کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من در چند روز گذشته نظر خود را گفته ام.
مجددا تکرار مي کنم.
هر کسي رييس جمهور شود بورس رشد مي کند .حتي اقاي جليلي.
چرا؟
1-چون اولا در بودجه کل کشور دولت مي بايست از محل فروش شرکتها در بورس 30هزار ميليارد تومان کسب درامد کند لذا هر رييس جمهوري بيايد بايد به بورس بها بدهد.
2-هر کسي رييس جمهور شود اگر به خيابان حافظ يعني بورس بها ندهد چهار راه استانبول يعني دلار بازي و دلال بازي و سکه بازي و ماشين بازي و ساختمون بازي تمام استخوانهاي اقتصاد و رييس جمهور را خرد و له خواهد کرد.همان کاري که در دولت فعلي رخ داد.
3-همه نامزدها از روحاني گرفته تا قاليباف و رضايي و ولايتي و.....به بازار سرمايه و هدايت نقدينگي به بورس و اصل 44 اعتقاد دارند.
4-اگر هر رخدادي باعث افزايش دلار شود سود شرکتهاي بورسي بالا خواهد رفت و بورس بيشتر رونق خواهد گرفت.
5-فرق امدن روحاني با سايرين در اين هست که با امدن روحاني بازار ممکنه حتي 3تا پي به اي بگيره و لي با بقيه 2تا پي به اي.مثلا پي به اي فولاد رشد ميکنه و ميشه 8 و قيمتش 1000تومان و بقيه بازار هم همچنين.پتروشيميها هم ميشه 9
معدنيها -پالايشگاهها-پيمانکاري-سيمان-دارو-غذا-سرمايه گذاري و...........
.................................................. .........
شنبه بازار ميترکه
شنبه تو بازار سهم خوب قفل ميکنه
چون دو نفر مياند بالا يکي روحاني يکي يا قاليباف يا ولايتي يا رضايي يا........
امروز حجم معاملات شد 140ميليارد تومان تا يک ماه اينده حجم معاملات بورس 200ميليارد را رد خواهد کرد.
بزودي بازار سرمايه سهم کم مياره براي فروش.
1- سهم شرکت از سود شرکت فولاد هرمزگان جنوب در سال مالي 92 در صورت وضعيت پرتفوي (خارج از بورس) منظور نشده است و شـــــرکت اعلام نموده است که شرکت فولاد هرمزگان جنوب در حال تهيه بودجه خود مي باشد که به همراه بودجه تلفيقي در اولين فرصت به اين سازمان ارائه ميگردد.
2- نتايج واقعي احتمالا" متفاوت از پيش بيني ها خواهد بود، زيرا رويداد هاي پيش بيني شده اغلب به گونه اي مورد انتظار رخ نمي دهد و تفاوت هاي حاصل مي تواند با اهميت باشد.
3- مزيد اطلاع، فايل پيوست با عنوان "اطلاعات مالي آتي" به صورت ناقص ارائه شده است که به محض دريافت کامل و صحيح از شرکت مجدداً منتشر مي گردد.
این ابهامات رفع شود که رفع شدنیست با ارائه صورت حساب 91 و صورت حساب 3 ماهه 92 !!!!!....
نظر