مهندسي نصير ماشين ( خنصير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : مهندسي نصير ماشين ( خنصير )

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سلام

پیشنهاد بررسی خنصیر برای خرید.

یا علی
    سلام
    پیشنهاد خوبی بود...
    =======
    الان هم فکر کنم یواش یواش دارد پیشنهاد خرید خوب می شود.
    =======
    یک مسئله ای که هست فروش 400 هزار تایی حقوقی امروز بود. که به احتمال قوی از وابستگان دلیران پارس بود و تمام کرد...
    از چند حال خارج نیست: یا خود دلیران پارس هم شروع می کند به عرضه که از نماد خارج شود یا وانمود می کند به عرضه و از نماد خارج شدن یا در نماد می ماند.
    =======
    به هر حال یک چیز واضح است و آن اینکه اگر یک کسی بخواهد از نمادی به صورت سنگین خارج شود تمایل دارد نماد را صف خرید کند و راحت از نماد خارج شود!
    ولی معمولا وقتی که در صف فروش عرضه صورت می گیرد قصد و غرضی در کار است... و به نظر می رسد دلیران در اینجا می خواهد قیمت را پایین بکشد... پس این یک بخش از صورت مسئله که مشخص شد. برویم ببینیم باقی قسمت های مسئله را هم می توانیم حل کنیم؟ یا نه؟
    =======
    بخش دوم قضیه یکی از حقیقی ها است که از قبل سهامدار عمده بود (مدت ها...) و داشت تقریبا از نماد خارج می شد ولی الان با ولع دارد اضافه می کند!
    نشان می دهد که این سهامدار قیمت را ارزنده می داند و از آنجا که خیلی قدیمی است به احتمال قوی ارزش شرکت را خوب می داند و آینده ی شرکت را تخمین می زند...
    =======
    بخش بعدی قضیه چند سهامدار عمده دیگر می باشند که همگی فامیلی هایشان پوررکنی است و من پی گیر بودم قبلا خوب جمع می کردند (در هنگام افت بازار) ولی از وقتی دلیران آمد دیگر خرید نداشتند
    =======
    بخش دیگر تاخیر یکی دو ماهه در گشایش نماد می باشد که به خاطر دیر ارسال شدن گزارش است و این به مدیریت مالی شرکت و مدیریت شرکت بر می گردد.
    =======
    بخش اصلی قضیه هم همان 23 هزارتا دانه فروش خساپا است که در قیمت بالا می خواهد بفروشد و در قیمت پایین فروشنده نیست... اگر اشتباه نکنم تقریبا در 6000 ریال می خواست شروع کند به فروش که به پول الان می شود سهمی 4000 ریال. و نکته ی دیگرش هم این بود که چرا خرد عرضه کرد و بلوکی در قیمت بالاتر عرضه نکرد؟
    چرا این بخش خیلی مهم است؟
    برای اینکه با تغییر مدیریت سایپا، این شرکت در صدد بر آمده است بسیاری از اموالش را بفروشد تا لنگ نقدینگی نماند و زیر دین وام بانکی نرود و قیمت محصولاتش را کاهش بدهد و رقابتی سازد و حاشیه سودش را بالا ببرد و از این جور حرف ها...
    الان در خنصیر خساپا از 4000 ریال می خواست شروع کند به فروش... آنها هم آدم های دست و پا بسته ای نیستند... دو دو تا چهارتاهایشان شروع فروش را اینجا محاسبه کرده...

پس اگر خریدار و فروشنده ی عمده ای برای این نماد باشد این دو تا رقمی که اعلام کردیم یک جور هایی حکم دو تا کف برای قیمت هر سهم را پیدا می کند. یعنی 2680 ریال و 4000 ریال.
    که هر دو از نظر نموداری هم مقاومت و حمایت محسوب می شوند. پس ما باید ببینیم یکی به این 2680 چطور واکنش نشان می دهد و یکی هم به 4000 ریال. اگر 2680 را شکست معلوم می شود شمشیر را از رو بسته اند و می خواهند خون و خون ریزی به راه بیاندازند و جدی هستند... اگر هم 4000 ریال را بشکند معلوم است خریدار می خواهد سهام خساپا را به صورت خرد ازش بخرد...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام
      یک مقدار مشکوک تر شد...
      فروش دلیران در خنصیر و فروش خنصیر در خفناور
      توافقی پنهان برای بدبخت کردن ما؟؟؟؟ یا برای خوشبخت کردن ما؟؟؟
      ===========
      یک مقدار اوضاع احوال برای کوتاه مدت (و حتی میان مدت) درهم برهم شده است... هر چند بلند مدت شرکت همچنان عالی است...
      اگر دلیران در این نماد فعالیت نکند فکر نکنم حقوقی دیگری حالا حالا ها پیدا بشود و زیر سهم را بگیرد و جمعش کند...
      به شخصه ممکن است نقد کنم تا اوضاع مشخص شود. البته من هیچ وقت در جو منفی عادت ندارم بفروشم... به علاوه افت زیادی الان داشته... و بیشتر به نظر فرصت خرید می رسد!
      نمی دانم.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• رهـــا
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 342

دیروز یـه پـله از صف فروش بـرداشتم منتظر امروز بودم که .... نماد رو مشکوک بستن....
        اصلا چـه بـازو بـستنی بـود الله واعلم
        در مجموع نـظـرم روش مثبته ..پـتانسیل بـازی حقوقی روسهم را داره....

نـماد و باز کنند معما راحتر حل میشه...
        شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط رهـــا پست شده است View Post
          دیروز یـه پـله از صف فروش بـرداشتم منتظر امروز بودم که .... نماد رو مشکوک بستن....
          اصلا چـه بـازو بـستنی بـود الله واعلم
          در مجموع نـظـرم روش مثبته ..پـتانسیل بـازی حقوقی روسهم را داره....

نـماد و باز کنند معما راحتر حل میشه...
          سلام
          بسته بودنش به خاطر این بوده که یک باره یک میلیون و چهارصد هزار تا (یا دو برابرش) خفناور فروخته و از این جهت بیش از 20 درصد سودش افزایش پیدا کرده... (که البته به نظر من اهمیتی ندارد)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• رهـــا
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 342

به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي مهندسي نصير ماشين با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1395/12/30 بدون محدوديت نوسان قيمت با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشند. مديريت عمليات بازار

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي مهندسي نصير ماشين با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1395/12/30 بدون محدوديت نوسان قيمت با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشند. مديريت عمليات بازار
              سلام؛
              امروز چه کاره بودی؟ خریدی؟ فروختی؟
              ========
              حقوقی 34 هزار تا فروخت.
              ========
              من هم هزار و خورده ای فروختم تعداد سهامم رند شود. (به خاطر افزایش سرمایه تعدادش به هم خورده بود)
              آمدم دم آخری یک مقدار دیگر بفروشم که این قدر دست دست کردم زمان گذشت...
              ========
              من می خواهم یواش یواش (پله ای) بفروشم...
              فروش حقوقی یک مقدار من را دچار ابهام کرده... نمی توانم احتمالات را به خوبی کنار هم بنشانم و فضا را برای خودم شفاف ببینم. و کلا
              استراتژی ام این است که در ابهام از نماد خارج شوم. (راستش را بخواهید الان ناراحتم چرا لحظه ی آخر نتوانستم بفروشم)
              ========
              امروز حقوقی در خفناور خریدار بود!
              به احتمال هشتاد درصد خنصیر نیست و به احتمال زیاد دلیران است... دیگر خفناور هم مثل ثاژن مالکیتش رفت دست دلیران... همین جوری جمع بزنیم بیش از نیمی از شرکت الان به نام دلیران است که به احتمال بسیار قوی ته مانده سهم خنصیر هم می رسد به دلیران...
              ممکن است یک بار دیگر به خاطر همین موضوع خنصیر تعدیل بدهد و باز و بسته شود...
              ========

تا چه پیش آید و میلش به که باشد...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• رهـــا
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 342

سلام از ما ، استاد
                بزرگ تـرا میگفتن تـو کـار بـورس " هـمیشه پـشیمـونید ". پـس سـعـی کـنید " بـرنـده پـشیمان " بـاشیـد...
                قصـه ما شد...امـروز متوسط 3350فروختم.خدا خیرشون بده ....پـشیمونم دو روز پیش 3050 توصف فروش چـرا بیشتر بر نداشتم....
                ولی فکر میکنم فردا بشه شیرینتر فروخت . اساسآ دلیران حقوقی لارژیه یه تریپ سر ثـاژن 400 به 600 بـاهاشوت هم سفره بـودم..
                امروز مطمعن شدم یه تـوافق شیک بین "ملث که شما فرمـودید دلیران خفناور خنصیر" انجام شـده ....
                دلیل فروشم هم اول بدهی به کارگزار برای باما که خریذ کردم . خاهن و شراز باید میدادم . خاهن رو دلم نیومد . شراز و منفی میخریدند زورم آمد..
                یهو خنصیر باز شد و فدا کاری کرد...
                رصد خفناور و خنصیر ( بـدور از پـتانسیل های داخلی )و (((( بـدلیل تـحـرک حقوقـی)))) دور از سـود و هیجان نـیست ... از اون رنج کشیدنهای 10درصدی

استاد درس داریم پس میدیم ... میفرماید من که راضی شده ام رزق مقرر شده را ... نکشم ناز گـدایان تـوانـگر شده را....

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام از ما ، استاد
                  بزرگ تـرا میگفتن تـو کـار بـورس " هـمیشه پـشیمـونید ". پـس سـعـی کـنید " بـرنـده پـشیمان " بـاشیـد...
                  قصـه ما شد...امـروز متوسط 3350فروختم.خدا خیرشون بده ....پـشیمونم دو روز پیش 3050 توصف فروش چـرا بیشتر بر نداشتم....
                  ولی فکر میکنم فردا بشه شیرینتر فروخت . اساسآ دلیران حقوقی لارژیه یه تریپ سر ثـاژن 400 به 600 بـاهاشوت هم سفره بـودم..
                  امروز مطمعن شدم یه تـوافق شیک بین "ملث که شما فرمـودید دلیران خفناور خنصیر" انجام شـده ....
                  دلیل فروشم هم اول بدهی به کارگزار برای باما که خریذ کردم . خاهن و شراز باید میدادم . خاهن رو دلم نیومد . شراز و منفی میخریدند زورم آمد..
                  یهو خنصیر باز شد و فدا کاری کرد...
                  رصد خفناور و خنصیر ( بـدور از پـتانسیل های داخلی )و (((( بـدلیل تـحـرک حقوقـی)))) دور از سـود و هیجان نـیست ... از اون رنج کشیدنهای 10درصدی

استاد درس داریم پس میدیم ... میفرماید من که راضی شده ام رزق مقرر شده را ... نکشم ناز گـدایان تـوانـگر شده را....
                  سلام؛ اختیار دارید؛ پیش عزیزانی چون شما شاگردی می کنیم @};-
                  =============
                  دلیران تو هر سهمی حقوقی لارژی نیست! رفت تو غاذر بعد گیر کرد... یک نصفه پا پس کشید و یک نصفه دیگر پیش.... الان هم دقیقا معلوم نیست وضعش چیست و کلا از وقتی که دلیران آمد در غاذر سهامداران بدبخت شدند :d
                  تو
                  وبیمه هم دقیقا می گفتند همین کار را کرده و گند زده به قیمت و تو صف فروش فروخته و یک مدت صف فروش ایجاد کرده و ...
                  البته این تنها مشکل نیست... مشکل اصلی اینجا است که اگر یک روزی این حقوقی لارژ دلش بخواهد از نماد برود بیرون چه؟ (توافق و ...) دیگر حقوقی لارژی پشت خنصیر نخواهد بود... این خساپای بی بخار و فلان فلان شده هم عمرا آبی ازش برای کسی گرم شود...
                  =============
                  این حرفی که زدید خیلی به دلم نشست
                  من که راضی شده ام رزق مقرر شده را ... نکشم ناز گـدایان تـوانـگر شده را.... @};- @};- @};- @};- @};- @};-
                  متاسفانه بنده در خرید و فروش هایم خیلی خیلی مته به خشخاش می گذارم که دقیقا دقیقا در کف بخرم و در سقف بفروشم... و همین امر موجب می شود گاهی کل داد و ستد و زمانی که گذاشته ام را از دست بدهم و ...
                  ولی اگر زیاد حول نشوم و حرص نخورم و به «
                  رزق مقرر شده» راضی باشم، با یک سود معقولی همین خنصیر را می دهم یواش یواش برود و خدا را هم شکر می کنم.
                  =============
                  میانگین خرید من 2000-2100 ریال است و حدود 150 روز است که از اولین خرید کوچکم پیش از مجمع سالیانه با این نماد هستم. (الان یادم افتاد چه قدر حالت بدی بود هر روز در منفی های اعصاب خورد کن یک مقدار کم از این نماد می خریدم :(( و به خودم در همین جستار دلداری می دادم که این نماد بنیادی است و یک روز بالاخره یک نفر می آید بلندش می کند...)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• رهـــا
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 342

درود بر دوست بزرگوارم که خیلی برای این سهم زحمت اطلاعاتی کشیدید ...=D>
                    ولی مدل کار من بیشتر از یک هفته با سهمی نمی مانم مگر اینکه صف خریدش اجازه فروش نـده../:.yead.:/

امروز تقریبا به نقد نزدیک شدم دلیل هم تو کانالای تلگرام خبر از عرضه اولیه چکاپا برای هفته دیگه آمده
                    پـس اگه خبر رسمی بشه از ملت عشق عرضه اولیه ، هرچی بخوایم بخریم ارزانتر میشه خرید=))

در هر حال چـه بـا سهم چـه بـی سهم، امید وارم شـاداب و تـندرست باشید.../:.Heart.:/

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سلام

همان طور که بارها گفته بودم بالاخره خساپای فلان فلان شده دارد از این شرکت خارج می شود.
                      هر چند این رویداد را به فال نیک می گیرم. اما من هم خارج خواهم شد تا تکلیف این حقوقی بی اثر تعیین شود. (آمدیم و همه اش را خواست خرد خرد در بازار عرضه کند! پدر سهم را در می آورد)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

اطلاعات و صورت‌های مالی 12 ماهه منتهی به 1394/12/29 (حسابرسی نشده)

12 ماهه 94 نسبت به 93 :

1- فروش : 16 درصد کاهش
                          2- سود ناخالص : 7 درصد کاهش

3- سود عملیاتی : 40 درصد کاهش
                          4- سود خالص : 30 درصد کاهش

5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 12 ماهه : 175 ریال

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

12 ماهه 94 نسبت به 93 :

مقدار تولید : 21.09 درصد کاهش

مقدار فروش : 19.45 درصد کاهش

مبلغ فروش : 15.96 درصد کاهش

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1394/12/29

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                              از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 14:00 روز یکشنبه مورخ 1395/04/20 درمحل ضلع غربي مجموعه ورزشي آزادي بلواردهکده -هتل المپيک برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :
                              استماع گزارش هیئت‌ مدیره و بازرس قانونی.
                              تصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1394/12/29
                              انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
                              انتخاب روزنامة کثیر‌الانتشار
                              تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
                              تعیین پاداش هیئت مدیره
                              سایر موارد
                              توضیحات:

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

شركت مهندسی نصیر ماشین (سهامي‌عام)
                                نماد : خنصیر كد : 19-30-34

موضوع : خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه

بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت مهندسی نصیر ماشین (سهامی‌عام) در تاریخ 30/04/95 تشکیل شد. خلاصه تصمیمات مجمع به‌شرح ذیل می‌باشد:

1) صورت‌های مالی سال مالی منتهی به 29/12/94 شرکت مورد تصویب قرار گرفت.
                                2) تقسیم سود نقدی هر سهم به مبلغ 18ریال تصویب گردید.
                                3) پاداش هیئت‌مدیره به‌مبلغ 47میلیون ریال به طور ناخالص تصویب گردید.
                                4) موسسه حسابرسی کاربرد تحقیق و موسسه حسابرسی آیین تراز آریا به ترتیب به عنوان بازرس قانونی و حسابرس اصلی و علی البدل شرکت برای سال مالی 95 انتخاب گردید.
                                5) روزنامه‌‌ ابرار اقتصادی به‌عنوان روزنامه‌ کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های شرکت انتخاب گردید.
                                6) حق حضور اعضای غیر موظف هیات‌مدیره ماهانه مبلغ 7,500,000 ریال به صورت ناخالص تعیین گردید.

نظر

در حال کار...
                                X