کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حال آنکه از سوی دیگر ایجاد رکود در بخش ساختمان، کاهش بودجه های عمرانی دولت و همچنین افت 34 تا 35 تیراژ تولید خودروسازان به عنوان یکی از مصرف کنندگان محصولات فولادی باعث می شود تا نرخ این محصول قدرت چندانی نیز برای رشد نداشته باشد چراکه طی ماه های اخیر به طور معمول عرضه محصولات فولادی بیش از تقاضای آن بوده است.
از ابتدای سال جاری تاکنون روند قیمت محصولات فولادی با ثبات نسبی همراه بوده است. زیرا قیمت های محصولات فولادی براساس فرمول قیمت گذاری از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت وقت و با نرخ ارز مبادلاتی تعیین شده است که همواره موجب می شود تا قیمت های این محصول پایین تر از نرخ های بازار قرار گیرد و تمایل چندانی برای کاهش نداشته باشد.
حال آنکه از سوی دیگر ایجاد رکود در بخش ساختمان، کاهش بودجه های عمرانی دولت و همچنین افت 34 تا 35 تیراژ تولید خودروسازان به عنوان یکی از مصرف کنندگان محصولات فولادی باعث می شود تا نرخ این محصول قدرت چندانی نیز برای رشد نداشته باشد چراکه طی ماه های اخیر به طور معمول عرضه محصولات فولادی بیش از تقاضای آن بوده است. با همه این اوصاف آنچه تحقق یافته ثبات قیمت محصولات فولادی از ابتدای سال تاکنون بوده است.
معاونت فروش و بازاریابی "فولاد مبارکه" با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز پیرامون وضعیت صادرات محصولات نیز گفت: صادرات رگ حیاتی شرکت فولاد مبارکه اصفهان محسوب شده به گونه ای که با توجه به کاهش تقاضای داخلی محصولات فولادی، روی آوردن به سمت صادرات محصولات از جمله گزینه هایی است که به واسطه آن از یک سو ارزآوری شرکت جهت واردات قطعات و تجهیزات و پرداخت بدهی های ارزی تحقق یافته و از سوی دیگر میزان تولید "فولاد" با کاهش رو به رو نخواهد شد.
وی در خصوص تقاضای جهانی محصولات فولادی نیز اظهار داشت: واقعیت امر این است که در بازارهای خارجی نیز با رکود جهانی محصولات فولادی و کاهش تقاضا مواجهیم اما در همین شرایط نیز محصولات "فولاد مبارکه" به دلیل کیفیت و برندی که دارد همچنان متقاضیان خود را داشته و در این زمینه مشکل خاصی نداریم.
شریفی اضافه کرد: بخشی ازمحصولات تولید شده در شرکت فولاد مبارکه اصفهان، عدم قابلیت نگه داری آنها در انبار است. به ویژه محصولات رنگی، پوشش دار وسرد که بعد از طی شدن فرآیند تولید می بایست به بازار، عرضه شوند و قابلیت نگهداری در انبار را ندارند زیرا موجب اسیب دیدگی آنها می شود لذا صادرات بهترین راه برای اینگونه محصولات است.
شریفی ادامه داد: قیمت های فروش محصولات "فولاد مبارکه" از میانگین نرخ های بسیاری از رقیبان در بازارهای جهانی بالاتر می باشد.
معاون فروش شرکت فولاد مبارکه اصفهان پیرامون اثرات بهبود روابط بین المللی در روند فروش محصولات این شرکت گفت: به طور قطع با بهبود روابط بین المللی امکان صادرات به خیلی از کشورها نیز فراهم خواهد شد.
وی در خصوص تغییر و تحولات در صنعت خودرو و تأثیر آن بر تقاضای داخلی محصولات فولادی گفت: سابق بر این و در زمانی که تیراژ تولید خودروسازان تا حد کنونی افت نکرده بود حدود 75 درصد از محصولات سرد فولادی مورد نیاز شرکت های مذکور توسط شرکت فولاد مبارکه اصفهان تأمین می شد. در حال حاضر نیز با عنایت به تفاهم نامه ای که در سال گذشته با شرکت ایران خودرو در خصوص بومی سازی قطعات تا پایان سال 93 کردیم به نظر می رسد با افزایش تولید خودرو می توان شاهد افزایش تقاضای داخلی برای محصولات "فولاد" بود.
شریفی در خاتمه با اشاره به چشم انداز صنعت فولاد در کشور گفت: با توجه به نوسانات و رکود جهانی در این صنعت به نظر می رسد با حمایت های دولت و تصمیمات مناسب می توان به نحو مناسبی شرایط اقتصادی فعلی را پشت سر گذاشت. لازم به ذکر است شرکت فولاد مبارکه در مهر ماه تا کنون برای تامین نیاز های صنایع پایین دستی سه عرضه در بورس کالا داشت.
امیدواریم دولت نیز با در نظر گرفتن همه جوانب از جمله بحث نرخ ارز با سیاست گذاری هایی که می نماید هم سرمایه گذاری در اقتصاد رشد یابد و هم صنایع توانایی ادامه حیات و رشد تولیدات خود را به دست آورند. چراکه افزایش میزان تولید بیش از افزایش قیمت فروش محصولات رشد سودآوری شرکت های تولیدی را به همراه خواهد داشت و قیمت ها هم با توجه به افزایش تولید کنترل خواهد شد.
نگاهی بنیادی بر"فولاد"-بخش دوم بررسی شرکت در بخش خارجی:
درحدود 96 درصد از تولیدات شرکت در بازار داخلی وبیش از 4 درصد محصولات نیز روانه بازار های صادراتی می شود.درخصوص تامین مواد اولیه، شرکت حدود 99 درصد مواد اولیه را از داخل کشور وبه طور عمده از معادن گل گهر وچادرملو تامین می نماید ودر حدود 1 درصد باقیمانده را از خارج وارد می نماید.برطبق بررسی های انجام گرفته شرکت بیشترین میزان واردات مواد اولیه اش به آهن قراضه مربوط است و سنگ آهن وگندله را به طور عمده از معادن داخلی تهیه می نماید.
نرخ تسعیر ارز در صورتهای مالی سال 91 شرکت با دلار1226 تومان (نرخ ارز مرجع) به ثبت رسیده، شرکت طبق عملکرد واقعی منتهی به 91،12،30، 456میلیارد تومان فروش صادراتی داشته که بانرخ ارز(یورو)2450 تومانی به فروش رسیده است.در حالیکه در سالجاری وبه منظور رعایت استانداردهای حسابداران رسمی(مبنی بر تسعیر درآمد های ارزی با ارز مبادله ای)،نرخ مبادلاتی (یورو3200 تومانی)در بودجه سال 92شرکت در نظر گرفته شده است. اما براساس عملکرد واقعی منتهی به 92،03،31 شرکت با 107 میلیارد تومان فروش صادراتی روبرو بوده است که با نرخ ارز (یورو)3200 تومانی مبادله انجام گرفته،علت کاهش قابل ملاحظه فروش صادراتی را نوسانات نرخ ارزی می دانیم. بررسی طرح های توسعه وافزایش ظرفیت شرکت:
شرکت در حال اتمام طرح پروژه های توسعه زیر سقف فولادسازی میباشد که پیرو طرح مذکور شرکت به افزایش ظرفیت تولید مذاب از 4.2 میلیون تن به 5.4 میلیون تن در سال خواهد رسید.طرح مذکور با پیشرفت 92 درصدی روبروست وتاپایان امسال به مرحله اجرا می رسد.طرح های توسعه سایر واحدها(نورد گرم-نورد سرد) با 90 درصد پیشرفت در سال 92 به مرحله اجرا خواهد رسید.این طرح پس از طرح افزایش تولید مذاب با برآورد هزینه 1072 میلیارد تومان در رتبه دوم در میزان هزینه سرمایه گذاری قرار می گیرد که هزینه آن معادل 155 میلیارد تومان خواهد بود. طرح افزایش سرمایه شرکت:
طبق آخرین گزارشات از سوی شرکت فولاد مبارکه،میزان سرمایه ثبت شده برای 5800میلیون سهم با ارزش اسمی1000ریال مبلغ 2580میلیارد تومان می باشد.شرکت سرمایه خود را تا میزان 3600میلیارد تومان از محل مطالبات وآورده سهامداران افزاش داده است واین افزایش سرمایه معادل 39.5 درصد می باشد. افزایش سرمایه به میزان 600میلیارد تومان از محل سود انباشته و به میزان 420 میلیارد تومان از محل مطالبات و آورده نقدی انجام گرفته است.از آنجا که افزایش سرمایه از محل مطالبات وآورده سهامداران می باشد بنابراین احتمال تعدیل مثبت برای سود سهام وجود دارد.
سرمایه گذاریهای شرکت:
فولاد مبارکه اصفهان سرمایه گذاریهای متنوع ومناسبی نیز دارد که در حوزه شرکت های پذیرفته شده در بورس، مالکیت 37 درصدی فولاد امیر کبیر کاشان وهمچنین مالکیت 20 درصدی سرمایه گذاری توسعه معادن وفلزات ازآن جمله است.از جمله سرمایه گذاریهای فولاد مبارکه اصفهان درسهام شرکت های خارج از بورس،سرمایه گذاری در سهام شرکت فلز تدارک فولاد مبارکه اصفهان (سهامی خاص) با 99.60 درصد مالکیت وسهام شرکت سنگ و آهن فولاد سنگان (سهامی خاص) با 99.60 درصد مالکیت می باشد. سود آوری صنعت فولادی:
به طور کلی چهار مشکل عمده واساسی در صنعت فولاد عبارتند از:
1-ورورد تکنولوژی های روز
2- رفع ممنوعیت صادرات
3-واردات مواد اولیه
4-رفع مشکلات ارزی
ورود تکنولوژی های به روز: طی سال های اخیر به دلیل تحریم های موجود درکشور سرمایه گذاران خارجی اشتیاق کمتری به مشارکت در طرح های فولادی از خود نشان می دادند اما با تغییراتی که در چند ماه اخیر رخ داده،امید است این سرمایه گذاری ها بیشتر از پیش شود.برای همکاری با سرمایه گذران خارجی بهتر است تمرکز خود را بر روی یک یا چند سرمایه گذار مختص نکرد برای مثال علاوه بر کشور چین،کشور هایی مانند ایتالیا و روسیه و آلمان نیز گزینه های خوبی برای همکاری و سرمایه گذاری به شمار می روند.
به طور کلی ورود سرمایه گذران خارجی موجب ورود دانش فنی به صنعت فولاد می شود و این امر نیز باعث رشد هر چه بیشتر این صنعت در کشور می گردد لذا دولت در این زمینه باید حمایت های لازم را در بخش های مختلف از این صنعت انجام دهد. در گذشته نیز شاهد همکاری های خوبی با شرکت های خارجی بودیم به طور مثال می توان از شرکت دانیلی ایتالیا نام برد که توانست قرارداد های خوبی در ایران با شرکت های داخلی ببندد و در این زمینه موفق عمل کند. به تازگی نیز شاهد عقد قراردادی بین یک کارخانه فولادی در ایران با همکاری کشور ایتالیا بوده ایم که این نیز می تواند پیامدهای مثبتی برای صنعت فولاد به همراه داشته باشد.در حال حاضر مهمترین انتظار فعالان صنعت فولاد از دولت جدید ورود تکنولوژی های روز در این صنعت و همچنین رفع مشکلات ارزی و واردات مواد اولیه و رفع ممنوعیت صادرات است و امید آن میرود با رفع این مشکلات شاهد از سرگیری رونق در این صنعت باشیم.
رفع ممنوعیت صادرات:هم اکنون ظرفیت تولید فولاد در کشور حدود 20 میلیون تن است این در حالی است که در سال گذشته حدود 14 میلیون تن فولاد در کشور تولید شده است.حال بر طبق چشم انداز 1404،ظرفیت تولید ما در صنعت فولاد باید به 55 میلیون تن برسد تا بتوانیم حدود 5/3٪ از ظرفیت تولید فولاد جهان را در اختیار داشته باشیم و همین طور تا پایان برنامه پنجم می بایست ظرفیت تولید فولاد به حدود 43 میلیون تن برسد.
سال گذشته حدود 4/17 میلیون تن محصولات فولادی در کشور تولید شد این در حالی است که ما باید در پایان سند چشم انداز 1404،به میزان حدود 5/10 میلیون تن صادرات فولاد در کشور برسیم.
ایران حدودا 8/2 میلیارد تن ذخایرسنگ معدن در اختیار دارد که حدود 2/1 ذخایر کل جهان است لذا دولت با یک برنامه ریزی جدی بهره برداری از این ظرفیت را باید در دستور کار خود قرار دهد.
در شهریور امسال نیز تولید محصولات فولادی بخش دولتی و خصوصی به یک میلیون و259 هزار تن بالغ شد.
در شش ماه نخست امسال7 میلیون و788 هزار تن فولاد خام در بخش دولتی وخصوصی تولید شده است که رشد 6.6 درصدی در مقایسه با مدت مشابه پارسال نشان میدهد.در شهریور نیز تولید فولاد خام با رشد6.5 درصدی نسبت به شهریور پارسال به یک میلیون و323هزارتن رسیده است.
با حمایت دولت وبرداشتن موانع صادراتی می توانیم شاهد رشد در حیطه صنعت فولاد از جمله پیشبرد شرکت فولاد مبارکه اصفهان باشیم.پیرو مجوزهای صادرشده در خصوص صادرات محصولات شرکت های فولادی،شرکت فولاد مبارکه اصفهان دارای مجوز تولید 70 هزار تن انواع ورق فولاد در ماه می باشد که با وجود تامین بخش داخلی می تواند امکان صادرات را با حمایت دولت به حیطه عمل آورد. خصوصی سازی صنعت فولاد:
صنعت فولاد کشورصنعتی سودآور است،وارد شدن به این صنعت نیازمند سرمایه است درصورت وجود امنیت مالی بخش خصوصی اشتیاق به سرمایه گذاری در صنعت را خواهد داشت،در سال های اخیر شاهد این بودیم که ایمیدرو برنامه هایی برای حضور بخش خصوصی در عرصه سرمایه گذاری در صنعت فولاد ومعدن ارائه داد ولی به دلیل عدم کارشناسی لازم اغلب طرح ها مسکوت ماندند. سود آوری فولاد مبارکه:
صنعت فولاد مبارکه با برخورداری از وضعیت مالی مطلوب ، عملکرد مالی روبه بهبود،حمایت های دولتی در جهت خصوصی سازی،ورود سرمایه گذاران خارجی و سهولت در تامین مواد اولیه می تواند انتظار برای رشد وکسب سود را در بلند مدت ایجاد بنماید.اما درکوتاه مدت امکان ضرر در این صنعت وجود ندارد ممکن است طی رویه قبلی خود پیش رود و یا با رشد کمی همراه باشد.قیمت سهام پس از افزایش سرمایه با در نظر داشتن افزایش 39.5 درصدی سرمایه از محل آورده نقدی به میزان 640 ریال افزایش خواهد داشت.
طي مصوبه اي با پيشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت صورت گرفت: هيات وزيران با لغو دو تصويب نامه در حوزه واگذاري بنگاه ها موافقت نمود.
به گزارش خبرنگار ایران اکونومیست، هيات وزيران در جلسه مورخ 17/7/1392 بنا به پيشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت با لغو تصويب نامه هاي شماره 26383/ت 48917هـ مورخ 10/2/1392 و 104624/ت48917هـ مورخ 10/5/1392 موافقت نمود.
براساس مصوبه شماره 26383/ت 48917هـ مورخ 10/2/1392 هيات وزيران، وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف شده بود طرح توليد كنسانتره (6/2) میلیون تنی سنگان را به شركت فولاد مباركه واگذار نمايد تا شركت مذكور معادل ارزش آن كه توسط هيات واگذاري با رعايت مقررات مربوط تعيين مي شود، ورق فولادي براي اجراي طرح هاي عمراني فراهم نمايد.
علاوه بر اين مصوبه از ديگر مصوبات ملغي شده دراين جلسه، تصويب نامه شماره 104624/ت48917هـ مورخ 10/5/1392 درخصوص واريز وجوه حاصل از واگذاري هاي مربوط به كارخانه كنسانتره (6/2) ميليون تني و طرح گندله سازي (4/2) ميليون تني سنگ آهن سنگان به ستاد اجرايي فرمان حضرت امام (ره) و شركت فولاد مباركه به حساب خزانه داري كل كشور بود.
کرباسیان در بازگشت از چین خبر داد
نخستین ال.سی طرحهای هفتگانه فولادی باز شد
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت از باز شدن نخستین ال.سی طرحهای هفتگانه فولادی خبر داد.
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، مهدی کرباسیان که این خبر را پس از بازگشت از چین اعلام میکرد، اظهار داشت: با کمک بانک صنعت و معدن، اولین گشایش اعتبار برای مراحل نهایی طرح فولاد سپید دشت در استان چهارمحال و بختیاری انجام شده و در روزهای آینده ابلاغ خواهد شد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو در گفتوگویی ادامه داد: پس از مذاکرات موفقیت آمیزی که با مدیر گروه ام.سی.سی چین داشتیم فرآیند تامین مالی طرحهای استانی فولاد هموار شد به گونهای که هم اینک این شرکت به عنوان تامین کننده مالی این طرحها همکاریهای خود با ایران را از سر گرفته است.
گروه سرمایه گذاری ام.سی سی چین یکی از بزرگ ترین شرکتهای سرمایهگذاری در آن کشور و جهان در حوزه ذوب فلزات محسوب میشود.
وی در عین حال با بیان اینکه برای 6 طرح دیگر نیز جلساتی طی هفته گذشته در تهران با نمایندگان شرکتها انجام دادهایم، گفت: توافق دیگری که با طرف های چینی انجام شده مربوط به بخش بیمه است که شرکت بیمه چین (ساینو شور) بیمه طرح های استانی فولاد را بر عهده گرفته است.
کرباسیان یادآور شد: حدود 20 روز پیش قرارداد تامین مالی این پروژهها منعقد شده بود و ما توانستیم با تخفیف مناسبی قرارداد را به مرحله اجرا درآوریم.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت در عین حال اظهار داشت: در این مذاکرات طرفین توافق کردند همکاری های ام.سی.سی تنها به تامین مالی طرح های استانی فولاد محدود نشود بلکه این شرکت در پروژه های دیگر بخش معدن و صنایع معدنی ایران مشارکت و سرمایهگذاری داشته باشد.
قرارداد تامین مالی پروژههای هفتگانه فولاد طی چند سال اخیر به علت نبود توافق بین دو طرف بر سر قیمتها، در رفت و برگشت بود، اما با حضور کرباسیان به عنوان رئیس هیات عامل ایمیدرو این مشکل و موضوع بیمه بر طرف شد و قراردادهای مذکور به سر انجام رسید.
طرحهای هفتگانه فولاد در استانهای چهارمحال و بختیاری، خوزستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، آذربایجان شرقی، کرمان و فارس قرار دارند و از دو بخش آهن اسفنجی و فولاد سازی تشکیل شده اند.
توافق جدید بین ایران و چین در گام نخست برای تزریق منابع مالی برای راه اندازی بخش آهن اسفنجی است.
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
ظاهرا کسی از دوستان اینجا فولاد نداره! روندش دیگه خیلی فرسایشی نشده؟ الان از 470 تا 420 یه کله پایین اومده که البته خودم رو 420 برداشتم. از لحاظ بنیادی که سهم مشکلی نداره ممنون میشم اگه کسی از لحاظ تکنیکال بررسیش کنه:-/
عرضه حق تقدم های استفاده نشده فولاد مبارکه طی 2 هفته آینده
رئیس امور سهام و مجامع فولاد مبارکه با اعلام این که افزایش سرمایه شرکت با توجه به پیشبینی اهداف برای افزایش ظرفیت در مقاطع زمانی آینده تعیین میشود، گفت: حقتقدمهای استفاده نشده نیز در 2 هفته آینده عرضه میشود.
مرتضی شبانی در گفتوگو با اشاره به اینکه حق تقدمهای استفاده نشده طی دو هفته آینده در بورس عرضه خواهند شد، اظهار داشت: این میزان کمتر از یک درصد از کل حق تقدم منتشره، است.
وی ادامه داد: بر اساس جلسه مجمع فوقالعاده در تاریخ 29 تیر ماه 92 سرمایه شرکت از 25800 میلیارد ریال به 36000 میلیارد ریال یعنی با افزایش 39.5 (10200 میلیارد ریال) به میزان 6000 میلیارد ریال از محل سود انباشته و مابقی از محل آورده نقدی سهامداران تأمین شده است.
شبانی با بیان اینکه پذیرهنویسی برگههای حق تقدم از 15 تیر ماه آغاز و تا 12 مهر ماه به پایان رسید، گفت: کل میزان حق تقدم 4 میلیارد و 200 میلیون برگه بود که از این میزان تعداد ناچیزی باقیمانده است.
رئیس امور سهام فولاد مبارکه اصفهان، تأکید کرد: این مقدار حق تقدم باقیمانده طی هفتههای آینده عرضه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این شرکت در جلسه مجمع عادی 650 ریال سود نقدی تقسیم کرده است، گفت: کسانی که در تاریخ مجمع سهامدار بودهاند نیازی به واریز وجه نداشته و از مطالبات آنان حق تقدم تأمین شده است.
وی گفت: با توجه به درصد افزایش سرمایه شرکت از محل مطالبات حال شده سهامداران مبلغ 163 ریال به ازای هر سهم در صورت شرکت در افزایش سرمایه از مطالبات ایشان کسر شد و عملا نیاز به واریز وجه نقد نبود، همچنین مابقی سود سهامداران حقیقی شرکت از ابتدای آذر ماه سال جاری از طریق شعب بانک صادرات و سهامداران حقوقی از ابتدای دیماه قابل پرداخت خواهد بود.
شبانی با بیان اینکه اخیراً شرکت فولاد مبارکه 17 درصد سود پیشبینی شده خود را افزایش داد، گفت: طی 6 ماهه ابتدایی سال جاری بیش از 61 درصد از ایپیاس (804 ریال) محقق شده است و از برنامه نیز جلوتر حرکت میکند.
وی با تأکید بر اینکه سند تأمین مالی شرکت تا چشمانداز 1404 با کمک شرکتهای تأمین سرمایه در حال تدوین است، گفت: طبق این سند مقادیر افزایش سرمایه در مقاطع زمانی آینده تعیین میشود.
یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
عرضه حق تقدم های استفاده نشده فولاد مبارکه طی 2 هفته آینده
رئیس امور سهام و مجامع فولاد مبارکه با اعلام این که افزایش سرمایه شرکت با توجه به پیشبینی اهداف برای افزایش ظرفیت در مقاطع زمانی آینده تعیین میشود، گفت: حقتقدمهای استفاده نشده نیز در 2 هفته آینده عرضه میشود.
مرتضی شبانی در گفتوگو با اشاره به اینکه حق تقدمهای استفاده نشده طی دو هفته آینده در بورس عرضه خواهند شد، اظهار داشت: این میزان کمتر از یک درصد از کل حق تقدم منتشره، است.
وی ادامه داد: بر اساس جلسه مجمع فوقالعاده در تاریخ 29 تیر ماه 92 سرمایه شرکت از 25800 میلیارد ریال به 36000 میلیارد ریال یعنی با افزایش 39.5 (10200 میلیارد ریال) به میزان 6000 میلیارد ریال از محل سود انباشته و مابقی از محل آورده نقدی سهامداران تأمین شده است.
شبانی با بیان اینکه پذیرهنویسی برگههای حق تقدم از 15 تیر ماه آغاز و تا 12 مهر ماه به پایان رسید، گفت: کل میزان حق تقدم 4 میلیارد و 200 میلیون برگه بود که از این میزان تعداد ناچیزی باقیمانده است.
رئیس امور سهام فولاد مبارکه اصفهان، تأکید کرد: این مقدار حق تقدم باقیمانده طی هفتههای آینده عرضه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این شرکت در جلسه مجمع عادی 650 ریال سود نقدی تقسیم کرده است، گفت: کسانی که در تاریخ مجمع سهامدار بودهاند نیازی به واریز وجه نداشته و از مطالبات آنان حق تقدم تأمین شده است.
وی گفت: با توجه به درصد افزایش سرمایه شرکت از محل مطالبات حال شده سهامداران مبلغ 163 ریال به ازای هر سهم در صورت شرکت در افزایش سرمایه از مطالبات ایشان کسر شد و عملا نیاز به واریز وجه نقد نبود، همچنین مابقی سود سهامداران حقیقی شرکت از ابتدای آذر ماه سال جاری از طریق شعب بانک صادرات و سهامداران حقوقی از ابتدای دیماه قابل پرداخت خواهد بود.
شبانی با بیان اینکه اخیراً شرکت فولاد مبارکه 17 درصد سود پیشبینی شده خود را افزایش داد، گفت: طی 6 ماهه ابتدایی سال جاری بیش از 61 درصد از ایپیاس (804 ریال) محقق شده است و از برنامه نیز جلوتر حرکت میکند.
وی با تأکید بر اینکه سند تأمین مالی شرکت تا چشمانداز 1404 با کمک شرکتهای تأمین سرمایه در حال تدوین است، گفت: طبق این سند مقادیر افزایش سرمایه در مقاطع زمانی آینده تعیین میشود.
یعنی اول باید تکلیف حق تقدمها مشخص بشه، بعد به جوایز رسیدگی کنند؟
نظر