کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود بر محسن عزیز؛
برای این موج 5-2 ظرف زمانی میشه تعیین کرد؟ و اینکه هدف 5-5 چند خواهد بود با این اوصاف؟! 5-3 که باید خیلی خوب رشد داشته باشه قاعدتا...
جناب مختاری یه کم بعید به نظر میرسه،آخه اصلا با بنیادی سهم جور در نمیاد،راستش حتی با بررسی تکنیکال خودمم جور در نمیاد(البته من هیچی از موج شماری بلد نیستم،فقط روند ها و اندیکاتور ها و فیبو و ...)!حقیقتش با توجه به استادی شما در موج شماری،ترس افتاد تو جونم!با این پافشاری که من بر تحلیلم از فولاد 350 تومنی کردم یه وقت کسی ضرر نکنه!!!
اگه یه بازه ی زمانی هم برای این افت و بازگشتش بدید خیلی ممنون میشم!
فولاد با توجه به بنیادی که داره به نظرم بعیده که زیره 320 تومن بره
کفه سهم در بدترین شرایط 320 تومن هست
مگر ی اتفاق غیر منتظره سیاسی بیفته
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
جناب مختاری نهایت اصلاح فولاد در بدترین شرایط 320 به نظرم خواهد بود
280 یعنی p/e سهم میشه 3 تازه با سود 78 تومنی سهمی که تا پایان سال 100 تومن میسازه 280 واقعا بعیده!
با توجه به این سقوط تا 280 شما شاخص کل را چند در نظر می گیرید؟
با این سقوط شاید شاخص 1000 واحد حتی بیشتر بریزه و یهجورایی بورس به کما میره دوباره!
مرسی.
درود بر دوستان عزیز؛
دقت داشته باشید که اهداف تکنیکال که اساتید می فرمایند خدشه ای به بنیادی سهم وارد نمی کنه اما یکی مثل من حاضره برای حدود 80 درصد سود طی 7 ماه سهمی مثل فولاد رو نگه داره در سبد فارق از نوسانات و یک نفر انقدر سود کافی نیست براش و زمان امهیت بیشتری داره و تعویض می کنه سهم رو و دوباره سوار میشه. برای مثال مطمئتنا فردی مثل جواد عزیز (آریو) قطعا وقتی قولاد رو انتخاب کردند حتی الان که فروختند باز هم مترصد ورود هستند در قیمت های پایین تر اما استراتژی من برای سهم هایی مثل فولاد کاهش میانگینه
در مورد بازه ی زمانی پایان نزولی که مطرح کردم، چیز زیادی نمیشه گفت (بین 1 تا 3 ماه آینده)
در مورد استفاده از سایر روشها تکنیکال در مورد فولاد : واگرایی منفی در rsi و نیز وضعیت میانگین متحرک های 4،9،18 روزه تاییدکننده ی نزولن
در مورد عدم تطابق نزول با وضعیت بنیادی: باید این سوال رو پرسید که کدوم تحلیل بنیادی ای وقتی فولاد 190 بود،صحبت از صعودش میکرد ؟ گمانم اقلا در مورد روند های کوتاه مدت نباید استناد به بنیاد سهم ها کرد
در مورد تشکیل مثلث در موج 2 ،راستش تا اونجا که من متوجه شدم موسسان موج شماری ، احتمال چنین پدیده ای رو ناچیز میدونن
درود بر دوستان عزیز؛
دقت داشته باشید که اهداف تکنیکال که اساتید می فرمایند خدشه ای به بنیادی سهم وارد نمی کنه اما یکی مثل من حاضره برای حدود 80 درصد سود طی 7 ماه سهمی مثل فولاد رو نگه داره در سبد فارق از نوسانات و یک نفر انقدر سود کافی نیست براش و زمان امهیت بیشتری داره و تعویض می کنه سهم رو و دوباره سوار میشه. برای مثال مطمئتنا فردی مثل جواد عزیز (آریو) قطعا وقتی قولاد رو انتخاب کردند حتی الان که فروختند باز هم مترصد ورود هستند در قیمت های پایین تر اما استراتژی من برای سهم هایی مثل فولاد کاهش میانگینه
درسته یاسر جان ...غیر ممکنه چشم از فولاد بردارم ....به نظر خودم با ایجاد جو منفی احتمالی که ایشالا این جو ایجاد نشه ...میشه به پی به ای 4 سهم فکر کرد ...
فولاد بهترین سهم بازاره و قطعا اصلاحش جنبه سیستماتیک داره و تا حدود خیلی خیلی کم اصلاح موقتی دلار اما سود اعلامی فولاد قطعا تحقیق پیدا میکنه
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
قبل از هر چیز از جناب مختاری عزیز بابت ارائه موج شماری بسیار خوبشان تشکر ویژه دارم .
با توجه به سه اصل مهم موج شماری که حتما در نمودار باید در نظر گرفته بشه که این سه اصل برابر 1: قیمت 2 : زمان و 3 مومنتوم می باشد این موج شماری را ارائه میکنم .
در موج شماری زیر اگر به الیوت اسیلاتور و یا مکدی استاندارد نگاهی کنیم میبینیم در تمام امواج در تایم دیلی و هفتگی بیشترین پیک مربوط به موج صعودی اخیر می باشد پس موجی که در ان قرار داریم به احتمال 80 درصد موج 5 نیست .
من سهم را در ریز موج 4 از 1 از سه بزرگ میبینم و انتظار یک های دیگر برای تکمیل ریز موج انتهایی را از این سهم دارم .
به هر حال این نظره بنده بود و میتونه اشتباه باشه و مبنای خرید و فروش قرار نگیرد.
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
در مورد بازه ی زمانی پایان نزولی که مطرح کردم، چیز زیادی نمیشه گفت (بین 1 تا 3 ماه آینده)
در مورد استفاده از سایر روشها تکنیکال در مورد فولاد : واگرایی منفی در rsi و نیز وضعیت میانگین متحرک های 4،9،18 روزه تاییدکننده ی نزولن
در مورد عدم تطابق نزول با وضعیت بنیادی: باید این سوال رو پرسید که کدوم تحلیل بنیادی ای وقتی فولاد 190 بود،صحبت از صعودش میکرد ؟ گمانم اقلا در مورد روند های کوتاه مدت نباید استناد به بنیاد سهم ها کرد
در مورد تشکیل مثلث در موج 2 ،راستش تا اونجا که من متوجه شدم موسسان موج شماری ، احتمال چنین پدیده ای رو ناچیز میدونن
محسن جان اما در فولاد 190 تومنی واقعا بنیادی اعتقاد به ارزنده بودن سهم داشت ...
یعنی سرمایه گذار یا میباست در اون بازه زمانی فولاد میخرید یا میبایست از بازار خارج میشد و نظاره گر میبود ...
الانم بازار میگه ... فولاد چه اصلاح کنه ...چه اصلاح نکنه ارزنده است ...
ممکنه اصلاح زمانی باشه ممکنه قیمتی ....
دوستان میخواستم نظرتونو در مورد این نمودار و تحلیل از فولاد بدونم
تحلیل یکی از دوستان هست که ازش خواستم با شما به اشتراک بذارم
ممنونم
تقدم و تاخر شکل ها رو شاید اشتباه گذاشته باشم
مهمترین نکته هماهنگی الگوهای کلاسیک و هارمونیک و تشکیل الگوهای بی نظیر ABCD و گارتلی ایده آل و رسیدن به هدفشون هست!
تو شکل اول خطوط مقاومت و حمایت کلاسیک و هدف هاشون نشون داده شده. در شکل دوم الگوی بی نظیر و قدرتمند گارتلی و در شکل سوم رسیدن به فیب 1.618 هست!
نظر