مهندسي نصير ماشين ( خنصير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : مهندسي نصير ماشين ( خنصير )

سلام
    هر چند هنوز هم می گویم از نظر تکنیکالی این سهم خیلی خیلی خیلی خطرناک به نظر می رسد ولی یک سری علائم خوب هم مبنی بر مناسب شدن تکنیکالی دارد می رسد:

توضیح: فیبوی 23 درصد در نمودار تعدیل شده می شود فیبوی 38 درصد
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/09/30, 17:59.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام

کف سه قلو شود و حمایت نشکند صلوات بفرست...

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35715

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت مهندسي نصير ماشين طی نامه شماره مورخ 1394/07/29 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 55,000 میلیون ریال مبلغ 290 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

پوشش 47 درصدی سود در 6 ماهه

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

به زودی آمار ارائه شده در صورت های مالی را بررسی می کنم، در ابتدا یک چیزی که در نگاه اول به چشمم خورد و جالب به نظر آمد، آمار EF7 بود که طبق پیش بینی به خوبی بالا رفته، ان شاء الله که باز هم بالا برود.
          هیمن طور یک نگاه سریع انداختم هزینه های مالی هم به جای اینکه کاهش پیدا کرده باشد افزایش پیدا کرده بود! باید بررسی کرد دید برای چه این اتفاق افتاده و البته منتظر گزارش حسابرسی شده بود.
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/10/21, 14:48.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

یک کانال نزولی جدید ایجاد شده و الان در کف کانال هستیم
            به نظرم از این کانال می تواند بیرون بیاید
            هنوز واگرایی در مکدی ممکن است.
            همین طور آر اس آی همچنان روی 30 درصد ایستاده.
            و همچنان سهم فروشنده ای قوی ندارد.
            همین طور می توان گفت همچنان تراز فیبو شکسته نشده.
            ریسک تکنیکال همچنان بالا است ولی احتمال صعود خوب هم در نماد هست.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

مقایسه صورت های ارائه شده برای سال 94 در مقایسه با سال 93:
              سود پیش بینی شده:
              327 ریال سال قبل
              290 ریال امسال

میزان فروش
              101261 سال قبل
              127792 امسال

بهای تمام شده کالای فروش رفته
              88339 سال قبل
              111811 امسال

سود هر سهم (6 ماهه)
              112 سال قبل
              135 امسال

میل لنگ پیکان
              10000 سال قبل
              1770 امسال

میل لنگ پژو
              7500 سال قبل
              1000 امسال

میل سوپاپ پراید
              14000 سال قبل
              5000 امسال

میل لنگ ef7

22000 سال قبل
              42000 امسال

جالب اینجا است که با توجه به اینکه تعداد فروش و تعداد تولید حدودا 15 درصد کاهش پیدا کرده ولی مبلغ فروش 25 درصد افزایش پیدا کرده.
              چرا؟
              آیا وضع سایپا-ایران خودرو خوب شده که پول داده اند؟ شاید خودرو سازان جنس را نسیه گرفته اند... شاید خنصیر صورت سازی کرده... به هر حال خیلی جای تعجب دارد.
              همین طور باید در نظر داشت که خرید و مصرف مواد اولیه به میزان 25 درصد در شرکت افزایش پیدا کرده (که این آمار با آمار تعداد تولید جور در نمی آید! بالاخره خرید و مصرف مواد اولیه برای چه بوده؟)

چیزی که من دنبالش بودم همین تولید ef7 بود که الحمد لله آمارش دو برابر شده. همین.
              فقط می ماند که دولت در عمل از خودروسازان حمایت کند.
              نکته: پیش بینی تولید میل لنگ پراید به نظر می رسد در گزارش مناسب (یا حتی زیاد) دیده شده ولی آمار تولید میل لنگ ef7 به نظر می آید کم دیده شده. منتظر MRP ایران خودرو می مانیم. (به شخصه خوش بینم)
              آمار قطعه یدکی ها هم اصلا خوب نیست. نمی دانم چرا. در صورتی که این نباید ربطی به بحران خودرویی ها داشته باشد.

در کل فکر کنم بهترین گزارش را در بازار همین خنصیر داد.

=================
              پی نوشت:
              پروژه محمود آباد قم هم به نظر می آید فعلا روی هوا باشد. 10 میلیارد ریال هزینه برای آن انجام شده و 10 میلیارد ریال دیگر نیاز دارد ولی چند سال است که به همین شکل مانده. و مداوم درصد پیشرفت پروژه را در پیش بینی های هر سال 65 درصد مشاهده می کنیم. (و البته اثر سود آوری آن را 73 درصد)

پیش بینی تقسیم سود نیز مثل هر سال 50 ریال درج شده. (که در عمل یک سال می شود 40 ریال و یک سال می شود 200 ریال)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

دو موج شماری به صورت خودکار توسط نرم افزار elwave توسط جناب kazu :
                اولی روزانه و دومی ساعتی است.

اختلاف من و این نرم افزار سر موج 5 یا 3 بزرگ است. که البته نمی دانم موج 1 اش را کجا در نظر گرفته...
                خیلی جالب است که نرم افزار 5 موج را موج I حساب کرده و این افت (از اوج سال 92 تا الان را) موج اصلاحی II حساب کرده (که الحق و الانصاف تا فیبو 62 درصد هم آمده و از نظر زمانی هم می تواند موج دو باشد) و اگر این طور باشد باید منتظر یک موج توووووووووووووووپ شماره ی III باشیم که البته مدت زمانی اش بالای یک سال خواهد بود ولی در عوض چنان شیبی و چنان قدرتی خواهد داشت که تمام اعصاب خوردی ما از این بازار افتضاح را جبران خواهد نمود...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت مهندسي نصير ماشين طی نامه شماره مورخ 1394/07/29 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 55,000 میلیون ریال مبلغ 290 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

پوشش 47 درصدی سود در 6 ماهه

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده) اصلاحیه

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت مهندسي نصير ماشين طی نامه شماره مورخ 1394/07/29 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 55,000 میلیون ریال مبلغ 166 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

تعدیل منفی 42.7 درصدی پیش بینی سود سالیانه و پوشش 81 درصدی سود در 6 ماهه

دلایل تغییر اطلاعات واقعی دوره منتهی به 31/06/1394 نسبت به اطلاعات قبلی (حسابرسی نشده)

با توجه به بحران اقتصادي در صنعت خودرو اين شرکت درخواست MRP جديد از شرکتهاي مگاموتور و ساپکو را ارئه نموده است و منتظر دريافت پاسخ ميباشد که به محض دريافت به اطلاع سهامدارن محترم ميرساند .

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده) اصلاحیه

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت مهندسي نصير ماشين طی نامه شماره مورخ 1394/07/29 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 55,000 میلیون ریال مبلغ 166 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

تعدیل منفی 42.7 درصدی پیش بینی سود سالیانه و پوشش 81 درصدی سود در 6 ماهه

دلایل تغییر اطلاعات واقعی دوره منتهی به 31/06/1394 نسبت به اطلاعات قبلی (حسابرسی نشده)

با توجه به بحران اقتصادي در صنعت خودرو اين شرکت درخواست MRP جديد از شرکتهاي مگاموتور و ساپکو را ارئه نموده است و منتظر دريافت پاسخ ميباشد که به محض دريافت به اطلاع سهامدارن محترم ميرساند .
                    سلام دوستان،

این هم از خنصیر بنده که به نظر می رسد گند زده! laughingsmiley

البته این تعدیل مسخره دو معنی بیشتر ندارد: یا اینکه هیئت مدیره شرکت قصد دارند قیمت سهم را بکشند پایین (که درش حتما منافعی دارند) یا اینکه چند روز پیش حواسشان به کم کردن آمار نبوده و الان یادشان افتاده...

چون از گزارش این طور بر می آید که هنوز MRP جدید نرسیده. پس این تعدیل منفی ربطی به MRP ندارد.

پس با این اوضاع و احوال ممکن است من سهمم را بفروشم. البته نه الان، بلکه وقتی رفت بالاتر.

==================

اما گزارش حالت مسخره ای دارد... پوشش سود 81 درصدی خیلی مسخره است!:D:^o
                    یعنی از قرار معلوم -طبق گزارش- می خواهند یک ماه دیگر کار کنند و بعد تعطیل کنند بروند چند ماه بعدش بیایند و سودی که در 7 ماه به دست آمده تقسیم کنند! (در ضمن در این چند ماه پول کارگر و کارمند و ... را هم بدهند!)
                    عجب!

فکر نمی کردم مدیریت شرکت همچین آدم هایی باشند...

================

پیش بینی تولید میل لنگ پراید را از 360 هزار قطعه به 180 هزار قطعه رسانده اند.
                    پیش بینی تولید میل سوپاپ پراید را از 50 هزار به 8 هزار رسانده اند!!!
                    پیش بینی تولید ef7 هم که در گزارش قبلی و در این گزارش خیلی خیلی بدبینانه در نظر گرفته شده...
                    یعنی یکم دیگر (در حد 10-20 هزار قطعه دیگر) شرکت تولید خواهد کرد و از آن به بعد ماشین ها را خاموش می کنند و کارگران را می فرستند خانه با حقوق و مزایا و پاداش و عیدی!
                    (در ضمن من احتمال زیادی می دهم میزان تولید و فروش شرکت خیلی بیشتر از این گزارش باشد- یعنی 80 درصد را شما بکنید 100 درصد. یکی از کسانی که از نزدیک با شرکت آشنا است به صورت ضمنی به من گفته بود)

آخر آقای مدیر مالی، آقای مدیر عامل ... این کار درست است؟ این کار بازی دادن قیمت سهم نیست؟
                    درست هنگامی که خودرویی ها شروع به حرکت مثبت کردند سهم را با گزارش بد بستید؟

به هر حال همان طور که گفتم از دو حال خارج نیست، یا اینکه آقایان می خواهند بازی کنند و ما را بازیچه خودشان قرار داده اند، یا اینکه وضع تولید خودرو از گزارش قبل تا الان یکباره تغییر کرد.
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/11/01, 17:35.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

هیچ حرفی هم از دریافت مطالبات نیست...
                      البته یک مقدار خیلی کم هزینه های مالی شرکت کم شده یعنی از 10110 میلیون ریال رسیده است به 7391 میلیون ریال که اگر این اختلاف را ضربدر 4 کنیم (یعنی بهره ی وام را 25 درصد گرفته باشیم) می شود 11 میلیارد ریال کاهش بدهی.
                      اگر خاطرتان باشد وعده ی این را من قبلا داده بودم! (بدون هیچ گونه اطلاعاتی از داخل شرکت) ان شاء الله باقی این 7400 میلیون ریال نیز یک روز به صفر برسد. همین یک قلم تاثیر مثبت 50 ریالی روی سود هر سهم دارد! که در این گزارش خراب از چشم پنهان می ماند.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

درآمد حاصل از سرمایه گذاری ها نیز به نظر می رسد مربوط به کاهش شدید سود شرکت روان فناور (خفناور) باشد که این شرکت هم دقیقا کار خنصیر را کرده.

درآمد های متفرقه را هم کاهش داده اند. (یعنی این طور به نظر می آید که بخشی از گزارش نبوده که بدبینانه نگاه نشده باشد...)

چرا می گویم گزارش بدبینانه حساب شده؟

به آمار تولید میل لنگ پیکان نگاه کنید:
                        از 6000 قطعه پیش بینی گزارش قبلی رسیده به 1800 قطعه پیش بینی این گزارش!

خوب یک نفر نیست بیاید بگوید عزیز من، مدیر خوب، حسابدار گرامی... مگر پیکان هم الان تولید می شود و مگر تولید پیکان الان با مشکل مواجه شده و مگر منتظر MRP ایران خودرو در خصوص تولید پیکان هستید که پیش بینی تولید میل لنگ پیکان را پایین آورده اید؟؟؟؟
                        پیکان که تولید نمی شود و مطمئنا این آمار باید آمار قطعه یدکی باشد... این را برای چه پایین آورده اید؟

پس معلوم می شود که چه؟

معلوم می شود که یک جای کار می لنگد...

یعنی حسابساز عزیز... این رسمش نبود...

من خیلی به مدیریت شرکت خوش بین بودم و به نظرم آدم پاکی می رسیدند ولی این گزارش نشان می دهد هیئت مدیره خنصیر با سهامداران یک رنگ نیستند. و بیشتر از اینکه آمار را نشان دهد دارد آمار را می سازد...
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/11/01, 17:57.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

توضیح شرکت در خصوص گزارش:

البته توضیح بدی نیست...
                          ولی از این می ترسم که بخواهند سهم را نگه دارند تا وضع بازار -به خصوص خودرویی ها- خراب شود و بعد هنگام بازگشایی یک مقدار زیادی بگذارند برای فروش و بخواهند این گونه سهم را بکشند پایین...

البته هر چند این کار بسیار محتمل است ولی خطر زیادی هم برایشان دارد...

اگر تعداد زیادی بگذارند برای فروش ممکن است یک باره مقدار زیادی از آن توسط بازار بلعیده شود!
                          توجه کنید که خنصیر کلی مطالبات و انباشته و قابلیت سود سازی دارد... (هر چند بخش زیادی اش را در گزارش آخر پنهان کرده اند)

اگر خاطرتان باشد چند وقت قبل یک نفر (یا چند نفر) یک باره 300 هزار سهم را گذاشت برای فروش و سهم را صف فروش کرد و 250 هزار تا را هم نگه داشت در صف فروش... ولی در عرض چند دقیقه بازار به سمت آن عرضه حجیم حمله کرد و به طرفة العینی آن 250 هزار تا را بلعید...

فکر کنم کم نباشند کسانی که دوست داشته باشند با چند تا ده میلیون تومان صاحب یک صندلی هیئت مدیره ی شرکتی بورسی با 200 نفر کارمند و بازار فروش 270 میلیارد ریالی شوند! (البته 270 میلیارد ریال به صورت بدبینانه است و من فکر می کنم بازار فروش همان 360 میلیارد ریال است) (ای بسا طرف تنها با پاداش هیئت مدیره بتواند سالانه 10 درصد سود کند!!! دی)
                          کل ارزش بازار شرکت می شود 130 میلیارد ریال! یعنی یک دوم یا یک سوم بازار فروش شرکت!
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mohamad123
                            ستاره دار(5)
                            • Jan 2013
                            • 1171

دور و بر 265 تا 270 تومان یه حمایت داره .
                            اللهم عجل لولیک الفرج.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

خدا بگویم چه کارشان کند...
                              بر هر چه مدیر دزد مال حرام خور است لعنت.
                              ==========
                              کسی هم حاضر نیست با همچین وضع مدیریتی سفارش بالای 2000 ریال بگذارد.
                              یعنی به همین راحتی 30 درصد از سرمایه ما کم کردند.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام

امروز برای اولین بار در یکی دو ماه اخیر 2 درصد مثبت خورد.
                                جالب است که حقوقی در نقش فروشنده ظاهر شده! باید ببینیم کدام حقوقی بوده... فکر کنم از وابستگان به هیئت مدیره بوده و برای زهر چشم گرفتن و پایین کشیدن قیمت سهم این کار را کرده اند...
                                از طرف دیگر 102 هزار تا خرید انجام گرفته! باید ببینیم چقدر زور دارد.

اگر کسی پول داشته باشد فکر کنم خرید خنصیر یکی از بهترین گزینه ها باشد . چرا که در حال حاضر که مدیران شرکت (به نظر می رسد) می خواهند سهم را بکشند پایین حتما دست و دلبازی خواهند کرد و مقدار زیادی سهم در قیمت مناسب عرضه خواهند کرد! به علاوه خنصیر خیلی افت کرده . +به علاوه اینکه انباشته و مطالبات خیلی خوبی دارد +و نیز شرکت روی پا است و بدهی سنگین، زیان انباشته، وام های کمر شکن و امثالهم ندارد. +کلا شرکت های قطعه سازی با اندک بهبود وضع خودرویی ها به خوبی گین می دهند +ارزش بازار شرکت نسبت به دارایی های شرکت بسیار کم است (در حقیقت پولی که می دهد چند برابر آش گیرش می آید) ،چند برابر ارزش بازار شرکت میزان فروش شرکت است، چند برابر ارزش بازار شرکت میزان دارایی های شرکت است، خنصیر جزء کوچکترین شرکت های بورس است و با 160 میلیارد ریال می توان کل شرکت را خرید در حالی که دست کم دویست نفر آدم در آن مشغول به کار هستند! (برای اینکه حجم شرکت دستمان بیاید گفتم) ... البته این برای کسی است که بخواهد وارد هیئت مدیره شرکت شود و دید بلند مدت داشته باشد...

با دید نوسان گیری هم فکر کنم عالی باشد... چون سهم خشک است هر نوع معاملات واقعی و سوری می توان روی سهم انجام داد و آن را بالا برد و خالی کرد... ولی باز برای کسی که پول داشته باشد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X