 270 تومان بازگشایی بشه . اینطوری حساب کنم شما راضی میشید؟؟

محاسبه سود با بازگشایی 270 تومان :

خب کسی که حداقل قیمت در روز پایانی یعنی 265 تومان خریده و 74 تومان هم سود در زودترین موعد یعنی ماه خرداد 92 بهش بدن ( توجه کنید گفتم ماه خرداد 92 ، در حالیکه شما در نوشتتون گفتید 35 درصد در عرض 2 ماه!!!)
                                میشه بفرمایید این دو ماه را از کجا در آوردید ؟ و 35 درصد رو؟؟ شما از شهریور ماه خریدید

خب از روز 20 آذر تا 20 خرداد چند ماه میشه؟ میشه 6 ماه

خب 270 تومان قیمت زمان بازگشایی با 74 تومان میشه 344 تومان که کل سودش میشه 30 درصد سود
                                خب توی 6 ماه میشه ماهی 5 درصد سود

حال سود شما رو حساب کنیم :

9 ماه از زمان خرید شما تا موعد پرداخت ، سودتان میشه 50 درصد سود که تقسیم بر 9 ماه که میشه ماهی 5.5 درصد سود !!!!!!!

من که به شخصه با استرتژی که دارم به این سود راضی نیستم یعنی ماهی 5 درصد

حالا شما اگر راضی هستید ، خب به خود شما مربوط می شود.

من همیشه نقد هستم و منتظر شکار سهم خوب هستم و با دو روز سود خوب گرفتن خارج میشم و به ماهی 5 درصد قانع نیستم .

بحث من سر خوابیدن پول است و من در اگثر مجامع شرکت نمی کنم و پولم را از سر راه نیاوردم که بخواهم ماهی 5 درصد سود کنم!!

با تشکر

جناب بابک عزیز
                                عرض ارادت خالصانه ما را پذیرا باشید
                                بطور حتم تحلیل های فنی و کارشناسی شما باب میل من و سایر دوستان هست
                                بی شک سوئ تفاهم شده من خدا نکرده به خود جرات توهین به شما و سایر عزیزان نخواهم داد.

چند نکته :
                                1- اگر دوستان نقد هستند و سهم خوب شکار می کنند جای هیچ بحثی نیست و باید مورد تحسین همگان باشد
                                ولی به اجبار نام دو سهم غمارک و غشهر می اورم می دانم که بیشتر اساتید سایت هم در ضرر آن گرفتارند پس همیشه همه نقد نیستند و همیشه هم سود نمی کنند
                                پس سود این سهم از سر ما هم زیاد است.
                                2- بخش اعظم سهم من در گروه های فلزی - معدنی - پترو متمرکز است قرار بر این نیست سود همه گروهها همتراز باشند برخی از سهمها مثل کرماشا - شپدیس - فولاد و ... به ترتیب 100 - 70 و 100 درصد در سود یم
                                3 - من گفتم سود مجانی هر موقع پرداخت خواستند پرداخت کنند بکنند خوب در شهریور 230 بخری و آذر همون قیمت بفروشی می شود سه ماه (یک ماه من اشتباه کردم تاریخ دقیق خرید حساب نکردم ) نه 6 ماه
                                4- اینکه شما به 5 درصد در ماه راضی نمی شی یا به 35 درصد ( 74 = 32% * 230 ) در عرض سه راضی نمی شی برای من قابل هضم نیست
                                5 ماه اول سال که بازار سرتاسر منفی بود همه در ضرر - به فرض نقد بودن ودر کف خریدن هم بازهم ضرر می کردی چون بازار کف نداشت همه در ضرر بودند ولی شما انموقع به 5 % در ماه راضی نمی شدید؟؟؟؟؟

5- دوست عزیز 2 - 3 ماه است که بازار مثبت مثبته مطمئن باشید در سهام فلزی - پترو - معدنی همه بالای 50 درصد در سودند و این چیز تازه ای نیست

بازهم تشکر می کنم ضمن معذرت خواهی از ما دلگیر مباش

نظر

در حال کار...
                                X