کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خنصیر به نظر من از مفت هم مفت تر شده از بازار جا مانده سهم باید بالای 900 تومان باشد نه این قیمت.فقط یک پول قدرتمند بیاد پشتش رشد شارپ می تواند بکند بهترین سهم بازار شتوکا تا بالای 600 تومان رفت بعد خنصیر 290 تومان!!!!!!!!فقط باید بازار همراهی کند تا 200 درصد جای رشد دارد حداقل به نظر من.من که از امروز خریدم.یک حقوقی مثل لفاف ها بیاد روی سهم راحت تا بالای 900 تومان بردش به نظر من.
[COLOR=#0000ff][B]توصیه ای به خرید یا فروش یا نگهداری هیچ سهمی ندارم[/B][/COLOR]
بتواند برود بالای 350 تومان رشدش شارپ می شود.این سهم همیشه شارپ بوده رشدهاش.وقتی ترمز ببرد دیگه رفته بالا.بهترین سهم در حال حاضر همین خنصیر است.یادش بخیر شتوکا هم در معاملاتش یک مدت در جا زد ولی وقتی رفت بالا دیگه رفت.
[COLOR=#0000ff][B]توصیه ای به خرید یا فروش یا نگهداری هیچ سهمی ندارم[/B][/COLOR]
من ایستاده بودم حوالی 2200 ریال تا 1800 ریال وارد این نماد شوم...
این جور که دوستان می گویند و پول گویا پشت سهم گذاشته اند و یک سهامدار بالای یک درصد جدید وارد شده و ... به نظر می رسد به نقطه ی مناسب ورود ما نرسد ;)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
من ایستاده بودم حوالی 2200 ریال تا 1800 ریال وارد این نماد شوم...
این جور که دوستان می گویند و پول گویا پشت سهم گذاشته اند و یک سهامدار بالای یک درصد جدید وارد شده و ... به نظر می رسد به نقطه ی مناسب ورود ما نرسد ;)
بورسی جان ما آمدیم در بورس سود کنیم هیچ وقت نمی شود در کمترین قیمت خرید و دقیقا گرانترین قیمت فروخت.باید از روند استفاده کرد به نظر بالای 350 تومان برود به احتمال بسیار زیاد تا 650 تومان خواهد رفت و بعد اگز هنوز قدرت داشته باشد و عبور کند تا 900 تومان هم می تواند برود.قدرت پول در بازار حرف آخر می زند.هیچ وقت یادم نمی رود برای 20 تومان اختلاف از سود سنگین سمگا جا ماندم و فقط حسرتش ماند بعد به این نتیجه رسیدم همین که روند را درست تشخیص دادی باید خرید و برای کمی بالا و پایین قیمت زیاد وسواس به خرج نداد.سهم روند خوبی گرفته آن هم در شهریور ماه که هر ساله برای بورس جالب نبوده.ولی با همه شرایط نشان داده که آهسته و پیوسته و با برنامه حرکت می کند.کسی که در این شرایط با پول سنگین وارد سهمی می شود برای 20 یا 30 درصد سرمایه خود را وارد نمی کند.این سهم به احتمال بسیار بالا به هدف خواهد رسید.
موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه
با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 87,166,420,000 ریال به مبلغ 127,166,420,000 ریال از محل آورده نقدی سهامداران ،سود انباشته به منظور تامين ساختار مالي و جبران نقدينگي و خريد ماشين آلات جهت تجهيز خط توليد که در تاریخ 1395/06/21 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.
با تصمیم دوستان برای هماهنگ بودن بیشتر سهامداران خنصیر تصمیم به تشکیل گروه گرفته شد.سهامداران خنصیر را دعوت می کنیم تا به گروه بپیوندند.همه سهامداران خنصیر را در سایتهای دیگر و کانالها و گروههای تلگرامی از تشکیل گروه سهامداران خنصیر با خبر کنید.سپاس از همه دوستان
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1395/12/30 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت مهندسي نصير ماشين طی نامه شماره مورخ 1395/07/25 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1395/12/30 با سرمایه 87,166 میلیون ریال مبلغ 491 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
تعدیل مثبت 21.8 درصدی پیش بینی سود سالیانه و پوشش 47 درصدی سود در 6 ماهه
لازم به توضيح است عمده دليل تعديل بودجه سال 1395 در دوبخش عملياتي و غير عملياتي قابل توضيح ميباشد .
دربخش عملياتي با توجه به مديريت صحيح توليد و افزايش بهره وري و کاهش در بهاي تمام شده توليد به روند مثبت سودآوري اين بخش ايجاد گرديد.
همچنين مديريت سربار اداري نيز بخش قابل ملاحضه اي در اين تغييرات داشته است .
قیمت امروز سهم میشه 237...با 34 سود بعد افزایش سرمایه.... ....23 درصد انباشته...23 درصد اورده.....تا چند روز اینده مجوزش میاد......تو واچ باشه ضرر نداره....معمولا سهم هایی که تقدم اندکی دارن بازی قشنگی بعده مجمع دارن..مثل بالبر.....قیمت امروز 327...با سود حدود 50 تومانی....و...افزایش سرمایه ایی شیرین و..در دسترس
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
قیمت امروز سهم میشه 237...با 34 سود بعد افزایش سرمایه.... ....23 درصد انباشته...23 درصد اورده.....تا چند روز اینده مجوزش میاد......تو واچ باشه ضرر نداره....معمولا سهم هایی که تقدم اندکی دارن بازی قشنگی بعده مجمع دارن..مثل بالبر.....قیمت امروز 327...با سود حدود 50 تومانی....و...افزایش سرمایه ایی شیرین و..در دسترس
امیدوارم خریده باشید:.thumbsupsmileyanim
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سلام
تازگی ها دقیقا معلوم نیست چه خبر است؟ پیشتر نماد خیلی واضح و روشن کار می کرد... الان دقیقا معلوم نیست چه به چه است؟
این حقوقی جدید -یعنی صندوق تجربه ایرانیان- هم معلوم نیست مال کی است؟ و به نظر می رسد کوتاه مدت خرید و فروش می کند و روی نمادهایی که تو دهن مردم افتاده کار می کند... و شاید یک مقدار روحیات سفته بازی هم داشته باشد...
============
آن 7 میلیون حجمی که نماد زد خیلی مشکوک بود...
بیشتر احتمال می دهم یک عده خالی کرده باشند... و الان عواقبش دارد معلوم می شود...
شاید هم دارد بازگشت می کند به قیمت شکسته شده... یعنی همان سقف 10 ساله اش که تازه شکسته بود... تا برود در اوج... همان اوجی که فکر می کردیم بعد ها باید شروع کند...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر